Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 602
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Zvezdichkova  Hug благодаря за информацията, която споделяш за калция. Аз си купих ето тези таблетки http://apteka.framar.bg/30016924/%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BE% … D1%82%D0%B8%D0%BA
Обаче и тях си взех от Амазон  Mr. Green 90 таблетки ми излизат около 12 лв. и ще ми стигнат за 3 месеца  Wink

# 601
Деси, сега се сетих, че на Ники обувките за прохождане бяха 20-ти номер. Стела е с по-малко краче, имам и едно ботушки 20ти, но мисля с тях да бъде зимата. Иначе обувчиците мога да ти ги пратя, не помня точно в какво състояние са, доста пообелени бяха, но не и скъсани, синички. Обаче са на село, най-рано в събота мога да ги взема.

# 602
Здравейте Hug

Марси, и ние като вас играем до 12 и стана вече от няколко дни е така.Дано не му става навик Mr. Green Мерси за инфото , и аз поръчах от нета и в четвъртък ще е при мен.Радвам, се че сте изкарали супер на РД Grinning

Цеца, Хариела, честити ви ходещи крачета Laughing

Смуси, спокойно и Миа ще проходи, не мисля, че трябва да се притесняваш все още Hug

Дони, радвам, се че сте по-добре.Мерси, че попита за Самито Hug и той вече е по-добре.Майка ми каза, че спи по-спокойно и не хърка вече.Абе на оправяне е вече работата, но ще си ги повлачим още малко сополките, сега вече почнаха да стават по-гъсти.Доста ни помогнаха инхалациите с лук/Нури Hug/.Вчера казах на педи, че изпихме антибиотика, но не съм видяла полза от него Mr. Green, а че инхалациите по са ни помогнала и и стана доста тъпичко на жената.Вика , а то това е някаква народна медицина, не бях чувала за инх. с лук hahaha
И естествано щом Самито е сополив и аз прихванах ooooh!По цял ден кихам и подсмърчам Sad

Ендира, бързо оздравяване на твоите момчета Praynig

Звездичкова, честит имен ден на кака Зори  Party Time

За  чая, Самито пие най-много лайка, шипка по-рядко, липа също съм му давала и то като беше по-малък с нея му правих попарата.

Днес в 5 часа с мама ще ходим на представяне на някаква руска козметична фирма, нещо като орифлейм и ейвън.Самито ще се гледат с баща си.

Чао за сега Hug

# 603
Привет!

Побъркахме се в това лошо време, но днес вече ще излезем, ако ще и за 15 мин. да е! Crossing Arms

Момичета, благодаря ви за успокоителните думи за яслата. Проблемът ми е че си падам малко песимист и винаги гледам на нещата от лошата страна. Все гледам да съм подготвена за лошото, колкото и малка да е вероятността да се случи. Rolling Eyes Благодарение на това изкарах иначе безпроблемната си бременност в непрестанни мисли дали нещо лошо няма да се случи всеки момент... Какво да ви кажа-всеки луд с номера си! Crazy Знам, че яслата и градината са бели кахъри, но аз никога не съм посещавала такива заведения, а близките ми, които са, имат предимно неприятни спомени и впечатления. Но се надявам в това отношение да имаме късмет. Praynig

Чай давам от лайка, шипка и малини. За последното много се колебаех, но четох, че сок, компот, чай и пр. от него помагат за сваляне на Т и се престраших да дам. Мога да кажа, че наистина има ефект. Чай от лайка давам, когато забележа, че става по-изнервен и може и да си въобразявам, но мисля, че действа! Няма да е зле и аз да почна да пия... Crazy Сокове не давам, защото не искам да стане като мъжа ми, който вода пие веднъж в месеца, защото като малък се е наливал с компоти и сокове. Crossing Arms

Светльо е постоянно насинен и с цицини. Вече не ми прави впечатление и не помня даже къде се удря. Последната му травма е от Витоша, където бързаше да погали едни кутрета и си ожули носа и насини челото. А тъкмо му беше зараснала другата синина. Mr. Green Онзи ден пак се промуши някъде и тръгна една кръв от носа, изкарах си акъла, добре че се оказа, че си е разчоплил раните... ooooh! Вчера пък го затисна количката, днес падна от дивана надолу с главата, абе разбойник си отглеждам! Crazy ooooh!

За остеопорозата знам, че лечението е скъпо, затова профилактиката е много важна. В нашето семейство засега нямаме случаи на болни, ама май това е единствената болест, дето ни е подминала! Sad

Крем за лице ползвам на Дева ето този:
Скрит текст:
А това е сайта:http://beautypro-at-home.blogspot.com/2012/04/blog-post.html Доволна съм, не ми омазнява кожата и е на приемлива цена!

Забравих да добавя за сухата кожа на ръцете-3 месеца, след като родих получих зверски сърбеж на пръстите, ситни пъпчици, след което кожата там се напука, започна да се бели, получавах адски болки, даже като си миех ръцете. Дерматолог ми постави диагноза контактен дерматит или т.нар. "екзема на домакинята". Започнах да мия всичко с ръкавици, миех си ръцете почти без сапун, измазах сума ти кортикостероидни пасти и лека-полека започнаха да се оправят нещата. Сега нямам проблеми и използвам само един крем на Dr. Wollf Basis creme, сравнително скъп ми е на мен - 9 лв., но само от него не се обривам. Моят съвет е да ползвате ръкавици, какъвто и препарат да използвате, защото е кошмар тази екзема и е доста упорита!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 14:41 от Алексис

# 604
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
Алексис,и аз си гледам малко разбойниче  Mr. Green
Звездичке,да ти е жива и здрава Зори   bouquet Може пък и да я уредите със сестричка  Mr. Green
Ради,и аз искам рецептата за тутманика  Crazy Уж съм на диета инъче  Mr. Green
Пак ще напиша рецептата за сладкиша на Съни,ама да внимавам да не пропусна пак нещо  Mr. Green
2 яйца, 1ч.ч захар, 1ч.ч вода, 1/2 ч.ч олио, 1ч. някакво сладко/конфитюр,1ч.л сода, 2-3 ванилии, 2ч.ч брашно  Hug
Анбибан,я кажи,какво точно представляват тези пистолети със силикона? И мислиш ли,че ще свършат работа за терличките?  Rolling Eyes
Чай съм давала няколко пъти с попарат,от липа  Rolling Eyes
Утре ще ходим да даваме кръв за изследванията и ще поискам и секрет от нослето да ни вземат  Thinking Докога сами ще си назначаваме изследвания не знам  ooooh!
Ще отиваме да спинкаме,на вас хубав ден ви желая  Hug

# 605
Ха аз отново тук Simple Smile
След като изядох тутманика Embarassed
Рецептата се оказа много лесна и доста сполучлива ето я и нея:)
Овчарски тутманик
Необходими продукти:
3 яйца, допълнително 1 яйце за намазване на тестото
200 г кисело мляко
200 г натрошено сирене
1 ч. л. хлебна сода
500 г брашно
100 мл олио или масло
щипка сол
Пресяваме брашното. Разбиваме трите яйца. Содата кипваме в киселото мляко, добавяме сместа при яйцата, а след това и олиото. Прехвърляме сместа при брашното, добавяме щипка сол. Бъркаме с лъжица, не се налага месене с ръце. Добавя се сиренето. Изсипва се в намаслена тавичка. Разбиваме последното яйце и го изливаме отгоре, добавят се парчета масло по желание, за да се разтопят при печенето. Фурната се загрява предварително на  220 градуса. Печенето отнема 30 минути приблизително.
Дано да ви хареса Simple Smile

Чай съм давала, но не се хареса. Иначе знам че може от лайка, липа, шипка.

Наде- радвам се че сте добре  Hug

# 606
Seengirl пистолет със силикон купувах по време на приготовленията за сватбата, понеже някои неща от украсата си ги правих сама, но за терлички не съм го пробвала. Тази идея я четох в някоя от темите за пазаруването, една мама беше споделила, че прави такива точици на чорапите, щом на нея й помага за чорапите, значи може да се приложи и на терлиците  Wink От магазините по левче го купих моя. Това е едно пластмасово пистолетче, което се зарежда със силиконов пълнител и се включва в контакта. Пистолета произвежда топлина, която разтопява силикона и със спусъка си контролираш колко силикон да излезе от дулото  Laughing

Яна е седнала на земята и дърпа пердето радостно, пее му някаква песничка - ляли ляли ляли  Joy

# 607
  • Sofia
Звездичке, да ти е жива и здрава именичката! Много хубави идеи си дала за подаръци-играчки, особено ми хареса последната с дървените кубчета, аз имам такива още от малка и майка ми скоро ги извади децата да си играят. Страшно занимателни са, даже аз си редих с удоволствие картинките.  Laughing

Марси, какви са тези менструални чашки? За пръв път чувам.

# 608
здравейте днес съм много зле , ама много снощи изведнъж ме тръшна и цял ден съм като парцал.Обадих се на ММ да се прибира , че да гледа Дарина , а аз лежа болна и точа сополи  ooooh! кашлям много лошо и нямам сила да мръдна даже едва ви пиша в момента ама да се разсея малко .Молете се Дарина да не се зарази  Praynig ,че с тия вируси вече ми писна . Не стига ,че едва гледам ама вкъщи всичко е с краката нагоре , а това ме изнервя страшно много  smile3514

Тони Катето ще празнува в сладкарницата под блока  .

Като гледам пак рецепти и вкусотийки въртете ама аз нямам сила, а толкова обичам , ако може Зелда да ми прати малко козунак , пък Ради тутманик  Heart Eyes Mr. Green

# 609
Ааааа ЦВМ- бързо да оздравяваш, никакви болести Peace
Сийн, Ради, Съни- благодаря за рецептите, ще си ги запиша да ги направя, когато ММ влезе в релси, защото още не е #2gunfire Не върви сега той никак не помага за детето, аз му правя тутманици, пека сладкиши, достатъчно е, че та зи сутрин направих филийки с яйце и сирене  chef  chef  chefЦеца е права, трябва да измисля някоя хитрост, за да се променят нещата у нас, щото така......
Звездичке - супер идеи за подарък. Веднага хвърлих око на това дето вие сте харесали на Коколично за подарък. Знаеш ли дали се продава в някой магазин, а не само да се поръчва по интернет. И последнот одето Хариелка го има от малка е готино, ама е за по-големи дечица. Тъкмо Софи ще се занимва и ще учи Елиза Wink Иначе то може да се използва и да учиш детето да разказва по картинка и т ака да си развива речта. Да ти е жива и здрава имаеничката и с гордост да си носи хубавото име Hug
Днес може да ви омръзне от мен, ама като не излизам никъде и ако не е форумът ще се побъркам в пълния смисъл на думата. Сега ви навестявам докъто Кали стои права до една табуретка и си пуска играчките от нея на пода и им говори нещо Grinning

# 610
  • Куциндрел
Звездичкова, честита ти именичка, със здраве да си носи името.  bouquet
ЦВМ, дано бързо се оправиш.

# 611
  • София
Момичета, много сте мили, ама аз хич не бързам за трето .....ММ само ме атакува, ама аз не се давам.  NaughtyОт десет кладенеца вода нося да докажа правотата си, засега аргументацията ми е желязна  Mr. Green

Хариелка, ето за менструалните чашки:

Скрит текст:
Какво представлява менструалната чашка?

