Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 602
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug Малко се поизгубих тези дни  Embarassed

И ние сме в отбора на болните,с  бронхит сме  Sad от днес сме и на АБ. Страшно много кашля, има и хрипове, бяхме на инхалации дано поне те помогнат  Praynig Само се моля да не стигнем до болница  Praynig

Честит рожден ден на Кристиян. Много здраве и късмет   bouquet Честито на патеричка и на миналите рожденици   bouquet

Ботушки все още не съм купила.За сега му мятам завивка върху крачетата. Май няма ботушки за прохождане  newsm78 Гледала съм едно моделче на К и К с ватичка , може и него да вземем.

А за клавиатурата какво да ви кажа ,вече сядам на лаптопа когато спи ,иначе не става

За пантофките - сега чакам свеки да ми изпрати,че била купила за Борислав.Надявам се да му станат и да ги носи,че вече е студено по пода.А с терлици много се хлъзга

Ради мисля днес да опитам твоята рецепта  Simple Smile

Тони - не знам как е времето в СФ,но днес при нас грее слънцице и е приятно  Peace Ако мога да ви изпратя малко Simple Smile
Ставам да свърша нещо,докато малкия спи

# 631
  • Варна
Днес вече стана ясно, че колкото и оптимистично да гледам по отношение на прогнозата за времето е крайно време да прибера летните и да изкарам зимните дрехи. Сутринта включих печка, а по БТВ в 8ч го даваха 4 градуса..  ooooh! Сега обаче е разкошно - слънчево и топло. Прибрахме се само за да спим, явно се е изморил - нали ми помага с дрехите. Аз вадя, сгъвам, нареждам, той- взема, бяга, хвърля, мачка...  ooooh!  hahaha
За ръкавичките и аз съм се замисляла, но акъла не ми го побира как ще се случи. За шала -също. Та ние едва шапката се учим да търпим.  ooooh!
Кръвта ми е по-безпроблемна, той даже и не разбира какво се случва
Ооо ние и там сме драма - реве та се къса.. Последно се захласна и лаборантката изпадна в ужас.  Laughing
И аз разгледах снимките - и наистина Елиза започва да прилича на кака си. А косата и как е изсветляла. Много, много хубава.  Heart Eyes А РД на Ая изглежда страхотно, жалко, че заради сопола изпуснахме партито.
Честит Рожден Ден на  Кристиян! Да расте здраво, щастливо и борбено дете!   bouquet  newsm59 silvi-85 честит празник и на теб, мила! Пожелавам ти мнооого, мнооого усмивки да получаваш от твоето мъниче!
cvm , Kaliopa02  дано бързо да оздравяват мъниците!  Praynig  Hug  Praynig

# 632
  • Варна
Toni, пита дали на частно не може да ни приемат по рано, но забравих да ти отговоря. За хематолога - май не, или поне не ми предложиха,  а аз не съм се притеснила и не бързам. А за гастрото - това е на частно, иначе записват сигурно за януари..  ooooh!
То хубаво, подредих гардероба, но сега се оказа, че всичките ми дънки и панталони са ми големи... Да се смееш ли, да плачеш ли..  Confused Mr. Green

# 633
  • София
Здравейте
Честит рожден ден на Кристиян.   bouquet
когато сядам да ви чета все съм с идеята после да пиша, но пусто време все не достига!
Толкова хубави снимки има в албумчето - да си живи и здрави всички малчовци  Hug
Ние сме здравички за сега  Praynig да не ме чуе дявола
Нели беснее много не се спира и за секунда. На последната консултация беше наддала 50 грама  Laughing нищо че си похапва добре, но от толкова движение какво да се закачи по нея.
Все още не съм купила ботушки (Хариела все си мислех, че знам всички магазинчета в Надежда, но за това на пазарчето бях забравила ще го посетя). Дрехи имам - от сестра ми и от приятелки, Нели има по-голям, по-разнообразен и по-хубав гардероб и от мен и от ММ, а неговия е трудно да го надминеш  Grinning
За викането - вика та се къса, плаши едно приятелско дете даже. Иначе е станала една кокетка закача се с всички, ноооо само ако е в мен ако случайно ми види гърба се надава един вой и рев  #2gunfire
Зелда памперси за майки и аз имам нужда
Приятен ден момичета

