Смешки от форума - 8

• 69 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цитат
Искам да попитам, най-вече раждалите девойки...
Ахахаха  Joy

Една мацка в родилното се беше засегнала, че акушерката се обръщаше към нея с "госпожо". Защото не била госпожа, а госпожица. Акушерката най-невъзмутимо й обясни, че след като е тръгнала да ражда, няма как да е госпожица.  Laughing

# 61
  • Там, където ме обичат

Това стИрилизиране някъде в източните части на България ще да е.  
В качеството си   на каква определяш района?Сигурно си "гадателка"?

Чудех се дали да ти отговоря в същия тон, но реших да не развалям настроението, все пак темата е забавна и хумористична. Когато няма директни нападки, не виждам защо някои неща се приемат лично.  Peace

# 62
Цитат
Повечето ми познати, които имат Айфон са жени. Повечето, които се разхождат по улициата и демонстративно показват своя Айфон, са жени.

Не коментирам какво е трябвало да правят, за да се сдобият със статус-символа.

Интересно ми е дали скъпата играчка им помага да имат по-голям успех с мъжете.
Чувал съм мъже да се хвалят, че са шибали жена с големи цици.

Но да се хвалят, че са шибали някоя с голям телефон, още не съм чувал.
smile3505

# 63
  • София
пПа, кво, Епъл си е Епъл! Досега не съм видяла някой друг да е направил по-добър дизайн и изпипано всичко! Като го направят други, да се обадят! Със затворени очи да ти дадат един айфон и някакъв друг близък до него, и винаги ще предпочетеш айфона. При таблетите е същото - другите са "дървени" някак, груби, недодялани, колкото и да са преписали от Епъл.

# 64
Цитат
Една от причините на появата на рекативното разтройство на привързаността е нередовното хранене. Именно, в случай когато майката храни своето дете, принасяйки лажичката му говори милни думи: „Хапвай мило чедо!“, но в същия момент в главата и струи негативна енергия която занимава нейния мозък с негативни мисли: „ С коя жена ли е сега моят съпруг?!“, осещайки при това бяс, гняв, лутина и сл., тогава на нейното лице се очертава страшен гримас, за което тя не е свестна, но нейното дете забелязва това и отбива да яде. Т.к. детето идентификува храната със страшния гримас на неговата майка и тя го потсеща на нещо ужасяващо, то не може да яде.
  Party

# 65
Андариел, да те докладвам ли за открита реклама, а?  hahaha

# 66
  • Там, където ме обичат
Цитат
Една от причините на появата на рекативното разтройство на привързаността е нередовното хранене. Именно, в случай когато майката храни своето дете, принасяйки лажичката му говори милни думи: „Хапвай мило чедо!”, но в същия момент в главата и струи негативна енергия която занимава нейния мозък с негативни мисли: „ С коя жена ли е сега моят съпруг?!”, осещайки при това бяс, гняв, лутина и сл., тогава на нейното лице се очертава страшен гримас, за което тя не е свестна, но нейното дете забелязва това и отбива да яде. Т.к. детето идентификува храната със страшния гримас на неговата майка и тя го потсеща на нещо ужасяващо, то не може да яде.
 Party
Какво е искал да каже авторът с думите в червено?
А тези в зелено са покъртителни.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 11:48 от foxysilver

# 67
Страшен гримас?  hahaha Това на македонски ли е?

# 68
  • Варна
И въпреки че не е от форума - Тате, как е новия Айпад, който ти подарихме
http://www.snotr.com/video/8965/

# 69
Уиш, от къде тази мъдрост? Мъж ли е автора?

# 70
Страшен гримас?  hahaha Това на македонски ли е?
Да, това е от един сайт, който е на български и македонски, jasimama.mk май беше.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 20:20 от Анонимен

# 71
Мерси.  Grinning "Идентификуването" ме подсети. Но и мъдростта е забележителна, дума да няма.

# 72
Уиш, от къде тази мъдрост? Мъж ли е автора?
Въобще не знам кой е източника.
Една съфорумка го цитира в темата за Бургаските детски градини.
Не се стърпях и го сложих тук.
 Crazy

# 73
И въпреки че не е от форума - Тате, как е новия Айпад, който ти подарихме
http://www.snotr.com/video/8965/

Joy Joy Joy

# 74
Цитат
Кажи му "или подаръци, или си взимам котката и после знаеш какво се случва"
Hands Thumbsup
Лаф-трепач от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684017.0