Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 607
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Момичета,аз да ви се пооплача малко  Tired
Благовест днес реши,че ще ходи,тръгна сам изведнъж и докато го настигна се пльосна като талпа на земята  ooooh! Сега горе нослето му е червено-синьо... Възможно ли е да го е счупил или нещо от сорта? ММ като е бил малъ го ударила една люлка и уж нищо му нямало,ама скоро се оказа,че при този удър му се е изкривила едната преграда в носа и затова сега постоянно има проблеми  Tired Дано нещо такова да не е станало,че няма да си го простя  Sad
Освен това гадните сополи продължават... Консултирах се с две лекарки и двете казаха,че било от зъби и от ваксината,която ни биха  Rolling Eyes Почнах да мисля и аз да пусна някакъв секрет за изследване  newsm78
Дони,Анбибиан вашите сополи какви са? Нашите са едни гъсти и лепкави,но са бели и така трудно излизат с аспиратора  ooooh! Какво е това чудо не знам...
Ох,наоплаках ви се,ама ми е притеснено и с вас като си споделям тревогите най ми олеква  Hug
Сега ще разгледам албумчето и ще кача и аз някоя снимчица  Grinning

# 571
Seengirl когато сополите на Яна се стичаха от носа бяха бистри, сега когато само ги чувам, не мога да ги изсмуча с аспиратора и не знам какъв цвят са. Като направя промивка излиза нещо, ама пак не разбирам сопол ли е или водата от спрея се връща обратно  newsm78 То преди да го фокосирам, тя вече го е изяла  ooooh!

# 572
  • Куциндрел
Сийн, дано на малкия нищо да му няма.  Praynig Ако се притесняваш заведи го утре на преглед. Hug

# 573
Привет и от мен HugВремето е ужасно...Цял ден е мрачно и студено,по обяд започна и да вали,та и не е спирало от тогава ooooh!Но успяхме да се разходим с Алина преди да завали...Иначе тя полудя вкъщи цял ден...Утре,ако пак е такова времето,ще си търсим другарче за игри Simple Smile Одеве ходихме и с колата да вземем Боян от градина,та сега са се заиграли двамата...Много му се зарадва,явно наистина й  е било много скучно Laughing

Честит рожден ден на Максим,Миа и Никол!Да са много здрави,да растат обградени от много обич и топлина и да имат много весело и безгрижно детство!

Цвети,радвам се,че сте по-добре вече HugНе се ядосвай,ще му изберете и на мъжа ти тоалета,те поне мъжете общо взето бързо решават... Grinning

Марси,няма ли снимки от рожденния ден?Много искам да видя Аичка Heart EyesРадвам се,че сте си изкарали добре,не че съм се съмнявала,де Simple Smile Hug

Алексис,радвам се,че се разписа HugСветльо е голям Шлядур  Heart Eyes LaughingИ той има прическа като на Алина LaughingМда,Алина наистина има доста зъби LaughingЦели 14 на брой са LaughingНе се притеснявай за яслата...И аз се чувствах като теб,когато пуснах Боян на ясла,но се оказа,че децата се адаптират към новата среда много по-бързо и лесно от нас WinkВсичко ще е наред,не го мисли толкова,макар че знам,че ти е трудно и кофти,но няма как... Hug

Хариелка,честито ти ходещо човече! HugРазгледах и снимките...Елиза е прекрасница голямаа Heart EyesИ много е пораснала Wink

Дони,хубави ли са тези ботушки? Rolling EyesАз се чудих дали да не й поръчам тези http://www.hm.com/gb/product/91892?article=91892-E,но така и не посмях като не знам дали ще топлят Rolling Eyes и въобще дали са качествени...По принцип съм доволна от дрехите и обувките,които имаме,ама за зимна обувка не знам...не смея като че ли.

