Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 959
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Е, само 5-6 пъти.

# 61
Здравейте, искам да споделя с Вас какво стана накрая.
Вчера получихме нашите цигари и вече и двамата със съпруга сме електронни пушачи.
С комплекта ми изпратиха една течност на Dekang - Парламент. А ние си поръчахме Бейлис и Черешка. Аз си сипах от бейлиса и много ми харесва. Съпругът ми си сложи от парламента, но му беше много гаден и после го изля. Сложи си от черешката и казва, че му е добре. Все още караме само с електронните цигари, не сме палили аналогови, тези ни задоволяват.
Разбирам, че е въпрос на вкус, но предложете някаква добра тютюнева течност. Вече ни е ясно какви са ароматните .

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 14:24 от veni_ra

# 62
  • Стара Загора
mioki тъй като ти беше по запозната с течностите на Инавера полските, имам едно питане. В един сайт се предлагат много полски течности с Производител: Firma Droper Gabriela Geca - Полша. Та тази фирма има ли нещо общо с Инавера? В сайта пише че те са Представител на Inawera Flavours - Полша и че са част от Inawera Group - Europe. Ако не е против правилата, ще напиша и сайта. Питам, защото има много голямо разнообразие от аромати и ако са на Инавера, почвам да поръчвам  Laughing

# 63
[ Производител: Firma Droper Gabriela Geca - Полша. Та тази фирма има ли нещо общо с Инавера?

Aз си поръчвам от полския сайт www.inawera.com. При плащането ми се отразява, че плащам на Firma Droper Gabriela Geca и пратката ми идва от тях - т.е. май двете са едно и също.

Разбирам, че е въпрос на вкус, но предложете някаква добра никотинова течност. Вече ни е ясно какви са ароматните .
Отказах се от тютюневите течности, но най-много ми харесваха Flue Cured Tobacco на Dekang и RY4 на различните производители.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 16:44 от Vapor

# 64
  • Стара Загора
Vapor благодаря  Hug Отивам да избирам аромати и да пълня кошницата  Laughing А при тях плодовите и сладките никотинови течности как са? Аромата и вкуса усеща ли се добре? За краткия ми 14 дневен опит с ел. цигарата и течностите за нея, пробвах Деканг, Флауър арт, Хангсен и Ла-вайп. Китайските не са за мен. Сега ще пробвам и Инавера. Дано и те ми допаднат.

# 65
А при тях плодовите и сладките никотинови течности как са?

Не съм пробвала готови течности, ако за тях питаш - поръчвам си само бази и аромати. Но ми харесват много - вече доста време само тях изпарявам.
Само една забележка - ако сайтът е на Innovations, има техен магазин до нас и съм виждала течностите им. Опаковките и шишенцата им са различни от тези на Инавера. Разбира се, може да ги опаковат специално за тях, но все пак да го отбележа.

# 66
  • Стара Загора
Да сайта е на Innovations  Simple Smile Видях шишенцата, но аз не съм виждала и другите шишенца на Инавера. Rolling Eyes Като поръчам нещо от там, ще споделя после мнение как е според моя вкус.

# 67
sanyy, аз тая фирма не я намирам и в нета. Може и аз да не търся правилно, ама не съм чувала да е представител на Инавера. Намерих я цитирана на сайта на Иновейшън ама не ми вдъхва доверие. Лично аз не бих поръчала. Ароматите на Инавера можеш да си поръчаш от сайта който ти е дала Vapor  Peace
Ето още един техен електронен магазин
Честно казано не знам каква е разликата между двата, но със сигурност и двата са на Инавера.
Ароматите им са добри, основно плодови съм опитвала от тях и Голд Дукат и УС Ред микс. Втория лично на мен не ми хареса, но Дуката е хубав. Сладичък е.

# 68
sanyy, аз тая фирма не я намирам и в нета. Може и аз да не търся правилно, ама не съм чувала да е представител на Инавера. Намерих я цитирана на сайта на Иновейшън ама не ми вдъхва доверие. Лично аз не бих поръчала. Ароматите на Инавера можеш да си поръчаш от сайта който ти е дала Vapor  Peace
Ето още един техен електронен магазин

Цитирам от сайта на www. inawera.com:
About us:
Firma "Droper"
Gabriela Gęca
ul. Kossaka 79
20-358 Lublin

Вторият сайт, който е дала mioki, цитира същия адрес. Явно са едно и също. Накратко - поръчвай спокойно!

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 16:21 от Vapor

# 69
  • Варна
По колко поръчвате? Аз изпарявам около 20мл течност на месец. Дали си заслужава?

# 70
По колко какво?

# 71
По колко поръчвате? Аз изпарявам около 20мл течност на месец. Дали си заслужава?

Абе в твоя случай май не си заслужава да поръчваш от Полша, освен ако не държиш много на някой аромат, който тук го няма или на база с концентрация, която тук я няма /но повечето ги има/. Аз изпарявам по 100-тина мл и ми излиза сметката, като си поръчам за 3-4 месеца напред.
Все пак бих препоръчала при поръчка на Inawera от България да се придържаме към gigadrinks и pv-bg. Те ги продават в оригиналните им опаковки, а Innovations в съвсем различни, което ме притеснява.

# 72
  • Варна

По колко мл бази и колко аромати. Имат ли трайност? Thinking

Абе в твоя случай май не си заслужава да поръчваш от Полша, освен ако не държиш много на някой аромат, който тук го няма или на база с концентрация, която тук я няма /но повечето ги има/. Аз изпарявам по 100-тина мл и ми излиза сметката, като си поръчам за 3-4 месеца напред.
Все пак бих препоръчала при поръчка на Inawera от България да се придържаме към gigadrinks и pv-bg. Те ги продават в оригиналните им опаковки, а Innovations в съвсем различни, което ме притеснява.

100 мл си е доста... Shocked

# 73
  • Стара Загора
Pv-bg гледам че имат официален представител в Стара Загора. При първа възможност ще отида до магазина им и ще видя какво предлагат на Инавера. Засега ще забавя малко поръчката от сайта за който питах.

# 74

По около 3 ml на ден - преди изпарявах двойно.

А за трайността - базите ми са с годност до 11.2013, на ароматите трайност не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт