Ние имаме пари да и купим, ама ми писна всеки месец да давам кинти за такива неща и тя да ги къса. От 2 месеца сме с един и същи номер, така че ги сменяме, поради скъсване
Ако дам повече пари за по-качествени обувки, сигурно пък ще ги израсте за половин месец. сега сме по пантофи навън-студено е, излизаме за малко-и отгоре покривалото за крачетата, така че не мръзне детето 

Други ситуации, в които ме хапе-за да ми привлече вниманието
Алина има ужасно много зъбииии 
А на ТМ му направи инструктаж за безопасност....писмен. Нас на работа така ни инструктираха на няколко месеца да не бъркаме в контактите и други такива и после се подписвахме в една книга, че сме инструктирани. Мъжете наистина не могат да предвиждат някои неща и не знаят какво точно се очаква от тях, но мъжкото им его им пречи да си го признаят 
Като те нападнат тревогите, уж се мобилизираш, но така човек бързо се изчерпва! Дано бързичко оздравееш 
И то груба игра, чак си мисля, че скоро няма да имам клавиатура
Ако пък реша да й я взема докато натиска копчетата, започва да реве, мисля че е пристрастена 
Инфото, което имаш за чашките не го знаех 
Ендира удобно ли е да те помоля да споделиш на коя марка си се спряла все пак ? 

Не случайно съм го кръстила Моя
За тръшкането - тръшка се само ако е нервна, а това става обикновено като й се спи. Ако почне много да се тръшка - време е за сън 
На следващото пръскане като ме видя да се задавам със спрея директно хукна към тати, пък той й вика - Ама недей да идваш, аз няма да те спася
и я заклещи и въпреки това, тя всеки път хуква там да се спасява

Но пък си казах, че колко месеца не сме се стреснали и разбързали да се консултираме с хематолог и сега няма закъде да бързам. После реших да запазя час за гастро(не знам от боледуването ли, от какво, но памперса не е много хубав) и познайте - доцентката(единствен детски гастро във Варна) щяла да преглежда на 8ми ноември, но за тогава няма часове, а тогава ще каже кога ще е следващия прием..
Викам си недай си боже да му е спешно на човек..
Даже се замислих дали да не си запазя часове за някакви специалисти за декември и януари - ей така да имам в случай, че се наложи..
Иска човека да ги хване и смачка, докато изджъгърка компютъра, но понеже е нов, получава само гледане от разстояние. Ето ви един поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=Dw45CQewCLY . Старата песен на нов глас. Сега този клип ни е по-интересен. 
А Мишо, голям сладкиш, какво желание има детето.
Как да не му го изпълните?!
Вече друга стратегия ще прилагам, че белким свършим тая работа.
Дано скоро да влезем в ритъм. 

Мнооого,ама мног омразя таквоа време да не може да мръдне човек навън, дано скоро малко се пооправи да излизаме за някоя друга минутка, че мног осе изнервям напоследък у дома.
Сигурна съм, че всичко ще е наред 
Нащият племенник тази година тръгна първи клас след предучилищна група в детска градина и няма никакви проблеми с адаптацията. Даже казва, че в училище повече му харесва
Да видим до кога ще е този ентусиазъм. Днес замина на училище сутринта с маска за Хелуин на лицето.
Отплеснах се нещо.

Аз поръчах на баба да оплете вълнени терлици, ама май трябва да се обадя пак и да поискам от тези дето са като чорапи, че ако са по-дълги може и да не успее да ги събуе 

имаме си дрешки и до 2 годинки
е не всичко, което ще е необходимо тогава, но на първо време ще има преди да разбера още какво ще трябва.
Аз нали цяла зима си извеждам децата навън всеки ден и затова така те съветвам, ама ти си знаеш. 
Наистина не бях чувала за тях, а ми се струват практични. Ще споделиш ли, когато започнеш да ги ползваш. То и аз нямам още МЦ и си чакам...

Благодаря за поздравите и пожеланията към Зори!
Силви, честит ти рожденик! Много здраве, щастие и слънчево безгрижно детство! 

Главата не ми го побира как ще стои с ръкавици, но това предстои да се види
А за грейката, мисля, че може чак на пролет да й е нужна
Да си подготвена като Ендира от далеко 
рецептата за кекса ще я пробвам някой ден, защото вчера правих един страхотен и ще ми дойде в повечко на талията,
нооо тутманика на Ради ще бъде приготвен в най-скоро време.
Не знам как ще я караме зимата като и шал не го виждам да носи.
, а неговата предимно за хвърляне от високо, за да издава пронизителен звук.

40 лв. за обувки няма да дам, при положение, че качеството не е кой знае колко по-различно! Да не говорим, че аз цяла зима карам с ботуши от 25 лв., та може да се каже, че съм доволна от евтините стоки.
Терлици му подариха за РД, отдолу са с точки и съм много доволна. 

Но определено проявява повече привързаност към мен и усещам лека ревност от страна на мъжа ми. Но той пък не полага кой знае какви усилия това да се промени! 

още вчера сутринта ми направи впечатление ,че кашля повече след обед взе да ми свири нещо с дишането взех инхалатора от приятелката ми и с триста зора успяхме да направим една инхалация или по скоро половин. Сутринта ходихме при педи каза ,че дробовете са чисти изписа само сироп за кашлица и капки за носа понеже била със задна хрема и аз го подозирах. Не се храни от два дена яде по малко , а това много ме изнервя маже на всякъде и сега е омазала цялата къща като свърша с вас ставам да чистя .