Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 962
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Има срок на годност, да. И аз смятам, че не си заслужава поръчка от Полша, ако не искаш някой аромат, който го няма тук.  Peace

# 76
Здравейте отново.
Аз използвам течности на Деканг Силвър и Голд,Хангсен и ФА.Като вкусове не съм по класическите тютюневи, обичам по-сладникави и постоянно сменям.Единствено Ванила скай на Голд-а си купужам постоянно.Това може би ми е един от любимите аромати.Ако някой го интересува за плодови и сладникави мога да се включа.Иначе от цигарените аромати мъжът ми най-много харесва Давидоф на Деканг Силвър VG , а единствения, който на мен ми допадна е Deluxe на Хангсен.
Не видях дали обсъждате и самите цигари или само течностите.
По отношение на смесването на течности на място мен лично това ме отблъсна от Пушком, а и на няколко пъти ми се случи все да нямат стока и вече не ходя при тях.
Много ми е интересно като ви чета и тези на Инавера да пробвам.

# 77
Тъй, аз останах с Ванилия и Черешка в ликьор за размяна само.
Нещо тютюнево си търся, може и на ФА, може и на Инавера, може и на Ла вайп, само Декнг не. Simple Smile

# 78
Ок, то се е видяло, че и аз ще се опитам сам да си забъркам течност както и да си купя един картомайзер да пробвам. Laughing Такаа.., моля кажете каква база да си поръчам защото гледам, че има различни. Ароматите май мога и сам да си ги избера. Grinning По-евтино ли излиза да си забъркваш сам течностите или е горе-долу същото?

Също дайте съвет за хубав картомайзер.. Иска ми се да ми остави добро впечатление Laughing

# 79
Ок, то се е видяло, че и аз ще се опитам сам да си забъркам течност както и да си купя един картомайзер да пробвам. Laughing Такаа.., моля кажете каква база да си поръчам защото гледам, че има различни. Ароматите май мога и сам да си ги избера. Grinning По-евтино ли излиза да си забъркваш сам течностите или е горе-долу същото?

Също дайте съвет за хубав картомайзер.. Иска ми се да ми остави добро впечатление Laughing

Излиза доста по-евтино, според мен, освен това може да си регулираш съставки, аромат и никотин. Аз съм доволна от базите Inawera. Смесвам VPG Power base, която е 50/50 PG /VG с тяхната PG Biobase, за да си повиша пропилен-гликола, но може да си вземеш и просто  VPG Power base. Имай предвид, че тя няма абсолютно никаква миризма и тютюнев привкус. Предлагат и бази с тютюнев привкус, но с тях нямам опит.

За картомайзер - лично аз съм доволна от T2, не ми се е чупил и не ми е създавал драми. Но ето една полезна дискусия по въпроса - http://www.pv-bg.com/forum/index.php?s=98fae0d67889a79b84acd3467 … amp;showtopic=799

# 80
Моите бази са на ФА, но мисля да опитам и Инавера, че доста по-тънко излизат. Иначе бъркането на собствени сокчета излиза доста по-евтино от това да купуваш готови...разбира се, ако не броим многократните опити проба-грешка, в която отиват литри база  Mr. Green
По мои сметки 10мл излизат към 2-3лв
Аз да кажа, че базата на ФА с 36мг никотин има невероятно приятен мирис, ама не съм попадала до сега на такъв аромат. За съжаление не мога да я пробвам за изпаряване чиста защото 36мг ще ме гътнат направо  Crazy

# 81

Иха! Thinking Доста добре звучи особено в сравнение със 7-8 лева готова течност.. Simple Smile Миоки, ти бази и аромати от gigadrinks ли поръчваш или от pv-bg?

