Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 778
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Алексче, ма ти ще се подуеш от толкоз сън  Joy Joy Joy Joy

Слънчо, па ако нема комп. под ръкааааа. ще тича до най-близката зала

# 121
  • София
Пукииии  Hug Hug Hug направо останах без думи и бях ето така  #Crazy като прочетох. Миличка много късмет ти пожелавам за да се преборите с бебока  Hug

Вико и на теб палци за хубави новини утре и на Фели  Hug

И на активистките в момента по една  Hug че след новината на ПУки не знам какво да кажа  Simple Smile

И изненадите съм ги сложила в подписа си  Simple Smile

# 122
  • СОФИЯ
пишем, пишем и не моем се впишем  Mr. Green и на края ме изхварли ....... е това на нищо не прилича  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 123

Слънчо, па ако нема комп. под ръкааааа. ще тича до най-близката зала

Joy Joy Joy

# 124
и ти ли бе бандитче ще извадиш сега една бременност от пазвата

# 125
Mа верно Титка си сложи изненадите в подписа и ей го на!
еее, ми помните ли, че тя е всъщност първата ни гадателка? Гледаше на боб, леща и всякакви култури hahaha

# 126
  • София
Не Вико, няма как за мен  Mr. Green Аз си чакам много изненади този месец и ето Пукито е бонусна.
То не че ти като отиде за резултат не те качиха връз магарето и по бързата процедура  Mr. Green
Та интересен месец се очертава  Joy

# 127
# 128
  • СОФИЯ
и ти ли бе бандитче ще извадиш сега една бременност от пазвата

сестро останахме със Слънчо и Бабето само  ooooh! ooooh! ooooh! ма па ние такава изненада ще ви тупнем, че не знам дали ни разбирате ....ше одите опианети ен броя дни и нема да знаете къде се намирате  hahaha hahaha hahaha ма има време до тагава, подгответе се  Peace Peace Peace

Тите смятам, че ще е много интересен и плодовид месеца ..... айде амин  bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 129
  • София
Слънчо, не съм забравила аз бобеца  Joy Скоро ще се връщам към ритуалите от 15.10. вадя арсенала  Joy

Момичета, лека нощ от мен и успех на всички утре
Отивам да говоря глупости на любимия, че сутринта в 8,30 съм му уредила самостоятелна среща в специалната стаичка  Joy

# 130
бандитче, и оризът е готов  първо качество , първа реколта

Сестро, вие ще сте с много бройки

# 131
а тъй, Миеринко. И предястие сме приготвили и ордьовър- каквото трябва ще направим. Само и само вечеря да има за всички ни  Joy Joy

от 15.10? Тите, ко крийш ма Thinking

# 132
  • СОФИЯ
глейте a_leks, pycalina, SINEICKA, viconta (+ 7 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes падна балконя .....

# 133
е нали се разбрахме. понеже са различни клиниките ще тичаме със софрата

само  Слънчо тебе те не виждам с кофата  раци

# 134
мили мои, аз ще ви пожелавам лека нощ и хубави сънища, че тука вече почти всичко живо спи, а кучката се е изнервила що не си лягам и ме бута и блъска

smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт