Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 598
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
не успяхме да вземем секрет,лаборантката каза, че трябва 293 дни нищо да не е слагано в носа,та така...  Rolling Eyes
Ей тук ми се струва, че Благовест искаше да докаже, че обича клавиатурата..  Mr. Green  Сийн,  Hug .

Много тихо ще ви се похваля.. Не, не е това, което си мислите.  Naughty Моето дете може би прояде.. Дано.  Praynig Praynig Praynig  Днес от закуската(кус-кус) изяде може би 50-60гр., после обядва пиле фрикасе няма и 20-30г, следобед яде елда с круша пак 50-60гр и сега след като хапна от нашата вечеря, каквото става за него му дадох десерт 50-60гр пюре от круша и ябълка. Знам, че може би на някой деца това им е дозата за едно хранене, но за нас досега беше мираж. Нямате си ни най-малка идея колко щастлива бих била, ако започне да се храни с нещо различно от кърма и белким заместим едно хранене.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 20:58 от Petkova

# 646
  • Варна
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААПистолет със силикон може да си купите от магазин „Слънчоглед”.Моят е от там. Peace
сvm дано да не е нищо сериозно и бързо да си на крак, че дечицата имат най-вече нужда от мама.
Сийн, Съни, Ради благодаря за рецептите, този път си ги записах в тефтера, за да не ги затрия пак.
Съни видях ги в мола ботушките на живо, хубави са и топлички, но няма да са подходящи за снега 100%
За чая давала съм липов и лайка. И двата бяха отхвърлени. Sick
За гъбите има различни мнения, аз лично ще ги дам след година и половина.
Марси аз на Анджи също вече не и давам да си играе с моя лаптоп, че последно как го блъска и сега имам проблем с някои копчета, разбрах, че баба и и е купила за рождения ден, така, че скоро ще си блъска на нейния.  Laughing
Петкова много е дразнещо това с лекарите, уф  то на човек, ако му се наложи спешно незнам  какво ще прави….оф да не се налага..само това ще кажа.
Тони защо не поразгледаш в НМ или в някои от сайтовете от които пазаруваме, мисля, че ще намериш нещо интересно или аз като гледам да ти изпратя някой друг линк, ако не ти е спешно, че и аз гледам за долнище от шушлек за снега, в НМ са на промоция…

до тук успях да прочета, повече не ми дават..ОТИВАМ да скрия компа Mr. Green
Само да кажа, че сложих снимка на апреските и пантофките ни в албумчето, "в покупки за машите бебеоци"

# 647
  • Варна
Hubellena /Doni/ и тези пантофки струват 8лв? Веднага си поръчвам в синьо, зелено, кафяво, черно, червено, а бе няма значение, само да не е розово, цикламено или лилаво.  Laughing И апреските са страхотни.  Heart Eyes

# 648
Янбибиян незнам от къде се получава разликата в сантиметрите. Аз ги премерих с шивашки метър и е толкова, погледнах в сайта го дават 13 см, но според мен разликата идва при шиенето на самите пантофки. Не съм мерила другите му обувки, но маратонките са му 21 номер едните, другите и ботушите са му 22 номер. Незнам аз ги взех на риск, а те му станаха като по мярка Simple Smile ако искаш в другия сайт дето го бях побликувала( не съм поръчвала от там) знам, че имат магазини в София(http://www.uniquebg.com/?go=shop) ако ти харесват и имаш път можеш да погледнаеш какви са Simple Smile

# 649
  • Sofia
Здравейте,

Сега се сещам защо спрях да пиша... Все не можех да насмогна с четенето и накрая се отказах.  Mr. Green Ама много ми липсвахте и понеже този филм вече съм го гледала  hahaha ще отговарям колкото мога и ще чета колкото мога.  Hug

За остеопорозата Преди време пиех калмацин, защото много спортувах. После, като спрях с тренировките, спрях и добавката. Иначе и аз съм в кюпа с рискова група. Преди половин година си правих безплатно измерване на костната плътност на някакъв апарат, който мери 100 неща и излезе, че съм малко под нормата. Но нещо не ми вдъхна доверие някаква си машинка, която прилича на кантар да може да ти каже толкова много неща... Знам ли? Някой има ли опит, до ден днешен се чудя дали е било достоверно.  newsm78

анбибиан Къде мерят костна плътност? Аз бих си направила такова изследване, ама идея нямам какво и къде...  ooooh!

