Смешки от форума - 8

• 69 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Bg-dramma дали е свободен домейн?
Би било чудесно продължение на не
една тема от тук.

hahaha

# 256
Откраднах го от правописната тема, но си е баш за тук:

Цитат
Съжелявам за глупавия въпрос, но какво точно трябва да е "тапата"   до колкото разбрах не държи водите да не изтекат, защото на повечето мами е паднала, а лекаря ги е спукал.

# 257
На второ четене дори я разбрах.
 Mr. Green

Това в комбинация с темата: "Пускате ли на лекаря?" кара човек да се позамисли дали да пуска жена си на лекар.  Mr. Green

# 258
Какво добро начало  Party  и колко бърз ключ.  Confused

Цитат
Здравейте! ПРеядох много жестоко и просто ми е тежко... Не знам какво да правя имам проблеми и с изхождането попринцип. Чувствам се ужасно...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687511.0

# 259
Цитат
Винаги, когато Шанталчето и Богинчето пускат снимки, изпускам. За сметка на това пък де що гъз, крак, нокът и хемороид имаше, винаги ги целя.

От петъчната "За френската любов с любов":  Mr. Green

А как се прави с любов, щото аз знам само един начин - с уста?

С уста, с уста, но и с чувство, да ти идва от сърцето, Ирис! Не просто да въртиш езика и да викаш Хонолулу, Хонолулу.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 00:22 от Nickkie

# 260
С "трактор, трактор, трактор" се получава по-добре от Нонолулу.

# 261
Цитат
мое мнение...купи си никон....защото можеш да сменяш обективите.....
на канон не можеш-купиш ли го с един обектив това е,докато на никона да вземеш обекти отпреди 20год можеш да го ползваш....

Joy

# 262
Тези от вас, които са с ниско кръвно, постоянно бременни ли сте?  Crazy 
Цитат
здравеите мами искам да питам възможно ли е да съм бременна и първия ранен признък да е ниско кръвно ас по принцип съм с ниско кръвно но една седмица вече почти всеки ден кръвното ми е ниско  newsm78 благодаря предварително.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687325.0

# 263
Цитат
Отдавна е доказано, че след ерата на маите, ще настъпи ерата на юните. Не вярвам нито едните, нито другите да почерпят, така че дори махмурлук не ни застрашава.

hahaha

# 264
  • в сърцата на децата <3
Цитат
Отдавна е доказано, че след ерата на маите, ще настъпи ерата на юните. Не вярвам нито едните, нито другите да почерпят, така че дори махмурлук не ни застрашава.

hahaha
Joy Joy Joy

# 265
Цитат
Много пропуснахме с тази Хелуинска ваканция, но за сметка на това му дадох предговор от сборниците, които съм купила.
Mr. Green

# 266
И как точно се очаква да дойде края на света newsm78 Да съм подготвена, де Mr. Green

Като гледам подготовката, явно се очаква да спрат тока и  водата.

# 267
  • Варна
Цитат
Много пропуснахме с тази Хелуинска ваканция, но за сметка на това му дадох предговор от сборниците, които съм купила.
Mr. Green
Хелуинската ваканция ми е по-смешна от предговора. Laughing

# 268
Цитат
....момичетата много по-лесно усвояват материала и се справят с поставените задачи от момчетата, защото все пак са жени.
Гордея се, че съм жена!  Grinning

# 269
Цитат
....момичетата много по-лесно усвояват материала и се справят с поставените задачи от момчетата, защото все пак са жени.
Гордея се, че съм жена!  Grinning

С право ще се гордееш  Laughing.. че то остана ли вече материал за усвояване ?  Laughing
Добре че са жените та да им поставяме задачи, инак няма да мързелуваме.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт