Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 694
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Русе
Забравих да питам  Embarassed
На 20мл.база  10 к. Мах Бленд добре ли е?Знам че е ориентировачно но все пак?

# 736
Благодаря на отзовалите се   bouquet Явно редукс не е моят карт, а и по това което прочетох проблема с вкуса не е само при мен  Confused. Определево ми се искаше да пробвам нещо различно от първият, който взех, нооо не се отказвам ще чакам зареждане на  Vision Vivi Nova 2.0мл

# 737

Vapor, това го разбрах, мисля.
Но това ме замисля сега, че ще се промени съотношението PG:VG. Например, ако желая да се получи 12мг,  съдържанието на VG ще е по-голямо от PG-то. Това ще промени ли качеството на получената смес или промяната няма да е съществена?

Aко VG-то е повече от половината, промяната ще е доста съществена откъм удар, т.е ще намалее. Ако PG-то е повече нищо лошо няма да стане.

# 738
Евентуално 46мл PG 38мг + 100мл VPG 0мг
По мои сметки прави 12мг, като PG/VG приблизително е 2/1

# 739

VPG няма в наличност - има само VG

# 740

VPG няма в наличност - има само VG
Има от 0-та

# 741
Има от 0-та
[/quote]

Абсолютно си права - това решава проблема. Така ще може да си прави спокойно и с  концентрация 19, като ги смесва 1 към 1.

# 742
Здравейте:)От вчера и аз съм с ел. цигара.Всичко до този момент беше точно,но от час при дърпане имам чувството че ще засмуча от течноста-на какво може да се дължи това и как да го оправя:)И звукът и се промени-започна да клокочи...Дърпам леко и до сега нямаше такъв ефект.........

# 743
С картомайзер ли си и какъв? Може да ти е влезнала течност в централната тръбичка.

# 744
igivg, виж като отвиеш картомайзера от батерията дали при батерията няма течност и попий с нещо. Тук бяха чела и съвети след това да дръпнеш няклко пъти напразно, без да натискаш копчето. При мен в тази последователност действат.

# 745
Да,с картомайзер- модела е МС 2 .Предполагам че е пападнала наистина течност,защото ароматът който първоначално ползвах ми беше доста силен и от магазина ми дадоха друг да допълня за да го разредя.Въпросът е сега как ща се оправи-от самосебе си ли или трябва да натискам по продължително време за да се изпари в процеса на работа или да отлея малко течност....или няма оправяне............?Сигурно решението е банално-но за пръв път се сблъсквам и.......Simple Smile

# 746
Това ли е МЦ2

Който ние знаем като ЦЕ4 Crazy
Пробвай с празното дърпане, без да натискаш копчето.

БТВ, в сайта на ЛА Вейп тотално са прекръстили картовете. Ц2 там е Т2, Т2 пък е Т3, а новият Т3 съответно е Т4 Crazy Laughing

# 747
за няколко секунди активирам няколко пъти и после оставям да изстине, че се загрява много батерията, понеже директно на ея я завъртам главата, после пак така докато реша че няма нужда повече Simple Smile

миоки, никога, ама никога не позволявай да ти се загрява батерията. Много е опасно.

# 748
Ирето -да това е комплекта който си закупих само че от магазин във Варна.Благодаря ви за бързите отговори-отворих,почистих,дръпнах няколко пъти без да я включвам и сега всичко е ок!!В магазина си избрах течност tobacco 5-искаше ми се да е тютюнев аромат като за начало и тъй като пушех цигари5 мг никотин ме увериха че и тази течност е с 5 и там ми беше ок...(не че знаех още как точно да дърпам:) Но като се прибрах в къщи и след 10тина дърпания получих главоболие-разгледах флакончето и прочетох че е 18 мг...Днес от магазина ми дадоха друга да я разредя...Да ми препоръчате друг подобен аромат?!

# 749
  • Стара Загора
Току що една приятелка ми подари течност на Деканг пъпеш, много сладка и била. На мен пък много ми хареса, вкусна, сладичка, направо си е супер. Явно и аз клоня към вкусните плодови и шоколадови аромати. От тютюневите засега само Шадето и Макс бленда ми харесаха. Донякъде и RY4, но комбиниран с черна череша, карамел или шоколад  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт