Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 814
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Разбрах, че чакате снимки от мен, ама не мога да си намеря кабела  Tired
Ще го потърся утре, когато спокойно ще мога да тръшкам шкафове и чекмеджета.
Аз реших да замеся един козунак преди малко и сложих прясното млко с яйцата на котлона на макс да се постоплят и докато се обърна и те яйцата залепнали за дъното  Twisted Evil Mr. Green Внимателно взех суровата им горна част и го замесих въпреки всичко. Голяма съм патка, какво ли ще се получи? Някой правил ли е козунак с пържени яйца  Mr. Green

Ау, Силви, ама и с биосухарите пак ли си ти  Mr. Green Ц-ц-ц. Аз тогава щях да отговарям, но не успях, после пък забравих кой пита  и каква точно беше дилемата, ама да си кажа сега: половин килограм брашно, чаена лъжичка сода за хляб, малко сол по желание и водичка, меси се това всичкото, оформя се на червейчета и се пече във фурна, може с вентилатор, до порозовяане на гризкините или каквото там би могло да се получи, не съм пробвала  Mr. Green Майките, които познавам, обикновено си носят солети. Не знам дали си чувала - има със и без сол, има за бебета, биосолети не знам дали има. А да говориш от името на всички е признак на безсилие. Освен, че мога да чета, случва се и да разбирам написаното.

Анбибиан, това е, за мен беше  Mr. Green, крема http://--reklamen-spam--/product/22/delarom-krem-akvakomfort-s-o … oe-vera-50ml.html Трябва да имат мострички в аптеките, искай си 2 поне, щото са много малки  Mr. Green Все пак е доста пари, всяка кожа е различна и т.н. - не бих искала да ме псуваш после  Mr. Green Благодаря за линка за Веледата, сега вече имам варненски адрес, мога да се пробвам онлайн да купувам това онова.

Цеца, благодаря, май точно по времето, когато се видяхме го ползвах  Mr. Green Следващият път ще ти ги покажа Mr. Green

Хубелена, благодаря и на теб.

Мис Каприз, благодаря за думите за Стела.

Тони, и моят мъж не ми помага. Казвам ти го за да не се чустваш единствена. Аз се опитвам да свикна с мисълта, не пораженчески, ами да го разбера - не е такъв тип просто, нито пък аз мога да си почивам и да го оставя да ми върши домакинскита работа след като се е прибрал от работа. Благодарна съм, ако поне малко занимава децата, за да сготвя или изчистя, но тук вече ме дразни, щото не се старае, преди държеше Стела като мокър парцал и през 2 минути питаше докъде съм и айде, няма ли да свършвам. Сега докато я вземе и тя започва да плаче  Tired Трябва да измислят памперси за майки, честно, понякога просто не знам как да ида до тоалетна  Mr. Green

За невена - свеки си прави някакъв бъркоч - цветове невен и зехтин стоят в един буркан на двора, дали има друго вътре не знам, колко трябва да стоят така също. Трябва да питам  Simple Smile

Обикновено си натривам ръцете, лицето с остатъка от круша, вътрешната страна на обелки от киви, сока от грейпфрут.

И аз така се мажех с остатъците от плодовете на Ники, ама отдавна не се бях сещала. Както и преди съм казвала - понякога не знам някои неща ти ли ги пишеш, аз ли  Mr. Green Иначе и моето бебе е същото, много трудно се измъквам не само незабелязано, ами и ненаказано, всеки път стиска зъбки в съня си  ooooh! Боли мнооого. Ах, и като сме тръгнали да се обясняваме в любов  Mr. Green, аз пък с твоите постове се отпускам, звучат майчински, спокойно и едновременно с това категорично. Сподели и процедурите за дебелокоженеене  Mr. Green Искам и аз подплата на тая чувствителна, пореста, набраздена ограда.

Марси, благодаря, ама късно виждам. Ако си "намазала" кажи кое как е. Ама ти пък си съвсем друга гама. Боже, каква гама, ти си на 20  Mr. Green Въобще не ме интересува как кремът се отразява на твоята кожа Mr. Green

Ендира, много мило пожелание. И аз му пожелавам да се сбъдне.

