Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 610
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • Нейде из лудите гори...
Anbibian това, което си спорелила ми прилича на гърне с колела  Joy Много е смешно, а иначе микрото наистина е безумно скъпо, с ММ още се чудим как може толкова парички да му искат, ама като знам Аята как се кефи на тротинетката на Ники и реве за нея, просто си получи скъпо падарък за рдто от мама и тате. Не съжалявам, но пък аз не съм фенка на триколките и такова няма да купя, така май компенсирахме, както и да е  Mr. Green
Елица бейби вак има е магазин Палячо, под 2ри корпусн на Винс. ул." Евлоги Георгиев" 14 май беше  Rolling Eyes
Моята голямка още спи  Mr. Green

# 541
  • Някъде там
 А знам го аз ходя там да пазаря от време на време  Grinning. Благодаря ти Марси  newsm10

# 542
Здравейте и от нас с Кали, момичета!

Днес времето в София е мноого кофти и няма да се излиза Cry Ще полудееем вкъщи просто Cry Вече в чудо се виждам с това пищене, направо не знам ка кда реагирам, пробвах да не реагирам никак, все едно ,че не пищи, тя пак си пищи. Вчера пак се карахме с ММ кой е по-изморен, аз, или той, защото ходи на работа. Аз му казах, че двете неща не могат да се сравняват, различен вид умора са. Ама не ще един ден да остане от сутринта до вечера сам с детето, иначе мног ознае, набрала съм му нещо напоследък. Един път до сега я е извеждал за около половин час на разходка по уличките около нашата къща.И веднъж си стояха двамата у нас за един час, като бях на козметик. Направо благородно завиждам на мамите, който казват-ей на сега пиша тук, докът отати е с децата навън.Както и да е, да не ви занимавам повече с нашите глупоссти.
Хариелка - честити ви ходещи крачета на Изи Hug Hug Hug
Марси- чайане снимки от рожденния ден на Айчето Hug Hug Hug
И аз вече почвам да се чудя за коледен подарък. Дали пък да не поръчаме нещо от сайт ooooh! ooooh! ooooh!Аз по принцип не пазарувам от интернет, правила съм го мнооого рядко. Ама ако намеря нещо дето да го видя по тукашните магазини и после да го поръчам на по-ниска цена от сайт, защо не ooooh!ММ е пазарувал от  e bay.
Това е за сега, пшо-късно пак ще пиша, че цял ден у насссссс. Съжелавям, че май премахнаха чата в групичката ни във фейсбук, че там добре си прекравахме с доста от вас Hug Hug Hug

# 543
Честит рожден ден на Миа, Никол и Максим! Да са най-вече здрави, да имат майки със здрави нерви, д се грижат за тях, да ги глезят, да им се радват на щастливото, палаво детство!
Смуси, мисля, че има още предостатъчно време, преди да се притесниш за ходенето на Миа. Имам приятелка пеиатър в Атина, и като на педиатър, и двет дечица й проходиха по-късно – на 1г4м и на 1г5м...и въпреки подхвърлянията на свекър й, тя обясняваше порито, че има физиологични граници от 8 м до най-късно 1г6м, през окито детето може да проходи.

Яна, Благовест и Анджи да (до)оздравяват!

Аз, мацки, откакто намерих качествен козметолог, съм много доволна от лицето си...просто ралзиката  преди е огромна, не че е чудо невиждано. Но наистина редовните качествени грижи имат значение и трябва чвек да си намери своя козметик, койо да му препоръча съоветнат козметика...а за бръчките, като спрат да ме цомбят сериозно съм решила да пробвам да си сложа отукс, поне на гневните бръчки над нослето ; ) Така съм решила, пък ще видим. Трявало на около 6 месеца да се подновява, индивидуално е. Но вече са толкова дълбочки, малко по малко на Брус Уилис заприличвам : ) Имах идея и да си правя подпорки на гръдта след второто раждане...но пък сега така си ги харесвам гърдичките, лишени от онази моминска нервност и щръкналост, зрели и поулегнали...не ми се пипат : ) Елица преди няколко месеца беше казала, че мама има дебели гърди, тати – смачкан...а скоро добави, че бабите имат дебели и смачкани гърди...

Тони77, мила...колкото повече му обясняваш на твойто ММ, толкова повече ще се нерви...просто трябва да се действа, т.е. Той да прекарва възможно най-много време с твоите „задължения“, за да се научи да цени това, което правиш...не, че аз съм го постигнала, но си имам теория по въпроса ; )

Марс, ще вляза специлно заради теб да разгледам снимките в албумчето...че не съм влизала от 10 месеца сигурно...

