Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз от Нивеа съм много доволна, защото миришат много трайно и свежо, но едва ли биха свършили работа на човек, който се поти по-сериозно.
Точно аз съм от тези хора, имам проблем с щитовидната железа!

# 511
  • София
Аз от Нивеа съм много доволна, защото миришат много трайно и свежо, но едва ли биха свършили работа на човек, който се поти по-сериозно.
Точно аз съм от тези хора, имам проблем с щитовидната железа!

Значи не си струва да си даваш парите просто за Нивеа Peace

# 512
  • София
http://www.thecureshop.com/Shop%5CProductImages%5Cniveapureinv.jpg
Вчера си взех това, преди 1-2 години го ползвах дори няколко опаковки, та явно съм била доволна  Mr. Green До скоро ползвах Сикрет, но нещо не го намирам, а бях много доволна от него. Малко извън темата, но искам да ви питам за магизините Ивис, някой ми беше казал, че стоките им са ментета и не са хубави. Този рол-он го купих от там и се колебаех и за още някои неща  newsm78 Какво мислите?

# 513
.....и никой не каза става ли Одорекс-а за кърмачки  Crossing Arms...някой знае ли????....моля ви кажете  Praynig Praynig Praynig

# 514
  • София
.....и никой не каза става ли Одорекс-а за кърмачки  Crossing Arms...някой знае ли????....моля ви кажете  Praynig Praynig Praynig
Моето лично мнение е, да не  си правиш експерименти!
Аз  не можех да го търпя Одорекс-а, получавах  невероятни сърбежи .
Пробвала съм много неща , даже и повечето от препоръчаните в темата, на скоро ми препоръча позната ролката на LR с алое вера, намерих я и си я взех.
По добро няма според мен, такъв резултат не бях очаквала!
Не остава следи и няма нищо вредно което да причинява запушване на порите, а и цената не е по висока от Одорекс-а.
Извинявам се ако звучи като реклама, но опита ми е доста голям и при проблема който имам не очаквах да намеря продукт при който да има резултат! Peace

# 515

По-добре недей.

На мен лично ми щипеше доста този Одорекс.Вършеше работа само първата седмица,след това нищо.И аз и мъжът ми го пробвахме/.Мирише доста неприятно и ако гушнеш бебето за кърмене ,може да попадне върху него.Плюс
 това може да има някаква химична съставка,която да се пропива през кожата в тялото и по някакъв начин да навлезе и в кърмата.Така че аз лично не бих рискувала.Защо не пробваш този кристал,за който толкова се говори?Конкретно този на Балеа от ДМ е 4 лв  и се води,че е БИО продукт,което означава ще ще е в пъти по чист от вички други химии/камоли пък сравнен с одорекса/  Peace

# 516
Аз тази пролет се сблъсках с проблема изпотяване по сериозно. До сега съм ползвала ралзични марки козметика, които избирах според аромата. Миналата година бях с ролоните на нивеа но не останах очарована. Предпочитам ролоните или сухите  дезодоранти, не обичам пръскащите. Та тази годиа ми привлече погледа на серията на Гарние не зараси рекламата а някак свежа ми се видя самата опаковка. Взех си рол-он опаковка. Останах много доволна. И наистина са много трайни. Не знам дали наистина действат 48 часа . Но със сигурност при мен поне до следващия душ няма проблем.

# 517
Моля ви дайте съвет ако знаете за нещо, което да помага с/у потене на лицето.
И без да е жега ми се изпотява, а сега в жегите е трагедия положението  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Подмишниците не се изпотявам, но виж с лицето имам голям проблем. Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да пише.
Някакъв дезодорант за лице ли какво ли  Joy hahaha Laughing

# 518

По-добре недей.

На мен лично ми щипеше доста този Одорекс.Вършеше работа само първата седмица,след това нищо.И аз и мъжът ми го пробвахме/.Мирише доста неприятно и ако гушнеш бебето за кърмене ,може да попадне върху него.Плюс
 това може да има някаква химична съставка,която да се пропива през кожата в тялото и по някакъв начин да навлезе и в кърмата.Така че аз лично не бих рискувала.Защо не пробваш този кристал,за който толкова се говори?Конкретно този на Балеа от ДМ е 4 лв  и се води,че е БИО продукт,което означава ще ще е в пъти по чист от вички други химии/камоли пък сравнен с одорекса/  Peace
Пробвала съм много неща , даже и повечето от препоръчаните в темата, на скоро ми препоръча позната ролката на LR с алое вера, намерих я и си я взех.
Не остава следи и няма нищо вредно което да причинява запушване на порите, а и цената не е по висока от Одорекс-а.
Извинявам се ако звучи като реклама, но опита ми е доста голям и при проблема който имам не очаквах да намеря продукт при който да има резултат! Peace

мерси много  Hug

# 519
пробвала сам много неща за потене но нищо не помогна като ТЕРЕСОН

# 520
И без да е жега ми се изпотява, а сега в жегите е трагедия положението  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Подмишниците не се изпотявам, но виж с лицето имам голям проблем. Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да пише.

Ами крем, който да не е хидратиращ... И пудра.... Не се сещам за друго...
МОже би трябва да си купиш изсушаващи серуми или пяни за почистване..... Нещо такова...  newsm78

# 521

Ами крем, който да не е хидратиращ... И пудра.... Не се сещам за друго...
МОже би трябва да си купиш изсушаващи серуми или пяни за почистване..... Нещо такова...  newsm78

Благодаря за отговора  Hug Hug Hug
Ами, те тези неща по никакъв начин не ми помагат. С крем, без крем, изсушаващи и прочие пак ми е се поти много лицето. То не е мазно или нещо друго, просто там се потя най - много. Изсушаващи имаш предвид за мазна кожа или? Защото ако е това не би ми помогнало никак  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 11:37 от stefinka

# 522
  • София
Преди няколко дни си взех рол-он на марката Карфур (от хипермаркета Карфур, естествено  Mr. Green) и съм направо шокирана: много ефикасен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Съставките не са с нищо по-различни от Нивеа, Санекс, Дав и тем подобни, а цената е 1.50  Shocked  Имам и део-кристала, както и 1 био рол-он на Алверде, но само с този карфурския издържам цял ден, а тези дни са наистина горещички  Whistling Само не знам дали не е вреден, щом е толкова ефикасен  newsm78 Ама ще го ползвам в жегите, а полезните за зимата  Sunglasses

# 523
А къде да търся продуктите на LR ? В аптечната мрежа или козметичните магазини... Rolling Eyes

# 524
използвала сам много продукти за потене но не ми погнаха, преди една седмица видях една реклама в фасебоок. ставаше вапрос за тересон.  поръчах продукта и от както го използвам много сам доволна. тука виждам че говорят за ородех  , използвала сам и това но хич не ми помогна и лошо мирише.

Общи условия

Активация на акаунт