Всички болни  Hug ще се оправят  Heart Eyes

Съвсем забравих, че има бременни, Съни, Ради, дано да не ми се сърдите за козунака  Embarassed Ама той е гаден, с пържени яйца  Sick Mr. Green  Ох, сега пък да не ви прилошее. Изчезвам, че съвсем оплесках нещата  Mr. Green

# 586
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера Йоан не беше излизал никъде, но като гледам не му липсваше разходката. Майка ми го приспала в количката търкаляйки го пред асансьора на площадката и то спал веднъж 2 часа, после час и половина. Като се прибрах Йоан си играеше с един мечо, май ще му става любима играчка. Само го дъвче, гуша, сочи и обяснява нещо. Преди лягане гонихме котките в хола, те като го видят и се изпаряват, но той ги открива къде са. Mr. Green
ЦВМ, виж в нета дали можеш да даваш на Дари чай от липа. Знам, че за настинка липата и лайката действат добре.
Зелда, хайде сега крема бил виновен, че си изглеждала добре. Ще ми покажеш този виновник следващия път за добрия ти облик. Naughty
Честит рожден ден на Елица, Алдимир, Илиан, Ина и Стелияна.  newsm59 newsm38 newsm67

# 587
zellda може ли напишеш името, че явно модераторите са решили, че е реклама и не мога да отворя линка. Аз вече се убедих, че и с мострички трудно се преценява, ама пък без тях съвсем, освен това съм далеч от мисълта да давам 100 лв. за крем в момента. Този на Деклор от Грацията ми върши много добра работа в момента, позволява ми да си слагам върху него и слънцезащитен и цветен крем, пък аз обичам да си мацам крем върху крем  Mr. Green Аз само не разбрах дали искаш кремчето на Балеа, ако да прати адрес на лични. Дали имаш или нямаш адрес във Варна - все тая, сайта не го интересува дали адреса ти е постоянен  Wink Поръчките отиват в пощата  Wink

Момичета, търся си микро СД карта 32 ГБ, ако някой има излишна, мога да го отърва от нея  Wink

В Кауфланд има промоция на Хъджис 28 лв. 3ка -104 бр, 4ка- 88 бр.
Следващата седмица, ще има плюшени пижамки за бебета (панталонче и блузка) по 10 лв.

Сега се сетих да погледна ботушите в сайта на Зара
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 964570/ski%20boot
Много ми харесаха на снимката, дано по намаленията има номерация  Party

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 09:06 от anbibian

# 588
Анбибиан- златна си, ще пратя ММ днес да купи памерси 4 на Хъджис, че нашите намаляват Hug После ще се разпиша  повече, отивам да храня Кали.

# 589
Добро утро Simple Smile
Аз съм голяма шматка Simple Smile сутринта станах, оправих се, събудих детето и баща му и отидохме на консултация. Чакахме, чакахме и като се отвори вратата на кабинета мм видя, че е друга докторка и ми вика "ама защо е друга докторка" викам "незнам", а той "ние днес ли сме на консултация" и аз сигурна в себе си "да нали днес е 31.10" той само се плесна по челото и излезе на вън Simple Smile та утре отново ще повторим процедурата. Най- много ме хвана яд, че взех урина на Ники за изследвания без проблеми и утре пак трябва да го правя дано да имам същия късмет Simple Smile
Днес пак ще сме си вкъщи цял ден, а това на Ники хич не му харесва Simple Smile
Гледах снимките и всички пораснали бебоци са прекрасни Simple Smile

# 590
  • Sofia
Здравейте, здравейте!
Вчера цял ден не сме излизали заради този дъжд, не знам днес дали студения вятър ще ни позволи да излезем, ще видим към обяд.

Благодаря ви на всички за прекрасните комплименти към Елиза - Мис Каприз, Съни, Марси.  Hug

Нурииии, Елиза е същата, само ме дъвче и как се отделя от нея, защото си мисля че вече е заспала, тя започва да ме търси по същия начин със затворени очички и отворена уста и се сърдиииии, чак заревава. Как ще се отбиваме не знам. Сега като й се прииска да си цокне, идва при мен, дърпа ми блузата, муши си ръчичката вътре и си търси, за каквото е тръгнала. ММ много й се смее.  hahaha

Цвм, браво че вече сте готови с тоалетите. Ще чакаме снимки на хубавите кумове.  Grinning

Сийн, и аз не мисля да му има нещо сериозно на Благовест. Те сега, докато укрепнат, много ще падат. Елиза и тя вече е синя под едното око и леко си нарани горната устна.

