С какво ви дразнят свекървите- 21

• 71 184
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не е ли зодия Овен? newsm78

# 676
  • планетата Земя

newsm10

# 677
  • планетата Земя
Че е кич, кич е. И то голям. Но какво символизира и защо е зловещо, не разбрах.

Аз лично не мога да си сложа такова нещо в къщата,не защото е кич,а защото символизира зодия.
Иначе на мен ми допада като стил  Embarassed.Имало е кръстчета от същия тип,но са свършили.Кръстчето с удоволствие бих си го сложила в хола

# 678
  • София
Аз лично не мога да си сложа такова нещо в къщата,не защото е кич,а защото символизира зодия.
Иначе на мен ми допада като стил  Embarassed.Имало е кръстчета от същия тип,но са свършили.Кръстчето с удоволствие бих си го сложила в хола
Аз пак не схващам. Embarassed
Какво, като символизира зодия?

# 679
  • До морето :)
И според мен не го хвърляй, може на мен да ми го подариш, че е моята зодийка.  Joy

За подаръците - ние нищо не подарихме на свеки, тя на нас с мъжа ми - скромни подаръци, но синът ѝ не хареса неговия и ѝ каза, че ще го дава на един познат. Посмях ме се, защото и преди му е правила същия подарък и той ѝ е казвал, че няма да ползва такова нещо.  Grinning Обеща, че повече няма да се повтаря.  Joy
На детето подари играчка като имаме подобна, но се постарах да не разбере.  Grinning

# 680
  • Fort Worth, TX
Та бях почнала да пиша, ама малкия не ми даде възможност.Както казах за мен е ужасно кичозно и макар, че нямам предразсъдъци вероятно щях да го забутам в най-дълбокия шкаф.Моята свеки и тази година ми подари кухненски кърпи.Аз съм много доволна, щото тези от миналата година са за смяна.Обичам практични подаръци. Mr. Green Mr. GreenПредпоитам 20 кърпи пред статуетката на Милена.

# 681
  • планетата Земя
Какво, като символизира зодия?

Аз не вярвам в зодии и такива статуи в къщата си не държа.За мен са идолопоклоничество,езичество и прочие булшит.Предпочитам икона,кръстче.
Но това се отнася лично и само за мен.Знам,че много хора вярват в тях.Моята свекърва включая и знам,че е искала да ме зарадва.

Лече-буболече  Hug
И ние нищо не им подаряваме.На детето подаръка е страхотен.От вчера почти само с него играе и само за него говори.На половинката има парфюм от любимия му.

Обичам практични подаръци. Mr. Green Mr. GreenПредпоитам 20 кърпи пред статуетката на Милена.

И аз ги обичам.Влизат в употреба и не се налага ние да купуваме.Кърпи,чаршафи,домакински принадлежности са ОК и за мен.

# 682
  • Fort Worth, TX
Цитат
Иначе на мен ми допада като стил  
Ти пък сега.Нали знаеш-На вкус и цвет товариш нет.Пример-Богинята обожава омари.Аз съм склона да си върна стомашното съдържимо само при мисълта за омар и скарида.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 22:55 от Креми Анев

# 683
  • До морето :)
За раздаването/подаването - знам, че освен жито и прочие, може да се дават и домашни потреби - кърпи, чинии, прибори, а защо не и тигани.  Grinning

# 684
  • планетата Земя
Цитат
Иначе на мен ми допада като стил 
Ти пък сега.Нали знаеш-На вкус и цвет товариш нет.Пример-Богинята обожава омари.Аз съм склона да си върна стомашното съдаржимо само при мисълта за омар и скарида.

Разбира се.Всеки си има вкус.Без бой признавам,че си падам по кича  Joy

За раздаването/подаването - знам, че освен жито и прочие, може да се дават и домашни потреби - кърпи, чинии, прибори, а защо не и тигани.  Grinning

Аз да подам една позлатена статуйка на овне с камъни сваровски  Laughing

# 685
Години наред се кълнях, че свекърва ми е най-невероятният и точен човек, когато познавам. Точно за 15 минути не остави и капка съмнение, че всъщност е най-притворният, долен, лицемерен и двуличен индивид.
Каквото й подарих, биде ми върнато. И не само подаръкът  за тази Коледа, а поне 90% от всичко, което съм й купувала с поводи или без досега за всичките години, през които съм била омъжена за сина й. И всичко беше неизползвано, опаковано. Това беше и най-малкото, което успя да сътвори за двата дни, които прекарах при нея. За останалото, което преживях си има съд- и земен, и там горе.

Та, не всеки, който изглежда зъл и натрапващ се, обсебващ и лицемерен, е такъв в действителност.

# 686
  • София
Касита, е това твоето вече звучи страшно, а не подарената йенска тенджера за Коледа, примерно.
 Confused

# 687
Години наред се кълнях, че свекърва ми е най-невероятният и точен човек, когато познавам. Точно за 15 минути не остави и капка съмнение, че всъщност е най-притворният, долен, лицемерен и двуличен индивид.
Каквото й подарих, биде ми върнато. И не само подаръкът  за тази Коледа, а поне 90% от всичко, което съм й купувала с поводи или без досега за всичките години, през които съм била омъжена за сина й. И всичко беше неизползвано, опаковано. Това беше и най-малкото, което успя да сътвори за двата дни, които прекарах при нея. За останалото, което преживях си има съд- и земен, и там горе.

Та, не всеки, който изглежда зъл и натрапващ се, обсебващ и лицемерен, е такъв в действителност.

Ей това е лицемерие от класа. #Crazy #Crazy #Crazy Голяма омраза е имала тая жена, та даже да не отвори подаръците #Crazy

# 688
бъръльо-бъръльо, аз и друг път съм писала в темата и съм пожелавала на повечето потребители все такива да си останат проблемите им- кичозен подарък, такъв от магазина за левче, даден на детето шоколад преди вечеря.... Радвайте се на битовизмите и дребнавостите.

Lucky.me, останах втрещена, когато видях купа с вещи, подарявани с такова уважение и желание. Поне да ги беше дала на някого да ги ползва. Парфюм от 2004-та с все картичката, която сме писали със сина й! И то този парфюм, които и тогава, и сега ползва!

# 689
  • планетата Земя
Парфюм от 2004-та с все картичката, която сме писали със сина й! И то този парфюм, които и тогава, и сега ползва!

Явно не иска да ги ползва,защото са от вас.Къде ги складира?То си отнема място това трупане на подаръци,неизползвани.

Общи условия

Активация на акаунт