Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява батерията на електронната цигара?
Какво е атомайзерът в електронната цигара?
Какво е пълнителят на електронната цигара и какво е картомайзерът на електронната цигара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява батерията на електронната цигара?
Батерията на електронната цигара е основният компонент на устройството и може да бъде с различни размери и мощности. По-голямата батерия осигурява по-голяма мощност и издържа по-дълго време с едно зареждане. Почти всички батерии са съвместими с 510 резба, което позволява почти всеки изпарителен елемент да бъде поставен върху тях.
-
Какво е атомайзерът в електронната цигара?
-
Какво е пълнителят на електронната цигара и какво е картомайзерът на електронната цигара?
-
Кои са някои известни производители на течности за електронни цигари?
-
Какви са препоръките за съдържанието на никотин в течностите за електронни цигари спрямо консумацията на тютюн?

За сега ми е добре, ще видим
От комплекта и цената съм страшно доволна, защото на други места си я продават доста по-скъпо.

Поръчах си течност 9мг, дали може да ми е прекалено силна
В сряда се престраших да поръчам комплекта, който харесах в pu6com. Дойде куриерът вчера следобед и се започна ходене по мъките. Ама вината си е моя, защото трябваше да погледна хубаво пакета преди да му го платя. Тръгна си той и отварям аз плика - кутията на Joyetech разпечатана! Не само че холограмата беше срязана, но и дори протрита. Отварям все пак - още повече намирисва работата: вътре една зелена хартийка, уж гаранционна карта, на която пише "Shenzhen Sailebao Technology Co., Ltd." и отдолу с друг шрифт Joyetech. Google-нах аз и по всички чужди онлайн магазини пише, че Sailebao произвеждат Joyetech, но изрично, че не е оригинален продукт. Побеснях! Гледам листа хартия, който ми подаде куриерът - стокова разписка от адрес в Люлин 1 (София), фирма "Див 2008" или нещо подобно. Няма касова бележка, няма упътване на български, няма дявол. Обаждам се в магазина на Позитано - някакъв мъж ми обясни, че всички пакети били отворени, защото трябвало да проверят какво има вътре и дали нещо не липсва. Дори имаше наглостта да ми каже, че Sailebao били дъщерна фирма на Joyetech и продуктите им са оригинални. На въпроса "В какъв срок мога да върна продукта?" ми отговори "Ами не съм сигурен, че можете"
После ме прехвърли към някаква жена, която след хиляди обяснения ми каза да отида на място да се разберем. Грабнах аз пакета и право на Позитано. Обясни ми, че не не е можела да ми издаде касова бележка преди куриера да й занесе парите. А точно предния ден ми дойде пратката от Гигадринкс и си имаше и проформа фактура, и касова бележка! Както и да е, каза че си залага главата и работата, че това е оригинален Joyetech продукт, че работели само с реномирани марки и че дори Dekang скоро щели да си лансират течностите само през тях (щели да станат единствен вносител за България) и който иска да ползва Dekang ще трябва от тях да купува.
Виждам, че има на Деканг и Иновейшън с 6мг течности, може да си взема днес