Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 601
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
Влизам набързо, че ММ къпе Юлия в банята, а тя плува в коритото и умира от кеф. Той иска да я вадим,ама аз да се разпиша, че да и остане още малко време за игра Twisted Evil

Благодаря ви много ,че ни мислите за обувките.  HugНие имаме пари да и купим, ама ми писна всеки месец да давам кинти за такива неща и тя да ги къса. От 2 месеца сме с един и същи номер, така че ги сменяме, поради скъсване ooooh! Ако дам повече пари за по-качествени обувки, сигурно пък ще ги израсте за половин месец. сега сме по пантофи навън-студено е, излизаме за малко-и отгоре покривалото за крачетата, така че не мръзне детето Peace

Дават ми зор Mr. Green

3 часа по-късно да си продължа Peace

Съни, Юлия и тя ме хапва понякога, ама то е като целувка-лекичко. Иначе се опитва да си нагласи устничките и издава мляскащи звучи Heart Eyes Други ситуации, в които ме хапе-за да ми привлече вниманието Peace Алина има ужасно много зъбииии Hug

Тони, и мен ме храни Юлката-ММ казва, че старините ми са осигурени Laughing А за пищенето-днес и двете ми пищяха с онези децибели, които са извън всякаква норма. Едната почва, другата поема и тя и става страшно. Лили сякаш въобще не чува, когато и правя забележки, пък от Кали какво да очакваме? Peace А на ТМ му направи инструктаж за безопасност....писмен. Нас на работа така ни инструктираха на няколко месеца да не бъркаме в контактите и други такива и после се подписвахме в една книга, че сме инструктирани. Мъжете наистина не могат да предвиждат някои неща и не знаят какво точно се очаква от тях, но мъжкото им его им пречи да си го признаят Wink

СВМ, то е логично май с децата да боледуваме и ние ooooh! Като те нападнат тревогите, уж се мобилизираш, но така човек бързо се изчерпва! Дано бързичко оздравееш Hug

За обувките да си допиша защо трудно намирам. Имам няколко нормални изисквания:
-да са от естестена кожа, поне отвътре
-да са с леки и гъвкави подметки
-да стават за полички и панталончета
-да не са в ангажиращ цвят
-да не струват цяло състояние
Тук БГ обувки трудно се намират, залято е от китайски боклуци. Номерцата се изчерпавт бързо, понеже търговците ги е страх да поръчват повече стока, за да не им залежава. Кларкс има в съседното градче.Там е аутлет и цените са поносими, но за момиченца няма почти нищо....

Днес постъпих егоистично и си купих един колан за едно яке-от Дика ми е, на 5-6 години, много качествено, ама му се сцепи коланът. Без колан е като торба в талията. И обувки трябва да си купувам, понеже установих,че предимно са ми на токчета. За дрехите ми-повечето са такива, сякаш току-що съм скокнала от офиса в парка. Миналата зима си купих една туника с клин и почнах да чакам да отслабвам....което се случи, за щастие. Търся си някакъв аутфит, в който да ми е комфортно и да не се чувствам като изпаднал германец-много съм самокритична......И точно тогава обувките на Юлия се скъсват Crazy

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 21:07 от dessy encheva

# 616
  • Нейде из лудите гори...
Добър вечер.
Вашите деца нападат ли ви клавиатурите?  Rolling Eyes При нас става голяма драма, ако не стига клавиатурата, а като я стигне пада 10 минути игра поне  Whistling И то груба игра, чак си мисля, че скоро няма да имам клавиатура  Crossing Arms Ако пък реша да й я взема докато натиска копчетата, започва да реве, мисля че е пристрастена  Thinking
Звездичке, честита ти именичка. Да ти е здрава и да има много щастливо детство  Hug Инфото, което имаш за чашките не го знаех  Wink
Хариелка, Ендира ти е дала инфо , образно казано менструалната чашка е "тампон за многократна употреба"  Mr. Green И аз май на тях се спирам  Whistling Ендира удобно ли е да те помоля да споделиш на коя марка си се спряла все пак ?  Rolling Eyes
Цвети дано да е нещо мимолетно и след хубав сън тая вечер утре да си пушка  Hug
Деси много ми е познато това последното , което си написала. Обаче съм си наумила с идващото майчинство да се поглезя малко, че ноември съм рожденичка и смята, че поне 1 месец годишно, мога да си го позволя  Whistling
В тоя ред на мисли, дали ще ни преведат парите в четвъртък или е неработен ден и ще чакаме до другата седмица?  newsm78

# 617
Качих снимки. Много са, не ме бийте  Mr. Green

Хепи, и аз втори виновник след Дони, но всъщност първи и да не кажа основен, не мога да спя така. Виновна съм, не знам защо беше всичко, но се надявам да се върнеш. Знам че си добър човек и това, което написа, за мен няма значение. И за него имам вина, защото те предизвиках. Ти се промени много откакто се знаем, не знам дали форумът те изнервя, но ми се струва, че ти се отразява добре. Надявам се да се върнеш. И мисля, че за втори път ще го кажа, но - повече няма да правя така  Mr. Green Надявам се и ти  Simple Smile

Утре ще ви пиша повече, щото много ми се спи. Ох, при положение, че нямаше да пиша  Mr. Green Айде, лека  Simple Smile

# 618
Marsy и у дома сме пристрастени към клавиатурите, но сме с лаптопи и след като Яна ми изчегърка 2 клавиша от клавиатурата, вече не й давам да доближава. Тя си играе с топката, хвърля я наблизо, пълзи да си я вземе... аууу тя се търкулнала точно до масата, ама чакай да се подпра тук и уж случайно да забуча две ръчички с орлови нокти върху клавиатурата (отдавна забравихме за топката  Mr. Green). Даже аз си играя с нея на земята, по едно време ме зарязва най-безцеремонно да си играя сама и се мъчи да напъпли лаптопа, ама мама не дава  Stop Не случайно съм го кръстила Моя  hahaha За тръшкането - тръшка се само ако е нервна, а това става обикновено като й се спи. Ако почне много да се тръшка - време е за сън  Wink

Аз пък да се оплача как ревнувам  Mr. Green ММ заклещва Яна здраво, аз грабвам спрея и пръскам в носа. После я пускаме и заставаме на еднакво разстояние от нея и тя отначало се огледа къде съм аз къде е той и хукна да се скрие при него  Crossing Arms На следващото пръскане като ме видя да се задавам със спрея директно хукна към тати, пък той й вика - Ама недей да идваш, аз няма да те спася  Joy и я заклещи и въпреки това, тя всеки път хуква там да се спасява  Crossing Arms

# 619
  • Куциндрел
Добро утро.
Леле, вчера заспах в 9 часа. Сега станах преди Йоан, ама и той скоро ще се събуди.
Марси, всички бебета са пристрастени към клавиатури, мишки, лаптопи. Аз отдавна съм не ползвам моя лаптоп, защото Йоан като го види и се хвърля като вук връз него. За сега няма достъп до другия компютър, но сигурно с удоволствие ще му нарупа периферните устройства. hahaha
Деси, дано да намериш желаните обувки за малката. Не мога да ти дам съвет, ние взехме черни ботушки от Дайхман, за сега има едни есенни обувки, които са ни подарени от друго дете. В Продавалника продават доста нови неща на добри цени, ако имаш време и желание може да поровиш там.
Хепи, аз също се надявам да се върнеш, липсват ми постовете ти. Hug

Отивам да нагледам маймунчо.
лек ден ви желая. Hug

# 620
  • Варна
Здравейте!
Даниел заспа, а аз ще си допия кафето с вас. Ние уж сме по-добре, но все още се сополиви от време на време. Вчера се бях засилила до ходим на хематолог, нали педи ни даде направление, казвайки ми че в ДКЦ Св.Марина имало детски такива и при когото и да ида, няма да сгреша, всички били добри. Някак си останах с впечатлението, че има винаги такъв на разположение и ще стане бързо и лесно. Е да, ама не. Викам си дай да звънна, преди да се засилим натам, та ми дадоха час за 12ти ноември...  Shocked Е още малко и направлението ми ще изтече.  #Crazy Но пък си казах, че колко месеца не сме се стреснали и разбързали да се консултираме с хематолог и сега няма закъде да бързам. После реших да запазя час за гастро(не знам от боледуването ли, от какво, но памперса не е много хубав) и познайте - доцентката(единствен детски гастро във Варна) щяла да преглежда на 8ми ноември, но за тогава няма часове, а тогава ще каже кога ще е следващия прием..  #Crazy Викам си недай си боже да му е спешно на човек..  #Cussing out Даже се замислих дали да не си запазя часове за някакви специалисти за декември и януари - ей така да имам в случай, че се наложи..  Mr. Green  hahaha
Марси при нас не само клавиатурата е на почит, а целия лаптоп, както и youtube  Embarassed Как скача, вика, блъска и се радва на песни и клипчета думи нямам да го опиша.  Laughing  #Crazy Иска човека да ги хване и смачка, докато изджъгърка компютъра, но понеже е нов, получава само гледане от разстояние. Ето ви един поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=Dw45CQewCLY . Старата песен на нов глас. Сега този клип ни е по-интересен.
За тия чашки и аз не бях чувала.  Embarassed  Но пък ме заинтригуваха.  Wink
anbibian с почистването на нослето, ние действаме в същия състав и по същия начин, обаче малкия се гушва в мен.  Mr. Green Иначе сутрин почна много да плаче като види баща си да тръгва(затова вече се крие) и вчера ММ вика, че чак му ставало хубаво как плачело детето за него.  Laughing
Ендирка дано бързо бързо да оздравявате.  Hug А Мишо, голям сладкиш, какво желание има детето.  Heart Eyes Как да не му го изпълните?!  Mr. Green
Ради дано си успяла днес безпроблемно с урината. Аз се мъча тук стана 10 дни и или не пишка, или колектора празен-памперса напикан, или пък и наакан..  ooooh!  #Crazy Вече друга стратегия ще прилагам, че белким свършим тая работа.  Laughing
Звездичкова дано Зори да приема поздравления и днес..  Embarassed Да е жива и здрава, все така усмихната, гальовна и грижовна кака! Нека ви носи само поводи за радост!   bouquet
Относно смяната на времето - ние започнахме да си лягаме по-късно, да правилно прочетохте по-късно, но пък за сметка на това си ставаме по рано...  Joy  ooooh! Дано скоро да влезем в ритъм.
Бай засега.  Hug

# 621
А добро утро и от нас с Кали Hug

Тази сутринт като се събудих и първата ми мисъл беше "трети ден затворени вкъщи" Cry Cry Cry Мнооого,ама мног омразя таквоа време да не може да мръдне човек навън, дано скоро малко се пооправи да излизаме за някоя друга минутка, че мног осе изнервям напоследък у дома.
Също така по повод студеното време тия дни се замислих, че както уж бяхме напазарували за Кали дрешки се оказа, че имаме да и купуваме още:
-хавлия с качулка
- комплект с олекотена завивка, защото има само един, а другот оса одеалца
- домашни пантофки, че сега е с чорапи с подметка от кожа
-ватирани дънки
-зимно яке, тя сега има едно дебеличко,ама ми се струва редно да са две
- гащеризон и яке от шушлек за снега ( това последното не е точно спешно, но трябва да се купува, съответно да се дават пари)
-две клинчета ватиран иза у дома, че едното окъся, а едно долнище на анцуг се скъса по шевовете ( явно е било мнооого качествено)
-грейка
Петкова - нямам думи просто, какв иса тия часове, какво е това чудо Shocked. Няма ли възможност да отидете на платен прием по- рано ooooh! Сигурна съм, че всичко ще е наред Hug
Деси- хубави изсиквания за детските обувки имаш, и моите са такива,ама ми се струват трудно изпълними . Пък относно това Лили д а кара предучилищна в училище, а не в детска градина, не мислиш ли, че е по-добре да си остане детето в градината, струва ми се, че адаптацията към училище ще е по-лека. Ама ти си психолог, пък и най-добре си познаващ детето PeaceНащият племенник тази година тръгна първи клас след предучилищна група в детска градина и няма никакви проблеми с адаптацията. Даже казва, че в училище повече му харесва Grinning Да видим до кога ще е този ентусиазъм. Днес замина на училище сутринта с маска за Хелуин на лицето. Grinning Отплеснах се нещо.
Марси- и Кали мноого обича клавиатурите и на лаптопа и на настолния компютър. Като се докопа до тях с рев я сваляме Wink
Айде лек ден за сега Hug

# 622
Честит рожден ден на Кристиян! Да е жив и здрав и да радва мама и тати!

Деси кое е съседното градче? Горна Оряховица ли? Аз пък въобще не знам къде в София има магазин на Кларкс и дали продават детски обувки. Иначе купихме мерилката и залежава в шкафа. С нея изкарах крачето на Яна 20ти номер, а пък като отидохме по магазините да мерим обувки се оказа, че е 19ти и все още не знам грешно ли я измерих или просто Кларкс си вървят с 1 номер напред от останалите марки  newsm78
Петкова Яна и тя плаче ММ като тръгва, само да го види че се излиза от стаята и почва, затова като тръгва наистина за работа му казваме чао, махаме, правим го да изглежда като забавна игра, за сега успяваме. И у дома лягаме по-късно от както смениха времето, а пък Яна си става със старото време в 6-7 вече е кукуряк  Sick
Toni77 ако не държите много на ватиранети дънки, по-добре в много дебел чорпогащник да инвестирате. Аз от край време за себе си купувам средни на дебелина дънки - нито много дебели, нито много тънки, нося ги всички сезони, зимата съм се снабдила с дебели и вълнени чорпогащници и отгоре пак съм със същите дънки. И с Яна така процедирам - дебели чорпогащници и обикновени дънки или панталони.  Flutter
За пантофките да ви кажа хич не ми се дават толкова пари за тях (все над 20 лв от където и да го смятам) и днес пак се пробвах с терлиците. Поседя час с тях, ома в момента единият е в устата, другия е безследно изчезнал  ooooh! Аз поръчах на баба да оплете вълнени терлици, ама май трябва да се обадя пак и да поискам от тези дето са като чорапи, че ако са по-дълги може и да не успее да ги събуе  newsm78

# 623
Здравейте Simple Smile
Ние се върнахме от ваксина и взимане на кръв. Беше ужасно с много рев и нерви, но мина и сега се моля наистина да е бил напълно здрав и да нямаме проблеми. Като се прибрахме веднага заспа и аз през 2 мин го пипам за температура. След обяд сме на рожден ден дано да нямаме проблеми Simple Smile Praynig

Петкова- и този път взехме много лесно урина, но аз я взимам по следния начин. В момента в който си отвори очите го изправям, събувам и той веднага се изпишква.
И Ники реве за баща си и ма мен ми е страшно неприятно. Сутрин щом баща му тръгне да излиза от стаята се започва един рев, едно тръшкане и направо се побърквам. Използваме какви ли не техники за да излезе незабелязано Simple Smile

Тони и нашия списък е безкрайно дълъг и се чудя от къде да започна, че всичко на куп няма да стане. Имаме да купуваме 1комплект от яке и гащеризон за снега, шапка, шал и ръкавици, шейна и още дребни неща.

За пантофките- аз съм супер доволна от нашите и мисля, че това ми е най- сполучливата покупка в последно време.

Айде засега е това от мен Simple Smile

# 624
Аз май нямам голям списък за пазаруване - нали съм он лайн шопинг маниак, купила съм всичко отдавна сега само вадя от гардероба  Joy имаме си дрешки и до 2 годинки  Joy е не всичко, което ще е необходимо тогава, но на първо време ще има преди да разбера още какво ще трябва.
Обаче ни трябват ръкавички и съм в голяма чуденка какви, че нали сме много чевръсти, как ще ги задържаме на ръцете не знам. Чудя се цели или с едно пърстче и ако не слуша много много, може да ги зашия за якето  Crazy
radost 87 говориш за пантофките от Пакостник нали, от другите поръча ли? Може ли да ми измериш стелка, ако е възможно на вашите пантофки те бяха 21-22 нали.

# 625
  • Sofia
Здравейте и от нас!

Тони, защо бе, времето днес става за излизане. Ти нали не очакваш, че ще грее всеки ден слънце, тези дни ще дойдат чак напролет.  Grinning Аз нали цяла зима си извеждам децата навън всеки ден и затова така те съветвам, ама ти си знаеш.  Peace

Деси, наистина изискванията ти за обувки са съвсем нормални. Моите деца също се надвикват и надпищяват една друга, точно както ти описваш - едната като започне и другата подема и става страшноооооо... Че и си се кефят много яко, а ние с мъжа ми оглушаваме.  Mr. Green

Ендирка, благодаря за информацията.  Hug Наистина не бях чувала за тях, а ми се струват практични. Ще споделиш ли, когато започнеш да ги ползваш. То и аз нямам още МЦ и си чакам...

Анбибан, и аз съм като теб, пазарувам предварително, чак купувам за две години напред, ама аз винаги обичам да купувам по-големи дрешки. После обаче ми е много лесно, като отворя гардеробите и си изваждам нещата, едно нещо като омалее, винаги имам с какво да го заместя. Но на нас ни и дават дрешки, една мама прехвърля доста неща от нейната дъщеря на моята, и аз като накупувам и то ставаааа... Но така си е добре де. Само обувки купувам за сезона, че те няма как да са по-големи.

И моето дете плаче, когато изпращаме сутрин тате на работа и кака на детска градина, но бързо я успокоявам. А вечер какво чудо е, когато баща й цъфне на вратата...., лелеееее.... София тича да го посреща и му се хвърля на врата, малкото и то щапурка след нея с неистови писъци на радост, избутва най-нахално кака си и застава пред нея, така че баща й да гушка само нея, без кака й. От къде му идва това не знам. И аз като гушна кака й, пак същото, идва, настанява се в мен и започва да я блъска и да я скубе, за да я махне от мен, да останем само двете. Сега ревността премина от София към Елиза, т.е. Елиза започна да проявява ревност, не кака й.

Честит да е днешният рожденик Кристиян!

# 626
Здравейте момичета  Grinning Благодаря за поздравите и пожеланията към Зори!   bouquet
 newsm59Силви, честит ти рожденик! Много здраве, щастие и слънчево безгрижно детство! newsm59
Гледам се е облещило хубаво слънчице, прострях си прането, сега ще нахраня Коколинчо и мсиля да го изкарам да си спинка навън, че утре пак го дават гадно времето.
Сийн, съмнявам се че ще я уредим със сестричка. Не чи нямам желание, но не виждам как ще се оправиме с още едно дете, така че....Но не се заричам на 100 % де, щото той дядо Боже си знае работата.  Laughing
Ради, мерси за рецептата. Ще я тествам.
Тони, не знам дали тази играчка я има по магазините. Честно казано много не съм се заглеждала по бебешки неща, предимно за големи деца сме купували последните години.
Деси, съвсем нормални са ти изискванията за обувки, друг е въпроса до колко в Бг са реализируеми.
Радвам се, че ви харесаха идеите ми за подарък. Кубчетата и аз мисля, че са за по-големи дечица, но пък толкова са им красиви картинките, че не се стърпях да ги споделя. Ние имаме от Зори два комплекта такива кубчета с Червената шапчица и Житената питка (но по 9, не по 15 кубчета) и тя преди да се научи да ги реди на около 2 годинки и нещо първо си правеше кули с тях и ги буташе.  hahaha
Тръшкането ние още не сме го усвоили, и не пищи особено. Покрай това, че тате го няма цяло лято не реве като си тръгва, дажев  през юли направо си го беше забравил, ама сега му се радва, но пък не страда като го няма. Оххх, търпение нямам да свърши този месец, че вече да са си е при нас.
Да споделя и аз една любима рецепта за кекс на една мноя приятелка, много вкусен и ароматен става:
2-3 яйца - в зависимост от големината им
300 гр кисело мляко - може и с овче, но трябва малко да се разреди с вода, че е по-гъстто
1 ч. ч. захар
1/3 ч. ч. олио
1 ч. л. сода
1 ванилия
брашно - на око, някъде около 10-12 с. л. с връх
настъргана кора от лимон
Разбиват се яйцата и към тях се прибавя киселото мляко като предварително в него е разбъркана содата. След това се прибавя захарта, олиото, ванилията и настърганата лимонова кора. Накрая се добавя брашното като се следи да се получи смес малко по-гъста от боза - като се вдигне лъжицата да тече свободно, но да се вижда как падащото тесто оформя следи и фигурки, които сравнително бързо да се сливат с цялото тесто. Пече се на 180-200 градса, но за реме не мога да кажа тъй като фурните са различни, някъде около 20-30 минути. Аз лично като видя, че отгоре се зачервява го оставям само на долен реотан за да се изпече хубаво и отдолу и тествам с клечка за зъби кога е готово, но моята фурна е мноооооого смотана.

# 627
  • Нейде из лудите гори...
Привет, заспа момата, след час мисля да я будя, да не спи много, че довечера пак ще ме измъчи  Mr. Green Времето е чудно, чак съм си отворила вратата на терасата. Само да се събуди и отиваме да бутаме скутерчето   Mr. Green
Когато ММ го няма сме с настолния компютър и безжична клавиатура и мишка, няма да ви кажа къде съм ги намирала (особено мишката)  Mr. Green Хем ги качвам нависоко и й давам нейната клавиатура, ама тя не я иска, как точно "моята" иска не знам и как изобщо й прави впечатление , че са различни, те са еднакво черни и грозни  Mr. Green Mr. Green Както и да е. За баща си не реве, тъй като той тръгва понеделник по тъмно и тя още спи и не разбира, но пък като го види такава радост е, че няма как да ревнувам, пълнят ми душата  Heart Eyes Heart Eyes
Звездичке, Ради мерси за рецептите, някой ден може и да ги пробвам , като не ме мързи толкова и като се поизпразни хладилника, че сега е фул 90% със сладко и чак ми е лошо  Mr. Green
Анбибиан и аз се чудя за ръкавиците, то и нашите ръчички са толкова малки, че накрая ще носи каквото й стане  Whistling Главата не ми го побира как ще стои с ръкавици, но това предстои да се види  Mr. Green
Тони, ние имме 4-5 хавлии с качулка и не мисля, че повече ще купувам, по -скоро ще се насоча към халатче  Peace А за грейката, мисля, че може чак на пролет да й е нужна  Rolling Eyes
Петкова мерси за поздрава, много любим, Ая вече само като чуе "clap clap" и пляска с ръце , друго не признава  Mr. Green Като се наканя да поръчвам чашка мога да ти кажа, ако искаш да се присъединиш  Wink Да си подготвена като Ендира от далеко  Mr. Green
Зелда благодаря за снимките  Hug

# 628
Привет и от нас!

Звездичке, честит имен ден на патерици на кака Зори!  Embarassed Да е жива и здрава, все така послушна и да й се изпълняват всички желания, както досега!  bouquet рецептата за кекса ще я пробвам някой ден, защото вчера правих един страхотен и ще ми дойде в повечко на талията, Crazy нооо тутманика на Ради ще бъде приготвен в най-скоро време.

Ръкавички сложих един път на Светльо, в резултат на което се започна страшно дивеене и ръкомахане в опит да ги свали. ooooh! Не знам как ще я караме зимата като и шал не го виждам да носи.

Клавиатурата и на него му е слабост, въпреки че си има негова, на която са изкъртени няколко копчета. Нашата я ползва за "чатене"  hahaha, а неговата предимно за хвърляне от високо, за да издава пронизителен звук. #Crazy #Crazy #Crazy

Списък за пазаруване нямам, никога не си правя списъци за нищо, а и имаме достатъчно дрешки. Подариха ни и за рождения ден, а и някои от миналата година му стават все още.

Обувчици засега сме купували само 3 чифта - един на К и К за прохождане, едни които мислех да ползваме за пантофки и едни като кецове за 14 лв. от люлинския пазар. Сега чакам да заредят и ботушки за 15 лв. Heart Eyes 40 лв. за обувки няма да дам, при положение, че качеството не е кой знае колко по-различно! Да не говорим, че аз цяла зима карам с ботуши от 25 лв., та може да се каже, че съм доволна от евтините стоки. Mr. Green Вчера даже намазах едни страхотни пухкави пантофи за цеееели 6 лв.  bowuu Терлици му подариха за РД, отдолу са с точки и съм много доволна. Peace

И нас ни чака взимане на кръв и урина и все отлагам, ама докога.... Кръвта ми е по-безпроблемна, той даже и не разбира какво се случва, ама урината....мъка, мъка! ooooh!

Ради, дано Ники не вдигне Т. Praynig

Светльо не плаче за никой от двамата с мъжа ми. Размрънква се, ако единия излезе, но това е защото иска и той да е навън, а не че му липсваме. Joy Но определено проявява повече привързаност към мен и усещам лека ревност от страна на мъжа ми. Но той пък не полага кой знае какви усилия това да се промени! Crossing Arms

Хариела, Елиза заприличва все повече на кака си. Сладурани са, таткото ще пази с пушката дувара, както казват на село. Joy

Марси, страхотен рожден ден! Това е моята представа за идеален детски рожден ден-на въздух, децата тичат, играят, родителите им хвърлят по някое око!

Петкова, благодарим за поздрава, влиза в класацията ТОП 5 любими песни! Ето един и от нас: http://www.youtube.com/watch?v=sbuQNTSkYfU&feature=relmfu

Сийн, как е Благовест, оправи ли се нослето? Страшни са с Борислав на снимката, където гледат Гъми беър! И бомба да падне сигурно няма да забележат! hahaha

# 629
Здравейте и днес ми е сдухано и гадно , но сигурно е от хремата която ме измъчва и от това че Дарина отново е болна  ooooh! още вчера сутринта ми направи впечатление ,че кашля повече след обед взе да ми свири нещо с дишането взех инхалатора от приятелката ми и с триста зора успяхме да направим една инхалация или по скоро половин. Сутринта ходихме при педи каза ,че дробовете са чисти изписа само сироп за кашлица и капки за носа понеже била със задна хрема и аз го подозирах. Не се храни от два дена яде по малко , а това много ме изнервя маже на всякъде и сега е омазала цялата къща като свърша с вас ставам да чистя .

За клавиатурата и при нас е същата история сега съм качила лаптопа на плота в бокса и не го стига , а вече успя да направи хиляди поразии.

И аз имам доста неща да пазарувам , но ще е по към средата на месеца .

Как са другите болни оздравяват ли ?

Нямам много настроение за писане за това ви моля да ме извините ,че не се включвам пълноценно по темите  Sad

Общи условия

Активация на акаунт