# 634
Привет!
СВМ, вие сте се усложнили нещо май. Понякога така става-решиш,че детето е оздравяло, но после вирусът сякаш рецидивира. Това и лекар ми го е казвал. Явно мутират бацилите #Cussing out Дано оздравявате бързо! Hug

Лили става все по-добре. Вчера приключих Осцилококцинума, капя Коларгол веднъж дневно, а вечер давам детски Фервекс. Тя обаче много киха, носът и червен, а сополите-воднисти. Вчера извадих Ериус и и дадох вечерта. Днес имаме леко запушен нос и съм купила Виброцил. И вит. Ц на таблетки и взех. На Юлето давах 2 дни Осцилококцинум и ампули вит. Ц имам до края на седмицата. Засега е здрава Praynig

Калиопа, сърцето ми се сви Sad Моите деца никога не са боледували така и направо не мога да си представя как бих се чувствала на твоето място Hug Изглежда сте взели всички възможни мерки и дано не стигате до болница Praynig

Хора, не знам вие как си я представяте тази работа с ръкавиците, ама Юлия шапка не търпи, пък каво остава за ръкавици Crazy За Лили сме ползвали ръкавички с едно пръстче и сигурно такива ще търся пак Thinking

Анбибиан, за Горна Оряховица говорех. То си е супер близо, та и заради Кауфланд ходим до там най-редовно Peace

Съни, Лили има апрески на Колев и Колев. ходеше като Робокоп с тях,ама вършеха работа. Изпрала съм ги, та и Юлия ще ги носи, но сигурно няма да е тази зима.
Другото, което съм изпрала и прибрала, са пантофките Зетпол, които останах от Лили. Невероятни обувки. Струваха по 15-17лв., ама като накупихме няколко чифта по 5-7лв. и все се разлепяха или и се кривеше крачето, минахме на Зетпол. Сега са ги пуснали по 10лв.даже и купихме на Юлката чисто нови, че такова малко номерче нямахме налично. Имам пролетните им варианти, летните, зимните, всичките. С много хубаво закопчаване са, не са с лепенки Peace

Да ви кажа за нашата рекламация към Дайхман. Днес се обадили на ММ и му казали,че няма да ни подменят обувчиците, понеже на практика били здрави. Действително забележката е козметична, но като нищо ще се доскъсат и ще стане сериозен дефект Crossing Arms ММ им казал, че ще отидем да си ги вземем, но да ни подготвят протокол, в който да е описано защо ни отказват рекламацията Twisted Evil Отидохме и ни казаха, че на "добра воля" ще ги занесат на обущар, който ще ремонтира изцяло носовете и на двете обувчици, като ще сложи една полукръгла кожичка там. Абе ще заприличат на онези, чиито носове са гумирани, само че ще е с кожа. Дано до петък да са готови Praynig

Марси, утре е почивен ден само за училищата. Проверявах си статуса в нета-няма ведомост за преведени майчински Peace
Моята приятелка ми каза, че между тези пари и следващите, които са за отпуската до 2 години се получава луфт от около 2 месеца, така че около Коледа ще има опаричване Crazy Помисли си какво ще си купиш Wink

Моите деца имат клавиатури и двете, ама това не им пречи да ме дърпат и да ми говорят, докато си форумствам Crazy

Зелда, стига си се извинявала Naughty За мен форумът е разнообразие, разтоварване, общуване, обмяна на опит. Най-важното е, че се научих да приемам инакомислещите и инакодействащите, различните. Някои хора това ги дразни, натоварват се, ядосват се, губят си времето в безмислени спорове и дори свеждат социалните си контакти единствено до форума. За тези хора е по-добре да се откачат от тук, докато е време Peace
Аз като типичен БГ реотан едва сега загрях,че вие сте си купили жилище, не е под наем Embarassed Честито! Hug

Честит рожден ден на Кристиян! Весел празник и да получи най-хубавите подаръци! Hug

# 635
Деси знам, че е близо нали съм завършила Иконома и аз съм от този край  Wink

# 636
  • Куциндрел
Да ви попитам: Излиза ли ви в справката в сайта на НОИ, че утре ще има превод на пари? Уж трябва утре да ми е последният превод, но все още няма нищо в справката....

# 637
Хелоууу-ин  Simple Smile

Честит рожден ден на Кристиян!

Звездичке, честит имен ден на Зори и от мен със закъснение. Малко ми е прегрял процесора.

Деси, браво на вас, как сте се сетили за този протокол. Видях твоята Юлка, изглежда невероятно вкусна. Направо да й загризеш бузките с тея трапчинки. Не знам защо, обаче като й гледам усмивката и все едно чувам гласът й - пресдставям си как (ще) говори. За оправдванията си права, ама не искам да съм плашилото на форума. Днес, например, Ники заспа в колата и понеже не мога да ги кача и двамата до 5-тия етаж, реших да го оставя да спи в колата и спрях на една площадка, оставих леко отворен прозорец и отидох да люлея Стела. След малко го чувам да вика, събудил се от нещо, излезе кривичък от колата, отиваме всички на люлките, а през това време дошла една майка и си люлее детенцето, голямо около годинка. Докато ме видя и се наведе, нервно започна да си оправя косата, бутна още два пъти люлката, грабна си детето и отпраши  Shocked За секунди ме позна, без да съм се обръщала по име към някое от децата, явно чете форума и има достъп до албумчето  Mr. Green Защо я изплаших така, не знам, сигурно другата година децата ще се обличат като Зелда за Хелоуин  Mr. Green

А децата от занималнята днес как ме изненадаха - пристигат всички изрисувани като вампири и страшилища при мен и ме питат: Лакомство или пакост? Познайте какво имах в раницата. Козунааааак  Mr. Green Оформен на кифлички със стафиди, сух и клисав, суров и препечен, за тях беше наречен (наистина, но не се получи и си го ям сама, носех 7-8 кифлички за мен и Ники).

Свм, дано се оправи Дари скоро, какъв сироп ви изписаха?

Ох, ставам, всички мрънкат  Crazy

А, само да кажа, че после им занесох два шоколада, чеее  Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 17:47 от zellda

# 638
  • Варна
сигурно другата година децата ще се обличат като Зелда за Хелоуин  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Ще ме умориш от смях.  Hug

# 639
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ, СИЛВИ! Hug newsm59 newsm59 newsm59 Да ти е жив и здрав рожденникът и мнооого да ви радва всички вкъщи Hug Hug Hug
Ние след обед излязохме все пак. Докъто обличах Кали, казах на ММ да и приготви чантата за излизане. Той докъто направи това, влиза 4 пъти да ме пита кое, какво и как, при все  че му бях обяснила предварително какво искам да има вътре. Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли Shocked Joy
Разходихме се, минахме през Кауфланд и Кали намаза един пъзел от тези дето са няколко формички и детето трябва да ги сложи на правилното място. хващат се за малка дръжчица отгоре. Развиват фината моторика на ръцете. Ама как го обясних самооо, дано някой все пак ме разбра Embarassed Звездичке - в Кауфланд видях дървени и грачки от фирмата от която ти даде предложения вчера, на доста прилични цени са и са хубави, не е огромен изборът, но ги има.
Кали заспа в колата след като яде кисел от кухнята и сега спи с дрехите за навън на дивана, даже шапката не съм и махнала. Дори покупките не съм оправила, чакам я да се събуди. Не посмях да я местя в нейното легло, че току-виж се разсънила. Нека си спи детето. Абе, личи си, като излизаме навън спи и яде повече Peace Как е при вас ooooh!
Анбибиан- братовчед ми е завършил Иконома в Търново, пък аз по едно време преподавах там испански.
ЦВМ- да се оправяте бъъързо Hug
За майчинството- не знам колко ще получа тоя месец, защото ми се застъпва, няколко дни трябва да получа от високото за първата година и по-голямата част от месеца е на 240 лева. А да видим в петък какво ще има в сметката ми. Хич не се надявам да е велика сумата.
Айде стига съм писала за сега, че ще ви писне от мен Hug

