Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 706
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък увеличих от 1мл. на 2 на ден Confused. Поне намалих никотина и сега съм на 6. Ама много се кефя понякога на бъркочите и увеличавам дозата, вместо да я намалявам Crazy

# 691
За половин ден, ама си имам и друга резервна батерия. А и калъфчето си е 1000 мАч Simple Smile За сега ми е добре, ще видим Simple Smile Както казах доволна съм Wink От комплекта и цената съм страшно доволна, защото на други места си я продават доста по-скъпо.
Половин ден... тя ти е само за красота значи, ти почни не я ползваш. Да, да ти краси ръката докато дърпаш 1-2 пъти на час става  Wink

loca, нормално е като намалиш концентрацията, да увеличиш разхода.

# 692
loca, нормално е като намалиш концентрацията, да увеличиш разхода.

Не знам дали е заради никотина, тъй като правя повече от 50% празни дръпки, или просто навика.  И искам пак да попитам разликата в съпротивлението отдава ли значение на удара.

# 693
Никотин - никотин, чист, прах, може да ви убие, ако си пъхнете ръката в него. Не разливайте течности по себе си и ги пазете от деца, никотинът в големи количества е смъртоносен и се усвоява през кожата, лигавицата и въобще - при всякакъв контакт с тялото ви (е, в различна степен, но все пак).

Никотина си е опасен. Леталната доза е около 50-60мг. С две думи ако изпиете едно 10 мл шишенце сте пътник. Затова го пазете от деца!!!!! Мисля, че миоки трябва да сложи това в началото на темата. Прониква и през кожата, така че когато бъркате ползвайте ръкавици и си мийте ръцете.

# 694

Не знам дали е заради никотина, тъй като правя повече от 50% празни дръпки, или просто навика.  И искам пак да попитам разликата в съпротивлението отдава ли значение на удара.

Не виждам никаква разлика в удара между 1.8 и 2.2 - глави на един и същи карт. Да отбележа, че за мен ударът е от най-голямо значение, парата не ме вълнува толкова.

# 695

Не виждам никаква разлика в удара между 1.8 и 2.2 - глави на един и същи карт. Да отбележа, че за мен ударът е от най-голямо значение, парата не ме вълнува толкова.

благодаря, това ми трябваше и за мен удара е най-важен.

# 696
Предупреждението ти, The_Third е наистина важно, ще го сложа за новата тема заедно с някои други нещица.  Peace

Аз също не откривам някаква разлика между 1,8 и 2,4 ома глава, но пък при 2,8 вече доста кухо става усещането.
Мисля, че освен от съпротивлението на главите, значение оказва и каква батерия се ползва. За стандартните еГо батерии май няма голямо, обаче.

# 697
Здравейте отново.
Виждам, че има вече потребители на eRoll.Половин ден да изкара тази батерийка направо ми се вижда чудо.На мен на еКаб батерията ми изкарва до обяд и после сменям.Използвам 3 батерии за 1 ден.Тази май ще ми е недостатъчна.А да попитам колко време изкарва пълнителчето, че четох че събира малко течност?
mioki, видях че си писала за картомайзера и танк системата.При мен се получи обратното.Първоначално използвах картомайзер, а после еКаба.Лично на мен повече ми харесва.Пробвах и картомайзер за еКаб, ама не ми допадна.
Да попитам някой изпарявал ли е Карамел на Хангсен?
Исъщо видях, че си говорите за размяна на течности-някой може ли да ми каже как точно си ги разменяте-по куриер или ако сте в един град.Бих се включила, но трябва да проверя какво имам в момента

# 698
Значи не са толкова безвредни, щом често текат и течността попада в устата?  newsm78

Да ви попитам каква течност бихте ми препоръчали, тъй като утре ще си взимам е-цигара? Не обичам сладникавия вкус. Дърпала съм си от други цигара и определено сладките не ми харесват. Бихте ли ми дали идея каква течност да си купя утре?
Ще си взема готова, още не разбирам от това бъркане, за което говорите.