# 544
анбибиан, много ти благодаря за предложението.  Hug  bouquet Купуваме си ги търлъчките защото няма кой да ни изплете, всъщност да пъти приятели ни подариха плетени от техни баба, другите сме ги купували. Ще съм ти много благодарна, ако Грахчолан се уреди с 1 чифт, но само ако ще плетете за Яна, иначе ми е неудобно само заради Грахчо да ангажираш хората.  Embarassed Имай предвид, че търлъците обаче много се пързалят. Вие бяхте с теракот, акто помня правилно. Ние сме с паркет в стаите и отгоре с пътеки или килимчета и по-толямата част от площта ни не е хлъзгава. Само в кухнята е на балатум и Зори на няколко пъти се е размазвала като по филмчетата.  hahaha Но пък там дограмата ни е стара и има течение през зимата та не се седи там много и затова за нас търлъците са подходящи. Иначе много топлят независимо. Ама ако Яна така оправно се събува не знам дали ще са ти от помощ. И под играчките викаш ги крие. Страшна е просто.  Grinning За пазаруването от чужди сайтове шапка ти свалям. Как се оправяш, ровиш и разбираш не знам. Доста мои познати така по намаленията си купуват къде къде по хубави и евтини дехи от тези, които аз купувам тук. Ама като седна да ровя и поръчам ми се вижда толкова сложно, че все се отказвам. Явно по-скоро не съм достатъчно мотивирана. Иначе Зори сега намаза едни обувки, приятелка ги поръчала от Спортсдайрект с голямо намаление, но се оказа, че на нейното са му точно тамън и едва ли ще ги носи за повече от месец, а пък на Зори са и с 1 номер по-големи, та намазахме най-изненадващо и се оказахме с прекраси, макар и малко мъжки, обувчици за зимата за 25 лв. Май ще трябва да използвам зимните следобеди докато Коколинчо спи да разуча как става поръчването от чужбинските сайтове та да може и ние да имаме читави дрешки на сносни цени. Че за сега изнася от кака си, ама след втората година повечето й дрешки вече са си момичешки, тя си иска, пък и кройките на някои се различават за двата пола и след другата есен вече няма да имам кой знае какви запаси от дрехи и ще трябва да купувам и за двамата. Дано мъжа ти да не го съкратят.  Praynig
Миша, та мърляв викаш Дани и другата мама не ще и неното такова мърляво да е. Не знам как щеше да й се отрази, ако беше видяла как Зори и една нейна дружка се надпиваха с вода от басейнчето като бяха на по годинка и половина, а то пълно с вода от реката щото сме на палатки. И нашите хубавици гребат с пълна сила с мълявите играчки за пясък и пият ли пият. За малко само се обърнахме и ги изпуснахме от поглед... и те състезание си спретнали. Ама иначе като й предлагах да пие вода не щеше диването.  Crossing Arms
Марси, уиндстопери по принцип им викат на ветровките по магазините за туристически екипировки, ама за толкова малки деца не съм виждала пък и струват безумно много пари. Ама то по принцип всякакъв шушляк спира вятъра, стига да не е съвсем от най-лошо качество. Тънки шушкави якенца най-често има по магазините пролетно време, сега най-вероятно вече са заредили зимна стока.
Деси, принцесешки обувчици на ниски цени съм виждала в Дайхман, Ексек или нещо подобно май им е името и Матстар, ама последните не знам дали имат магазини при вас.
Петкова, пързалят се търлъчките, ако нямате килимчета не са удачно решение. Зори е екстра, съвсем й се разклатиха горните зъбки и май скоро ще ни посещава зъбната феичка, ама аз предвидливо й купих едни магнитнти човечета, които тя хареса на морето и ги видях намалени на почти половин цена. Сега стоят скрити в гардероба и чакат.  Mr. Green Оххх, и аз бих ползвала дрешки от приятелки обаче нашият татко е с промит мозък от майка си. "Аз едно време, за мен нямаше и съм се лишавал, но вие не сте ходили с чужди дрехи". Толкова пъти го е повтаряла, а на него сигурно още от детството му е дудняла, че го виждам как хич не му е приятно и реших, че няма да му развалям усещането за бащинство като настоявам, той и без това е доста икономичен човек. Но пък полека-лека явно осъзна, че за някои неща не е нужно човек да се изхвърля излишно и прие с радост обевчиците от Пепи за да не купуваме излишно за Коко като и без това не ходи. Пепи  Hug, а пък като беше във Варна намерил на Зори от втората употреба цял ски гащеризон за 20 лв и веднага го купил, той пък и за догодина ще й става и става и за момче та и Коко ще намаже....след известен брой години.
Смуси, по детските магазини сега е пълно със зимни нещица. Ние имаме от кака та ми е лесно. На мен най-удобно ми беше да взимам не цял гащеризон, а яке и долнище на грейка. Така като се нацапа долнището може да се изпере, а якето да се позлазва още, че зимата всичко съхне много трудно.  Confused
Съни, дано по-сокро да спре да ти се гади от миризми, че е много неприятно.
Коколинчо се събуди, днес добре си поспа, та отивам да си вземе порцията млекце и да се гушкаме. Явно ще дочитам после.  Grinning

# 545
  • София
anbibian пробвай с крем от невен, на майка ми й изчезна едно голямо старческо петно на лицето благодарение на него, аз пък имах лишеи по тялото и успях да ги премахна с него, щото кърмя и друго не можех да ползвам. Въобще невена се оказа голяма работа.

# 546
Toni77 аз събота и неделя излизам с приятелки, не редовно, но излизам и ММ гледа Яна по цял ден, случвало се е да ходя и на еднодневни екскурзии, май до сега само с преспиване не съм ходила някъде и винаги вечер се прибирам, рядко ходя на кино през седмицата на вечерни прожекции, та ММ никога не би си позволил да ми спори кой е по-изморен  Mr. Green Даже се е случвало да ми звъни да мрънка, че съм им била липсвала - демек кога ще се прибирам, че не може вече да удържа Яна  Joy Joy Joy
Не ми е работа да ти казвам, ама ако си вземеш шапката и забегнеш цял ден някъде уикенда и му оставиш детето, може и да почне да те разбира  Wink
Zvezdichkova няма проблем, ще си направя устата при първа възможност за терлички в неутрални цветове, даже по-тъмни ако може, че те плетат в бяло и познай едно обуване и вече са сиви  Joy Даже се чудя дали да не поискам вече вълнени  newsm78 У дома сме наистина с теракот и паркет, но заради Яна взехме от село един стар килим за хола, а сега ще сложим и едно малко килимче в спалнята, че зимата не искам да стои седнала на гола настилка, а тя си стои постоянно на пода. Ако се пързаля много, просто ще взема пистолета със силикона и ще й направя точици на терлиците отдолу, стига да се преборим със събуването  Wink За пазаруването он лайн и на мен ми беше трудно отначало, но аз се научих да пазарувам, когато бях в болнични и си стоях у нас и така или иначе си нямах друга работа. Беше ми трудно, но така осъзнах, че всъщност аз съм била знаела английски  Joy От Ларедут ми беше още по-трудно - четох много сериозно темите във форума за поръчването от там и така свикнах  Wink После научих дружките ми и сега и те пазаруват он лайн, че и колежките им от офиса също  Joy Ако имаш нужда като почнеш да разучаваш пиши на лични - ще помагам  Hug Във фирмата на ММ само разни слухове се носят, правят разни отчети и затова са плъзнали слухове, че ще ги продават, ама пък са им назначили нов финансов директор и аз се надявам по-скоро да готвят документи за голям фирмен заем, а не за продажба на фирмата  Grinning
Вчера за пръв път дадох на Яна баница - хареса й и си хапна доволно. Днес реших да се пробвам с филийка с яйце и сирене, сега ме храни мен с тая филийка  Crazy
silsa кой е този крем? Имам олио от невен, купувано за обрива на Яна, ще взема да се понамажа с него  Wink

# 547
  • София
ето този го имам http://www.marvi.bg/asam-alter-heideschafer-bilkov-mehlem-s-neve … -250-ml-2532.html
за съжаление обаче съдържа парабени, иначе има и на други фирми, български, предполагам не по-лоши от този.

# 548
Благодаря на всички за хубавите пожелания, пожелавам на вас и дечицата ви да ви се връщат на квадрат  Laughing
Рожденния ден мина чудесно, Митко беше много щастлив, игра, дивя, смя се, получи страхотни подаръци, на които да се радва  Party

