Трябва да измислят памперси за майки, честно, понякога просто не знам как да ида до тоалетна 
Боли мнооого. Ах, и като сме тръгнали да се обясняваме в любов
ще се оправят 

Поръчките отиват в пощата 

сутринта станах, оправих се, събудих детето и баща му и отидохме на консултация. Чакахме, чакахме и като се отвори вратата на кабинета мм видя, че е друга докторка и ми вика "ама защо е друга докторка" викам "незнам", а той "ние днес ли сме на консултация" и аз сигурна в себе си "да нали днес е 31.10" той само се плесна по челото и излезе на вън
та утре отново ще повторим процедурата. Най- много ме хвана яд, че взех урина на Ники за изследвания без проблеми и утре пак трябва да го правя дано да имам същия късмет

И бързо да оздравяват момчетата.
Не съм ги ползвала зимните буйки и не мога да дам мнение. 

Сигурно цял ден за него мислиш...
Какво става с вас?

, нали някой беше предложил да го сложим там

И така обядвахме, аз и давам на нея, тя на мен
Хваща лъжичката кога обратно, кога както трябва и или сама или с моя помощ си я доближава до устата. Аз я насърчавам, казвам браво и пляскам и тя е мног огорда от себе си 

Катя как ще си празнува рожоденния ден 
Нали то копира тяхното поведение и безпогрешно усеща техните тревоги и притеснения. Много се надявам Кали да се е метнала на мен, защото аз обожавах да ходя на детска градина и се сърдех като ме вземеха по-рано. Докъто ММ е бил точно обратният случай. Ходел е с голям рев, даже се е заключвал в банята,за да не го водят, при все че детската градина е била точно срещу техния блок и мястото му е било познато.

Обаче много благодаря
За варненския адрес имах предвид, че на село живеех в двора на ТКЗС-то, първата вдясно след знака за възможна поява на едър рогат добитък, после направо и след втората плевня наляво
Мисля, че щеше да е истинско предизвикателство за куриерската фирма. А кремът е Деларом Аквакомфорт. 
Ще я увия за по-късно и пак ще й дам. Друго какво давате за закуска? Почнала съм да варя една щуртия - ориз с круши
Ще видим как ще оцени новият ми бъркоч
Тук спря дъжда и се надвам и следобед да успеем да излезем
Иначе ми е много мързеливо, тръгнах да оправям из нас , мислех да правя гризините на Зелда, ама не - голяма съм мързелана - ще забъркам нещо набързо (без месене), баба ми изпрати заготовка за миш-маш - само яйце и сирене слагам и воала
Дано бързо оздравяват юнаците ти 

Ние сме много дребнички и още караме с 19 номер, та не мога да помогна с обувчици 

Ая редовно като се наяде започва да ми дава храната си
Ако някоя другамама реши, че ще са й удобни може на нея да услужите.
ама виж за онлайн пазаруването съм сигурна, че ще имам въпроси. Сигурно другия месец ще започна да се оглеждам, че сега и пари няма пък и ММ като не е принас имам много неща да върша, които той поема обикновено и не остава много време за ровчене из интернет. Виж и за остеопорозата хубаво ме подсети, че не е зле да се профилактирам защото и аз съм в рисковата група. Усвояването на клация нали зависи също то фосфора и магнезия та или трябва да е някакъв комбиниран препарат за пиене или да видим кой зарзвамат какво съдържа. От кравешките подукти обаче калцият много трудно се усвоява защото е включен в огромни молекули, които трудно се ползват от човешкия организъм. Знам, че сусамът, орехите, морковите и зелето са богати на калций, но пък за фосфор и магнезий не съм се замисляла, ще взема да се разровя и ще докладвам.

абе всъщност има хора с алергия към цъфтящите липи, май не става. 
Тя и Зори упорито си искаше братче, а сега и една сестричка но няма дая огрее.

За съжаление хремите са много упорита гадост. Аз установих, че кърма в носа помога при моите мушмуроци, но за който не кърми освен сребърна вода и физиологичен разтвор, или пък инхалациите с лук
не знам какво може да помогне. Има варианти и за хомеопатични лекарства, но там най-добре е хомеопат да уцели правилното лекарство. Нашата понякога дава не директно нещо за хремата или кашлицата ами нещо си дето да влиае на целия организъм.