мÎsŠ ĶăÞŘĨz,жалко,че не сте идвали към Ловеч ConfusedИ тук е много красиво Mr. GreenНищо,следващия път ще чакам обаждане за кафе Laughing

Ел божко,пожелавам ти да имаш свободното време,от което се нуждаеш HugИ да се разписваш по-честичко,както преди Simple Smile

Звездичке,значи сте се понамокрили днес...Нищо,де...Само дано не настине Зори HugДано да си права и да отмине скоро този период с хапането PraynigИ аз си мисля,че я мъчат зъбите и затова прави така,тъй като ръцете й постоянно са в устата и се чеше....Направо станах като латерна....повтарям през 5 мин. да си извади ръцете от устата,много се дразня така,ама няма как...Дано минава тоя период по-бързо.

За коледен подарък-идея нямам...Искам да е нещо интересно,занимателно и образователно,но засега нищо не ми е хванало окото.Разглеждах и някои сайтове,но....нищо,ама нищо не ми допадна.Има време,ще го мисля.

За мъжете,дрехите и децата-ми,моя мъж ми помага много,виждам,че има желание,но просто понякога няма време и не се сърдя.За пазаруването-трудно го карам да отидем в магазина,за да си купи нещо,но пък като влезе и няма излизане,мери,гледа се,върти се,разпитва ме "ама това добре ли ми стои,ама хубаво ли е" и така поне 1 час ooooh! Смело мога да кажа,че той има повече дрехи и от мен,само дето половината дори не ги носи...

Сийн,дано всичко при вас е наред и Благовест да се оправи бързо! Praynig Hug

# 574
  • Варна
Сийн нашите сополи в началото бяха бистри като вода, после станаха жълти и като започнах да слагам антибиотичните капки станаха такива бели и лепкави, но незнам дали не е от капките, иначе и аз вчера така като Анбибиан, пробвах нещо да изсмуча, ама нищо не излиза, само физиологичния разтвор. А Благовест още с онези сополи след ваксината ли е? newsm78 Колко време вече е със сополки? Вечер спокойно ли спи?
Има някакъв вирус пак.. #Cussing out, всичките ми познати майки с деца, с които говорих тази седмица са болни и то всички са като нас и аз вече незнам какво беше това чудо..чудо на чудесата #Crazy
Ако те притесняват заведи го на лекар, те ще му чуят гърдичките, ще видят гърлото и ще те насочат дали да изследвате секрет.Дано всичко да е наред Praynig Не се тревожи, сополките и хремата минават за около минимум 7-8 дни.Вече станах спец..
Съни нашите ботушки са много хубави, но просто не знам още дали са подходящи за сняг, дали няма да се мокрят, иначе отвътре са хубави и ще топлят, затова взех и апреските, но т.като не съм си вкъщи и не мога още да сложа снимките да ги видите. Не зная какво да те посъветвам.. newsm78 цената им е добра, мисля, че за студено време ще може да ги носите, но незнам дали си струва, помисли си, иначе са много сладички Heart Eyes и аз се двуомях между тези и нашите Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 19:41 от Hubellena /Doni/

# 575
  • Пловдив
Дони,да това са още онези сополи  ooooh! Водя го през няколко дни да го гледат и слушат и нищо...само сополите  Rolling Eyes В началото спеше спокойно,после почна леко да похърква и сега вечер като му сложа капките има един период,в който похърква малко,ама после се успокоява. А бе,днес като че ли е една идея по-добре,ама не смея нищо да кажа  Rolling Eyes
дано всички бързичко да се оправят  Praynig
Разгледах албумчето  Heart Eyes Колко са пораснали всички само, страхотни са  Heart Eyes И страхотно парти,Зелда  Heart Eyes Догодина ще вземем да ви навестим  Mr. Green
Съни,забравих да ти кажа,че и Благовест много ме хапе,много тъничко захапва и дърпа  Mr. Green Някой път даже и синьо ми остава, зверче  Mr. Green Ама и аз мисля че е период и чакам да мине..  Rolling Eyes
днес съм през пост,сигурно ви омръзна да ме четете  Mr. Green

# 576
  • Варна
Сийн мисля, че щом са го преслушали и няма нищо, значи няма защо да се безпокоиш, но ако все пак се безпокоиш пусни му едно изследване на секрет, бързо става. На мен ми казваха "е всеки път като има сополи ли ще пускаш изследвания?" ..Разбира се, че не, но при нас  преди две седмици пак имаше сополи, които бяха съвсем различни и си изчезнаха изведнъж както и се появиха, но този път беше по-сериозно и веднага разбрах, че не е от зъби или от промяната на времето, затова направих и изследването де, и по препоръката на нашата лекарка newsm78 И ние похъркваме вечер. Ти какви капки му слагаш?

# 577
  • Нейде из лудите гори...
Моето дете пак смени режима, дано си спи до сутринта сега. Стана в 9 , игра 3 часа, после спа 3 часа и сега след 4 часа пак заспа  Rolling Eyes Може и от времето да й е така сънливо, а може и краченето да я изморява като за начало - не се е спряла, обикаля цялата къща като пингвинче  Heart Eyes
Като заговорихте за идващите празници ми се щя няяякак си да ги прескоча и да е 08.01.2013  Mr. Green Хич не съм по семейни събирания с всичките му подаръци, Според мен няма лошо да си разменяме подаръци през цялата година, а по Коледа да има за децата, всичко друго е излишен харч. Но да не почвам пак в насока "пари".  Stop Та с ММ сериозно обмисляме къде да изчезнем за десетина дни или поне за 5 по празниците  Mr. Green И да си ги изкараме тримата + приятели  Whistling
Ради благодаря ти за сайта. Наистина изглеждат добре и тая вълна им "вдига рейтинга". може да врътна един телефон да попитам дали може с преглед на място да се купят. Благодаря. Иначе и моя метод за "постигане на моето" е ужасен, тормозя и себе си и ММ  Crossing Arms
Сийн не знам точно как е паднал Благовест, но ако е само синкав и няма никаква промяна в поведението му можеш да изчакаш до консултацията и да видиш какво ще каже педи, но не снятам, че може да е сериозно, едно е ръб на люлка, друго е под  Wink Дано скоро му мине  Hug

# 578
Дарина току що заспа ,а аз бързам да се разпиша и да почвам с чистене и подреждане  ooooh! в тоя ред на мисли разбрах кой е виновен за напуканите ми ръце и това е Циф  #2gunfire повече без ръкавица няма да го ползвам .
Аз мисля съвсем сериозно да купя каска на Дарина  ooooh! от сутринта си има вече и обелена вежда  ooooh! как го прави този номер не знам , така че Сийн не се притеснявай сигурна съм че нищо му няма на Благовест  Hug Дарина пада много и от страшно по страшно .

Питам за последно  Mr. Green чай от какво може да се дава освен лайка и шипка

Хайде лека отивам да бърша и да си лягам

А забравих да кажа следобед дойде племенника да пази Дарина, а аз тръгнах към центъра за риза и възел на ММ там се срещнах и с него купихме всичко вече сме готови  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 21:30 от cvm

# 579
  • Нейде из лудите гори...
Цвети сега ще се успокойш  Whistling Чай не давам , но предполагам ,че можеш да дадеш всичко, що не се води възбудимо  Peace Какво може да стане от сварени билки (масово пиещи се)  Rolling Eyes
Получих малко снимки от празника, та успях и да каза 2-3  Wink
Видях Елиза, която е прекрасна и има толкова много коса, колкото се надявам да имаме поне на 3тия си празник  Mr. Green
Благовест става все по-чаровен , иде ми да го изям  Crazy

Редактирам се, че забравих да питам има ли в темата мама , която да използва менструални чашки?  Rolling Eyes

# 580
  • София
Благодаря на всички, които ни поздравиха за празника на Миши! Да ви се връщат двойно и тройно пожеланията  Hug Изкарахме уникално прекрасен рожден ден  Party Дълго търсих подходящ клуб и проучвах и съм много доволна от избора, който направих. Справиха се чудесно и деца и родители се забавлявахме максимално добре  Peace Най-важното е,ч е рожденикът беше доволен и щастлив  Heart Eyes Иии си пожела човека сестричка  Blush

cvm, аз бих давала само чай от шипка, мънички са още човечетата. Лайката може да предизвика алергична реакция. Според лекарите, при които съм ходила с Мишо обаче и чай ройбос е много полезен за децата, особено при съмнения за алергии и АД.Дано Дарина се поспре малко, големи каскади прави май...Представям си какво ти е  Hug

Моите и двамата са болни. Кашлят като магарета и точат сополи до земята. Купон  Mr. Green Както каза Масларски, аман от тоя вирус, върлува от две седмици в София, много е упорит и повтаря и потретя Simple Smile

За дрехите, ММ е по-придирчив и от мен  Laughing. Но и работата му е такава, че изисква да е в час с мъжката мода. На запад тези неща имат значение.

Хариелка,честито ти ходещо човече! Hug

Алексис, не съм се притеснявала въобще, когато пуснах Мишо на ясла. Човекът още от първия ден влезе все едно си е вкъщи, така е и до ден днешен. Когато аз съм спокойна, спокойни са и децата ми  Peace Важи за всички деца, не само за моите, те безпогрешно усещат страховете и притесненията на майката ...

Сийн, малко несериозно ми се струва обяснението за сополите след ваксината  newsm78 Аз бих пуснала секрет за микробиология. Пускам винаги при по-продължителни хреми. А за падането, Мишо редовно ми пада и до ден днешен, но досега не му е посинявал носа. Защо не го заведеш на УНГ ако се притесняваш, за всеки случай?

Анбибиян, профилактика на остеопороза не правя, защото нямам нужда. Правя редовно изследване на костна плътност, и засега всичко е ок.

Смуси, не бих се притеснявала, че Миа не е проходила все още. Ако след 1,6 г. не е проходила, тогава вече се търси консултация с ортопед и невролог. Още е мъничка, а и гледай коригираната й възраст  Peace

Марси, аз си купих да пробвам, но така и не стигнах до тях през 2010  Mr. Green

Честит Рожден Ден днешните рожденици Максим, Миа и Никол! newsm59

# 581
Благодаря за отговорите за чай ще пием шипка и това ..Аз исках да разбера заради идващите болести при кашлица и простуда топло чайче би било добре за децата . Мен обаче като че ли ме повтори вируса или по скоро не можах да се разболея както трябва още в началото заедно с децата и сега усещам вече сериозните симптоми  ooooh! и мисля още от тази вечер да взема мерки . Сега ще си направя едно чайче ще взема това и онова и си лягам с чистенето свърших къщата блести та мога да си легна спокойна  Mr. Green

Ох, Ендира направо не ти завиждам не стига , че сама със сто неща се занимаваш ами сега и болести .Вече ми настръхва косата като чуя за вируси  ooooh! Дано по скоро оздравеят момчетата

# 582
Иии си пожела човека сестричка  Blush

ииии аз му пожелавам сестричка  Heart Eyes
сега знам като ни дойде времето, кого да търся за съвет относно клубовете за празнуване на рожден ден  Wink
cvm и Яна не пие чай, аз също не знам какъв е подходящ, но от време на време й давам бебешкия с копър на Бейбилов. Давам го със стайна температура и смесен със сокче.
За тоя пуст вирус - не знам дали повтаря и потретя, ама аз се влача от както Яна се разболя. Тя си остана със сополите, пък моите симптоми са едни страннииии  ooooh! Аз като бях бременна не ми е прилошавало така  Sick Нямам температура, обаче ми прилошава, боли ме глава, вие ми се свят, боли ме гърлото, един ден кашлям, два не кашлям, после пак кашлям  ooooh! ooooh! ooooh!

# 583
въпроса с чая ме подсети,гъби кога се дават??? питам,щото мм направи мн хубава гъбена кашичка за вечеря,ама не посмях да дам на ивко??? та и аз чакам отговори за гъбите   bouquet

# 584
Аааа, край! И аз няма да влизам вече Naughty! Загубих един час да чета как ми спорите тука за неща, които не можем да променим....поне засега Mr. Green

Сега сериозно Peace
Ендирка, днес Лили ми се върна с хрема и зачервен нос, бързичко дадох един детски Фервекс и един Осцилококцинум. На Юлия също сипах един Осцило в устата и се моля да не се раболее и тя, че горе-долу 3 седмици изкарахме здрави, което си е цяяяяло постижение. Съчувствам ти Hug Вече мисля да пробвам другата година Лили да си кара предучилищната в училище-по-малко деца са в група, няма спане на обяд, което да е свързано с преобличане, потене и т.н. Thinking
Сийн, нашият хомеопат казва,че за хреми,които продължат повече от 2 седмици, е хубаво да се пусне секрет Peace Аз бих пробвала и Цинабсин, ако нищо не излезе от секрета-смуче се лесно, хомеопатично е Peace
Звезди, да се разтърся и аз за терлици. Ние не ползваме Peace
Хариелка, честити ви проходили краченца Hug Днес е понеделник вечер. Всеки понеделник вечер Юлия ходи много, ама мно-го. През останалите дни от седмицата, пълзи или ходи с опора Thinking
Днес бяхме на РД-вторият, на който присъставаме....Юлия едва склони да си тръгнем. Много и хареса играта с децата. Започвам да се замислям за родителски кооператив и аз, особено сега, в студеното време. Лили е много по-привързана към мен и трудно се отдели, ама Юлето търси купона и играта със себеподобни. Знам,че на ясла е различно и затова ще търсим нещо в позната среда с познати лица Party

Имам за подаряване розови плюшени пантофи-23н.. Като знам кой ми ги е подарил, не са супер-качествени, но все ще свършат работа за известно време Peace

Ние сме БЕЗ никакви обувки. Днес по пантофки бяхме на РД, ама той беше в детски клуб и за там си трябваха пантофи така или иначе. Маратонките ни от Дайхман, мами*ата им #Cussing out ги занесохме за рекламация в петък и още нямаме отговор #Cussing out Колевите ни буйки са скъсани и пропускат студ. В Хиполенд харесах едни Бенетон, намалени с 33 %, полуботи, уж 20н., пък не и влезна крачето. Сега в студеното останхме босички Cry
Някой ползвал ли е зимният вариант на буйките Беко или Колев? Тези, които са с ватичка вътре. Взички други не-буйки, които сме обували, сякаш много тежат на Юлето и ходи като в паници. ММ казва, че заради ципчето отдолу, ще пропускат влага, а аз разчитам на дебелата стелка да държи сухо и топло
За дрехите на ММ-аз винаги съм го хвалела какъв перфектен съпруг е,ама сега да видите,че и аз съм перфектна съпруга Mr. Green Последно му купих 2 чифта дънки. Взех му едни стари гащури и чрез налагане ги уцелих. И друг път съм му купувла панталони така. Блузи и ризи уцелвам на око. А обувките-няма да повярвате-очертавам му ходилото, после изрязвам като шаблон и така уцелвам номера bowuu

Айчето чукна годинката, а? Hug Такава гологлава, много мъничка изглежда, да е жива и здрава Heart Eyes Моите бебета като все с коси ги родих, винаги са ми изглеждали по-големи Mr. Green

Айде, лека нощ, че вкъщи някои сме по новото време,ама други са по старото и кой знае кога ще ме изритат утре Crazy Не че цяла нощ ме оставят намира де Whistling

Общи условия

Активация на акаунт