Сега горе нослето му е червено-синьо... Възможно ли е да го е счупил или нещо от сорта? ММ като е бил малъ го ударила една люлка и уж нищо му нямало,ама скоро се оказа,че при този удър му се е изкривила едната преграда в носа и затова сега постоянно има проблеми
Дано нещо такова да не е станало,че няма да си го простя 
Какво е това чудо не знам...
То преди да го фокосирам, тя вече го е изяла
Времето е ужасно...Цял ден е мрачно и студено,по обяд започна и да вали,та и не е спирало от тогава
Но успяхме да се разходим с Алина преди да завали...Иначе тя полудя вкъщи цял ден...Утре,ако пак е такова времето,ще си търсим другарче за игри
Одеве ходихме и с колата да вземем Боян от градина,та сега са се заиграли двамата...Много му се зарадва,явно наистина й е било много скучно
Не се ядосвай,ще му изберете и на мъжа ти тоалета,те поне мъжете общо взето бързо решават... 
Радвам се,че сте си изкарали добре,не че съм се съмнявала,де

Светльо е голям Шлядур
Всичко ще е наред,не го мисли толкова,макар че знам,че ти е трудно и кофти,но няма как... 
Разгледах и снимките...Елиза е прекрасница голямаа
И много е пораснала 
И да се разписваш по-честичко,както преди 
Дано да си права и да отмине скоро този период с хапането
И аз си мисля,че я мъчат зъбите и затова прави така,тъй като ръцете й постоянно са в устата и се чеше....Направо станах като латерна....повтарям през 5 мин. да си извади ръцете от устата,много се дразня така,ама няма как...Дано минава тоя период по-бързо.
Смело мога да кажа,че той има повече дрехи и от мен,само дето половината дори не ги носи...
Колко време вече е със сополки? Вечер спокойно ли спи?
, всичките ми познати майки с деца, с които говорих тази седмица са болни и то всички са като нас и аз вече незнам какво беше това чудо..чудо на чудесата 
Не се тревожи, сополките и хремата минават за около минимум 7-8 дни.Вече станах спец..
цената им е добра, мисля, че за студено време ще може да ги носите, но незнам дали си струва, помисли си, иначе са много сладички
и аз се двуомях между тези и нашите
Водя го през няколко дни да го гледат и слушат и нищо...само сополите 
Колко са пораснали всички само, страхотни са
И страхотно парти,Зелда
Догодина ще вземем да ви навестим
И ние похъркваме вечер. Ти какви капки му слагаш?
Та с ММ сериозно обмисляме къде да изчезнем за десетина дни или поне за 5 по празниците 

Дано скоро му мине 
в тоя ред на мисли разбрах кой е виновен за напуканите ми ръце и това е Циф
повече без ръкавица няма да го ползвам .
от сутринта си има вече и обелена вежда
как го прави този номер не знам , така че Сийн не се притеснявай сигурна съм че нищо му няма на Благовест
Дарина пада много и от страшно по страшно .
Чай не давам , но предполагам ,че можеш да дадеш всичко, що не се води възбудимо
Какво може да стане от сварени билки (масово пиещи се)

Изкарахме уникално прекрасен рожден ден
Дълго търсих подходящ клуб и проучвах и съм много доволна от избора, който направих. Справиха се чудесно и деца и родители се забавлявахме максимално добре
Най-важното е,ч е рожденикът беше доволен и щастлив
Иии си пожела човека сестричка 

Важи за всички деца, не само за моите, те безпогрешно усещат страховете и притесненията на майката ...
Аз бих пуснала секрет за микробиология. Пускам винаги при по-продължителни хреми. А за падането, Мишо редовно ми пада и до ден днешен, но досега не му е посинявал носа. Защо не го заведеш на УНГ ако се притесняваш, за всеки случай?

и мисля още от тази вечер да взема мерки . Сега ще си направя едно чайче ще взема това и онова и си лягам с чистенето свърших къщата блести та мога да си легна спокойна
Дано по скоро оздравеят момчетата 

Аз като бях бременна не ми е прилошавало така
Нямам температура, обаче ми прилошава, боли ме глава, вие ми се свят, боли ме гърлото, един ден кашлям, два не кашлям, после пак кашлям
! Загубих един час да чета как ми спорите тука за неща, които не можем да променим....поне засега 
Вече мисля да пробвам другата година Лили да си кара предучилищната в училище-по-малко деца са в група, няма спане на обяд, което да е свързано с преобличане, потене и т.н. 
Аз бих пробвала и Цинабсин, ако нищо не излезе от секрета-смуче се лесно, хомеопатично е 

Днес е понеделник вечер. Всеки понеделник вечер Юлия ходи много, ама мно-го. През останалите дни от седмицата, пълзи или ходи с опора 

ги занесохме за рекламация в петък и още нямаме отговор
Колевите ни буйки са скъсани и пропускат студ. В Хиполенд харесах едни Бенетон, намалени с 33 %, полуботи, уж 20н., пък не и влезна крачето. Сега в студеното останхме босички 

Такава гологлава, много мъничка изглежда, да е жива и здрава
Моите бебета като все с коси ги родих, винаги са ми изглеждали по-големи
Не че цяла нощ ме оставят намира де