# 640
Ceca на мен също нищо не ми излиза, май Яна ще плаща наема този месец  Tired
zellda ти защо си мислиш, че е избягала от теб  Mr. Green Аз същото щях да направя ако видя майка с 2 деца да се задава към люлките  Mr. Green Какво имам в предвид (не знам във вашия парк дали е така) - в нашия парк има една люлка с две седалки. Когато люлея Яна и видя, че се задават други деца пък тя вече се е люляла известно време я хващам и отпрашвам, за да освободя люлката за другите деца, може и тази жена да е решила, че искат и Стела и Ники да се полюлеят  Wink
На мен ми е много мъчно, като видя да се люлеят деца, а други от страни да гледат тъжно, а тези дето се люлеят се люлеят от многооо време и родителите им не се сещат да им обяснят, че трябва да се отстъпва мястото и на другите деца  Tired
Днес се поразходихме с Яна из квартала, обаче на излизане голяма мъка  Sad Опитах се да сложа шапка тя като ревна ама рев ви казвам  Shocked Като излязохме й нахлупих качулката, ама понеже якето е миналогодишното, качулката й е малка, но реших че не е много студено и я оставих така. Аз съм на принципа, че децата не трябва да се навличат и щом аз съм без шапка - може и тя без шапка, ама като стане студ не знам как ще я караме  Tired
Днес се наврях в тази борса за обувки в нашия блок. Видях ботуши на Чипо. Имаше номера, изглеждат топли, обаче бяха само един модел, около 45 лв. Обаче не мисля, че ще купя от тях. Подметката ми се видя твърда и не се огъва достатъчно добре и не ми се струва подходяща за непроходило. Иначе ми харесаха като детски ботушки. Купих на Яна вълнени стелки 19 номер от там за 2 лв.  Party
Toni77 ама и ти ли си от нашия край, не знаех  Hug По мое време нямаше испански Laughing Аз съм набор 82 де ти си преподавала много след мен сигурно  newsm78
За пъщарнака понеже ми питахте как правя за Яна. Тези дни й давах пъщарнак с телешко и сиренце - много го хареса. Давам също пъщарнак със спанак - също го харесва и винаги слагам масалце. Вчерашният ми ориз с круши го подобрих с малко АМ и банан и също се изяде  Laughing

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 18:51 от anbibian

# 641
Здравейте, ние се прибрахме от рождения ден. За съжаление установих, че моето дете(или аз) имаме проблем и ще помоля по опитните майки да споделят мнението си. Значи бяха се събрали няколко дечица, всички си играеха без проблем но нашия Ники ходеше и им взимаше играчките и когато го дръпнех да не взима играчките той изпадаше в ужасен рев, с тръшкане и просто на пет минути потъвах в земята от срам. Повечето майки бяха либерални към това и му даваха играчките на децата си, но аз не искам да е такова дете. В къщи също ми прави тези номера да легне на пода  и да реве и да се мята като....... Ох незнам Sad имам чувството, че съм безсилна. Искам да му обясня, но е малък и незнам как да постъпя. Повечето сигурно ще кажат,че трябва да се отвлече вниманието но при нас това не работи той реве докато не получи даденото нещо.Sad

Янбибиян- тези пантофки нямат стелка, подметката им е 12,5см. Ники носи 21-22 обувки и пантофките са същия номер.

