Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 901
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро , момичета и хубав ден !
Сряда е !  Hug

# 661
Добро утро. момичета! Hug Сряда е! newsm44 newsm44 newsm44
Преди малко изгледах разговорът между Джемре и Зейнеп в офиса. Ами какво да ви кажа... За мен лично Зейнеп се държа като пълна простакеса...Много тежко го раздава, а е толкова жалка...Тя наистина завижда ужасно на Джемре. Някой беше написал, че Джемре нарочно продължила разговорът по телефона с Баръш, а не обърнала внимание на Зейнеп. Е, добре де, възпитаните хора не нахлуват така нагло на нечие работно място и изчакват, ако човека в момента говори по телефона, нали? Че и коя е в края на краищата Зейнеп, та Джемре да и скочи веднага на крака? Да не би да е някоя от шефовете?  И това лицемерие пред Бану и Джан и явно топене никак не и отива. Нарочно да унижаваш един човек за мен е не гадно, ами не зная как да го нарека...Продължавайте да я оправдавате, но аз все повече я намразвам. Може Джемре да не е светица, никога не съм го твърдяла, както всеки човек и тя прави тъпи грешки, но никога не съм видяла такова грозно отношение към Зейнеп от нейна страна. Ще кажете, че тя си го е заслужила...С какво? С това, че Кузей обича нея? Тъпо! Още вчера казах, че ако Зейнеп наистина беше добро и интелигентно момиче, щеше да каже на Джемре в очите какво мисли за постъпките и и да я зачеркне веднъж завинаги от живота си. Но не...тя реши да си отмъщава по този долен начин. И какво си мисли, че Кузей ще и обърне внимание ли? Защото стана ясно, че тя не се е отказала от мераците си спрямо него. И как се усмихваше ехидно от прозореца...Не мога да харесвам човек, който се радва на чуждата болка, независимо колко са го наранили. Защото рано или късно всичко се връща. Когато Джемре мислеше, че З. и К. се обичат, тя как постъпи? Каза на Зейнеп да не го оставя, нали? А можеше да потвърди думите на З. че Кузей не е за нея. Помните ли? Разбира се, за някои от вас тя и тогава не беше искрена, но аз мисля, че беше.
Преставам, че много дълго стана, а иначе още много неща мога да изпиша за женската злоба.
А пък тъпата Хандан на какво основание нарича Джемре к..а?  Аз на мястото на Гюлтен бих и избила зъбките, честно. Защото може да е всякаква, но не и това. Другите и любимки гледаха на всяка цена да вкарат синовете и в кревата, не тя.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 10:37 от queen_fenka

# 662
  • Ruse, Bulgaria

# 663
  • Тук някъде.....
Добро утро! Хубав ден и хубава вечер с нашия филм!  newsm10

Фенче, чудесен пост! Всяка една дума я мисля и аз  Heart Eyes
И аз изгледах цялата серия с превод /английски/ и много ми хареса как Дениз разгада Кузей - "Само не ми казвай, че ме харесваш! Целият се стягаш щом ръката ми докосне твоята."  Mr. Green Никакъв шанс за романтика тук, а и самият Кузей й каза, че се грижи за нея като за сестра  Laughing И той се презастрахова. Все пак не искам да убиват Дениз, за сега я дават като непосветено в делата на баща си и добро момиче. Да я залюбят с комисар Шереф.  Mr. Green

# 664
Добро утро. момичета! Hug Сряда е! newsm44 newsm44 newsm44
Преди малко изгледах разговорът между Джемре и Зейнеп в офиса. Ами какво да ви кажа... За мен лично Зейнеп се държа като пълна простакеса...Много тежко го раздава, а е толкова жалка...Тя наистина завижда ужасно на Джемре. Някой беше написал, че Джемре нарочно продължила разговорът по телефона с Баръш, а не обърнала внимание на Зейнеп. Е, добре де, възпитаните хора не нахлуват така нагло на нечие работно място и изчакват, ако човека в момента говори по телефона, нали? Че и коя е в края на краищата Зейнеп, та Джемре да и скочи веднага на крака? Да не би да е някоя от шефовете?  И това лицемерие пред Бану и Джан и явно топене никак не и отива. Нарочно да унижаваш един човек за мен е не гадно, ами не зная как да го нарека...Продължавайте да я оправдавате, но аз все повече я намразвам. Може Джемре да не е светица, никога не съм го твърдяла, както всеки човек и тя прави тъпи грешки, но никога не съм видяла такова грозно отношение към Зейнеп от нейна страна. Ще кажете, че тя си го е заслужила...С какво? С това, че Кузей обича нея? Тъпо! Още вчера казах, че ако Зейнеп наистина беше добро и интелигентно момиче, щеше да каже на Джемре в очите какво мисли за постъпките и и да я зачеркне веднъж завинаги от живота си. Но не...тя реши да си отмъщава по този долен начин. И какво си мисли, че Кузей ще и обърне внимание ли? Защото стана ясно, че тя не се е отказала от мераците си спрямо него. И как се усмихваше ехидно от прозореца...Не мога да харесвам човек, който се радва на чуждата болка, независимо колко са го наранили. Защото рано или късно всичко се връща. Когато Джемре мислеше, че З. и К. се обичат, тя как постъпи? Каза на Зейнеп да не го оставя, нали? А можеше да потвърди думите на З. че Кузей не е за нея. Помните ли? Разбира се, за някои от вас тя и тогава не беше искрена, но аз мисля, че беше.
Преставам, че много дълго стана, а иначе още много неща мога да изпиша за женската злоба.
А пък тъпата Хандан на какво основание нарича Джемре к..а?  Аз на мястото на Гюлтен бих и избила зъбките, честно. Защото може да е всякаква, но не и това. Другите и любимки гледаха на всяка цена да вкарат синовете и в кревата, не тя.

Фенче, чудесен пост !
Споделям всяка дума.  bouquet  bouquet  bouquet

Софи, и аз мисля, че трябва да има някаква тръпка с комисаря.
Готин е, Дениз също става, а и толкова често това се случва.
 Heart Eyes

# 665
Софи, Алиса  newsm51

# 666
Честита ни сряда!  Hug

Фенче, много хубав пост!  Hug

# 667

Филмчето ни тръгва по света !
Дали ще видим такъв плакат и на български.
Мернах на една от станциите на Метрото, реклама на Ифет /Целомъдрие/,
а изобщо не знам да са го купили този филм.
Чакам си реклама на нашия.
Как хубаво звучи - север - юг.
И двамата братя, дето една жена обичат. Heart Eyes

# 668

Очаквам една наистина силна серия довечера  Peace
Постъпките на двете гърли Джемре и Зейнеб са несъпоставими , никакво сравнение не мога да направя и в най-най- лицемерната си постъпка Джемре ,никога не е слагала толкова злорадство, лицемерие и злоба накуп ,като Зейнеб. Peace
Аз очаквам разговор довечера между Джемре и Баръш, логично е да попита , кое я е накарало да размисли за брака.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 13:13 от Добро Утро

# 669

Това червило на Джемре е... ooooh! ooooh!
В случая най-интересното за мен е как ще постъпи Кузей? Като гледам физиономиите на Къванч, направо ми вярвам ,че изпитва болка... Blush

# 670
Момичета,   bouquet предлагам да коментираме развитието на Кузей като личност и да престанем да си набиваме коя е по- достойна за него! А те- всичките,  направиха маса грешки по пътя към неговото сърце.  Thinking До сега не стигнахме до единство (и няма и да стигнем), но затова пък вече не пишат значим брой фенки от тези които гледат сериала! Разбирам и приемам всички аргументирани постове, но почти не "посягаме" на образа на Кузей, а той заслужава това внимание!  ThinkingТой пък сякаш наблюдава събитията около себе си, ама е извън орбитата си!  ooooh! Къде е Кузей се питам, себе си ли е или има някакъв асоциален синдром от времето на затворническите си години... Четат ми се директно адресирани постове за  Кузей, но не и преминали през призмата на отношенията му с дамите около него. Знам, че е почти невъзможно да се отделят, но все пак- накъде се развива Кузей ми е по- интересно...До довечера  Hug

# 671

Да, червилото е.... ужас.... ooooh!
И колко объркана и разпиляна е Джемре, наистина никога не е била такава.

Шани , да ти призная по-трудно ми е да коментирам само Кузей.
Но да видим тази вечер в каква посока ще развият образа му двете дами.
 Peace

# 672
shaane,  Hug за мен Кузей не е претърпял никакво развитие от излизането му от затвора досега. Тъпче на едно място и няма какво да се коментира. Не знам, дали съм права, но според мен, това еднообразие убива Къванч и на моменти го хващам да преиграва.  Peace

# 673

А Гюней, защо е толкова ядосан  newsm78 Щом е с бял костюм сигурно е бил на сватбата ,а по жеста личи ,че не е доволен от развитието на събитията, обаче , кое ли е събитието, това ,че Кузей е спрял сватбата или ,това ,че тя се е състояла... newsm78..
Гюней не иска Джемре да е с Кузей, обаче как ли ще реагира за Баръш и Хандан е бясна от това ,че Бану сигурно пак се е изпокарала с Гюней ,защото го ревнува..Няма друга причина да ходи в салона на Гюлтен и да обижда Джемре.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 14:29 от Добро Утро

# 674
  • Тук някъде.....
За мен Кузей като образ е твърде сложен, за да го побера само в един пост  Naughty, но не смятам, че не е претърпял развитие. Лошото е, че той имаше реален шанс да започне живота си след затвора, но му се случи Ферат. Голяма част от събитията си ги предизвика и сам Кузей. Понатам се получи ефектът на доминото и Кузей няма и как да продължи да се развива - напротив, той все повече затъваше. Така ги видях аз нещата, до появата на Шереф Ком`сер  Mr. Green Сега, макар и бавно, нещата с Ферат ще се подредят и затова наблягат на другите му терзания от душевен характер. Образът е реалистичен, даже прекалено, на моменти. Под цялата му привидна агресивност, юмруците му и нахаканато му поведение, се крие една добра душа.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт