Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
ela , минаваш границата.
Изтрила съм някои от мненията ти. Не продължавай в същия дух.

# 181
на мен и обикновеният сух дезодорант на Нивеа ми върши страхотна работа  Peace

# 182
ela , минаваш границата.
Мисля, че с нищо не минавам границата.Просто искам да Ви насоча към ползването на натурални продукти за здраве и красота. Не участвам във форума ,за да ви продавам нещо.А дали Вие ще се грижите за собственото си здраве или не , наистина изборът си е Ваш!

# 183
  • София
ela , минаваш границата.
Мисля, че с нищо не минавам границата.Просто искам да Ви насоча към ползването на натурални продукти за здраве и красота. Не участвам във форума ,за да ви продавам нещо.А дали Вие ще се грижите за собственото си здраве или не , наистина изборът си е Ваш!

Мила Ела,
аз продавам очила и оптични продукти, и то на едро,
някои от които, дори нямат аналог в света!!!
Пиша в този форум от година и нещо и дори нямам в подписа си
линкове на нашите продукти.
И мен ме е яд на неправилният избор за очила, лещи
лупи, слънчеви очила и т.н., да не говорим за лекари ...
но правилата на този форум забраняват реклама!
Не те обвинявам, ама малко ти е агресивна рекламата ...
и "вони" на откровена реклама.

Нищо лично - просто съвет от търговец!  Hug

По въпроса за кремчето cliven - ще пътувам за Италия
през май, издирих техни магазини в Милано,
ако успея, ще направя контакт или поне вариант за онлайн заявка.

# 184
 Аз ползвам сух Lady Speed Stick И съм много доволна не остава следи,нито бели петна по дрехите  Hug

# 185
Хей, момичета ! Опомнете се! Все повече се търсят качествени натурални продукти без химически съставки ! Да сте чували нещо за Wellness  индустрията ? Прочетете много внимателно информацията  за действието на алуминия !Изборът е Ваш !

Все пак Одорекс е медицинска козметика,ако беше толкова вреден мислиш ли ,че щеше да е на пазара?Пъки мразя некой да ми налага мнение кво да ползвам и кво не! ooooh!

# 186
Хей, момичета ! Опомнете се! Все повече се търсят качествени натурални продукти без химически съставки ! Да сте чували нещо за Wellness  индустрията ? Прочетете много внимателно информацията  за действието на алуминия !Изборът е Ваш !

Все пак Одорекс е медицинска козметика,ако беше толкова вреден мислиш ли ,че щеше да е на пазара?Пъки мразя некой да ми налага мнение кво да ползвам и кво не! ooooh!

Разбира се, че може и да е вреден. С този силен и моментален ефект... Да не мислиш, че се пръскаме с пролетни цветя  Wink

# 187
  • На ръба..
Аз имам един въпрос свързан с този Одорекс. Значи след като се пръсна почва да ми щипе, след което кожата ми се зачервява и няколко дена постоянно ме сърби. Дори понякога приятелят ми се бъзика с мен - като маймунка съм била. При вас нещо такова получавало ли се е или съм алергична към този продукт. Но иначе продукта си е наистина добър само дето после има  hahaha  .Благодаря предварително

# 188
Аз имам един въпрос свързан с този Одорекс. Значи след като се пръсна почва да ми щипе, след което кожата ми се зачервява и няколко дена постоянно ме сърби. Дори понякога приятелят ми се бъзика с мен - като маймунка съм била. При вас нещо такова получавало ли се е или съм алергична към този продукт. Но иначе продукта си е наистина добър само дето после има  hahaha  .Благодаря предварително
На мен също ми щипе като се напръскам, но до половин час отшумява. Да не би да си го пръскала на разранена или прясно депилирана кожа? Или пък да не си си почистила добре предният дезодорант преди да се напръскаш с Одорекса. Опитай се да откриеш причина, но ако продължи, по- добре да преустановиш използването, според мен Hug

# 189
а колко стружа този одорекс мен малко ме е срам да отида ж аптеката и да питам за него  Blush

# 190
Аз от скоро ползвам Lady Speed Stick Gel и съм много доволна. Не оставя следи и определено има ефект срещу миризмата от изпотяване!

И аз,обаче отдавна го ползвам Wink

И аз го ползвах преди и бях мн доволна Peace

# 191
i az dyrja da go probvam no trqbva da nakaram maika mi da otide i da mi go vzeme

# 192
Аз открих един ролков дезодорант на klorane .Пише ,че има липов цвят, но основното е , че много ми помага-някакси абсорбира миризмата и самия той няма силна такава. Предпочитам дезодоранта и парфюма да не се смесват. Но съм адски доволна , нямам и петна от него.

# 193
Аз също имам този гаден проблем с изпотяването,но искам да попитам дали някой знае някакво средство(спрей или каквото и да било)против потенето по гърба.Супер неприятно ми е,особено лятото и постоянно се притеснявам да не си намокря блузката.....

# 194
Нека се включа и аз...
Това, което знам за козметиката против изпотяване е, че подтискайки потенето, се подтиска отделянето на вредните вещества/токсините/ , което на практика не е здравословно.
Освен това съм използвала Lady Speed Stick Gel , Nivea, Dave и какво ли още не и несъм попадала на такъв дезодорант, който да не оставя съвсем бели следи и да не е със силна миризма.
Ето затова моят избор е Рол-он на LR - той не предотвратява потенето, но предотвратява лошата миризма. Без парфюм. Не изсушава подмишниците, но напротив, със съдържанието на 12 % Алое вера, мишниците ми са здрави и нежни. Страхотен е.

Общи условия

Активация на акаунт