Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 702
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Имам си цигарки  newsm44
Запрятам ръкави и започвам да бъркам и пафкам.... Mr. Green

# 706
Ели, каква цигара взе?

# 707
  • Русе
Т2. Бяха на оферта. Две с едно зарядно + 5 резервни глави + течност+ калъфка =91 лв.

Такааааа.....Готовата течност (Virginia на незнайно кой производител) е 18мг. Което за нас ще е убийствено. Веднага й пляснах 3 мл. нулева база. Дали ще стане около 11-12? И колко време да я чакам?
За другата дето сега ще я забъркам с Мах Бленс е ясно, но тази?

Единственото което не ми хареса е че няма инструкции Sad

# 708
Ели, Честито Simple Smile. Да си изпаряваш на воля и безаварийно Simple Smile

ето калкулатор - http://www.ecigexpress.com/ejuice-calculator.php

Готовата ти течност колко мл. е?Ако е 10мл., за да получиш 12 трябва от чистата база да е някъде 3,33мл., за 11мг. - 3,88мл.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:59 от loca

# 709
  • Русе
Не мога да се оправя с тия калкулатори  Embarassed

Да, 10 мл. Сложих 3,8 мл. Да я чакам ли или да я наливам? И колко време долу-горе отнема едно пълно зареждане? А първото колко часа да е?
Гадно си е да няма упътване  Confused

# 710
secret, може би 6-ца ще ти е по-добре, пробвай, много е вероятно да ти е силна течността, ако ти дращи на гърлото.

luboslava.markova, съжалявам за перипетиите, важното е, че накрая всичко е завършило добре и си доволна Simple Smile

Ели_дечкин, не я чакай тази разредената, можеш да я "пушиш" веднага, но със сигурност си утрепала аромата до някъде. Другата може след 3-5 дни да я почнеш, ако не ти хареса вирджинията. Не разбрах от къде взе цигарката и каква е точно с картомайзер и ли атомайзер и какъв. Дай инфо, ще ти напишем една инструкция Simple Smile
Батерията я почвай, като се изтощи ще си я заредиш и ще пушиш другата. Няма нужда от пълно зареждане намси колко часа.

Аз подхванах RY4-ката, не мога да я чакам повече, 10 дни отлежава, хубава е. Следващото шише ще е с още повече капки обаче. Сегашното е с 8к на 10мл.

# 711
Не мога да се оправя с тия калкулатори  Embarassed

Да, 10 мл. Сложих 3,8 мл. Да я чакам ли или да я наливам? И колко време долу-горе отнема едно пълно зареждане? А първото колко часа да е?
Гадно си е да няма упътване  Confused

Няма ли фабричен заряд, аз не съм и правила първоначално зареждане. Пълното зареждане ми е около час, въпреки че аз не я оставям да падне съвсем, винаги едната ми стои в контакта.

за калкулатора -  от ляво въвеждаш никотиновата база, нивото на мг., които искаш и количеството, което ще бъркаш

# 712
  • Русе
От Гигадринкс-а я взех. Т2 със същите картомайзери.
Четох ви че ще се позагуби аромата ама 18 няма как да пуша. Едната батерия се зарежда а сега отивам да напълня другата и да пафкам докато се изтощи батерията.

Този калкулатор е един от най-лесните.
Още един път много благодаря за помощта   bouquet

# 713
Здравейте отново.
Виждам, че има вече потребители на eRoll.Половин ден да изкара тази батерийка направо ми се вижда чудо.На мен на еКаб батерията ми изкарва до обяд и после сменям.Използвам 3 батерии за 1 ден.Тази май ще ми е недостатъчна.А да попитам колко време изкарва пълнителчето, че четох че събира малко течност?
mioki, видях че си писала за картомайзера и танк системата.При мен се получи обратното.Първоначално използвах картомайзер, а после еКаба.Лично на мен повече ми харесва.Пробвах и картомайзер за еКаб, ама не ми допадна.
Да попитам някой изпарявал ли е Карамел на Хангсен?
Исъщо видях, че си говорите за размяна на течности-някой може ли да ми каже как точно си ги разменяте-по куриер или ако сте в един град.Бих се включила, но трябва да проверя какво имам в момента
Да събира 10 цигарки, но на мен са ми предостатъчни. А за батерията си издържа, все пак има една резерва и калъф,който зарежда другата Wink Ето защо е удобна. Освен това, както казах имам чувството, че си пуша истинска цигара Simple Smile няма копчета, нищо.. изключва си като спреш на изпаряваш.
Все пак аз си закупих електронната цигара да спра аналоговите, а по-късно и самата нея Wink

# 714
От Гигадринкс-а я взех. Т2 със същите картомайзери.
Четох ви че ще се позагуби аромата ама 18 няма как да пуша. Едната батерия се зарежда а сега отивам да напълня другата и да пафкам докато се изтощи батерията.