Марси, ще имате и вие толкова, че и повече коса.  Laughing И Елиза постоянно обикаля из нас, направо се чудя как не се изморяват тези крачета, но нали са си стъпили на тях и сега са ненаситни да обикалят, проверяват и "подреждат".  Laughing Честити ходещи крачета и на Ая!   bouquet

Ендирка, пожелавам на Миши да се сбъдне желанието му.  Hug Hug И бързо да оздравяват момчетата.

Алексис, и аз бих те посъветвала, като Ендирка, да не се притесняваш за яслата. Да го мислиш да, но без притеснения, първо няма смисъл от тях и второ децата всичко усещат и предаваме на тях всичките си състояния. Чудно ми е било защо майки обикалят като луди детските градини да чуят дали реве точно тяхното детенце и колко време ще реве, и те ронят сълзи отвън, като че ли са закарали детето на заколение. Това е нормален период от живота, който трябва да преминат дечицата и ние трябва да им помагаме, не да ги натоварваме допълнително. Когато Софи тръгна на ясла, аз бях абсолютно спокойна, нищо друго не ме притесняваше, освен това че по-често се разболява, и това ли помогна не знам, но детето ми се адаптира много бързо, без драми, без ревове, без сърдения и т.н. Даже ходи с огромно желание и сега, и преди.

Деси, да не зачезнеш и ти сега.  Naughty Не съм ги ползвала зимните буйки и не мога да дам мнение.

Зелда, като те прочетох за яйцата и се сетих, че преварявам вода от половин час вече. Е, извряла е на половина.  Mr. Green

Да са ни живи и здрави всички рожденици през последните дни!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 12:09 от Hariela

# 591
  • Варна
Здравейте момичета. Ние днес стягаме багажа, да се прибираме, сутринта пак валеше ужастно много, но сега е добре, даже и слънце май ще изпече  Grinning
anbibian страхотни са ботушките, но мисля че ще са обрани до намаленията, които обикновено са след коледните и новогодишни празници.
Ради и на мен често ми се случва така, на теб обаче ти е простено Hug  
Цеце все искам да те питам и все забравям, как се чувстваш ти като се върна на работа?Тъжно ли ти е, че не си по цял ден с Йоан, както преди или се свиква? Сигурно първите дни ти е било по-тежко, че сте разделени. Hug Сигурно цял ден за него мислиш...
Наде как е Сами? Все за вас си мисля като не пишеш два три дена HugКакво става с вас?
Лусин много обичам да те чета, но явно си нямаш толкова време за форума...как е Леда, направихте ли изследванията..Не помня, ти с какво се занимаваше - психология? Предизвиквам те да се разписваш по-честичко Hug Heart Eyes Mr. Green
Хепи не ти ли мина сръднята, хайде сега недей така, просто по инерция написа нещо, което аз прочетох набързо и както винаги побързах набързо да те скастря..такава съм си много емоционална, не мога да броя до 10 и тогава да действам..но почнах да се обвинявам защо всеки път се обаждам, където не ми е работата, ето всички ти написаха, че искат да продължаваш да пишеш, а ти спря и сега аз излизам лошата, която те изгони, но да знаеш не е така и ти го бях написала по-назад..Знам, че четеш, не е станало нищо, а пък и няма непоправими неща за човек който има желание, аз го направих, да видим ти дали ще го направиш...................
Отивам да стягам багажа, до после  Stop

# 592
  • Варна
А да забравих моля някой пак да напише рецептата за сладкиша на Съни, че нещо затрих листчето, а не помня всички съставки, да не объркам нещо..., че не помня в предната тема на коя страница Сийн го написа на Ренито...Съни сложи го тоя твоя страхотен сладкиш на 1 ва страница, плийззз, аз и там го търсих, но не го намерих Heart Eyes, нали някой беше предложил да го сложим там Heart Eyes

