Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 112
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Снощи към 18ч ми се обадиха, да ми кажат, че нямат налична едната никотинова течност, което ме навежда на мисълта, че днес ще я пуснат на еконт.

Зависи къде си...тва маймун дере не го знам Laughing. При последната поръчка и на мен ми се обадиха към 6, да ми кажат, че са им свършили шишенцата. В 12 на обяд на другия ден беше при мен.

а, вече са се обадили, Честито Grinning

# 211
 Laughing ама ти наистина си ентусиаст
Дано да ти хареса и втората течност  Wink
За Вивито, като го напълниш, остави го 5-6 минути да се напоят фитилите. Може да го разджуркаш леко, няма да протече от никъде. Трябва да дърпаш по-леко и продължително в сравнение с обикновените цигарки и специално за Виви, ще му трябва около един ден да се разработи качествено и да се усети пълния кеф.

# 212
В София съм. Grinning

Иначе съм ентусиазирана много. Днес една приятелка ще дойде и тя да пробва, ако ѝ хареса ще си поръча и тя. Като мине и моето одобрение, ще поръчвам цигари и за баща ми, за съпружеското тяло, може и свеки да навия.. Simple Smile Абе, сериозна работа.  Mr. Green

# 213
Аз май предпочитам 2,4 ома глава пред 1,8 на еГо батерия.

# 214
Ехаааааааааа, подпуших я.  Joy НЯМА НИЩО ОБЩО С ОНЕЗИ БОКЛУЦИ ИНТЕЛИЦИГ.  Joy Joy Joy То това е като истинско бре! Баси, да съм знаела по-рано, че е толкова яко, отдавна щях да съм минала на тези. Все си мислех, че ще е същата простотия, като интелито. Невероятно е! Малко ми е трудно още с по-плавното дърпане, но ще свикна. Намерих си спринцовка от инсулин с малка игла и напълних черната череша. Възхитена съм.  hahaha

# 215
Супер  Grinning, 555 опита ли го, дай мнение. Все му се каня на този аромат и все не го поръчвам Laughing

# 216
Супер  Grinning, 555 опита ли го, дай мнение. Все му се каня на този аромат и все не го поръчвам Laughing

Ами не, нямаха го наличен и са ми сложили Gold Ducat, след като ги помолих да ми препоръчат някой тютюнев. Ама сега тая череша като пробвах, не съм сигурна че бих изпарявала тютюневи изобщо.  Mr. Green

Ударът е наистина страхотен, реално в момента нямам нужда от аналогова. Но пък ръцете ми си я търсят, заедно със запалката постоянно. :S Предполагам че няма как и ще е до време. Simple Smile

# 217
Аз съм опитвала Декангския, хубав е като аромат - има дъх на ядки Simple Smile

Диването, честито Wink със здраве да си пушкаш!
Можеш да си ползваш обикновени спринцовки и си вземи най-дебелата игла която имат, че като почнеш да точиш по 5-10мл да си бъркаш бъркочите, ще се озориш с тънка иглица  Grinning
Ааа недей ти леж на тая кълка, ще видиш как ще искаш да опиташ от всичко що има на пазара аромати  Crazy

# 218
Ехаааааааааа, подпуших я.  Joy

Честито за придобивката и приятно изпаряване!  Grinning

# 219
Ааа недей ти леж на тая кълка, ще видиш как ще искаш да опиташ от всичко що има на пазара аромати  Crazy

Искам, ама искам плодовите да пробвам. Тютюневи от 10 години пуша. Grinning Някак не съм убедена че има какво да ме впечатли там.  Sunglasses

# 220
Искам, ама искам плодовите да пробвам. Тютюневи от 10 години пуша. Grinning Някак не съм убедена че има какво да ме впечатли там.  Sunglasses
О, повярвай, няма нищо общо с тютюна  Laughing само така се водят.

# 221

И при мен стана така - накупих си тютюневи миризми в началото, а след няма и седмица минах изцяло на плодови.

# 222
Ами ще го пробвам този дукат като свърши черешата в карта. А трябва ли да го мия между течностите? Нали като стигне половината трябвало да го доразреждам. Как става номера?

# 223
Кой ти каза, че трябва да го зареждаш като стигне до половината?
Няма такова нещо. Аз като искам да сменя, изпарявам до последно. Въртя карта така че да се омокрят фитилите преди да си дръпна и така докато течността стига до фитила. Като реша, че е останало достатъчно малко го отварям избърсвам със салфетка, попивам фитилите и слагам новата течност. Ако не искаш да остане и помен от стария аромат ще трябва да миеш, но на черешата може да сипеш от тютюневия, става приятно. Поне аз на какавто тютюнев сложа черешка и ми харесва как се получава.
Може да си сложиш нова глава, ако не искаш да ти се смесват изобщо, а останалите части да ги избършеш хубаво.

Като искам да се оттърва от течност, но да не я хвърлям, я изтеглям със спринцовка и я държа в нея докато реша, че ми трябва.

Иначе за ароматите, наистина е въпрос на вкус, може да се окаже, че тютюневите не ти харесват. Аз харесвам и тютюневи и плодови, но плодовите бързо ми омръзват.

# 224
Здравейте и от мен, включвам се, за да ви кажа как върви нашето "изпаряване". Утре ще стане седмица откак сме с електронни цигари. Трябва да ви призная, че на мен ми харесват всички аромати, които съм опитвала / тютюневи и плодови/ и пуша с удоволствие, без да посягам към аналоговите. Съпругът ми обаче, нещо не намира неговата течност. Усещам го, че има желание, но все не намира аромата си. Не иска да е нещо сладко, а тютюневите казва, че са му противни, чак му се подвига.  Опитва Давидов, Дънхел и Парламент. Дали всички тютюневи имат еднакво силен аромат? Или може би нещо киселко...?
Някой опитвал ли е да изпарява само базова течност, без никакъв аромат? Предполагам, че ще си има удар, никотин - ще липсва само аромата. Имате ли впечатления?

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 19:44 от veni_ra

Общи условия

Активация на акаунт