Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 518
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Лутаща се
Аз нещо загубих бройката на дните, вчера писах ден 34, той бил 36. Както и да е, днес си направих поредната тренировка № 29 според програмата.
Първата част беше супер, но втората....една такава мудна, мудна. Спрях я и направих 2х4 минути табата: коремни + планински катерач + паяк (или нещо подобно, но реших да променя ъгъла на натоварване).
Скрит текст:
Едно ми е хахаво напоследък.  Crazy Хем ми се прави нещо, хем не ми се прави. Започвам.........не довършвам. Още имам ядове с МТел и не оправят ли проблема в понеделник ще ходя в отдел "Защита на потребителя". Не че ще направят нещо, няма да ми е за първи път да търся помощ оттях. Предния път пак беше заради телефон, но купен от Глобул. Е, тогава си останах с калпавия телефон, уж нов, а в последствие оказал се сглобен от части втора употреба
Занимавам се с разни глупости тука  ooooh! Сама си навличам хем сметки, хем неприятности........Шантава работа.

# 706
  • да има едно лесно - на мотора
Малко спам - нещо обещано
Скрит текст:
От 1200 снимки подбрах тези . На някои качеството не е добро , но съм снимала в движение , а и апаратът е старичък Simple Smile http://rosik.snimka.bg/europe/italiya-franciya-avstriya-2012.714209.29037308

# 707
skarlet, дано в най-скоро време всичко се оправи при теб! И да нямаш такива глупави ядове, заради това, че на някои хора не им се занимава с исканията на обществото, а точно заради това ги има...

рак пустинник, снимките са много добре даже. Не разгледах всичките, че са доста и ме хващат нервите в такива случаи Grinning Но някои са като в приказките, много е красиво  Heart Eyes

Какво става тук в темата? Защо няма никой?  Shocked Само аз се отчитам и тук таме някоя друга загубена душица из темата  Laughing Laughing
Тази сутрин - HIIT 15 (за пореден път се уверявам, че ме изпотява повече от HIIT 20 newsm78).

# 708
Привет от мен!
Имах много натоварена седмица и за още по-голям " разкош" постоянно бях с ниско кръвно Tired
Не можах да тренирам редовно, но вчера направих Bob Harper - Main Workout и преди малко  Insane Abs от Insanitу.Надявам се следващата седмица да ми е малко по-спокойна и най-вече да се чувствам добре.
Раче, благодаря за снимките.Следобед докато си пия чайчето на спокойствие ще ги разгледам с най-голямо удоволствие!
ХУбав ден ! Hug

# 709
Раче - Екстра снимки! И чудесна тренировка по път във всякакви условия! Супер!  Laughing

Аз не смея да се "похваля", че от оная ли постелка, дето ви писах, че я чакам от UK, или от това, че най-сетне успях да направя някакви по свестни упражнения, ама днес нямам никоя от болежките, които си ги "нося" от 5-6 месеца - нито в рамото, нито в стъпалото - и спах като къпан до 11 ч.  Sunglasses Малко се забави доставката, ама иначе от постелката съм доволен и без този магически ефект - добре се усеща, не държи студено, нормално мека е и не се хлъзка (пробвал съм я само по чорапи засега).  Peace

# 710
  • Лутаща се
Маями, честито за постелката! Радвам се, че ме послуша и върна предишната в Кауфланд.

Мерито, от предишен опит знам, че успех в противопоставяне на мобилен оператор няма как да имам. Ще опитам, но не вярвам да постигна положителен резултат.

Аз днес ще тренирам двуразово. Сутринта на гладно направих първата част от днешната тренировка: HIIT Workout for Endurance – Brutal Home Cardio & Toning.  Или по-точно опитах.   Embarassed Беше ми невъзможно да я завърша, затова я замених със 17 минутното кардио.
Довечера ще направя втората част, тя е за горна част на тялото.

# 711
Здравейте и от мен - аз вчера се отчитам с ходене да Трънското и Ябланишкото ждрело - беше супер готино и беше доста добра  тренировка за крака. Днес се отчитам с HIIT 15 Simple Smile
Искам да ви кажа, че отказвам интернета, защото нещо почнах да зациклям, така че от време на време ще влизам даже не знам дали ще мога да направя следващата тема....ако някой има желание да я направи, че сега имам доста неща да правя за уни-то.

# 712
HIIT 30 Class като за след работа  Crazy  Laughing

Вижте какво видео ми прати един приятел - http://www.vbox7.com/play:c8919b32cd  Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 19:38 от MeRiTo`

# 713
Мерито-клипчето е уникално. Те са направо извънземни Shocked Shocked Shocked
П.С. Ако не е много нахално ,били споделила как се храниш и по колко тренираш. Може да си споменавала ,но нямам време да търся. Embarassed Благодаря ти предварително. Hug

# 714
  • Лутаща се
Отчитам втората част от днешната тренировка + 3 х 4 минути табата: редуване на коремни и упражненията на Джо Дилън.

# 715
Привет и от мен,след едноседмично прекъсване се завръщам при вас.Днес ми беше гадният държавен изпит,дори да не съм го взела,чак май месец има втора сесия,така че се завръщам при вас.
Ами мислех от утре да започна с нещо,ама се повлиях от думите на Мерито,че е тихо в темата,та се мобилизирах. Малко късно,но сега ми дойде музата (след като се нагледах на готини тела,докато се чудех какво да си избера за утре  Heart Eyes )
Направих Spartan 500 workout от блендъра и ми хареса  Mr. Green Утре най-вероятно ще имам мускулна,заради мързелуване ,ама си го заслужавам.
Incheto21,разбирам те за многото задачки,в унито в един момент ти се взима акъла...Ще стискаме палци.  Hug
Клипчето наистина е яко, страхотно е какво правят хората с телата си и какви невероятни правят други в противоположна посока ...
Лека нощ  Grinning

# 716
Тук сме, тук сме, зад кулисите.  Wink
Карам си програмата по план, днес неделя - почивка.

Лека и успешна седмица на всички.  Hug

# 717
За да не тихо, да поспамя  Mr. Green
Скрит текст:
Аз тренирам домашен многобой - в кухнята, в баните, в гаража и на двора.
С други думи казано, правя нещото за което ме мързи повече отколкото и за тренировките - чистя, т.е. облизвам.
Така че, ако се появя да се жалвам от болки и контузии ( навехнат глезен по мокри стъпала, изгорено от парочистачка, обрив от химии и цялостна и дъглодържаща мускулна треска) да знаете, че не е от тренировки.

# 718
Едира, и аз се бих на същия фронт,
Скрит текст:
но добавих и разместване в стаите на децата: купихме им бюра. Не знам дали това ще реши проблема с писането на домашни в трапезарията. Да видим.

Раче, страхотни снимки! Голям кеф ми беше да ги разгледам  Hug

От сега ви казвам, че не се наемам да правя следващата тема. Правила съм подобни опити, но от тук, незнайно защо, незвисимо от провайдера и от типа машина, е кошмар да започвам нови теми с много инфо на първа страница.

# 719
Привет, мацки Simple Smile
Идвам с молба за съвет за по-лека тренировка, например пилатес, което да не е безбожно скучно. Свалих си няколко, допадна ми само Crunch - Burn & Firm Pilates от руските торенти, но ми е малко скучно, не съм свикнала с леките тренировки и не знам какво да си избера. Преди, когато исках да разтоварвам, правех тренировките на 2 мацки, които имаше в замундата, но нямам представа как се казваха - беше нещо като денс-йога тренировка, но не мога да ги намеря. Не мога да правя нещо по-натоварващо, поради проблем с кръста и трябва да внимавам, защото от 1 месец не съм тренирала и ходя да физиотерапия, трябва да се раздвижвам постепенно с по-леки неща

Общи условия

Активация на акаунт