Ясли в Пловдив? - 2

• 83 254
  • 482
  •   1
Отговори
# 165
И при нас беше хубаво, но също една от мамите се прояви и стана една лудница, в резултат на която се разплакаха по-малките ( сред които и ние) и се налагаше да го успокоявам. Мисля, че персонала си знае работата, но някои родители са прекалено претенциозни.

# 166
Нашето тържество беше "с родители". Много от децата се разплакаха, други удържаха, но на дядо Коледа почти всички ревнаха. Много се бяха постарали госпожите и много съм им благодарна (100 Усмивки).

Това което прочетох е просто изумително. Върхът на липсата на възпитание и интелект. Някои родители трябва да ги затварят в къщи и да не ги пускат на вън. Горките госпожи - толкова труд, за да влезе "мамодовището" и да провали всичко...

# 167
Нашето тържество беше "с родители". Много от децата се разплакаха, други удържаха, но на дядо Коледа почти всички ревнаха. Много се бяха постарали госпожите и много съм им благодарна (100 Усмивки).

Това което прочетох е просто изумително. Върхът на липсата на възпитание и интелект. Някои родители трябва да ги затварят в къщи и да не ги пускат на вън. Горките госпожи - толкова труд, за да влезе "мамодовището" и да провали всичко...

Laughing Наистина е така  Laughing При нас проблема беше, че едно детенце скрива дъщеря й от гледната точка на бащата, който снимаше с фотоапарата. Развика се, в резултат на кето дъщеря й се разрева, уплаши се...така се разплакаха и по-малките.
А относно старанието на персонала съм абсолютно съгласна. Страхотно се справяха, но са безсилни към майките с подобно възпитание!

# 168
  • Пловдив
Здравейте!Искам да попитам,някой знае ли кода е записването за набор 2012,за ясла?

# 169
Зависи от това, кога искаш да пуснеш детето на ясла. Всеки месец се обявяват свободните места в яслите и записването е месец за месец. Първо трябва да си направиш регистрация в сайта на общината.

# 170
  • Пловдив
Здравейте, мами !  Simple Smile
Дъщеря ми е приета В ДЯ " Климентина " - № 12, някакви отзиви за там имате ли, до сега съм чула все добри, но все пак да попитам и вас !
Благодаря предварително!   bouquet

# 171
  • Пловдив
честито!
Я, кажи с колко точки бяхте за тази дя  Mr. Green
Те вярно, вече е на лотариен принцип основно Laughing

# 172
  • Пловдив
И на мен ще ми е интересно с какъв брой точки върви сега класирането. И бързо адаптиране на малката.

# 173
  • Пловдив
Благодаря Ви ! С 21 точки сме.

# 174
  • Пловдив
Благодаря ти за отговора. Аз още не съм попълвала заявлението, но това масов брой точки ли са, или имате някакви за предимство? Всъщност знаете ли колко е горе-долу масовия брой точки, без привилегииза работещи в системата, без болести и самотни родители?

# 175
Ние сме така - без никакви привилегии, 19 точки за първо желание и 18.5 за второ. Не знам дали ще ни огрее за ясла.
Преди нова година пуснах заявление, но за майското класиране. Знам, че е рано още, но аз въпреки всичко...  ooooh! Не ми се мисли, с толкова малко точки, как ще ни приемат

# 176
  • Пловдив
Аз така без да се задълбочавам и да чета много внимателно, смятам около 19 точки за първо желание. Явно толкова ще са масовите.  Simple Smile

# 177
Не зная за яслите, но за градините масовите, струва ми се, са 18 точки. 12 за адрес, 2 за първо желание, 2 за работещи родители и 2 за платени данъци. Може ли да ми кажете от къде ви е последната 19-та точка (да не съм пропуснала нещо)?

# 178
При мен 19-та точка идва от баща, работещ в същия район, в който е детската ясла, за съжаление, аз работя в центъра, така че не става да хванем 20-та

# 179
Пльос и аз тук!!!
Мноооого ще съм благодарна, ако има кой да ме светне, дали в Тракия, а и къде има частна ясла, че за държавните май няма да можем да се класираме скоро, та въобще не мисля да им затормозявам системата скоро!

Общи условия

Активация на акаунт