Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 527
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
  • Лутаща се
Ако знаех как се прави нова тема с удоволствие бих го направила. Но тъй като не знам най-вероятно ще прецакам нещата.

# 721
И аз да се разпиша, макар че нещо ми е много омърлушено напоследък незнам защо ... Иначе тренирам всеки ден, карам петдневките от фитнес блендър една по една , сега съм на ден 4 от последния комплекс. Коства ми голямо усилие да си изиграя комплекса вчера, но това се дължи на липсата на настроение ... дано скоро се почувствам в по-добра кондиция и с пълни сили да си изпълнявам домашните тренировки, че иначе е голям зор. Желая ви хубава и успешна седмица. Simple Smile

# 722
  • Варна
Аз ще направя нова тема, само че малко по-късно. Сега се мятам на една тренировка, защото последните 2 седмици много 'лабаво го давам. Преди за 1 седмица имах по 10 тренировки, а за тея 2те - 6  ooooh!

# 723
Аз през уикенда нищичко не правих  Embarassed. Милото си дойде за 2 дена и ходихме на голяма луда гръцко-кипърска сватба. Сега направих This is TaeBo и подскачах половин час на степера. Сега се чуствам щастливо размазана  Grinning

# 724
  • Варна
НОВАТА ТЕМА

Мале колко е трудоемко да правиш нова тема, а аз всъщност смених само няколко картинки! Адмирации за Инчето, която е положила тоооооолкова много труд за да изглежда темата ни толкова хубава и подредена!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт