Мздравейте!
заспива само със сукане и ха съм се отделила не когато е напълно заспала, ревва много обидено, инак със затворени очи и отворена устица се пробва пак да ме намери
... и така бебешките неволи.
И аз ще си споделя илачите и
и малко да си попродължа темата с инхалациите, но този път за козметични цели
. Правя си отвара от лайка. После се покривам с кърпа над купата (не съвсем с вряла вода). Правя си мини сауна и 2-3 пъти си измивам лицето със студена вода. Последният път докато е още затопленко си слагам маска за лице (обикновено правя бъркоч от хума + разни, кисело мляко, киви...) Постоявам известно време с нея (10-15 мин мах) и след това отмивам с лайката от парната баня. Маската много хубаво изчиства и освежава лицето, но изсушава. Хубави кремове имат Alteya organics (благодаря Ендира). Също невероятнен ефект, омекотяващ и хидратиращ имат суровите плодове
Обикновено си натривам ръцете, лицето с остатъка от круша, вътрешната страна на обелки от киви, сока от грейпфрут.

Под психиране имах предвид насаждане на страх от болести...
Не на сополите ами за тази липса на време бих казала аз - свиквай
И все пак се отдавам на разни мечти за бъдещи ваканции на децата с бабите и дядовците от по около седмица
има време. 

За пазаруването, ще разгледам какво пише в съответните теми в клюкарника, но сигурно ще ми се наложи да те потормозя за малко помощ, за което също много благодаря.
За остеопорозата до колкото знам противопоказно било пиенето на повече кафе, но аз понеже не обичам кафе та не съм се интересувала никога кое е повече и кое нормално. Знам обаче със сигурност, че движението и спортуването помагат за профилактика на тази гадост защото колкото повече се движим толкова по-добре се хранят и самите кости. Майка ми страда от това чудо, въпреки че и тя не пие кафе
, та и аз се чудя има ли какво да се направи отрано по въпроса.

Еййй, и аз много се радвам като разбереа, че все още има хора, които да са такива професионалисти и да предизвикват такива положителни емоции. Ехааа, браво че вече нямате реакции на храна. Пу-пу-пу! Дано да продължавате така. 
Ама след това каза, че никога не го е чул да омаловажава домакинстването на майка му. Аз още преди да имаме деца му заявих категорично, че като дойде този момент държа да се грижи за тях защото обич и доверие се печелят именно с грижи и общуване. И понеже никога не се знае на човек как може да му се завърти живота бих искала децата да се доверяват и разчитат на баща си. Ама той си е по принцип такъв, не вярвам, че моето желание в тази посока го е променило.
Миналата година пих Калмацин, сега съм се спряла на Остеокер.
само за сън, но с бебе нестава 

аз за съжаление съм си измислила доста гадна тактика за постигане на своето 

Живи здрави да са и щастливо детство им пожелавам 
Ама освен Амазон, съм пазарувала два пъти от Мадъркер, 2 пъти от Некст с посредник и другият сайт, от който пазарувам е френския Ларедут. От Спортдирект и НМ не съм пазарувала до сега. Ааа и от Окадо съм пазарувала също

ама като не мога да ги пипна и огъна подметката, може и да се въздържа 
Ще взема да я разходя из къщи, че и писна в стаята май 

а мм само ми се смее че няма да стане скоро