# 82

А, правилно. По-нагледно е да в говорим в пари. Моята поръчка от поляците с доставката /и с 15 % намаление като за първа поръчка/ ми излезе 75 лева за 400 ml и 11 аромата х 10 ml.
Между другото, ако поръчвате от сайта www.inawera.com, имайте предвид, че всяка покупка ви носи точки, които отбиват от цената на следващата поръчка, както и всеки оставен отзив дава 0.23 евро, които се отбиват от следващата поръчка. Ако ви е първа поръчка, преди да платите, можете да въведете в полето за промоционални кодове first purchase, за да получите намаление за първа поръчка. Поне така беше при мен. Май не е нужно да използвате кода още първия път, между другото. Аз го направих при втората си поръчка, която беше по-голяма, и се хвана.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 21:00 от Vapor

# 83
Да и аз имах 15% отстъпка Simple Smile
Иначе от Гигадринкс поръчвам, че имат най-голям избор, а магазина на ПВ не ми е много "юзър френдли" за течности, само хардуер от там взимам.
Поръчвала съм и от сайта на ФА, цените също са приблизително същите като тук, само че много бавно обработват поръчките.
В крайна сметка предпочитам от БГ да си купувам нещата, защото идват на следващия ден, а цените са кажи-речи същите. Единствено аромати, които не се предлагат поръчвам от съответния сайт.

# 84
Предполагам няма проблем да смеся база на Инавера и аромат на ФА, нали? Simple Smile И другия ми въпрос в гигадринкс често ли зареждат стока, че гледам сега vpg power base я няма в наличност 18мг? Питам, за да знам да чакам ли да дойде или да се ориентирам към друга база..

Edit: Всъщност моята цел е крайното количество никотин да бъде 18мг. Щом като ще разреждам базата с аромат, трябва ли да си взема база с по-високо съдържание на никотин или тези няколко капки аромат няма да я разредят толкова? Grinning

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 23:46 от JimmySoldier

# 85
И аз да се включа пак с едно въпросче. Каква е разликата между главите с различно съпротивление-1.8 и 2.5
И има ли значение с каква по големина батерия се ползват. Т. е мога ли с батерия 1100 да ползвам 1.8 или връзката е друга newsm78

# 86
И аз да се включа пак с едно въпросче. Каква е разликата между главите с различно съпротивление-1.8 и 2.5
И има ли значение с каква по големина батерия се ползват. Т. е мога ли с батерия 1100 да ползвам 1.8 или връзката е друга newsm78

Доколкото знам, могат да се използват с батерии с различни мощности. Изпарителите с по-ниско съпротивление  правят повече пара, но изтощават по-бързо батерията и малко качват разхода на течност.

# 87
Аз пък се почувствах глупаво.....
Все едно ми казва-Чак толкова ли не знаеш......

Шегувам се, защо се стягаш?

Можеш и е по-добре да е по-голяма, защото по-ниското съпротивление харчи повече ток. Имай предвид, че главите с по-ниско съпротивление се нагряват повече и съответно по-бързо трупат нагар. Произвеждат и повече пара де.

Edit: Всъщност моята цел е крайното количество никотин да бъде 18мг. Щом като ще разреждам базата с аромат, трябва ли да си взема база с по-високо съдържание на никотин или тези няколко капки аромат няма да я разредят толкова? Grinning

Няма да ти я разредят.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 23:53 от The_Third

# 88
Благодаря
И да сподяла за ароматите
Днес по случайност открих защо не ми поняса така хваления шоко минт. Защото това, което съм си поръчала е табако шоко минт. А аз имам непоносимост към тютюневите аромати. Бях  препушала от една електронна цигара с тютюнев аромат и накаъв филътр с гъба вътре. Ароматът беше нещо като тютютн и прегорал найлон и от тогава имам непоносимост към цигарени миризми. Табако шоко минт отива подарък за баща ми, който пък си изпарява с кеф миризми на тюютюн.
Междо другото точно поради този ми опит с  електронни цитари с гъбен филтър дълго време  бях с огромно предубеждение към този тип пушене.

# 89
Предполагам няма проблем да смеся база на Инавера и аромат на ФА, нали? Simple Smile И другия ми въпрос в гигадринкс често ли зареждат стока, че гледам сега vpg power base я няма в наличност 18мг? Питам, за да знам да чакам ли да дойде или да се ориентирам към друга база..

Няма проблем да ги смесиш, разбира се.

А не е задължително да си взимаш база с конкретна концентрация. Можеш да си вземеш PG Eco Base 100ml. / 38mg. и VG Bio Base 100ml / 0mg. и като ги смесиш едно към едно, ще получиш база със съдържание на никотин 19mg/ml и съотношение на PG към VG 50:50 (т.е. все едно готово VPG).

Общи условия

Активация на акаунт