благодаря за информацията, която споделяш за калция. Аз си купих ето тези таблетки http://apteka.framar.bg/30016924/%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BE% … D1%82%D0%B8%D0%BA

и той вече е по-добре.Майка ми каза, че спи по-спокойно и не хърка вече.Абе на оправяне е вече работата, но ще си ги повлачим още малко сополките, сега вече почнаха да стават по-гъсти.Доста ни помогнаха инхалациите с лук/Нури
/.Вчера казах на педи, че изпихме антибиотика, но не съм видяла полза от него 
По цял ден кихам и подсмърчам 

Знам, че яслата и градината са бели кахъри, но аз никога не съм посещавала такива заведения, а близките ми, които са, имат предимно неприятни спомени и впечатления. Но се надявам в това отношение да имаме късмет. 
Сокове не давам, защото не искам да стане като мъжа ми, който вода пие веднъж в месеца, защото като малък се е наливал с компоти и сокове. 
Вчера пък го затисна количката, днес падна от дивана надолу с главата, абе разбойник си отглеждам!

Може пък и да я уредите със сестричка
Уж съм на диета инъче 
Докога сами ще си назначаваме изследвания не знам 

От магазините по левче го купих моя. Това е едно пластмасово пистолетче, което се зарежда със силиконов пълнител и се включва в контакта. Пистолета произвежда топлина, която разтопява силикона и със спусъка си контролираш колко силикон да излезе от дулото
Много хубави идеи си дала за подаръци-играчки, особено ми хареса последната с дървените кубчета, аз имам такива още от малка и майка ми скоро ги извади децата да си играят. Страшно занимателни са, даже аз си редих с удоволствие картинките.
кашлям много лошо и нямам сила да мръдна даже едва ви пиша в момента ама да се разсея малко .Молете се Дарина да не се зарази
,че с тия вируси вече ми писна . Не стига ,че едва гледам ама вкъщи всичко е с краката нагоре , а това ме изнервя страшно много

Не върви сега той никак не помага за детето, аз му правя тутманици, пека сладкиши, достатъчно е, че та зи сутрин направих филийки с яйце и сирене
Цеца е права, трябва да измисля някоя хитрост, за да се променят нещата у нас, щото така......
Иначе то може да се използва и да учиш детето да разказва по картинка и т ака да си развива речта. Да ти е жива и здрава имаеничката и с гордост да си носи хубавото име 
От десет кладенеца вода нося да докажа правотата си, засега аргументацията ми е желязна
Играчките, които си показала са чудесни, Имаме ги всички без музикалната къща
А кубчетата наистина са за по-големи деца. Мишо още не се справя с тях, камо ли Самуил....

Времето днес беше студеничко,но излизахме с Алина и си направихме една хубава разходка,след което и на гости ходихме,Алина игра с едно детенце на нейната възраст,та не е скучала изобщо днес
Одеве ходихме и да вземем Боян от градина,та се поразходихме пак 
Аз печа в обикновена,кръгла тава 

Ще ги поръчам.За сняг едва ли ще стават,но за студа ще топлят,щом и вашите топлят
Иначе за снега и аз съм се ориентирала към едни апрески на Колев и Колев,но още им се чудя,защото се притеснявам да не би да й е трудно да ходи с тях
Алина заспива по-рано,Боян също.И сутрин стават по-рано.А Алина на обяд най-късно в 14 ч. трябва да е легнала,иначе е нервна,кисела....ужас
Личи си,че партито е било много забавно.Варненските бебоци са прекрасни

Да се оправяш бързо!

Голямо ми е сладурче той.И как хубаво си играят и се борят с Борислав
Направо да ги изпапкаш
Каква коса,кави очи...
Страхотен е.Ще разбива женски сърца някой ден
И много ми прилича на Боян на някои снимки 
Радвам се,че сте се забавлявали и сте си изкарали добре на рожденния ден на къдрушкото
А вие какво чакате?!Започвайте да работите по желанието на детето за сестриче

Така че,не знам...А,знам,че и чай от лайка може да се дава също 

За Беко нямам мнение.
Шегувам се,не съм се подразнила,спокойно 
Но още като прочетох първото изречение ми стана ясно какъв ще е края
Че и къде-къде по-отвеяни и тъпи неща съм вършила от разсеяност...
Аз харесах къщичката.