# 593
А здравейте сега след като Кали започна да се занимава сама Hug

Вчера ми стана много мило . Докъто обядваше взе една коричка хляб и вместо да я лапне ми я поднесе към мойта уста да си хапна аз GrinningИ така обядвахме, аз и давам на нея, тя на мен Laughing Много мило ми стана наистина. А е започнала да проявява интерес към лъжицата, опитва се да си загребва с нея и да си я пъха в устата, но не и се получава изцяло разбира се. Аз много и се радвам, както казва Деси Енчева- децата сега са малки откриватели на света PeaceХваща лъжичката кога обратно, кога както трябва и или сама или с моя помощ си я доближава до устата. Аз я насърчавам, казвам браво и пляскам и тя е мног огорда от себе си Grinning
А мног ое добра и деята на Дони пак да напищете рецептата за сладкиша на Съни. Аз не съм го правила все още, ама толкова го хвалите и сега ме гложди любопитството да го направя, у нас сладкишите са на почит  chef  chef  chef
ЦВМ- ще чакаме снимки от кумуването, сигурна съм, че сте се нагласили както трябва Simple Smile Катя как ще си празнува рожоденния ден ooooh!
Зелда- добра е идеята за памерси за майки, и аз понякога нямам време, или ходя на отворена врата до тоалетната Embarassed
За адаптацията в ясла и детска градина - подкрепям мнението на Ендира и Хариела, че колкото по-спокойни са родителите, толкова по-лесно се адаптира детето Peace Нали то копира тяхното поведение и безпогрешно усеща техните тревоги и притеснения. Много се надявам Кали да се е метнала на мен, защото аз обожавах да ходя на детска градина и се сърдех като ме вземеха по-рано. Докъто ММ е бил точно обратният случай. Ходел е с голям рев, даже се е заключвал в банята,за да не го водят, при все че детската градина е била точно срещу техния блок и мястото му е било познато.
Не знам дали ще можем да излезем днес, чудя се още. Направо в учдо се виждам с какво да се занимаваме с Кали. Има толкова мног ода се чистиии у нас, че не е за приказка, ама докъто тя е с мен не мога нищо да свърша, да измия пода, или да пусна прахосмукачка, пък и вчера заспа на дивана, през това време просто нямаше как да излезя от стаята, да не говорим за чистене, ако и днес е така ooooh!
Да са живи и здрави днешните рожденници за радост на мама и тати! newsm59 newsm59 newsm59
Хубав ден от нас на всички Hug

# 594
Анбибиан, кремчето не го искам, вдругиден е първи  smile3508 Обаче много благодаря  Hug За варненския адрес имах предвид, че на село живеех в двора на ТКЗС-то, първата вдясно след знака за възможна поява на едър рогат добитък, после направо и след втората плевня наляво  hahaha Мисля, че щеше да е истинско предизвикателство за куриерската фирма. А кремът е Деларом Аквакомфорт.

Хариелка, забравих да ти честитя ходещото момиченце.

Марси, и на теб. Нещо май избирателно чета в последно време  Embarassed Mr. Green

Звездичкова, щях да ти пиша за спанака и по-скоро за доматите, дето пролетта си представях как ще раздавам с торби на всички познати. Климата в селото е много подходящ, всички гледат по много домати, богата реколта, почти без усилия, в сравнение с моето село напр. Но не знам дали и 4 кг набрахме за цяло лято от 100-те корена. И в повечето от тях имаше гъсенички. И така тъжно ми стана, особено когато прочетох как Косара обича и яде домати. А предишни години ни изгниваха обрани в касетки. Но в цялото село беше така, май и навсякъде заради сушата.

Аз си хапнах малко козунак докато пиша, станал е, въпреки всичко - пекох го едновременно отдолу и отгоре, щото не й разбирам на фурната, не видях да има само долу, извадих го - недоопечен наистина, включих долно нагряване с вентилатор, не се изпече, ама те яйцата и без това са предварително изпържени, отгоре пък изгоря. А, и захарта му е малко. Отивам за още  Mr. Green

Забравих - и аз гледах снимки и няма да изброявам прекрасните деца, които видях, обаче Деси, нали нямаше да я криеш твоята Юлка, аз пак не я намерих.

