Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Това с тези бели следи наистина е страшно неприятно! Имам черни блузи, които особено ако са по-тесни като ги обличам остават следи отстрани отпред ooooh! Това се получава при самото обличане, където се е опирала блузата до дезодоранта. Но съм забелязала, че когато ползвам стикове дезодоранти се получава този гаден ефект. Затова от известно време позлвам само рол он-и и не съм забелязала да имам такива проблеми. А и стиковете ми остават много гадни бели следи от самия стик по мишниците, ужасно е, прилича на извара Sick Laughing Това основно ме дразни в тях, иначе наистина са по-трайни като действие от рол-он-а. Но аз не се потя особено, дори в големи горещини /вече почвам даже да се притеснявам дали е нормално това Thinking/, затова единствения ми проблем с дезодорантите са тези бели следи, които много от тях оставят.
Доволна съм от рол он на GOSH - доста траен като действие, мирише много леко и нежно. И не съм никак доволна от рол он на Nivea  - нетраен, изпотявам се дори повече от него, твърде воднист някакси и трудно попива.

# 481
Аз направо се родих с дезодоранта на Виши, този който е като зелената ролка, но дезодорант. Изключително треан ефект, лека миризма, изсъхва автоматически след като се напръскам, единственото по-неприятно е че има талк и оставя малко следи, но като цяло досега не съм ползвала нещо по-добро.

# 482
  • София
Санекс бялата ролка - свеж, траен и не оставя бели петна. Лошото е, че бързичко свършва.
http://www.sanex.co.uk/Discover/NormalSkin/Pages/Sanex-Dermo-Pro … ctor-Roll-On.aspx

# 483
Здравейте!
Препоръчайте нещо против изпотяване, по възможност мъжко! Много е гадно, обличам блуза и след 5 минути има мокри следи под мишниците. Силно се надявам да е от пубертета, но надали. Благодаря предварително!

# 484
аз бих препоръчала горещо Одорекс /червена капачка,купува се от аптека и се пръска 3 последователни дни вечер на добре почистена кожа/,ефекта е страхотен!

# 485
Да кажа и аз за ОДОРЕКСА-използвала съм го 2 лета(от май до към септември месец,после почивка до другия май). Извода - след преустановяване на употребата потта има странен мирис;поява на бучици под мишницата;сърбежа и т.н. ,от който се оплаквате и аз го имах.Имам цял флакон,рискува ми се пак с него,ама кърмя .

# 486
Да кажа и аз за ОДОРЕКСА-използвала съм го 2 лета(от май до към септември месец,после почивка до другия май). Извода - след преустановяване на употребата потта има странен мирис;поява на бучици под мишницата;сърбежа и т.н. ,от който се оплаквате и аз го имах.Имам цял флакон,рискува ми се пак с него,ама кърмя .

И аз да се изкажа за Одорекса - и аз две лета го ползвам, сега ще ми е трето. Ефектът си е супер, и дума да няма.По принцип потта ми не мирише изобщо. Да, след преустановяване на използването на Одорекс и моята пот имаше странна миризма, но за кратък период от време. После пак престана да мирише. Не съм имала сърбежи или каквито и да е други проблеми. Явно си е до типа кожа, иначе моята се води чувствителна.

# 487
Бялата ролка на Виши.

# 488
  • при моите деца .....
Някакви отзиви за новата серия на Нивеа?

Аз ползвам дезодоранти, рекламата звучи добре...

# 489
Не съм прочела изцяло темата, но ако някой не го е споменал преди мен - има един кристал, естествен, природен продукт, който не оставя следи и е без миризма. Ползва се след като се намокри и се натрива под мишниците.
Има го на различни марки и е изключително икономичен.

# 490
Момичета,мога ли да използвам Одорекс-а докато кърмя??Опасно ли е? Не успявам да открия инфо или някаква листовка...

# 491
Някой ползвал ли е това http://www.iwostin.bg/products.php?id=177

# 492
  • Пловдив
одорекс Peace Peace Peace

# 493
Odorex biotrade- вълшебно е!

# 494
Момичета с Одорекс! А не ви ли е направило впечатление, че като спрете да се потите под мишниците, потта избива от друго място?? В крайна сметка тя не се задържа в организма, а се изхъвля. От едно или друго място.
Един комшия си го беше купил, за да не се поти под мишниците, и започна обилно потоотделяне от гърба и краката.  Crazy

Аз отдавна вече намразих рол-оните и стиковете, заради следите и бавното съхнене, и карам само на дезодоранти. Доволна съм единствено от Fa rice dry, и сега се чудя пак ли него да си взема (след грешни покупки на Гарние, Нивеа и др.), или да пробвам новите Rexon-и...  Thinking

Отзиви за Рексоните? Оставят ли следи?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт