Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 986
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
А аз имам непоносимост към тютюневите аромати. Бях  препушала от една електронна цигара с тютюнев аромат и накаъв филътр с гъба вътре. Ароматът беше нещо като тютютн и прегорал найлон и от тогава имам непоносимост към цигарени миризми. Табако шоко минт отива подарък за баща ми, който пък си изпарява с кеф миризми на тюютюн.
Междо другото точно поради този ми опит с  електронни цитари с гъбен филтър дълго време  бях с огромно предубеждение към този тип пушене.
Много странно генерализиране правиш за тютюневите аромати Rolling Eyes те всички са различни, един с един еднакви няма, как може да са ти гадни всички?  newsm78
Отделен е въпросът, че нямат нищо тютюнево повечето Simple Smile
Този прегорял наелон си е бил от фитила, не от аромата на течността и явно си пуфкала много и си го прегорила  Grinning

# 91
Междо другото точно поради този ми опит с  електронни цитари с гъбен филтър дълго време  бях с огромно предубеждение към този тип пушене.
Имах и аз такава - точно 1 час изкара. Няма такава гадост!

# 92
Аз изпарявам от скоро, но определено мога да препоръчам Black Cherry на Inawera като аромат. Забърквам си го с VPG Power Base (12 капки на 30мл или 4 капки на 10мл)) и го ползвам на картомайзер C4 с Ego-T (дано не съм направила реклама, просто споделям, за да се знае, защото различните картомайзери и батерии дават различен вкус и пара).
Някой пробвал ли е RY4, много съм му се "наточила" а не знам дали ще ми допадне. Обичам сладникави, плодови или шоколадово- карамелени аромати и вкусове.

# 93
  • Стара Загора
Днес ходих в магазина на Pv-bg в Стара Загора. Намира се в едно фото  Shocked там и снимки правят и течности продават и аксесоари ..... Имат течности на Инавера и някакви на joytech. Попитах за черна череша и консултантката ми каза, че инавера не предлагат течност с такъв аромат  Crossing Arms Опитах се да я убедя че имат, но тя категорично ми заяви че съм в грешка. Та има ли Инавера черна череша или няма?
Поразгледах малко какво предлагат, но консултантката ми ходеше постоянно по петите и направо започна да ме дразни, та така и не видях всичко за което бях отишла. Купих си набързо една оригинална батерия 1000 mAh за его С и си тръгнах.
Вчера ми донесоха течност на фирма Feel Life - Манго. Не мога да определя дали ми харесва. Доста е ароматна, но има остатъчен тютюнев вкус който не ми допада.
Мога да я предложа за размяна, който иска да я пробва.
За размяна още и Кафе на La-Vape и Манго на Hangsen

Fantasy_Girl аз имам RY4 на Флауър арт. На мен много ми харесва. За мен е ароматна сладникава тютюнева течност с лек привкус на мед.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 18:47 от sanyy

# 94
# 95
  • Стара Загора
Да, но готова за изпаряване да си я купя  Grinning

# 96
Аз изпарявам от скоро, но определено мога да препоръчам Black Cherry на Inawera като аромат. Забърквам си го с VPG Power Base (12 капки на 30мл или 4 капки на 10мл)) и го ползвам на картомайзер C4 с Ego-T (дано не съм направила реклама, просто споделям, за да се знае, защото различните картомайзери и батерии дават различен вкус и пара).
Някой пробвал ли е RY4, много съм му се "наточила" а не знам дали ще ми допадне. Обичам сладникави, плодови или шоколадово- карамелени аромати и вкусове.
Аз поръчах аромат RY4 на FA, сигурно в понеделник ще дойде, мнение след около седмица Simple Smile
За черешката на Inawera подкрепям.  Peace
Ако обичаш шоко-карамел вкусове, можеш да пробваш Табако Капучино на Инавера - мноого е приятно Simple Smile В момента се кефя много на Tabacco MaxxBlend на FA

sanyy, виж в сайта на Inawera ама мисля,че наистина няма, аз поне не открих.

# 97
Някой пробвал ли е RY4, много съм му се "наточила" а не знам дали ще ми допадне.

Хубав е.

# 98
Някой пробвал ли е RY4, много съм му се "наточила" а не знам дали ще ми допадне.

Хубав е.

+1

# 99
Между другото, преди 4 месеца когато започвах с е-цигарата RY-4 Silver на Деканг също много ми хареса.

# 100
И аз мисля, че черна череша на Inawera няма готова течност, само овкусител, но определено си заслужава инвестицията има много хубав послевкус по небцето. Аз пробвах Power cow(red bull) на Деканг, в шишенцето ми миришеше добре, но като се изпари ми мирише на чорапи... и освен това е много гъста и на танк системата дави изпарителя... може би на картомайзер ще е по- добре, но не съм го пробвала, че имах само пълниъел свободен..

# 101
  • Стара Загора
Явно наистина няма готова течност черна череша на Инавера. Може би ме обърка сайта на Иновейшън, защото там има.
А някой пробвал ли е черешата на голд серията на Деканг?
 http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=56

# 102

Joy Joy Joy

Наистина ли са го кръстили така?

# 103
Здравейте, моля спешно за съвет
баща ми пуши електронна цигара от два месеца. Преди два три дни си взе Лава с карт Виви нова. Както знаете, той е с три допълнителни глави и решихме че ще му свършат работа на първо време.
Проблемът е там, че тази вечер му изгоряха две глави. Тле едната изгоря задва дни, а другата днес.
Сега реално остава с една за събота и неделя. Имате ли  идея от къде в София мога да му взема спешно допълнителна глава или перходник за обикновен карт, защото Лавата е по дебела. Тъпото е че става в петък и той много се разочарова. Утре вечерта заминава в провинцията за два дни и ако не му намеря карт ще пропуши Cry

И тези глави как така се прецакаха за два дни също е малко странно, дали няма нещо общо с промяната на волтажа..  newsm78

Благодаря

# 104

Пробвала съм RY4 на Деканг и на FA - и двата  много ми харесаха, на FA  е малко повече като фабрика за сладкиши. За сладникави - към Капучиното на Инавера, препоръчано от Миоки, добавям Тирамису и Кокопилада, пак на Инавера.

Общи условия

Активация на акаунт