# 595
Който иска цветно кремче на Балеа бързо да праща адреса на лични  Grinning

Яна вчера на два пъти си изяде първата филийка с яйце и сирене. Днес обаче, не ми я оцени и само размята парченца по земята  Tired Ще я увия за по-късно и пак ще й дам. Друго какво давате за закуска? Почнала съм да варя една щуртия - ориз с круши  Joy Ще видим как ще оцени новият ми бъркоч  Mr. Green

# 596
Ох мене ме мързи да правя козунак, но заминавам да направя един тутманик докато Ники спи Simple Smile Само ме изкушавате и се чудя с какво да се натъпча Simple Smile

# 597
  • Нейде из лудите гори...
Привет.
Снощи играхме до 12 и след това не знам какво стана, аз заспах, малката ме закачаше, но и тя се е трупясала по някое време, добре че сутринта я намерих в леглото. Ей днес успяхме да излезем преди обяд, ходихме и на занималня - скача, дивя, бяга ( в повечето случай водеше и мен за ръка), но така се измори, че започна да хленчи още попътя до дома (занималнята е от другата страна на нашата улица  Mr. Green ) , пак ще ходя, особено в такива неприятни за разходка дни  Whistling Тук спря дъжда и се надвам и следобед да успеем да излезем  Praynig Иначе ми е много мързеливо, тръгнах да оправям из нас , мислех да правя гризините на Зелда, ама не - голяма съм мързелана - ще забъркам нещо набързо (без месене), баба ми изпрати заготовка за миш-маш - само яйце и сирене слагам и воала  Mr. Green
А от рождения ден толкова сладки останаха - хладилника е препълнен, че на мен вече ми е лошо само като се сетя за сладко  Sick
Ендирка голяма промоция си хванала ти, ама моята след година и 10 месеца ми се струва, че приключва  Confused Много мило ми стана желанието на Мишо, пожелавам да му се сбъдне, когато мама и тате са готови за една китна мадама  Heart Eyes Дано бързо оздравяват юнаците ти  Hug
Блекче аз дадох гъби миналата седмица  Peace
Деси стана ми мъчно като прочетох за босото Юле Sad Ние сме много дребнички и още караме с 19 номер, та не мога да помогна с обувчици  Sad
Зелда чакам снимки, ама не съм се разбързала. И след година да ти изкочи кабела пак ще им се радвам  Mr. Green Ако ти се яде сладко, а козунака не е достатъчно сладък заповядай да ти напълня раницата.  Mr. Green Крем не съм взимала, че в тоя дъжд без кола просто съм си заточена у дома, но не знам какъв е изобщо крема  Mr. Green  Надявам се "възрастовата дискриминация" да беше на шега  Mr. Green
Анбибиан и аз чакам намаленията на Зара, че съм голяма фенка на марката, но изобщо не ми се нравят цените им и все по намаленията им пазаря  Whistling
Ради е  поразходили сте се семейно, още повече, че си бременна, нормално е да се объркаш  Mr. Green
Тони наистина е много мило като те хранят малките ръчички  Heart Eyes Ая редовно като се наяде започва да ми дава храната си  Heart Eyes

# 598
Бременна или не съм си шматка Simple Smile

Тутманика е във фурната и вече замирисва Simple Smile дано да е и толкова вкусен, колкото и лесен Simple Smile ох едната от причините да обичам зимата е миризмата на домашна храна Simple Smile Ники още спи и като се събуди ще е изненадан Simple Smile

