Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 793
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
като в детската градина сте, коя на коя е повече приятелка  Joy Joy
аз на никой няма да звъня, че нямам телефони, ама и моя никой го няма  Mr. Green

# 181
  • СОФИЯ
е тя на мене всеки ден ми звъни, ако става на въпрос...
ся ще смятаме кой на кой повече звъни ли Crossing Arms

не, Каке  Naughty Naughty Naughty няма да смятаме кой на кого и по колко пъти на ден звъни  Naughty Naughty Naughty
когато има нежда се звъни ....
Браво, че с Фелито се чувате всеки ден  Peace Peace

сестро ти що не ми звъниш всеки ден  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms егати и приятелката  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 182
аз пък само веднъж съм и се обаждала на Фели ,ма по друг повод,не искам да притиснявам хората ,,защото знам че на всеки му гори огън на главата,в такъв момент ,даже и ако някоя прави тест ,не смея да питам,нищо ,беее,такъв модел съм Mr. Green

# 183
Пепи финен човек си ти.
Отдавна съм го забелязала. Все да не обидиш някой, все да помогнеш.
Още преди години те знам като пишеше в темата на клиниката и при артхоличките  Hug

# 184
  • СОФИЯ
аз пък само веднъж съм и се обаждала на Фели ,ма по друг повод,не искам да притиснявам хората ,,защото знам че на всеки му гори огън на главата,в такъв момент ,даже и ако някоя прави тест ,не смея да питам,нищо ,беее,такъв модел съм Mr. Green

Бабче и аз съм така  Peace Peace Peace абе едни модели сме с тебе, че не ти е приказка  hahaha hahaha сега чакам кога ще улегна като тебе и всичко е ОК  Peace hahaha hahaha

# 185
малеее Сигме ,от толкова от давна ли ,съм тука ,ужаст
Миерелика ще ,ще си говорим след години с теб ,пак (дано),или кат се сетиш за мен след години),и ще кажеш колко съм била права

# 186
аре, тръжната процедура замина за предаване! ура. спокойствие!

# 187
аз пък като ме вълнува нещо и пощръклявам, ама не смея да звъня много, много. Чакам на мен да ми звъннат и да ми кажат Crazy в краен случай се решавам да питам, ама това са единични случаи и единични хора.
Това не винаги е хубаво обаче май, защото преди 3 дни ми казаха, че сякаш не ми пукало ooooh!
Миеринко, не че нещо, ма улягането май не при всички се получава. аз не съм още, ма то е щото нямам мъдреци. кат ми поникнат сигурно ще помъдрея и ще улегна ooooh! hahaha

# 188
  • София
Пуки, как си мила след вчерашния ден  Hug
Казах ли ти аз да ме пуснеш в дупката, че ще ти подложа гръбче да се измъкнеш  Joy

За протокола - много ми е весело днес, даже ми се допи вино, ама пусто на работа съм  Mr. Green

# 189
тъй, от 10 броя имаме 1 неактивирано и едно недоузряло и 8 оплодени. утре  пак ще ми се обадят, нищо че ще ходя на място

# 190
Бравос! Ай сега чакаме да се делят както трябва и да има и за фризер!  Praynig

# 191
8 е супер бройка.
Дано останат до края това число  Peace

# 192
а дано да устискат

# 193
Вико супер е резултата, ще устискат няма къде да ходят Simple Smile

# 194
Привет момичета!
Вико добре са нещата  Hug Hug Hug
Стиснати палчета и за Фелито-очаквам новини от вас-аз съм от тези дето не са и звънели  Simple Smile
Пуки имам приятелка дето и направиха операция от апендикс в 4-я месец и всичко мина добре-роди си момченце

Общи условия

Активация на акаунт