За подаръците Има време до Коеда, но аз вече се оглеждам за нещо хубаво и на прилична цена. Mr. Green Иначе за р.д. не получи подаръци - всички й дадоха пари - много скучно! Аз обаче й бях купила доста нещица  Mr. Green

Ще досписвам

# 650
Здравейте по никое време  Grinning бързам да се разпиша и да си лягам ,че не се знае колко ще спим тази нощ  ooooh! снощи Дарина прилично си поплака , но дано тази вечер спи .След сиропа и капките и инхалатора дано е по спокойна  Praynig

Катето се завърна от екскурзията и сега гледахме по новините как другия автобус се е запалил и изгорял напълно  #Crazy добре , че Катя не е била в него  ooooh! сега изморена спи . Ааа донесе ни и подаръци  Mr. Green

Зелда изписаха не Флавамед и Коларгол , правя и инхалации с физиологичен разтвор .

Благодаря ви момичета за пожеланията дано наистина по бързо са оправим , сватбата е другата събота , а не ми се иска да оставям болно дете вкъщи с баба  Praynig

Май , май няма дете което да не обича клавиатурата  hahaha

Много ми се искаше да разгледам и снимките ама ще е утре днес вече сила нямам .
Много мразя хремата ама много , защото само кихам и точа сополи денонощно  ooooh! , мисля като оздравея да си сложа една противогрипна ваксина някой слагал ли си е и ако има такива моля да изкажат мнение  Praynig

Айде лека от мен до утре  Hug

# 651
radost 87  Hug ако имам път към Мола или 5те ще мина, въобще не обърнах внимание, че имат магазини  ooooh!
Smehoranka питай личната ти да те насочи някъде. Мерила съм два пъти веднъж в Търново, след счупване имах още тогава съмнение, че нещо не е наред, защото много баламски си счупих крака. Втория път беше в кабинета на личната, там от време на време носят един апарат.

# 652
Привет и от мен HugДецата отдавна спят,аз досега оправях вкъщи,взех си душ на спокойствие и минавам да ви видя преди да си легна...Яко ме цепи главата и ми е ужасно тежко,щото цял ден не спрях да ям....е,сега определено съжалявам,че ядох толкова много Sick
Иначе сме добре.Времето не беше чак толкова лошо,ходихме на разходка с Алина,ходихме на кафе,после и за Боян ходихме,та си направихме тримата още една разходка и така....
Цяла вечер не мога да ги укротя,големи са зверчета...То не беше викане,то не беше гонене,направо пълна лудница Laughing

Честит рожден ден на Кристиян!Пожелавам му весело и безгрижно детство,изпълнено с много обич,топлина и много игри!Да е много здрав,усмихнат и много да радва мама и тати!

За клавиатурите-Алина също много я влече да ми щрака по клавиатурата,дори да я блъска с все сила...Извадила съм й отдавна една стара,неработеща клавиатура,но не й се радва особено,усеща,че истинската е по-хубава ooooh!Като ме види,че съм на компютъра веднага идва и започва да ме дърпа,за да я взема в мен,да си щрака,но рядко позволявам такова нещо,по-скоро предпочитам да стана от компютъра и да я заведа да играем на нещо в другата стая.А ако ме види на лаптопа,направо пристига и се включва в писането ooooh!И детски лаптоп има,но му се радваше първата седмица,после изгуби интерес,както и към неработещата клавиатура...