Менструалната чашка е сравнително ново откритие за поддържане на добра лична хигиена по време на месечния ви цикъл. Тя е с дължина около 5 см. и е изработена от мек силикон без съдържание на латекс и ароматизиращи вещества. За разлика от дамските превръзки и тампоните менструалната чашка няма попивателна функция, а по-скоро е малко резервоарче, което събира течността, отделена при менструация. Менструалната чашка събира около 30 мл. менструална кръв (всяка жена по време на месечния си цикъл отделя средно около 60 до 120 мл. менструална кръв).

Какви са предимствата на менструалната чашка?

Медицинският силикон, от който е изработена менструалната чашка предотвратява вероятността от възникването на каквито и да е здравословни проблеми – възпаления, сърбеж, парене, алергии, СТШ (синдром на токсичния шок, вследствие неправилната употреба на тампони) и др. Това е причината менструалната чашка да се препоръчва на жени със силно чувствителна кожа и склонни към алергични реакции. Предимство на менструалната чашка е, че се сменя на по-малък интервал от време за разлика от тампоните и дамските превръзки (до 12 часа) и освен това тя е за многократна употреба. Менструалната чашка би се сторила скъпа за доста жени, но пък купувайки такъв продукт, имайте едно наум, че това е дългосрочна инвестиция (годността и е 5 години). Менструалната чашка е удобна, слага се лесно, изключително хигиенична е, не пропуска течност, стига да сте я поставили правилно, липсва и неприятен мирис, типичен за периода на менструация. Менструалната чашка е идеална за всеки един ден от цикъла, по време на пътуване, сън, плуване. Менструалната чашка може да се използва дори и, ако носите спирала.
Информацията е от тук

За себе си съм решила, че някой ден жз като ми дойде, това ще ползвам. Купила съм ги отдавна и чакам  Mr. Green

Звездичкова, да ви е жива и здрава именичката и само късмет да й носи името  Flowers Bouquet Играчките, които си показала са чудесни, Имаме ги всички без музикалната къща  Rolling Eyes. Самуил получи в неделя това, което сте харесали за подарък на Коколин, много е хубаво  Peace А кубчетата наистина са за по-големи деца. Мишо още не се справя с тях, камо ли Самуил....

Ние си направихме една 2-3 часова разходка, нищо че е студено и са болни. Свежият въздух е незаменим  Peace

Наде, радвам се, че Самито е добре! Кажи после за тази козметика  Wink

cvm, бързо бързо да се оправяш  Hug

За кремовете, в момента ползвам крем за лице и околоочен на Мадара, много съм доволна. И тези на Зелда изглеждат добре, ще си поискам мостри, определено Simple Smile

Докога сами ще си назначаваме изследвания не знам  ooooh!

И аз такива въпроси си задавах, когато Мишо беше бебе. Сега хич и не си ги задавам, действам и не чакам никого. Ако чаках ЛЛ просто не ми се мисли къде щяхме да сме сега  ooooh!

И нещо друго щях да пиша...ама избяга  Crazy

# 612
Hubelena(Doni) Ще споделиш ли къде се намира магазина с многото обувки в Бургас, от който си купила апреските? Много се запалих от идеята за топли апрески през зимата Simple Smile
Наденцето 84 как се правят тези инхалации с лук? Как се приготвя тази отвара?
Нашия дребосък днес е сополив и с темперарура надвишаваща 38 C и освен панадола  и виброцила, който чакам таткото да ми донесе мисля да пробвам с тези инхалации с лук, за които споменава Надето. Ако има болни дечица да оздравяват!  Simple Smile

# 613
Seengirl как е нослето на Благовест?
Звездичкова да ти е жива и здрава Зори, честит имен ден! Аз въобще не знаех, че днес имат имен ден, ще взема да честитя на братовчедката  Mr. Green

Яна нещо не ми оцени ориза с круши, май не трябваше да го пасирам, стана много гъст  Confused

# 614
Привет,момичета! HugВремето днес беше студеничко,но излизахме с Алина и си направихме една хубава разходка,след което и на гости ходихме,Алина игра с едно детенце на нейната възраст,та не е скучала изобщо днес Simple SmileОдеве ходихме и да вземем Боян от градина,та се поразходихме пак Grinning

Ето ви рецепта за сладкиша : 2 яйца,1 ч.ч. захар,1/2 ч.ч. олио,1 ч.ч. вода,2 ч.ч. брашно,1 ч.л. сода бикарбонат,1 ч.ч. конфитюр.Всичко се обърква в една купа,след което се слага да се пече в каквато тава искате PeaceАз печа в обикновена,кръгла тава Wink
Мммм,май отново ще го правя LaughingРадвам се,че ви е харесал,де...Той наистина си става много вкусен,вкъщи се изяжда за секунди Simple Smile

Дони,мерси за отговора за ботушките HugЩе ги поръчам.За сняг едва ли ще стават,но за студа ще топлят,щом и вашите топлят Simple SmileИначе за снега и аз съм се ориентирала към едни апрески на Колев и Колев,но още им се чудя,защото се притеснявам да не би да й е трудно да ходи с тях Rolling Eyes

Марси,моите деца също си смениха режима,от времето е PeaceАлина заспива по-рано,Боян също.И сутрин стават по-рано.А Алина на обяд най-късно в 14 ч. трябва да е легнала,иначе е нервна,кисела....ужас Confused
Разгледах снимките.Много сте хубави и двете с Ая Heart EyesЛичи си,че партито е било много забавно.Варненските бебоци са прекрасни Wink Heart Eyes

Цвети,радвам се,че вече сте готови за сватбата,дано си по-спокойна сега Simple SmileДа се оправяш бързо! Hug Praynig

Сийн,ама много е хубав Благовест,бе Heart EyesГолямо ми е сладурче той.И как хубаво си играят и се борят с Борислав GrinningНаправо да ги изпапкаш Mr. GreenСори,ама само ядене ми е в главата Laughing

Елибели,ама много е хубав този Димитър,бе Heart EyesКаква коса,кави очи... Heart EyesСтрахотен е.Ще разбива женски сърца някой ден GrinningИ много ми прилича на Боян на някои снимки Simple Smile

Ендирка,дано не е нещо сериозно и бързо да се оправят Мишо и Самуил Praynig HugРадвам се,че сте се забавлявали и сте си изкарали добре на рожденния ден на къдрушкото Heart EyesА вие какво чакате?!Започвайте да работите по желанието на детето за сестриче Heart Eyes Hug

Чай почти не давам.Давала съм с попарата,ама липов Peace Така че,не знам...А,знам,че и чай от лайка може да се дава също Peace

Рени,аз скоро й дадох на Алина гъби.Не сме имали проблеми,а и на нея й хареса манджичката.Е,имаше доста малко гъби,но поне знам,че вече ги е опитала и няма никакви нежелани реакции и си ги яде Simple Smile

Деси,ние сме имали пантофки на Колев-доволна съм,топлят и са здрави.На Боян съм му купувала от всички видове пантофи,всичките са хубави.Дори и в градината е с пантофи от Колев и Колев PeaceЗа Беко нямам мнение.

Аххх,Зелда,да ти давам ли адрес,за да ми пратиш от козунака или...? Mr. GreenДразнителка такава,пфуу Crossing Arms Mr. Green HugШегувам се,не съм се подразнила,спокойно Simple Smile

Ради,посмях се малко на твой гръб,извинявай Mr. Green HugНо още като прочетох първото изречение ми стана ясно какъв ще е края LaughingСпоко...и на мен ми се случва... HugЧе и къде-къде по-отвеяни и тъпи неща съм вършила от разсеяност... Laughing

Звездичке,мерси за хубавите идеи. PeaceАз харесах къщичката.

Ставам,че всички са гладни и само мен чакат...

Общи условия

Активация на акаунт