# 549
  • Варна
anbibian секрета се взима 7 дни след като спреш да капеш каквото и да било, ако не е сериозно естествено. И тъй като при вас е горедолу както при нас по-добре отиди сега и ако излязат някакви гадини започвайте да ги лекувайте. Ако нищо не излезе направи го след 7 дни, за да си сигурна. Така или иначе, ако вземеш направление ще ти е безплатно. Аз мисля като се оправим напълно, пак да дадем секрет, за да съм сигурна, че сме ги убили тези гадни коки. #Cussing out
А за уолкъра щях да ви поствам линка, и явно съм пропуснала newsm78, аз го поръчах снощи и сега се чудя дали не сгреших, че Анджи може и да проходи докато той пристигне Laughing Mr. Green те бабите и дядовците ме подведоха. Peace
Zvezdichkova и на мен в началото ми се струваше трудно да пазаря от чуждестранните сайтове, но с огромната помощ на anbibian и подробните и инструкции, сега ми е "фасулска работа" и се ядосвам на себе си как по-рано не се научих..всичко бих си поръчвала от там, в пъти по евтино е Peace
Звездичке аз също имам плетени терлици за Анджи от бабите ни, които не ползваме, дай да ти ги изпратя, че иначе само ги прибираме от единия шкаф в другия. Не ги ползваме, защото у нас е теракот и ламинат, много се хлъзга. Пиши си адреса на лични. Hug Ще се радвам, ако са полезни за сладурко Коколински Hug
Марси подметките на апраските са меки и гъвкави, утре се прибираме и така или иначе искам да се видим, за да ви дадем поканата и ще ти ги покажа на живо, за да ги видиш, може и да ги пробвате  и ако ви харесат ще ви поръчаме едни и на вас. Peace
Toni77 и моя ММ много често и той ми се чуди от какво съм изморена Naughty веднъж се скарахме хубаво заради това, че през неговите очи моята работа която върша е никак работа, сега вече въобще не подхващам темата, той и без това не може да проумее разликата, за него все неговата е по-сложна, по-тежка и т.н. и аз вече избягвам да си създавам негативи от нашите безсмислени спорове и без това не мога да го убедя, а и ние сме си два остри камъка, даже все се чудим къде сме се намерили. Иначе се обичаме Heart Eyes
Хепи дей!!!  bouquet

# 550
Анбибиан, Ел Божко-  и аз така мисля, че когато започне да поема моите "задължения за по-дълго време от 1 час" ще разбере за какво става дума. Той отказва да г о прави, казва върви смени гумата на колата, или остави детето на майка ми. Аз отговарям, 4е детето е негово, а не на мйка му и искам той да я гледа, за да разбере реално как стоят нещата, защото е много лесно отстрани да се дава акъл, не и викай, не пови6авай тон, по-спокойно, ама като ти пи6ти по цял ден няма как в някакъв помент да не изпусне6 парата. Само факта, 4е не иска да я гледа за по-дълг овреме за мен е показателен, 4е на практика признава, 4е това е трудно и го е страх, 4е не може да се справи.  а не говорим за храненето, 4е до сега смао мляко и хляб и е давал, а да я нахрани на обяд е мисия невъзможна. Sad Sad Sad  

# 551
Здравейте в това мрачно време ми е толкова заспало , сънливо  ooooh! свърши се с хубавото време и дългите разходки  Cry

Дарина е много добре няма  Т , играе , хапва си , пада става  Mr. Green Катето и тя оздравя днес отиде на училище тъкмо да си раздаде поканите за рождения и ден ,че от утре е на екскурзия после ваканция и няма кога да си види всички съученици .

Искам да попитам освен чай от шипка какви други билки могат да пият децата  

Хариела да кумове ще ставаме другата събота е сватбата аз и Катя сме готови ама ММ не е  Mr. Green той зор не си дава  hahaha

Марси ММ си купува сам дрехи , но за такива мероприятия било сватби било нова година винаги чака последния момент и много ме изнервя .
 Вчера обиколих по центъра за червена риза понеже искам  да има синхрон между нас и естествено няма неговия размер  ooooh! днес чакам племенника да дойде и пак тръгвам да обикалям  ooooh! дано намеря ако не ще дам поръчка в едни магазин да е ушият .

Ох и аз трябва да купувам ботуши и така като ви чета май ще взема апрески  newsm78

На Дарина и се спи после ще продължа имам още да пиша  Mr. Green

# 552
Дони ако си поръчала на по-висока цена уокъра и не са ти дръпнали още парите, може да откажеш и да поръчаш пак, иначе и да не го ползва за ходене е занимателен  Peace
Toni77 я излезте с майка ти на разходка в събота  Wink

# 553
  • Куциндрел
ЦВМ, нашата педиатърка каза, че може да даваме чай от лайка за гърлото на малкия. Само дето той неиска да го пие.
Тони, мъжа ти вари го - печи го няма да се промени. Може би трябва някаква хитрост да използваш, за да гледа малката.

# 554
Дарина спи , а аз да си продължа поста  hahaha
За чая мисля да пробвам с мащерка или мента успокояват според мен само не знам дали е време да се дават или още е рано  newsm78 и за това ви попитах.

За мъжете и ММ не гледа Дарина даже като трябва да ходя някъде все гледа и Катя да е вкъщи да не се прекара случайно  Mr. Green иначе и той като повечето мъже не ми вярва колко съм изморена и все ми се подиграва като кажа колко смазана се чувствам  Shocked много ме хваща яд ама и да викам и да не викам все тая .

За ходенето Дарина доста време се държа до като се пусне около два месеца ходеше само хваната за мен и ако усети ,че не я държа веднага гледа къде да се хване  hahaha изведнъж се пусна и то сама явно при някой деца трябва повече време не се притеснявайте няма не проходило дете  Hug

Честито на днешните рожденици да са здрави и щастливи  Hug

Болните по скоро да се оправят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт