Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Вишито има мирис и оставя бели следи Tired,но спира изпотяването.аз лятото спрях да ползвам одорекса(да не пракалявам и да не привикна) и само с вишито карах Partyно пак повтарям оставя бели следи по цветните дрехи Naughty
но ако се намажеш и изчакаш малко време да попие,и с ръка "изтупаш"бялото от мишниците,и ако носиш лятото дрехи без ръкав,няма да зацапва Peace

# 406
rissse благодаря ти за споделеното. Аз не се притеснявам от бели следи, а ме притеснява досадното потене. Нека си има бяло, аз ще носа тогава пък бели блузи Wink Явно има талк щом оставя бели следи. Важното е да върши работа против изпотяването. Колко милилитра е флакончето и има ли някъде снимка как изглежда защото нямам представа как изглежда?

# 407
Да споделя за Одорекс-вече две вечери го пръскам и довечер е третата последна вечер и съм много доволна от ефекта под мишниците. Няма и помен от мокрите петна на блузата под мишниците. Мен не ми дразни изобщо на кожата. Само първата вечер леко ме сърбеше за 3-4 мин. след като го напръсках и повече не съм усещала нищо. Явно при всеки е различно в зависимост от кожата Peace

# 408
Засега наистина се отличиха само въпросният Одорекс и зеленото Виши......които аз даже не съм пробвала  Sad Това ще трябва да се промени,защото вече и Clinical Strength на Secret не действа както в началото.....изглежда човек привиква.Винаги ползвам поне 2 различни стика като ги редувам,но ефекта е едва за 4-5 часа....А и на някои пише да се нанасят вечер, а сутринта може направо да се измие,но най-гадното нещо за мен е да си легна с някакви мазила по себе си!

Не знам кое от двете ще избера!!!!май и двете.....хахахаа

# 409
А и на някои пише да се нанасят вечер, а сутринта може направо да се измие,но най-гадното нещо за мен е да си легна с някакви мазила по себе си!

Одорекса се пръска три поредни вечери. На мен миризмата му ми допада. Мирише като на някакъв сапун (така каза и мъжът ми) и аз макар че не обичам вечер в леглото да ми мирише на каквото и да е не се дразня от Одорекса. А това, че сутрин се мие не е проблем защото аз сутрин обичам да си взимам душ особено сега като започне да става топло. Предполагам, че ще си купя тези дни и Вишито-зелено за да го използвам през времето когато не пръскам Одорекса.

# 410
  • София / Пловдив
Само пак да ви кажа за зеленото Виши - ефективно е, но оставя бели следи.
Без следи и без миризма е онова с лилавата капачка, но пък при мен специално то няма ефект.

# 411
Clinical Strength на Secret     намира ли се на нашия пазар ?  bouquet

# 412
  • Варна
Без следи и без миризма е онова с лилавата капачка, но пък при мен специално то няма ефект.
и при мен виши със синя капачка няма кой знае какъв ефект  Naughty

# 413
  • Belgium

При мен зеленото Виши не оставя бели следи  Grinning

# 414
Ролката на GOSH  в бяло не остава никакви следи по дрехите,много съм доволна,но за изпотяването не помага много,за зимата е по подходяща .
Някой ползвал ли е на Nohzema?(май така се пишеше) newsm78

# 415
Искам да ви кажа,че съм прясно разочарована от крема против изпотяване на Виши Close
По принцип ползвам одорекс, но тази сутрин видях,че има малко останало в тубичката на Виши и го сложих - е казвам ви стоях на едно място и под мишниците бях вир вода...ужас някакъв #Cussing out това се беше разтекло незнам защо...добре че имах една рексона под ръка - изтрих всички следи от Вишито и напръсках с Рексона и сега нямам такива проблеми Rolling Eyes
За мен Одорекс-а остава най-доброто, но правя почивки от време на време,за да не привиквам.

# 416
Clinical Strength на Secret     намира ли се на нашия пазар ?  bouquet

не мисля.Сравнително нов продукт е и за америка-ще стане на 2 години....Цената му е 2 пъти по-висока от обикновения и трудно се налага на пазара,така че в БГ може да не дойде

# 417
Ролката на GOSH  в бяло не остава никакви следи по дрехите,много съм доволна,но за изпотяването не помага много,за зимата е по подходяща .
Някой ползвал ли е на Nohzema?(май така се пишеше) newsm78
А ,с каква цел го ползваш  newsm78
Еее ,да потна си ,но пък нямаш бели следи Joy
(шегувам се! не се заяждам Hug)

# 418
  • София
и при мен виши със синя капачка няма кой знае какъв ефект  Naughty

Съгласна.

# 419
Спрей против изпотяване на RoC. Много е добър!

Общи условия

Активация на акаунт