Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 092
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Окей, изчетох доста теми и коментари за картомайзери, но още не мога да се спра на конкретен. Не искам най-доброто и най-скъпото, искам някой, който просто да е добър и да нямам много проблеми. Направо ще го поръчам с ароматите, които съм набелязал за тази седмица. Peace

# 196
Моите фаворити
1. Vision Vivi Nova 2мл или 3,5мл
2. DCT v1 или v2

По-едрите варианти стоят малко странно на его батерии и задължително трябва декоративна капачка Simple Smile По-малките също стоят по-добре с декоративна капачка - такава например

никакви течове и при двата танка, големи контейнери за течност, лесно пълнене, дълъг живот консумативи на добри цени и изработени от качествени материали.
Погледай клипчета в ютюб - има доста Simple Smile

# 197
Аз съм доволна от T2 - http://www.gigadrinks.com/product/3902/kartomayzer-kanger-t2-clearomizer.html. Не ми създава проблеми, не ми се е чупил, не тече, лесно се пълни. За дълъг живот на консумативите - не знам. Не чакам главите да ми замиришат на изгоряло, сменям ги всяка седмица, но те са 2 лева парчето. Използвам 2,2 и 1,8 ома. С по-голямо съпротивление не съм опитвала.
Обаче с производителите не съм наясно. Ако има значение, моят карт е купуван от pv-bg.

# 198
Благодаря за отговорите.

А щом за Т2 главата е 2 лева, за Виви и DCT по колко вървят..? Thinking

Едит: И каква е разликата между 1,8 и 2,2 ома и т.н. Rolling Eyes

# 199
Аз също съм доволна от Т2, отскоро съм с него.

Благодаря за отговорите.

6 лв. за Vivi Nova, другия не знам, май не е със сменяема глава

# 200
Благодаря за отговорите.

На Виви е 6 лв. Но пък може да държи повече, така че не гледай само цените. Но колко държи на Т2 всъщност и аз не знам, защото нито една не съм експлоатирала докрай.

Едит: И каква е разликата между 1,8 и 2,2 ома и т.н. Rolling Eyes

За мен от опит - никаква. Иначе с по-ниско съпротивление би трябвало да има повече пара и повече разход на течност.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 20:48 от Vapor

# 201
Дам, толкоз. DCT катрта обаче не се сменя всяка седмица, поне 3 издържа (около 60мл течност прекарана през него), ако се ползва и пълни правилно. За Виви-то не знам още, но съм вече 3 седмици с една глава като вдигнах разхода на гориво двойно обаче Simple Smile тоест около 120мл са минали.

# 202
Много се колебая... Grinning Трудна работа. ooooh!

# 203
Ами пробвай, само така ще откриеш твоя. Simple Smile
Не е лесна работа  Laughing

# 204
Много се колебая... Grinning Трудна работа. ooooh!

Е какво пък толкова се колебаеш. Не е като да си купуваш кола. Взимаш, пробваш и ако не ти хареса следващия. Експериментите са си част от кефа.

# 205
Някой знае ли каква е разликата между ароматите Coffee и Coffee Paradise на Инавера..? Whistling
И някой пробвал ли е аромата лимон..? dance

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 23:40 от JimmySoldier

# 206
Доде ми поръчката от Гигадринкс с ароматчето RY4 на Фа, ммммирише много хубаво в шишенцето.  Mr. Green

# 207
Доде ми поръчката от Гигадринкс с ароматчето RY4 на Фа, ммммирише много хубаво в шишенцето.  Mr. Green

Завид! Моята май ще дойде утре. Снощи към 18ч ми се обадиха, да ми кажат, че нямат налична едната никотинова течност, което ме навежда на мисълта, че днес ще я пуснат на еконт. Наистина са много любезни и свежи. Помолих ги да ми изберат друга и да я сложат. Казаха, че за тяхна сметка щели да ми пратят някаква тубичка, която скривала резбата на ... (не чух, че и двете деца ревяха). Голямо чакане падна с тази цигара...  Joy

# 208
Их, дано да дойде днес все пак Simple Smile
Ти кои течности поръча?

# 209
Их, дано да дойде днес все пак Simple Smile
Ти кои течности поръча?

Хаха, аз докато напиша ми пратиха СМС от Еконт, че днес ще ми ги доставят.  Joy
Иначе поръчах 555 на Инавера и Черна Череша (видях, че много я хвалиш назад в темите) на ФА (или обратното).  555 я нямаше, каза ми че ми препоръчва някаква друга, казах му да я слага, ама и нея не я чух каква беше. Това да говорим по телефона с две ревящи гърла си е трудна работа. Simple Smile

Сега потривам ръце с нетърпение, мисля първо черешата да заредя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт