.
Моето дете може би прояде.. Дано.
Днес от закуската(кус-кус) изяде може би 50-60гр., после обядва пиле фрикасе няма и 20-30г, следобед яде елда с круша пак 50-60гр и сега след като хапна от нашата вечеря, каквото става за него му дадох десерт 50-60гр пюре от круша и ябълка. Знам, че може би на някой деца това им е дозата за едно хранене, но за нас досега беше мираж. Нямате си ни най-малка идея колко щастлива бих била, ако започне да се храни с нещо различно от кърма и белким заместим едно хранене. 

ако искаш в другия сайт дето го бях побликувала( не съм поръчвала от там) знам, че имат магазини в София(http://www.uniquebg.com/?go=shop) ако ти харесват и имаш път можеш да погледнаеш какви са
ще отговарям колкото мога и ще чета колкото мога. 

бързам да се разпиша и да си лягам ,че не се знае колко ще спим тази нощ
снощи Дарина прилично си поплака , но дано тази вечер спи .След сиропа и капките и инхалатора дано е по спокойна 
добре , че Катя не е била в него
сега изморена спи . Ааа донесе ни и подаръци 
, мисля като оздравея да си сложа една противогрипна ваксина някой слагал ли си е и ако има такива моля да изкажат мнение 
ако имам път към Мола или 5те ще мина, въобще не обърнах внимание, че имат магазини 
Децата отдавна спят,аз досега оправях вкъщи,взех си душ на спокойствие и минавам да ви видя преди да си легна...Яко ме цепи главата и ми е ужасно тежко,щото цял ден не спрях да ям....е,сега определено съжалявам,че ядох толкова много 
Като ме види,че съм на компютъра веднага идва и започва да ме дърпа,за да я взема в мен,да си щрака,но рядко позволявам такова нещо,по-скоро предпочитам да стана от компютъра и да я заведа да играем на нещо в другата стая.А ако ме види на лаптопа,направо пристига и се включва в писането
И детски лаптоп има,но му се радваше първата седмица,после изгуби интерес,както и към неработещата клавиатура...
Да ти е много здрава,усмихната и щастлива!

Всички дечица са прекрасни,а Ая какво сладко мъниче е
А варненската дружинка все с руси бебета...Съмнителни сте нещо
Засега върши работа,но ще търся нещо по-дебело за зимата.Харесала съм й едни розовки пантофи,баш като обувчица-за 12 лв. и мисля скоро да ги взема,че докато се наканя,може и да свършат.

А между другото....Стела май има къдрички?Или греша?
Не мога да ти помогна със съвет,тъй като моите деца не са правили така...Е,разбира се,има моменти,в които да искат чуждата играчка,но явно все случваме на добри другарчета,които си дават играчката,а моите деца им дават техните,та си ги разменят и като им писне,пак ги разменят и си играят тихо и кротко.....
Дано се оправи. Следобед на вратата ми звъннаха 3 тигрици желаещи сладки
Ама какви бяха тия косюми не успях да разбера, то всичко беше тигрова щампа и в първия момент се зачудих, котки ли са или фолк диви 

Моята госпожица вчера в студа стоя с шапката и гък не каза, днес не я искаше, ама то и днес беше супер времето 
Навън се пуска , но е адски несигурна и все търси да ме хване. Вашите ходещи така ли бяха в началото - плахи? 

за Лили и Юлката 

Но наистина беше много странно - площадката е много голяма и бяхме само ние и те. (Тази до Бурлекс в Чайка, за тези които са от Варна) А иначе за люлеенето съм напълно съгласна. Аз понеже цяло лято се разхождах около рампите на скейтбордистите - не нарочно, просто все там чаках Ники, та има една по-малка и отдалечена от останалите, на пейката до нея седнали две майки с два Стоук-а. След малко чувам как едната казва на едно дете със скейтборд, засилено към рампата - Недей, бебето спи - помислих, че е нейно дете, батко на бебето. След това видях, че са две деца със скейтове и второто се пусна или качи - както там се казва - на рампата и тя: Нарочно го правиш ... и започнаха да се карат на децата! Ми да отидат с количките на летището и да викат по самолетите, че излитат и кацат. 

- има къдрички, има - на свеки прилича 

Ние днес бяхме на поредната ваксина ,но всичко мина ок.Много малко плачкахме ,на мама героинята
.Говорихме с доктрката за това как е малката ,как се справяме и т.н.,Ще трябва вече да и спирам нощното хранене ,защото ние все още го правим
и не на последно място ,малката ТРЯБВА да се научи да спи в нейното легло
От къде да я почнем не знам
.Може би ще почна от нощното хранене и АКО престане да се буди за него ,лека полека ще е местя за да си спи и в нейното легло

А за това с хремата те разбирам напълно
Самито беше с адската хрема и аз прихванах от него, по цял ден кихане и подсмърчане, на всичкото отгоре и ми дойде като за капак 

Интересно ми е и ще си поръчам някои работи за проба, ама още не съм разгледала каталога на спокойствие.ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕН сАМИТО ВЕЧЕ ГО РАЗГЛЕДА И ДОРИ ОПИТА НА ВКУС

А от няколко дни насам има предпочитания от коя гърда да суче и само ми ги сочи 

Или пък може да има, ама аз все на дървени да попадам... Ако някой знае, ще се радвам да сподели.

Форумът дебне от всякъде