Смешки от форума - 8

• 69 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Талант на 2012,2013 г.
Заинтригува ме темата. Ще направя един запис... Laughing

# 76
..............................и като си помисля, че само преди няяяколко часа тъжна се опитвах да заспивам  Mr. Green Joy Mr. Green

Цитат
....................................
Чудя се има ли смисъл да продължавам да пращам Вики на стол. Яде единствено част от второто ядене. От друга страна не ми се иска да яде само сандвичи всеки ден, особено сега, когато идва зимата и ще е хубаво да си хапва супичка и нещо топло. Но тя не яде част от супите, а десертите хич. Та има ли смисъл? Питам я, а тя ми отговаря, че столът е мое решение, не нейно Crossing Arms

Това отмен за включване  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 00:01 от Sunnily*

# 77
  • out of space
..............................и като си помисля, че само преди няяяколко часа тъжна се опитвах да заспивам  Mr. Green Joy Mr. Green

Цитат
....................................
Чудя се има ли смисъл да продължавам да пращам Вики на стол. Яде единствено част от второто ядене. От друга страна не ми се иска да яде само сандвичи всеки ден, особено сега, когато идва зимата и ще е хубаво да си хапва супичка и нещо топло. Но тя не яде част от супите, а десертите хич. Та има ли смисъл? Питам я, а тя ми отговаря, че столът е мое решение, не нейно Crossing Arms

Това отмен за включване  Mr. Green

???
Смешки от форума е темата.

# 78
Цитат
когато пия лида/явно в нея има някаква съставка/се чувствам тонизирана,ободнена,чувствам прилив на сили и енергия-чувствам се много добре,когато пия мейзитанг-това чувство го няма от него

Има, да - нарича се "амфетамини".  Laughing  ooooh!

# 79

На теб като ти се счупи пералнята от магазини Зора, да не би да ходиш да търсиш
Ники Кънчев, че ти я бил рекламирал по телевизията?! Joy

Joy Joy

# 80
...Имам обаче една позната, на която мъжа и доста си попийва и съответно често дриска в гащите. Тя пък пере на 90 градуса. Подобни случаи не си ги представям на ръка...

Дриска си в гащите ли свинята нйедна? ooooh!
Ами тя е луда да ги пере. Като му ги изхвърли директно в коша или като го изгони с надрискания си задник да ходи да изтрезнява, да видим ще посмее ли пак.
Да, да, ама има джип (бмв) и голяма къща. Мисля, че с кеф му пере посраните гащи.
Лейди, кажи моля те, че не ни пързаляш.
То дето има един лаф: "Он си знае защо го бият.", ама този не знам какъв модел му е джипа и колко квадрата му е къщата, но за да се осира по подобен начин или има сериозен проблем с алкохола и с перисталтиката, или просто не му пука, защото си знае, че има слугиня. Ти нея пита ли я той как е с подаръците? Предполагам, че след по-обилно насиране следват по-щедри подаръци.
Ами виж сега, тя не работи и по цял ден си вее г_за. А той пие 4 дни от 7. Прибира се на четири крака, тя го събува и често хоп изненада. Нещастна е що се касае до половинката, но има най-хубавите дрехи, най-хубавата кола, ходи с най-хубавите прически, макар че тя самата не е нещо особено. Не ви пързалям, истина е това.

# 81
  • София
 Shocked  Joy
Ами сега - да се смеем ли или да плачем?!

# 82
  • на кого му пука
Темата за подаръците ли се е развила толкова описателно? Joy

# 83
За бельото  е тази, но като каза за подаръците сега се замислям за тънката нишка между двете. В крайна  сметка се оказва, че  колкото по-големи са подаръците, който получават, толкова повече... Ох няма смисъл просто. Който е чел знае.....
Както каза tonkabonka чудиш се да се смееш ли или да плачеш.

# 84
За приема в много желана детска градина

Цитат
... трябва да си едноръка детска учителка с близнаци, за да се добереш до място в нея.

# 85
Ужас.  ooooh!

# 86
Цитат
дайте мамчета идеи за първия рожден, толкова ми е объркано, хем се радвам че детето порасна, хем се притеснявам за празника, кого да поканя, къде да го проведем, каква да бъде храната, да не се охарчим прекалено, как да кажа на гостите, че ми трябват пари, а не ненужни дрехи и играчки!?! / обясних на свекърва ми, че пазарувам дрехите с детето, за да съм сигурна , че са му ок, с намек да не купува разни неща, но познайте-вече му купила подаръка за РД, който е след 1 месец!!!/  #Crazy

... заради шрифта го публикувам, не заради друго  Joy

# 87

Цитат
... трябва да си едноръка детска учителка с близнаци, за да се добереш до място в нея.

Joy Joy Joy

# 88
Дай линк, да идем да я посъветваме.  Mr. Green

# 89

Цитат

Joy Joy Joy

Да си призная, аз първо прочетох едноГЪРДА.  Joy И веднага си представих някоя амазонка биеща се за място за детенце. При втори прочит вече стана по-ясно.

Общи условия

Активация на акаунт