# 699
При протичане не попада такова количество никотин, че да бъде опасно. Някоя капка най-много. Освен това не всички модели текат. Кангер Т2, понякога ми протича, но към батерията, а не към устата. Vision V3 и Redux правят конденз в мундщука. еГо Т/С си текат, а и еКаб предполагам, че ще тече.

# 700
-True Blue-, щом не харесваш сладки аромати, ориентирай се към Деканг по-скоро. Иначе от тези на ФА които аз съм опитвала, не са сладнящи Дезърт шип и Тоскан резерв. Като цяло ФА са сладки обаче.

tincheto, възможно е, не казвам, че за всички картомайзерите са по-добри от атомайзерите, но това е тенденцията и мнението на болшинството от хората ползващи ЕЦ. Просто при тези устройства усещанията са строго индивидуални.  Peace

На мен еГо С никога не ми е текла въпреки, че много хора се оплакват, за това пък СЕ4 картовете за мен са ужасни, текат ми като за световно.

# 701
Здравейте! От вчера съм с е-цигарата, но доста ми дразни на гърлото  Tired Поръчах си течност 9мг, дали може да ми е прекалено силна  newsm78 След 6-7 дръпвания и се закашлям  Tired

# 702
Възможно е. Ти какви цигари пушиш?

# 703
  • София
Здравейте!

Да споделя с вас кошмарния ми ден вчера  #Crazy В сряда се престраших да поръчам комплекта, който харесах в pu6com. Дойде куриерът вчера следобед и се започна ходене по мъките. Ама вината си е моя, защото трябваше да погледна хубаво пакета преди да му го платя. Тръгна си той и отварям аз плика - кутията на Joyetech разпечатана! Не само че холограмата беше срязана, но и дори протрита. Отварям все пак - още повече намирисва работата: вътре една зелена хартийка, уж гаранционна карта, на която пише "Shenzhen Sailebao Technology Co., Ltd." и отдолу с друг шрифт Joyetech. Google-нах аз и по всички чужди онлайн магазини пише, че Sailebao произвеждат Joyetech, но изрично, че не е оригинален продукт. Побеснях! Гледам листа хартия, който ми подаде куриерът - стокова разписка от адрес в Люлин 1 (София), фирма "Див 2008" или нещо подобно. Няма касова бележка, няма упътване на български, няма дявол. Обаждам се в магазина на Позитано - някакъв мъж ми обясни, че всички пакети били отворени, защото трябвало да проверят какво има вътре и дали нещо не липсва. Дори имаше наглостта да ми каже, че Sailebao били дъщерна фирма на Joyetech и продуктите им са оригинални. На въпроса "В какъв срок мога да върна продукта?" ми отговори "Ами не съм сигурен, че можете"  #2gunfire После ме прехвърли към някаква жена, която след хиляди обяснения ми каза да отида на място да се разберем. Грабнах аз пакета и право на Позитано. Обясни ми, че не не е можела да ми издаде касова бележка преди куриера да й занесе парите. А точно предния ден ми дойде пратката от Гигадринкс и си имаше и проформа фактура, и касова бележка! Както и да е, каза че си залага главата и работата, че това е оригинален Joyetech продукт, че работели само с реномирани марки и че дори Dekang скоро щели да си лансират течностите само през тях (щели да станат единствен вносител за България) и който иска да ползва Dekang ще трябва от тях да купува.

Накрая ми върна парите и от там с майка ми право в Лозенец в PV-то. На момчето там му личеше, че е много уморено в края на разботния ден, но въпреки това отдели време да ни обясни подробно кое какво защо и как. В крайна сметка си купихме eGo-С батерии push through от 1000 mAh и много готини и удобни за начинаещи картомайзери по негов съвет.

Сега си изпаряваме двечките и ни е много хубаво! Само като че ли 9ката ми е слаба, макар да пуша най-леките аналогови цигари.

Благодаря за съветите на всички, пишете ни още 2 броя в клуба  Hug

# 704
Възможно е. Ти какви цигари пушиш?

Мурати Слимс сиво - 0.3мг никотин на 3мг катрани.  Thinking Виждам, че има на Деканг и Иновейшън с 6мг течности, може да си взема днес  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт