Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 734
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Оня ден купих на мъж ми цигара с аромат на тютюн Вирджиния. Нещо обаче му била остра, та пак пуфти от мойта. Laughing
А аз сега изпарявам RY4 на деканг /11мг/ с няколко капки кокос, хареса ми. А уж не харесвах плодовите аромати. Peace

# 631
Много често тютюневите аромати вървят добре с някакъв плодов в смес Simple Smile
Вирджинията е странна, да я опита пак след някой друг ден/седмица, мое да си промени мнението.

# 632
Тук не се тъпче никой; темата е създадена с цел да си помагаме, а НЕ да рекламираме сайтовете и/или магазините СИ. Аз например ползвам цигара, закупена от китайски сайт, но това не ме е накарало да рекламирам въпросния и да обяснявам на останалите как са си закупили боклуци за сметка на моята "върховна" придобивка  Laughing
Преглътни обидата и ходи да се рекламираш някъде другаде  Mr. Green Пък ако имаш нещо конкретно да споделиш и да бъдеш полезна, добре си дошла  Peace
Първата страница е много по-голяма реклама това, което споделих. Момичето, заради което се включих ни попита за мнение, за това откъде сме си купили цигара, да и препоръчаме нещо, нали? Не съм се включила без причина, за да си рекламирам.. Но това, че показвам нещо различно от това, което се обсъжда, нещо различно от това, за което е направена темата, това жегва. Не нещо друго..

# 633
Оня ден купих на мъж ми цигара с аромат на тютюн Вирджиния. Нещо обаче му била остра, та пак пуфти от мойта. Laughing
А аз сега изпарявам RY4 на деканг /11мг/ с няколко капки кокос, хареса ми. А уж не харесвах плодовите аромати. Peace

RY4 не съм го пробвала но чувам само добри отзиви ,май и от него ще си взема.
Кокос не бих пробвала ,че ми е на последно място в класацията Laughing(то май не са много ароматите които харесвам)

# 634
Привет Hug

Днес си взех ето това http://iskambg.com/324-1249-thickbox/kartomaizer-ego-t-ego-c.jpg и диня и ванилия на Dekang-страхотни са!Вече изпарих един пълнител-с този картомайзер много бързо заминава течността или така ми се струва newsm78

Усещам вкуса и с кабчето,затова съмненията ми,че течността,която взех на ФА не е читава, се засилиха.Дайте идея с какво да овкуся Шаде и Шоколад?

# 635
Може да пуфти, защото съдържанието на никотин му е силно. Какви цигари пуши по принцип?

# 636
Първата страница е много по-голяма реклама това, което споделих. Момичето, заради което се включих ни попита за мнение, за това откъде сме си купили цигара, да и препоръчаме нещо, нали? Не съм се включила без причина, за да си рекламирам.. Но това, че показвам нещо различно от това, което се обсъжда, нещо различно от това, за което е направена темата, това жегва. Не нещо друго..

Ти просто не спираш да повтаряш като мантра колко е готин магазинът в Горна. Нямаш никакво уважение към изборът на другите. Тук всеки пуши различна цигара, с различен карт, различни течности и т.н. Спри се вече, наистина е досадно! Грозно е всячески да опитваш да налагаш мнението си и твоят избор. Разбрахме вече за твоите предпочитания, няма нужда да ги повтаряш на всяка страница по 10 пъти. Толкова ли е сложно за разбиране, ма*ка му!

# 637

Ти просто не спираш да повтаряш като мантра колко е готин магазинът в Горна. Нямаш никакво уважение към изборът на другите. Тук всеки пуши различна цигара, с различен карт, различни течности и т.н. Спри се вече, наистина е досадно! Грозно е всячески да опитваш да налагаш мнението си и твоят избор. Разбрахме вече за твоите предпочитания, няма нужда да ги повтаряш на всяка страница по 10 пъти. Толкова ли е сложно за разбиране, ма*ка му!
Споменах магазина само веднъж, вие в момента го споменавате повече. Спрях отдавна да пиша за него.

# 638
Едно си баба знае, едно си бае.
В този дух, продължавам да питам какъв е твоят опит в изпаряването. От кога, какво, как, с какви течности, през какви модели си минала? Не от къде си ги купила, а какво си ползвала. Аз мога да ти изредя, ако желаеш.

Да, в първият пост има адреси на трите магазина с качествени продукти, с доказан произход и подобаваща гаранция, но това не е само мое мнение, а на много от пишещите тук. Ако модераторите сметнат, че е неправомерна реклама, имат властта да ги изтрият или да отправят предупреждение.
Написани са не с цел реклама, а с цел информация и не ги пиша във всеки трети пост, и не ги възхвалявам. Коментират се всякакви оферти. Никой не твърди че само и единствено тези магазини предлагат качествени неща. Силно се надявам да има и други, но такива потвърдени не от един потребител.
Спирам коментарите по този въпрос, все пак темата е друга.

# 639
Не смятам, че трябва да давам обяснение на когото и да е, но добре..
Първият ми допир до каквото и да е електронна цигара, беше на тези с филтърчетата, но за жалост останах адски разочарована, защото не знам от какво беше ама това, което усещах в устата ми биеше на желязо.
Вторият ми опит беше с цигара от 30 лв., нямаше никава марка, надписи или пък лого. Тя буквално се взриви в ръцете ми.
Третият опит ми беше с така прехваляваната еГо - т, ама не на Джойтек, по-късно разбрах, че има и техен модел. За жалост се надъних на "благопожелателни" продавачи, които ме уверяваха, че няма да намеря по-добър продукт.... Цигарата ми течеше, батерията се скапа за по-малко от месец..
И четвъртият, слава Богу успешен. Един месец съм си с тази цигара, нося си едната батерийка в джоба за всеки случай, другата си е в цигарата. Купих си и калъфче, вече и зарядното си нося и мога да си зареждам батерията по всяко време.
За Никотините преди ползвах някакви български, те пък ми биеха на дърво.
Сега си ползвам продукти на Деканг и на Хангсен, огромно разнообразие на всякакви видове. Любимата ми комбинацийка е Дънхил/Deluxe Tobbaco/ с Ванилия и Мед и Малборо/USA Mix/ започнах от 18 мг, сега съм на 6 мг Wink
Някакви други въпроси?

# 640

Освен това съм малко краен човек, веднъж разочаровали ме нещо, не ми говорете повече за него. Такава съм си, съдете ме щом искате Wink

# 641
Е щом го приемаш като разпит, не, нямам никакви въпроси. Благодаря!

Просто, ако беше започнала включването си с нещо такова, можеше отношението към постовете ти да е друго, дори ако бяха с цел реклама.
Това е тема за споделяне, ти явно не желаеш да споделяш, за това не смятам да настоявам повече, както и не смятам да комуникирам с теб.
Едно е да кажеш, ползвам това, доволна съм защото.... друго е да кажеш, това е най-доброто, няма по-добро, това е най-якия магазин, другите не струват продават само боклуци...както писа една друга потребителка по-горе.

Хайде остани си със здраве и безаварийно изпаряване. Дано новата цигара eRoll ти се понрави и ти служи дълго.

# 642
Здравейте отново и от мен.За съжаление не ми остава много време да влизам.Гледам, че някакви спорове са се заформили-жалко, темата е много полезна.Аз понеже нямам възможност да си бъркам течностите си продължавам на готови на Деканг и Хангсен, понеже там,от където пазарувам предлагат на тези фирми.Убедих се, че за мен единствения тютюнев аромат,който ми допада е Deluxe на Hangsen.На Деканг не ми допадат.Плодовите им ми харесват.Аз обичам сладникави аромати и последно смесих Дънхила с Бейлис на Хангсен и ми харесва, но наистина си е сладичко.Не знам при вас как е, но аз свиквам с ароматите и ми омръзват и затова всеки път купувам различни.Общо взето проба-грешка.Няма да коментирам поне засега от къде купувам, че да не излезе като реклама, но поне съм сигурна в качеството.
Да си кажа и аз мнението за Екаба.Аз използвам такава и лично на мен ми харесва много.Никога не ми е текла и не съм имала никакви проблеми.Преди използвах Его-С с картомайзер и намирам разлика при пушенето на едната и другата.
За най-новия модел на Joyetech,видях че го коментирате, отдавна го гледам в сайта им и чакам да излезе.Видях, че явно е излязал на пазара.Използвам линка от предните страници просто http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=191 Харесва ми белия цвят, но все още няма достатъчно отзиви за нея и се чудя.На външен вид много ми харесва.А и това,че има калъфче ще я позапази предполагам, понеже Екаба ми от пускане в чантата доста се е поиздраскал.
Много дълго стана, за което се извинявам, ама като влизам веднъж в седмицата.........
Препоръчайте ми нещо плодово или сладникаво на Деканг или Хангсен, че не знам вече с какво да експериментирам.Май ще се върна на ягодка,че отдавна не съм я използвала

# 643
Здравейте отново и от мен.За съжаление не ми остава много време да влизам.Гледам, че някакви спорове са се заформили-жалко, темата е много полезна.Аз понеже нямам възможност да си бъркам течностите си продължавам на готови на Деканг и Хангсен, понеже там,от където пазарувам предлагат на тези фирми.Убедих се, че за мен единствения тютюнев аромат,който ми допада е Deluxe на Hangsen.На Деканг не ми допадат.Плодовите им ми харесват.Аз обичам сладникави аромати и последно смесих Дънхила с Бейлис на Хангсен и ми харесва, но наистина си е сладичко.Не знам при вас как е, но аз свиквам с ароматите и ми омръзват и затова всеки път купувам различни.Общо взето проба-грешка.Няма да коментирам поне засега от къде купувам, че да не излезе като реклама, но поне съм сигурна в качеството.
Да си кажа и аз мнението за Екаба.Аз използвам такава и лично на мен ми харесва много.Никога не ми е текла и не съм имала никакви проблеми.Преди използвах Его-С с картомайзер и намирам разлика при пушенето на едната и другата.
За най-новия модел на Joyetech,видях че го коментирате, отдавна го гледам в сайта им и чакам да излезе.Видях, че явно е излязал на пазара.Използвам линка от предните страници просто http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=191 Харесва ми белия цвят, но все още няма достатъчно отзиви за нея и се чудя.На външен вид много ми харесва.А и това,че има калъфче ще я позапази предполагам, понеже Екаба ми от пускане в чантата доста се е поиздраскал.
Много дълго стана, за което се извинявам, ама като влизам веднъж в седмицата.........
Препоръчайте ми нещо плодово или сладникаво на Деканг или Хангсен, че не знам вече с какво да експериментирам.Май ще се върна на ягодка,че отдавна не съм я използвала
Не знаеш ли, че вече за Екаб-а си има калъфче, жалко че си взех друго преди това. Стилно и много готино Simple Smile А и както казах много ми допада на мен Ванилия и Дънхил, не си ли опитвала?

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 00:12 от kal3t0

# 644
Знам, че има калъф, но вече не ми върши работа.Тя ми е издраскана цигарата.А тази комбинация съм я пробвала

Общи условия

Активация на акаунт