Този калкулатор е един от най-лесните.
Още един път много благодаря за помощта   bouquet
Пълниш картомайзера като внимаваш да не влиза течност в централната тръбичка. Изчакваш 1-2 минути, поклатушкай я да се омокрят хубаво фитилите и започвай  Grinning
Чакаме отзиви.

За течностите.... защо 18 си взела?

# 715
luboslava.markova, съжалявам за перипетиите ти.Аз много отдавна съм ги задраскала тях като магазин.А и това за Деканг ми стана много интересно, затова влязох да се поровя в официалния сайт на Деканг и там е даден друг официален дилър за България.
миоки, и на мен еКаба никога не ми е рпотичал, а когато го дам на моя приятелка да го ползва на 5-тата минута течче отвсякъде.Аз взех да си мисля дали не може да е нещо от начина на пушена, иначе как при мен няма да тече, а при нея не спира  newsm78
secret, аз преди да мина на ЕЦ пушех същите мг, но синя карелия слимс и сега пуша 11мг, 6 мг ми е много слабо.
Да си кажа и аз какво знам за фабричния заряд и за първото зареждане-на мен ми обясниха, че първо изхабяваш фабричния заряд и после 12 часа зареждаш, за да може да се активира максимума на батерията.Общо взето като при телефоните.
Да попитам някой знае ли във Варна дали продават ФА?Или само из нета да търся

# 716
  • Русе
Щото тя е подарък към комплекта и нямаше мърдане от концентрацията. Оказа се че свободната батерия няма заряд Sad и сега чакам първата да се зареди. Напълних иначе картовете внимателно.
Сега започвам да бъркам базите с аромата но се чудя в какъв съд да е. Имам 0 и 26 мг. от по 100 мл. и ми се иска да ги смеся а от тях да си вадя по 10 мл. да бъркам с аромати. Има ли значение посудата?
Още тъпи въпроси  Embarassed

Кога става смяната на главите? Кой са признаците че една глава вече не става?

# 717
tincheto, със сигурност начина на пушене има отношение към течовете  Peace
Това за пълно зареждане-разреждане са някакви градски легенди при литиево-йонните батерии май.

Ели_дечкин, можеш да ги забъркаш в пластмасово шише от сироп някакъв или в нещо удобно с капачка, която се затваря добре, задължително.

Призначите за "не става" са променен (към гадно) вкус, намаляване на парата. В общи линии в началото докато им хванеш цаката може да си определиш и някакво време, но зависи и колко изпаряваш.

# 718
Привет  Hug
Продължавам вече втори месец с изпаряването. Доволна съм. И особено катж захладня изобщо не ми се излиза на терасата да пуша истински цигари, та съвсем съм ги ограничила до 1-2 в колата на връщане от работа  Mr. Green Не са ми гадни, то това явно си е истинска любов, но и не ми пречи почти пълната им липса.
Днес са ми дошли Бейлиса и кокоса  Crazy, нямам търпение да ги опитам  Mr. Green Деканговата череша ми е много слабо ароматизирана и никак сладка, та си я мешам с един ред бул да си я доизпаря. До сега използвах от тютюневите Декангски парламент, почти свърши и си взех Дънхил. Дано и той е приятен и ненатрапчив,че периодично ми се пуши нещо неароматизирано. Много ме е яд, че в гигата нямаха картомайзери, за да мина с една поръчка. Ще трябва да си купувам от магазините някъде наоколо  Tired И ще ги дебна когато заредят да си поръчам от тях повечко бройки.
 В началото се бях насочила към екаб и съм ви много благодарна, че ме отказахте. Сега се дразня когато трябва да я зареждам тази голяма батерия, а онези фитнета щяха да ми сопят лагерите. Вечер изобщо не се сещам да я заредя.
 Чакам мъжът ми да се върне и сигурно и на него ще поръчаме такава цигара, че миналия път не сколасахме навреме. И тогава мисля да си взема бази и да ги бъркам. За сега искам да опитам колкото се може повече готови аромати и да разбера какво всъщност харесвам, за да знам какви аромати да поръчам за забъркване. А и не ми излизат така скъпи, защото Декангските ги взимам на доставни цени и не ме морят финансово   Mr. Green
 Хубав ден желая на всички.

# 719
  • Стара Загора
poem на коя фирма са ти готовите течности - бейлис и кокос? Ако са на LA-Vape, би ли споделила как е кокоса. Бейлиса им е хубав, но наравно с капучиното им ми задръстват много бързо карта, защото са много тъмни на цвят.

А в гигата има картове, те ги заредиха http://www.gigadrinks.com/product/4019/kartomayzer-smoktech-redux.html и http://www.gigadrinks.com/product/3902/kartomayzer-kanger-t2-clearomizer.html  зависи какво си търсиш де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт