Кауфланд

• 114 250
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.София
Да ви кажа какво се случи с прахосмукачката, като начало не искаха да ми я сменят, че били минали 7 дни, това за 7те дни не беше ли за пазаруване от интернет, както и да е, помолих да викнат управителя, дойде една жена и тя почна с 7те дни, вика ми идете в сервиз, обяснявам най-възпитано, че прахосмукачката не е счупена и т.н. просто не съм доволна, изобщо не смуче само шум вдига, запъна се и не та не, накрая и казах, че и аз работя в тази сфера и мн.добре си знам правата и че ще се обърна към комисията за защита на потребителите и чак тогава нареди да ми върнат парите  ooooh! 

# 286
- ролчетата (невероятни са, а цената е просто смешна, пробвала съм 90% от всичко на пазара и мога да кажа, че те са ми фаворит, дори пред прехвалената ролка на Виши Peace)

Ролчетата, които хвалих в началото на темата вече ги няма Sad
С нов дизайн са и смърдят ужасно!
Много ме е яд  Confused

# 287
  • Русе
А я кажете за праха са съдомиални по колго слагате. Хвалехте го тука и оня ден си купих на Clean maximo. На опаковката пише 45 мл. Аз толкова нямам къде да ги събера. На машината пише 15 и 25 мл.  newsm78

# 288
viki_1974, пише 45 мл., което е около 2/3 от мястото в отделението, но при различните машини е различно, затова дозирай спрямо твоята. За нашата е 20 мл. (с програмата, която ползваме) и е точно 2/3 като гледам  Simple Smile

# 289
  • Русе
А тези 45 мл. с какво се мерят? Аз мерих с чашката на праха ми за пране.
Вече 2 пъти пусках с този прах, но на различни програми. Напълних си отделението почти до горе.
Заключението ми е, че ако искам да са ми чисти нещата ще трябва на интензивна програма на 65 градуса да ги пускам. Снощи пуснах на economy на 50 градуса и не съм доволна. За rapid на 35 градуса не мога и да си помисля.
Машината е стара, заварено положение в квартирата и само с тези екстри разполагам. Аа, има и предварително миене.

# 290
А тези 45 мл. с какво се мерят?

Аз си имам към машината. Но на родителите ми нямаше и им взех от Икея ето такъв комлект, има различни размери в него Simple Smile

Моята мие с 20 грама от този прах идеално на едночасовата програма, която се води кратка, а от 2 седмици открих и някаква 40 минутна на по-ниски градуси, пробвах и понеже не виждам никаква разлика вече само на нея пускаме. На интензивна никога не съм пробвала.

# 291
  • Русе
Ами, не знам, ама на икономичната програма тази сутрин извадих джезвето от кафето с утайка по стените, а знаеш утайка колко лесно се мие по принцип.
А, бе не я долюбвам аз тази машина по принцип, ама насила се мъча да я харесам.
Много ме е яд, че в неделя в МЕТРО имаше таблетки СОМАТ намалени на 16 лв за 90 таблетки. Не си купих, защото знаех, че и в Кауфланд има промоция на СОМАТ. Да, ама като отидохме в Кауфланд се оказа, че 30 бр. са на цена 8 лв. и се отказах да ги купя. Тогава си взех този прах.
Все си мисля, че проблема е в праха - не конкретно този, а по принцип.  newsm78

# 292
Ползвам само таблетки аз, нещо недолюбвам праха. Изкушава ме новия гел Сомат  newsm78

# 293
... знаеш утайка колко лесно се мие по принцип...

Утайката наистина пада и само с вода, въобще препаратът при нея няма особено значение. Да не би при подреждането нещо да е пречило на самата струя?

А другите съдове как бяха?

# 294
  • Русе
Имаше и една чаша от бира, на дъното, на която явно са паднали няколко трохички като съм разчиствала. Трохите си стояха залепнали на дъното.
Слагам ги отгоре, отстрани, обърнати с отвора надолу

# 295
Имаше и една чаша от бира, на дъното, на която явно са паднали няколко трохички като съм разчиствала. Трохите си стояха залепнали на дъното.
Слагам ги отгоре, отстрани, обърнати с отвора надолу

Вики, каква е машината, тя чаши като не мие...представям си тенджери и тави  Rolling Eyes
Има нещо сбъркано ми се струва, не е от препарата със сигурност  Peace

# 296
  • Русе
Точно сега идирвам инфо из нета за нея, но намирам само на английски.
BEKODWD4310W

# 297
Точно сега идирвам инфо из нета за нея, но намирам само на английски.
BEKODWD4310W

Чувала съм много добри отзиви за Беко, да не би налягането нещо да не е наред  newsm78

# 298
Да ви кажа какво се случи с прахосмукачката, като начало не искаха да ми я сменят, че били минали 7 дни, това за 7те дни не беше ли за пазаруване от интернет, както и да е, помолих да викнат управителя, дойде една жена и тя почна с 7те дни, вика ми идете в сервиз, обяснявам най-възпитано, че прахосмукачката не е счупена и т.н. просто не съм доволна, изобщо не смуче само шум вдига, запъна се и не та не, накрая и казах, че и аз работя в тази сфера и мн.добре си знам правата и че ще се обърна към комисията за защита на потребителите и чак тогава нареди да ми върнат парите  ooooh! 

Ей, страшни са, ако им мине номера  ooooh!. Браво, че не си се отказала.

# 299
  • София
Вики, моята миялна машина е много стара - над 20 години. Отдолу има перка, която се върти и разпръсква водата. Не знам как работят сегашните, защото не съм се заглеждала, но описаното от теб ми се получава ако нещо пречи на перката да се върти. Имам едни малки лъжички и вилички с доста тънки дръжки, които ако не се усетя да сложи с главата надолу, се промушват през решетката, която е за прибори и ми застопоряват перката. Освен това самата перка има отвори, през които минава водата и понякога се запушват от частици храна. Затова е добре от време на време да се отпушват, иначе водата не се разпръсква навсякъде. И аз си мисля, че проблемът ти не е в препарата.

Общи условия

Активация на акаунт