Зелда- аз също бих постъпила така. Не приемам майки, който превземат люлки и гр. забавления и не се съобразяват с другите. Така, че според мен проблема не е в теб Simple Smile

Честит Рожден Ден на Кристиан! Да е здравичък, усмихнат и много да радва мама и тате!

За майчинството- на мен още не се ми занесли документите за втората година и незнам кога ще има парички за мен Sad

Ох ставам,че Ники пак реве Sad

# 642
radost 87 учудих се са размера на пантофките  newsm78 Яна е 19ти номер и стелките на обувките й се вадят и са 13 см., стелките, които купих днес са на КиК и също са 13 см. паснаха перфектно на обувките й  newsm78

Пистолет със силикон има тази седмица за 3.5 лв в Кауфланд ако някой ще подобрява сцеплението между терлиците и пода  Mr. Green

# 643
  • Пловдив
Здравеийте и от нас  Hug
Благодаря,че питате за нас  Hug Днес като че ли е по-добре нослето,от вчера не съм слагала никакви капки,но пък не успяхме да вземем секрет,лаборантката каза, че трябва 293 дни нищо да не е слагано в носа,та така...  Rolling Eyes
Калиопа,много, много гушки от нас за Борко  Hug Hug Hug Миличкия ми той,дано бързо се оправя и да няма усложнения  Praynig Praynig Praynig
Анбибиан,благодаря за информацията  Hug
Ради,не знам как можеш да постъпиш...  Rolling Eyes И аз незнам какво бих направила в такава ситуация като се замисля  Rolling Eyes
Деси,дано на Юлката и се размине,а Лили бързо да се оправя  Hug
Аз днес купих на Благовест Беко в топлия им вариант,,хич не ме кефят,ама то няма нищо друго по-свястно   newsm78
Алексис, и ние нямахме проблем с взимане на кръв,ваксини и т.н, но отскоро само като влезем в кабинета и се почва рев  ooooh! Макар че днес като му звимаха кръв беше сравнително добре положението  Mr. Green
За клавиатурата - и Благовест си има негова клавиатура,ама все идва на мойта  Mr. Green Беше изкъртил спейса наскоро и баща му беше полудял направо  Mr. Green
Ще ставам,че Благовест днес е спал само половин час и е ужасно мрънкало  Tired

# 644
  • Варна
Здравейте момичета, прочетох от тук оттам, та набързо да напиша
някой ме попита къде се намира магазина в Бургас за апреските и въобще за многобройните марки детски обувки, ботушки, пантофки и т.н намира се от площад Тройката в посока новия свободен, като пресечем пешеходната, на кафе Ултра някъде още 200 м и в ляво, на ъгъла има магазин за обувки и покрай него в ляво, там са наредени много детски магазини, има и магазин ТЕМА, та там междутях се намира и този...
Калиопа прочетох те и настръхнах. Мисля, че от инхалациите ще има добър ефект с/у болестта. Ох аман вече от тези болести, дано да оздравеете и да не ви се налага да влизате в болница. И ние бяхме доста зле, но днес бяхме при педи, преслуша ни добре сме, Благодаря още веднъж на Нури, много ни помогнаха инхалациите. Калиопа ако искаш пробвай ги..много Hug Hug Hug за вас!
Сийн днес исках пак да направим изследване на секрет, е нямаше направление, #Cussing out но аз ще си го направя така или иначе, питах нашата лекарка кога и тя ми каза, че трябва да минат 10 дни, с нищо да не съм капала и може да се вземе секрета.
Честит Рожден Ден на Крис!!!Нека бъде здравичък, весел, умен, добричък и много щастлив!Честит Празник Силви! Hug Hug Hug

Сега се връщам назад, за да ви прочета.

Общи условия

Активация на акаунт