Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 611
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
бим -бам бууу Simple Smile Мздравейте!

Наша кака спи, а Косара ококори очите и сега вилнее. Хей, как ме експлоатира това дете Grinning Grinning заспива само със сукане и ха съм се отделила не когато е напълно заспала, ревва много обидено, инак със затворени очи и отворена устица се пробва пак да ме намери Grinning... и така бебешките неволи.

Гледам, че сте отворили темата за козметика Simple Smile И аз ще си споделя илачите и  Simple Smile и малко да си попродължа темата с инхалациите, но този път за козметични цели Grinning. Правя си отвара от лайка. После се покривам с кърпа над купата (не съвсем с вряла вода). Правя си мини сауна и 2-3 пъти си измивам лицето със студена вода. Последният път докато е още затопленко си слагам маска за лице (обикновено правя бъркоч от хума + разни, кисело мляко, киви...) Постоявам известно време с нея (10-15 мин мах) и след това отмивам с лайката от парната баня. Маската много хубаво изчиства и освежава лицето, но изсушава. Хубави кремове имат Alteya organics (благодаря Ендира). Също невероятнен ефект, омекотяващ и хидратиращ имат суровите плодове Simple Smile Обикновено си натривам ръцете, лицето с остатъка от круша, вътрешната страна на обелки от киви, сока от грейпфрут.

Зелда - прочетох, но докато намеря време да пиша и ти взе че възкръсна инак щях да ти спретна едно хубаво оплакване - по образец. Много ме зареждат твоите постове. И романтичният ти подход към света. И въпреки, че напоследък се опитвам да дебелокожея, сълза предателка успя да се измъкне и от моите очи, заради постът ти - онзи, който разбуни духовете. По своеобразен начин направо съм си влюбена в теб Grinning Grinning Grinning
И успешен ремонт и приятна подредба на новият ви дом!

Kожени пантофки имат Ненито, Зизu: Darove.com
Марси аз хубави уиндстопери, на добри цени съм виждала в Лидл, но трябва да се издебне зареждането, защото бързо се изкупуват номерата.
страхотно време навън, аз лично много обичам дъждовете, само дето ме е яд, че не можах есенни листа да си събера овреме... сега на мокро сигурно по-бързо ще загниват...
Анбибиян Дано няма съкращения във фирмата на мъжа ти. А инак добра стратегия, направо по книга на съвременен детски психолог - така я разбирам долу-горе същината на споделеното родителство Wink Под психиране имах предвид насаждане на страх от болести...

И моят мъж повече от 2 часа не се наема да гледа детето. Аз в интерес на истината досега не съм се отделяла от Косара за повече от 3-4 часа, като 'отпуската' от 3-4 часа беше само веднъж Wink Не на сополите ами за тази липса на време бих казала аз - свиквай Simple Smile И все пак се отдавам на разни мечти за бъдещи ваканции на децата с бабите и дядовците от по около седмица Simple Smile Simple Smile Simple Smile има време.
ами това е Косаринка ми се ядоса, защото не й давам мишката... Сузи се събуди...
хубав ден! и много здраве!

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 12:59 от Nuriii

# 556
  • Нейде из лудите гори...
Моята пораснала пак заспа.
Вашите деца продължават ли да бъркат в контактите? На нас все още са ни много интересни тия там дупчици и се чудя кога ще й омръзнат  Rolling Eyes
Сники най-вероятно ще качи Зелда, ако й остане време, защото аз нямам ни една. Единствените снимки, които имах ги качих на лаптопа , а той си тръгна с ММ  Mr. Green
Зелда сега във ФБ прочетох, био магазин Тера Верде, това е на ул. Пирин, раздават безплатно мостри на някаква био козметика  Mr. Green Сигурно няма така химия, а и са баш промоционални. Аз не знам дали ще успея да "намажа" , ама бях длъжна да споделя, тъкмо по темата си е  Mr. Green
Звездичке , добре че си била с хубаво яке. Аз имам 2 такива, дето дъжд не ги лови , едното 10000мм , а другото 20000мм воден стълб и са ми много любими и такова искам да купя на Айчето , ама не намирам толкова малки. Иначе уиндстоперите видях , че са скъпички, нашите са от килца (магазини втора употреба),но и там толкова малки не излизат  Confused
Нури ще проверя в Лидл, някой ден като имам отново кола  Whistling
Дони искам да ги видя тия апрески, че звучат добре  Wink

Честит рожден ден на днешните порастнали  Heart Eyes

За коледни подаръци ми е много далеко да мисля, особено сега като сме затрупани. Ще ги мисля около Коледа.
За ММ и друг път съм казвала - помага много , само да си е тук  Mr. Green

# 557
Ааааа, гледам нещо много се изостри спора и отиде в не добра посока. Някой беше казал, че в спора се ражда истината, ама е по-добпе да го зарежем този спор и да си продължим прекрасното общуване и споделяне.
анбибиан, предварително много благодаря, ако им направиш силиконови точки не би трябвало да се пързалят. Дано да е фирмен заем както предполагаш.  Grinning За пазаруването, ще разгледам какво пише в съответните теми в клюкарника, но сигурно ще ми се наложи да те потормозя за малко помощ, за което също много благодаря.  Grinning За остеопорозата до колкото знам противопоказно било пиенето на повече кафе, но аз понеже не обичам кафе та не съм се интересувала никога кое е повече и кое нормално. Знам обаче със сигурност, че движението и спортуването помагат за профилактика на тази гадост защото колкото повече се движим толкова по-добре се хранят и самите кости. Майка ми страда от това чудо, въпреки че и тя не пие кафе  Grinning, та и аз се чудя има ли какво да се направи отрано по въпроса.
Ендира, не знаех за пегледа с фенерчето на Мустаков. На Зорий й се размина, но пък й изписа хапчета за ентерит защото всички деца АБКМ страдали от ентерит, нищо че тя беше кърмена и беше опитвала АМ само 2-3 пъти по 20-тина мл.  Mr. Green Честито ти порастнало момченце! Дано всички твои мечти ижелания и за двамата да се сбъднат!
Ааааа, Зелда, Хепи, недейте така момичета. Не мога да се съглася с това, че никой не ви харесва. Прехвърчаха повече от нужното искри, но се надявам, че ще размислите и отново ще ни радвате с постовете си. Зелда, като казваш за споделяне и помагане, ти определено с пример за това. Цяло лято Коколинчо си хапваше от твоя лично домашно отгледан спанак, който ни изпрати, знаейки че ние нямаме откъде да вземем нищо домашно. Така че когато самата ти си пример за човечност няма как да не те харесват хората. Хепи, ти пък винаги си много открита и готова да споделяш, дори когато нещата са много лични, а също винаги намираш как да кажеш по някоя добра дума за всяко детенце. Надявам се да размислите, аз ще се радвам да чета отново и двете ви.
Ел Божко, и загледал те викаш младежа. Ми това си е многод обре.  Mr. Green Бърза и безболедуваща адаптация на яслата.  Grinning
Я, Марси, тя проходила Паайчета, е ха честито!
Съни, дано скоро да спре да хапе Алинка. При Коко този период каточели отмина. Пу-пу-пу. Сега като се замисля на три пъти изпадаше в периоди, в които ме хапеше докато суче и все бяха при избиване на някой от резците. За последно август месец ме хапа когато избиха последните резци. Сега на кътниците не реагира така. Дано и при вас да отшуми този период. Явно ги дразнт зъбите и са им нещо ново в устата и докато свекнат има ексцесии.
Алексис, дано адаптацията да мине бързо и добре. И аз не знам как издържа персонала в детските заведения. И аз съм съгласна да плащам повече, ако това ще помогне децата да са по-малко на брой и с поне един човек повече персонал.
Смехоранка, хич не си нескромна. Радваме се че се завърна.  Grinning
Хариелка, честити ви ходещи клачета.  Grinning Еййй, и аз много се радвам като разбереа, че все още има хора, които да са такива професионалисти и да предизвикват такива положителни емоции. Ехааа, браво че вече нямате реакции на храна. Пу-пу-пу! Дано да продължавате така.
Ел Божко, веднага ще потърся въпросните книжлета, щом са джобен формат още по-добре, за пътешествия ще са идеални.  Grinning
Тони, не знам дали можеш да направиш нещо с твоя хубостник. ММ някакси е научен да уважава жената до себе си, а понеже от малък се е налагало и сам да се гледа, да яде, да си чисти и знае добре кое колко време и усилия отнема. Е, от време на време се отплесва, но пък бързо сам си влиза в час. Баща му едно време е разбрал за какво иде реч, но по доста неприятен начин та дано на вас да не ви се случва. Майка му претърпяла трудова злополука и около половин година не е могла да се грижи активно за тях и понеже нямало кой да помага се наложило баща му да пере, чисти и готви. И до сега се смеем като заописва кулинарните му достижения.  hahaha Ама след това каза, че никога не го е чул да омаловажава домакинстването на майка му. Аз още преди да имаме деца му заявих категорично, че като дойде този момент държа да се грижи за тях защото обич и доверие се печелят именно с грижи и общуване. И понеже никога не се знае на човек как може да му се завърти живота бих искала децата да се доверяват и разчитат на баща си. Ама той си е по принцип такъв, не вярвам, че моето желание в тази посока го е променило.  newsm78

# 558
За остеопорозата аз съм в рискова група - майка ми има, аз съм мерила костна плътност (леко под нормалното ниво) и зимата си пия калция по 3 месеца, някой път повече, преди се движех доста, сега не толкова, чудех се просто дали някой друг освен мен взема мерки по този въпрос  Wink Миналата година пих Калмацин, сега съм се спряла на Остеокер.

# 559
Здравейте момичета Simple Smile
Много готино време Simple Smile само за сън, но с бебе нестава Simple Smile
Ние както предполагам повечето от вас днес сме си в къщи и се занимаваме с разни неща, оправяхме гардеробите, правихме обяд и корабиики, Ники доволно си поспа 2 часа след като се преби зверски и сега си играе.

Честит Рожден Ден на патерици на Дарин, Виктор, Ая, Димитър! Честит Рожден Ден и на днешните рожденници Максим, Мия, Никол! Нека да растът здрави, усмихнати, щастливи, добри и обичливи деца и много да радват мама и тате!

За остеопорозата си говорите и аз съм рискова друпа, но никога не съм си правила изследвания и не вземам някакви специални мерки. Но определено мисля след като родя да се позанимавам с този въпрос и ще следя с интерес коментарите ви

Марси- Ники бърка в контактите само когато съм забравила да сложа предпазителя иначе не му е интересно Simple Smile

За подаръците- и на мен ми е още доста рано, а имаме и имен ден преди това. Леле направо не ми се мисли сега се започва великото подаряване на подаръци- рд свекървами, ид мм, ид Ники, рд кумата ми, рд сестра ми, Коледа, Нова година и други знайни и незнайни поводи и празненства. Ох лошо ми стана  Crazy

за мъжете- моето ММ има много недостатъци, но за сметка на това гледа и се занимава с Ники по цяла събота и неделя. И вечер го гледа въпреки, че е с цел аз да приготвя вечеря.Ние в Събота имахме голям скандал с много сълзи, тръшкане и сърдене но в крайна сметка се оправиха нещата и то в моя полза Simple Smile аз за съжаление съм си измислила доста гадна тактика за постигане на своето Simple Smile

За козметиката и хубавите кремове немога да се включа адекватно, защото не ползвам скъпи кремове но и моята кожа не е чувствителна и не изисква специално отношение. Иначе имам доста недостатъци, но засега се понасям Simple Smile

Съни- кофти с това хапане, аз видях снимката във ФБ и направо  Shocked Ники няма този навик, никога не е хапел за което съм много щастлива, но за съжаление е от другата старана на хапаните. Той е доста над другарчетата си но позволява да бъде скубан, хапан и тормозен без да отвръща. Лошото е че като му писне децата се озовават на земята Simple Smile

# 560
  • Пловдив
Анбибиан,ти си вкара таралеж в гащите  Mr. Green Аз пазарувам от Амазон и Ибей,от другите сайтове все не ми стигат нерви да се занимавам и като няма кой да ми обясни.. Ама сега ще се възползвам щом предлагаш помощ  Mr. Green
Одеве забравих да честитя на днешните рожденици  ooooh! Живи здрави да са и щастливо детство им пожелавам   bouquet
Тони,все едно за ММ говориш  ooooh! Mr. Green И аз много съм му насъбрала,да видим кога ще изпуша  Mr. Green
Марс, аз съм сложила капачки на контактите,но Благовест все пак ходи да бърка и да мушка някое зарядно ако намери  Mr. Green
То и аз май ще взема на Благовест някакви апрески,ама дотогава трябва да му взема по-топли обувчици докато проходи,пък нищо не намирам  Rolling Eyes

# 561
Seengirl ще взема да напиша един кратък наръчник за он лайн пазаруването  Joy Ама освен Амазон, съм пазарувала два пъти от Мадъркер, 2 пъти от Некст с посредник и другият сайт, от който пазарувам е френския Ларедут. От Спортдирект и НМ не съм пазарувала до сега. Ааа и от Окадо съм пазарувала също  Joy

# 562
  • Някъде там
anbibian Ама въобще няма да ти се разсърдя ако го направиш този наръчник  Joy  Joy  Joy

Hariela Елиза е прекрасна и толкова е пораснала.

Ох сега разгледах последните снимки всички са толкова красиви и пораснали Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 15:01 от мÎsŠ ĶăÞŘĨz

# 563
В една група където членувам са побликували един сайт за детски апрески ако някой все още се интересува може да погледна моделите
 http://www.detski-market.com/%D0%97%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D0% … on_ref_map=%5B%5D
Според мен изглеждат страхотно и даже съжалих, че вече сме взели.

# 564
  • София
anbibian  а защо трябва да пиеш хапчета, не може ли да си го набавиш калция  по естествен път. Аз почнах по 1 с.л. суров сусам да ям, за да си набавям дневната доза, че след бременността със 6 кариеса се сдобих.

# 565
anbibian  а защо трябва да пиеш хапчета, не може ли да си го набавиш калция  по естествен път. Аз почнах по 1 с.л. суров сусам да ям, за да си набавям дневната доза, че след бременността със 6 кариеса се сдобих.
ами аз пия доста мляко, серене не ям, но ям кашкавал, но щом костната плътност е по-ниска, значи не усвоявам достатъчно добре, нали знаеш, че липсата на други минерали в организма, може да предотврати усвояването на калций
така че аз си хапвам това онова и зимата пак си пия таблетките, в тях има и витамин Д, който аз и лятото не знам до колко набавям, след като съм алергична към слънцето и се се крия и мажа със слънцезащитни кремове
за сусама не знаех, ще взема да пробвам  Hug
radost 87 благодаря за сайта, на първо четене, това че имат естествена вълна би ме привлякло към тях  Grinning ама като не мога да ги пипна и огъна подметката, може и да се въздържа

# 566
Сийн- значи не съм само аз Cry
Много хора има във форума, ама то е така с това лощо време. Моята принцеса има супер занимание в моемнта- вади мокрите кърпи4ки от пакетчето, поглежда ме хитро, обикаля по дължината на дивана и прицъква щастливо чудейки се каква още дивотийка да свърши Wink Ще взема да я разходя из къщи, че и писна в стаята май ooooh!
За дрехите  на мъжете- и мояът хич не е от претенциозните. Влиза пробва и в повечето случай от първото място си купува, мрази да обикаля по магазини, а аз така си почивам. Казвам му-нямам дънки, той- ами като не си харесваш Mr. Green

# 567
anbibian- и мен това ме спира специално да купувам обувки по интернет. Сигурно ги има и по магазините, но не съм ги срещала досега.

Тони и на нас ни е любимо занимание да изваждаме всички кърпички и да ги разпилеем по цялата къща. Иначе сега новия му номер е да си извади една и да ходи с нея залепена на нослето все едно я мирише много е сладък Simple Smile

За мъжете и дрехите- моето ММ си купува рядко дрехи и мен това ме вбесява. Обикновенно влиза, хересва, след мое настояване и пробва и купува. И все ми натяква как аз изобщо не съм решителна и затова все се оплаквам, че нямам.  Ама аз съм си казала, че като родя бебето ще отслабна и тогава ще си пазарувам Simple Smile а мм само ми се смее че няма да стане скоро Simple Smile

# 568
Честит Рожден Ден днешните рожденици Максим, Миа и Никол! Да са живи, здрави и много щастливи! nbirthday
Честит Рожден Ден на патерица на Митко и Ая! newsm67

# 569
Хахахахаа, Ради- това все едно ММ го е казал, все едно че чета неговите думи Joy Да му мисли като отлсбнеш след раждането Hug

Общи условия

Активация на акаунт