Много е смешно, а иначе микрото наистина е безумно скъпо, с ММ още се чудим как може толкова парички да му искат, ама като знам Аята как се кефи на тротинетката на Ники и реве за нея, просто си получи скъпо падарък за рдто от мама и тате. Не съжалявам, но пък аз не съм фенка на триколките и такова няма да купя, така май компенсирахме, както и да е
Ще полудееем вкъщи просто
Вече в чудо се виждам с това пищене, направо не знам ка кда реагирам, пробвах да не реагирам никак, все едно ,че не пищи, тя пак си пищи. Вчера пак се карахме с ММ кой е по-изморен, аз, или той, защото ходи на работа. Аз му казах, че двете неща не могат да се сравняват, различен вид умора са. Ама не ще един ден да остане от сутринта до вечера сам с детето, иначе мног ознае, набрала съм му нещо напоследък. Един път до сега я е извеждал за около половин час на разходка по уличките около нашата къща.И веднъж си стояха двамата у нас за един час, като бях на козметик. Направо благородно завиждам на мамите, който казват-ей на сега пиша тук, докът отати е с децата навън.Както и да е, да не ви занимавам повече с нашите глупоссти.

Аз по принцип не пазарувам от интернет, правила съм го мнооого рядко. Ама ако намеря нещо дето да го видя по тукашните магазини и после да го поръчам на по-ниска цена от сайт, защо не
ММ е пазарувал от e bay.
Купуваме си ги търлъчките защото няма кой да ни изплете, всъщност да пъти приятели ни подариха плетени от техни баба, другите сме ги купували. Ще съм ти много благодарна, ако Грахчолан се уреди с 1 чифт, но само ако ще плетете за Яна, иначе ми е неудобно само заради Грахчо да ангажираш хората.
Но пък там дограмата ни е стара и има течение през зимата та не се седи там много и затова за нас търлъците са подходящи. Иначе много топлят независимо. Ама ако Яна така оправно се събува не знам дали ще са ти от помощ. И под играчките викаш ги крие. Страшна е просто.
За пазаруването от чужди сайтове шапка ти свалям. Как се оправяш, ровиш и разбираш не знам. Доста мои познати така по намаленията си купуват къде къде по хубави и евтини дехи от тези, които аз купувам тук. Ама като седна да ровя и поръчам ми се вижда толкова сложно, че все се отказвам. Явно по-скоро не съм достатъчно мотивирана. Иначе Зори сега намаза едни обувки, приятелка ги поръчала от Спортсдайрект с голямо намаление, но се оказа, че на нейното са му точно тамън и едва ли ще ги носи за повече от месец, а пък на Зори са и с 1 номер по-големи, та намазахме най-изненадващо и се оказахме с прекраси, макар и малко мъжки, обувчици за зимата за 25 лв. Май ще трябва да използвам зимните следобеди докато Коколинчо спи да разуча как става поръчването от чужбинските сайтове та да може и ние да имаме читави дрешки на сносни цени. Че за сега изнася от кака си, ама след втората година повечето й дрешки вече са си момичешки, тя си иска, пък и кройките на някои се различават за двата пола и след другата есен вече няма да имам кой знае какви запаси от дрехи и ще трябва да купувам и за двамата. Дано мъжа ти да не го съкратят. 

, а пък като беше във Варна намерил на Зори от втората употреба цял ски гащеризон за 20 лв и веднага го купил, той пък и за догодина ще й става и става и за момче та и Коко ще намаже....след известен брой години.

Даже се чудя дали да не поискам вече вълнени
У дома сме наистина с теракот и паркет, но заради Яна взехме от село един стар килим за хола, а сега ще сложим и едно малко килимче в спалнята, че зимата не искам да стои седнала на гола настилка, а тя си стои постоянно на пода. Ако се пързаля много, просто ще взема пистолета със силикона и ще й направя точици на терлиците отдолу, стига да се преборим със събуването
За пазаруването он лайн и на мен ми беше трудно отначало, но аз се научих да пазарувам, когато бях в болнични и си стоях у нас и така или иначе си нямах друга работа. Беше ми трудно, но така осъзнах, че всъщност аз съм била знаела английски
От Ларедут ми беше още по-трудно - четох много сериозно темите във форума за поръчването от там и така свикнах
После научих дружките ми и сега и те пазаруват он лайн, че и колежките им от офиса също
Ако имаш нужда като почнеш да разучаваш пиши на лични - ще помагам
Във фирмата на ММ само разни слухове се носят, правят разни отчети и затова са плъзнали слухове, че ще ги продават, ама пък са им назначили нов финансов директор и аз се надявам по-скоро да готвят документи за голям фирмен заем, а не за продажба на фирмата 

, аз го поръчах снощи и сега се чудя дали не сгреших, че Анджи може и да проходи докато той пристигне 

Ще се радвам, ако са полезни за сладурко Коколински 

веднъж се скарахме хубаво заради това, че през неговите очи моята работа която върша е никак работа, сега вече въобще не подхващам темата, той и без това не може да проумее разликата, за него все неговата е по-сложна, по-тежка и т.н. и аз вече избягвам да си създавам негативи от нашите безсмислени спорове и без това не мога да го убедя, а и ние сме си два остри камъка, даже все се чудим къде сме се намерили. Иначе се обичаме 
свърши се с хубавото време и дългите разходки
днес чакам племенника да дойде и пак тръгвам да обикалям
дано намеря ако не ще дам поръчка в едни магазин да е ушият .
и за това ви попитах.
изведнъж се пусна и то сама явно при някой деца трябва повече време не се притеснявайте няма не проходило дете