Кауфланд

• 114 297
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Привет!
Отдавна Ви следя, но сега реших да се включа, преди всичко, за да дам съвет. Колко са големи дръжките на тенджерата и по-скоро отвора на дръжките? Ако не са с много големи дупки, можете да напъхате по една коркова тапа. Имам няколко емайлирани тенджери и така съм сложила, само, че на капаците им.
Иначе по темата - в Русе Кауфланд ми беше магазин почти за ежедневно пазаруване, тъй като всяка вечер, прибирайки се от работа минавах покрай него, а иначе е на 5 мин. път от нас.
Сега тук в Ловеч Кауфланд все още няма, но пък ей къде е Плевен и веднъж седмично го посещаваме.
Меса от Кауфланд и ние не купуваме. Последно есента купих от русенския Кауфланд промоционална кайма, намалена от 8 на 6 лв и се оказа пълен боклук. От тогава съм казала - край с месата от този магазин. Моят мъж понягога се изкушава с някое пушено. В неделя си купи някакво жарено, което на всичко отгоре никак не беше ефтино 12лв/кг и като се прибрахме вкъщи и взех да му чета етикета - ами то пълно със соя, вода и Е-та.
Относно връщането на стоки - преди години в Русе съм връщала извара, която след като престоя една нощ в хладилника, се беше превърнала в пихтия - кутията и беше пълна със суроватка, а все пак дъщеря ми беше бебе и я купувах за попарите и. Връщала съм също така и шалте, което се оказа малко за дивана ми. Нямах никакви проблеми и в двата случая.

# 271
  • Mediterraneo
И аз съм връщала стоки без проблеми и каквито и да е обяснения. Дори веднъж едни енергоспестяващи крушки ги върнах няколко месеца след покупката им. Ако имаш касов бон, няма проблем да върнеш което и да било.

# 272
Здравейте,
аз купувам месо от Кауфланд и особено много ми харесват свинските стекове за скара - не са мариновани, а са само с черен пипер, както и джоланите и свинските езици, когато ги има.

# 273
  • София
Здравейте,
аз купувам месо от Кауфланд и особено много ми харесват свинските стекове за скара - не са мариновани, а са само с черен пипер, както и джоланите и свинските езици, когато ги има.

Мнооого сланина има в тях.  Naughty

# 274
Ами аз не съм останала с такова впечатление... поне след като ги изпека не се свиват, а и във вратните пържоли не е по-малко Simple Smile

# 275
Аз пък в събота взех от охладените бутчета с част от гърба дето бяха на промоция мин.седмица,но още като ги отворих ме лъхна гадна миризма SickПовече нищо охладено от там NaughtyЗа пръв път ми се случва,но е кофти...
Лошото е,че ги отворих вечерта...Ако беше още по обяд като се прибрах щях да отида да ги върна без колебание,но в неделя нямах време,а и бях хвърлила бележката май newsm78Иначе бях отворила само едната тарелка,но то няма значение де.Кай знае колко са стояли-цяла седмица Sick

# 276
  • софия
купих замразени тиквички на кубчета и след като ги сготвих изхвърлих цялата манджа - ужасни, горчиви...

# 277
  • гр.София
Здравейте момичета  Hug
на миналата промоция си купих прахосмукачка HAMA, но изобщо не съм доволна, дали ще мога да я върна  Rolling Eyes пазя си документите и кашона също така.

# 278
Без проблем можеш да я върнеш  Peace.

# 279
  • гр.София
Без проблем можеш да я върнеш  Peace.
Мерси много   bouquet

# 280
  • Sunshine state
Аз пък в събота взех от охладените бутчета с част от гърба дето бяха на промоция мин.седмица,но още като ги отворих ме лъхна гадна миризма SickПовече нищо охладено от там NaughtyЗа пръв път ми се случва,но е кофти...
Лошото е,че ги отворих вечерта...Ако беше още по обяд като се прибрах щях да отида да ги върна без колебание,но в неделя нямах време,а и бях хвърлила бележката май newsm78Иначе бях отворила само едната тарелка,но то няма значение де.Кай знае колко са стояли-цяла седмица Sick
И аз вече 2 пъти взимам и при мен няма проблеми.Може би има значение от кой магазин са взети. Peace

# 281
Аз пък да похваля прахосмукачката Zanussi, която в момента е намалена на 60 лв от 120 лв. Моята обаче я взех преди близо година. Сега взех и за родителите ми една.

# 282
  • Русе
В Русе имам подобна Зануси. Ами не съм доволна и я оставих там. Отпред влиза праха, а отзад излизаше може би 1/3 от него. Особено на слънчева светлина - ела и гледай какво става. Имам чувството, че "насила" чистеше. За тук си купих прахосмукачка с хепа филтър и съм много доволна.

Аз пък искам да похваля крем сирене марка К класик с чесън, много ми хареса.

# 283
от тази марка - К класик и аз съм много доволна, почти от всеки такъв продукт  Peace
Я, кажете машинката за мъх дали е ок? от 10лв намалена на 5 лв...

# 284
от тази марка - К класик и аз съм много доволна, почти от всеки такъв продукт  Peace
Я, кажете машинката за мъх дали е ок? от 10лв намалена на 5 лв...

Супер е  Peace Колко нещо изчистих ако знаеш  Laughing, много добре работи, смело купувайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт