Ама стана един пост - размисли на глас..(е не баш на глас, текстово)

Ама, момичета, вие защо искате слончета да отглеждате? И с напредването на месеците се намалява качването. Представете си, ако до годинката всеки месец качват по кило-две, какво детенце ще имате накрая
700гр никак не е малко, даже за 3м си е доста. Към 8-ми месец често не качват нито грам и също е съвсем нормално, ако дърпат на височина. Стига сте се шашкали излишно 

Много ми е омразно и хич не ми се занимава, ама няма кой да ми го свърши.
.На всяко направено от мен топче малкия слагаше хоботче
Сложих наполовина пълнозърнесто брашно и се харесаха и за още питаха. Освен това съм много доволна от себе си-вместо ориз сложих елда в топчетата/за супа топчета/ и не ме усетиха. Като им слагам пълнозърнест ориз и само ги плюят и тикат в чинията, но сега ги надхитрих

,като ядат трева през лятото ,млякото им е рядко,сега есента като хапват смески,млякото им става мазно и гъсто. Между другото мислех да пробвам тази житена диета,сварих си спелта,но на първия ден се отказах кърмата пак взе да излиза на фонтани,явно ще ям плява и това си е
,като ядат трева през лятото ,млякото им е рядко,сега есента като хапват смески,млякото им става мазно и гъсто.
явно неделята ти е ден за размисли
,като ядат трева през лятото ,млякото им е рядко,сега есента като хапват смески,млякото им става мазно и гъсто.
явно неделята ти е ден за размисли
. Малкия вече се смее с глас, сутрин се събужда и си гука на играчките, като му доскучее започва да крещи. Ходих до центъра и си накупих малко дрехи, но малкия пак рева и ме притесни. Защо не обича това дете да ходи по магазините, не знам
, но и на него купих блузка.
Ще го водя пак на шопинг май. 
Добре мина пътя, но не знам защо малката е решила да оставя у хората впечатление за ревливо бебе
вкъщи е послушничка и добричка отидем ли на гости става ревла....
Ииии съм изпуснала мощното оакване,стигнало е до врата
изпуснах го да му се невиди хахахахха

Препоръчани теми