Смешки от форума - 8

• 69 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Дай линк, да идем да я посъветваме.  Mr. Green

В "Нашите деца" е Hug

Няма лошо в темата, не ме разбирайте погрешно, всички сме минали през подобни вълнения, просто шрифтът ме уби  Crazy

# 91
Е, чак пък всички:) Според мен поне едно половината майки запазват все пак здрав разум, хеле по отношение на организирането на това грандиозно тържество.

# 92
Имала си няколко активни партньора, но си се омъжила за най-неактивния. Е, какво очакваш, ние ли да ти го активираме?

hahaha

# 93
  • Варна
 Цитирам  Laughing ..no problemat mi e 4e imam nqkakvi neshta po matkata.. ne znam kak da go obqsnq no kogato q pogledna v ogledalce (pravq go za6toto v internet pi6e 4e e hubavo da se proverqva) i ima nqkakvi stranni izrastaci i az ne znam dali e normalno vse pak ne sam vijdala druga matka... ta izrastaci ne znam kakvo e i ne znam kak da go obqsnq tochno po matkata sa ..

# 94
  • София
princess_des, може ли линк? Усещам, че ще
да е много образователна тази тема.  Mr. Green

# 95
  • Варна
Такаа, докато ние тук още гащите нищим, други хора са минали на следващото ниво Mr. Green
Цитат
..no problemat mi e 4e imam nqkakvi neshta po matkata.. ne znam kak da go obqsnq no kogato q pogledna v ogledalce (pravq go za6toto v internet pi6e 4e e hubavo da se proverqva) i ima nqkakvi stranni izrastaci i az ne znam dali e normalno vse pak ne sam vijdala druga matka... ta izrastaci ne znam kakvo e i ne znam kak da go obqsnq tochno po matkata sa ..

Joy Joy Joy
от темата за бельото,но и момичето мисля .че незнае от къде я е изровила

# 96
  • Варна
Такаа, докато ние тук още гащите нищим, други хора са минали на следващото ниво Mr. Green
Цитат
..no problemat mi e 4e imam nqkakvi neshta po matkata.. ne znam kak da go obqsnq no kogato q pogledna v ogledalce (pravq go za6toto v internet pi6e 4e e hubavo da se proverqva) i ima nqkakvi stranni izrastaci i az ne znam dali e normalno vse pak ne sam vijdala druga matka... ta izrastaci ne znam kakvo e i ne znam kak da go obqsnq tochno po matkata sa ..

Joy Joy Joy

Цитат на: Естел в Пет., 19 Окт. 2012, 20:56

Тази с матката и огледалцето от коя тема е? Интересно ми е какво и как си вижда.

Идея нямам, аз я краднах от правописната

# 97
Чичко Гугъл показа това - http://lichno.net/showthread_110011.html

# 98
  • Варна
хах Велика си Peace

# 99
  • Варна
Аз си пера моето на 60 градуса в пералнята, ако е много фина материя на ръка. Имам обаче една позната, на която мъжа и доста си попийва и съответно често дриска в гащите. Тя пък пере на 90 градуса. Подобни случаи не си ги представям на ръка... пак от темата за бельото Embarassed

# 100
  • # супернатурална #
Цитат
Плочките са ми в отлично състояние - испанска теракота . Всичко останало в банята ми няма нужда от каквито и да било силни препарати за почистване ,защото ги почиствам редовно. Батерията ми блести както и огледалата и ваната. Просто обичам бялото да е наистина бяло , а не слонова кост.
Flutter Умря жената от ромски прозиход...

# 101
Ама трябваше да сложиш целия цитат:  hahaha

Цитат
Ако някой има баня / която се ползва / и знае някакъв друг начин за почистване на бели фуги . МОЛЯ ЗА СЪВЕТ.

Аз имам 5-6 бани у дома, не всички се ползват, но така, за всеки случай.  Mr. Green

# 102

Мъка, много мъка има по този свят  Mr. Green

# 103
  • # супернатурална #
Ама трябваше да сложиш целия цитат:  hahaha

Аа, това съм го пропуснала. Ама то блясък като блясък ли беше, заслепи ме  Laughing

# 104
  • София

Мъка, много мъка има по този свят  Mr. Green

Господи, Боже! Аз също мислех, да си лягам спокойна вече и защо ми трябваше да отварям това  Joy

Общи условия

Активация на акаунт