# 599
Здравейте момичета, много благодаря на всички ви за предложенията за търлъчките. Пратих на Дони адреса щом като техните са под ръка да ги ползваме, Деси, анбибиан, благодаря  Hug Ако някоя другамама реши, че ще са й удобни може на нея да услужите.
анбибан, за търлъчките няма да те тормозя  Grinning ама виж за онлайн пазаруването съм сигурна, че ще имам въпроси. Сигурно другия месец ще започна да се оглеждам, че сега и пари няма пък и ММ като не е принас имам много неща да върша, които той поема обикновено и не остава много време за ровчене из интернет. Виж и за остеопорозата хубаво ме подсети, че не е зле да се профилактирам защото и аз съм в рисковата група. Усвояването на клация нали зависи също то фосфора и магнезия та или трябва да е някакъв комбиниран препарат за пиене или да видим кой зарзвамат какво съдържа. От кравешките подукти обаче калцият много трудно се усвоява защото е включен в огромни молекули, които трудно се ползват от човешкия организъм. Знам, че сусамът, орехите, морковите и зелето са богати на калций, но пък за фосфор и магнезий не съм се замисляла, ще взема да се разровя и ще докладвам.
Днес рожденници гледам няма, но пък аз си имам една именничка. Почерпете се за здравето на Зори, днес е Св. Зиновий и Зиновия (от славянски значело Зора). Misc Baby Bottle beer Wine Glass Popcorn
Флучия, жива и здрава да си мила, ти и цялото ти семейство! Зори толкова много се радва, че си има имен ден, че цял живот ще съм ти благодарна задето ме просветна за него.  Hug  bouquet
Аз пък днес съм отличник по готвенето, спретнах едно зеленчуково пюре на Коко, после за нас направих яхния с моркови, картофи и грах, и след малко ще му забъркам и едно следобедно пюренце от тиква, ябълка и овесени ядки. Ама дано да имаме време съботата да отидем малко на пазар и да му взема малко просо, ръжени ядки, ечемик, може и амарнт да опитам, че от 10-тина дни са ми останали само овесени ядки и не знам защо не се организирах да му купя още нещо. Сигурно си вика милинкя "тая майка ми за кон ли ме мисли, аман от тоя овес".  Embarassed Mr. Green
Сийн, милинкия сладур, дано да му няма нищо на нослето.  Hug
Съни, тя не беше много мокра, аз се прибрах от градината вир вода, ама всичко е наред, то беше топличко иначе. Ама тя и Алинка с доста зъбки се е обзавела. Браво, да се все белички и здравички и да ги ползва по предназначение, а не да се упражнява върху тебе.
Цвети, и аз знам, че за толкова малки бебецои само шипка е подходящо, може би лайка след някой и друг месец, но пък се чудех дали може липа, уж е безобидна.  newsm78 абе всъщност има хора с алергия към цъфтящите липи, май не става.  newsm78
Марси, чувала съм само за въпросните чашки, но нито съм ги виждала как изглеждат, нито съм ползвала. ама май намалявали болките с тях и се съкращавало времето на досадния МЦ. Дали е така идея си нямам.
Ендирка, еми ако и вие нямате против дано пък дядо Боже ви зарадва и с една сестричка когато решите, че сте готови.  Heart Eyes Тя и Зори упорито си искаше братче, а сега и една сестричка но няма дая огрее.
Зелда, тая година май беше ужасна по принцип за доматите. Не си ти объркала нещата. Козунака обаче както го описваш ще да е уникален просто.  Mr. Green
Тони, браво на Кали, еййй тия сладки моменти пълнят душата.  Grinning
Ради, дай рецептата за тоя лесен тутманик, може и за да се пробвам. Малко съм загоритенджера, даже доста, поговорката "булка шета-град бие" за мен важи с пълна сила, ама току виж го уцеля.
Аз разгледах няколко варианта за играчки, че нали наближава РД-то на Коколинчо и приятелите ме питат за идеи, та намерих разни варианти, повечето на сносни цени, може да си харесате по нещо, само да видя дали ще успея с линковете, че досега не ми се е получавало.  Embarassed
Ей това мисля да е от нас, че за сега само го пренебрегваме човека  Grinning
http://www.toy.store.bg/p72417/nanizhi-i-podredi-dyrvena-igrachka.html
А ето и някои други неща, които ми харесаха:
http://www.toy.store.bg/p81224/zabavna-kyshtichka-muzikalna-igrachka.html
http://www.toy.store.bg/p53189/piramida-formichki-za-narezhdane.html
http://www.puzzle.store.bg/p32930/priateli-na-zhivotnite-dva-pyz … eni-elementi.html
http://www.toy.store.bg/p86728/geometrichnite-figuri-dyrvena-igrachka.html
http://www.toy.store.bg/p81242/chashki-igrachka-za-narezhdane.html
http://www.puzzle.store.bg/p78931/majki-i-bebeta-pet-obrazovatel … -naj-malkite.html
http://www.toy.store.bg/p86591/dyrveni-kubcheta-prikazni-geroi-o … lna-igrachka.html
Гледам доста болни човечета се събраха пак, дано бързичко да се махат и сополи, и кашлици и температури.  Hug За съжаление хремите са много упорита гадост. Аз установих, че кърма в носа помога при моите мушмуроци, но за който не кърми освен сребърна вода и физиологичен разтвор, или пък инхалациите с лук  Grinning не знам какво може да помогне. Има варианти и за хомеопатични лекарства, но там най-добре е хомеопат да уцели правилното лекарство. Нашата понякога дава не директно нещо за хремата или кашлицата ами нещо си дето да влиае на целия организъм.

Общи условия

Активация на акаунт