Звездичке,вчера забравих да ти честитя именничката BlushДа ти е много здрава,усмихната и щастлива! Heart Eyes Hug

Марси,много са хубави снимките от рожденния ден на Ая HugВсички дечица са прекрасни,а Ая какво сладко мъниче е Heart EyesА варненската дружинка все с руси бебета...Съмнителни сте нещо Mr. Green

Анбибиан,вкъщи е същата работа.Винаги бягат и се крият при баща си,очаквайки той да ги защити.Но въпреки това,имат и голям респект към него и понякога,ако той повиши тон,доста повече се стряскат и слушат,отколкото когато аз го правя ConfusedЕ,нормално е,почти във всяко семейство е така...Децата не са глупави,търсят по-голяма сигурност при тати,нали той е мъжа в къщата...А и по принцип бащите повече глезят и затова се получава така.И аз ревнувах в началото,ама вече не ми прави впечатление.

За пантофите-Алина има едни пантофи,които взех от едно тукашно магазинче сравнително евтино-14 лв. бяха.Тънки са,не са като обувка точно,смисъл...имат форма на обувка,но са много меки и по-скоро са като чорап,който отдоло е с подметка-една грапава,но не е точно гумена,някаква странна материя е.И не са от тези чорапи с подметката,не мога да намеря такова нещо в нета,за да ви го покажа....Абе,нещо като буйка е. PeaceЗасега върши работа,но ще търся нещо по-дебело за зимата.Харесала съм й едни розовки пантофи,баш като обувчица-за 12 лв. и мисля скоро да ги взема,че докато се наканя,може и да свършат. Confused

Калиопа,бързо оздравяване на Борислав Praynig Hug

Цвети,аз мислех,че Дарито е по-добре вече ConfusedМного мъчно ми стана като те прочетох...Да оздравява бързо Praynig Hug

Деси,а мислиш ли,че апреските стават за толкова малко дете? Rolling EyesНа Боян за първи път му взехме миналата година и като че ли не сме имали проблеми,в началото му беше трудно,докато свикне,но после му беше лесно...Но за Алина се притеснявам най-вече да не й тежат Rolling Eyes

Зелдичке,успя отново да ме развеселиш Laughing HugА между другото....Стела май има къдрички?Или греша? Rolling Eyes

Ради,дано това при Ники е някакъв период и да отмине HugНе мога да ти помогна със съвет,тъй като моите деца не са правили така...Е,разбира се,има моменти,в които да искат чуждата играчка,но явно все случваме на добри другарчета,които си дават играчката,а моите деца им дават техните,та си ги разменят и като им писне,пак ги разменят и си играят тихо и кротко.....

Толкова от мен,че ще заспя на компютъра вече.Лека нощ!

# 653
  • Нейде из лудите гори...
Привет. Типично по хелуински съм се маскирала с една маска и кожата ми яко се опъва, ама днес нещо й стана и определено имаше нужда от процедурка  Whistling Дано се оправи. Следобед на вратата ми звъннаха 3 тигрици желаещи сладки  Mr. Green Дойдоха много на време и ми поосвободиха хладилника  Mr. Green Оставих си само малко сладко, колкото да искарам нощта и другото им го дадох  hahaha Ама какви бяха тия косюми не успях да разбера, то всичко беше тигрова щампа и в първия момент се зачудих, котки ли са или фолк диви  Rolling Eyes Както и да е, да за здрави момичетата  Sunglasses
От вчера Аята е започнала да ми вика "мамо", не "мама", а все едно си се обръща към мен, може и случайност да е, ама на мен ми е много яко и още по-влюбено  Heart Eyes
За шапките и ръкавиците - сигурна съм, че като им стане студено ще стоят с тях  Peace Моята госпожица вчера в студа стоя с шапката и гък не каза, днес не я искаше, ама то и днес беше супер времето   Sunglasses
Ая ходи само у дома  Thinking Навън се пуска , но е адски несигурна и все търси да ме хване. Вашите ходещи така ли бяха в началото - плахи?  newsm78
Калиопа бронхиолита е упорито животно, при нас имаше подобрения чак на 3тия ден след започването на АБ и веднага след инхалации  Confused Дано скоро се подобри Борислав  Hug
Деси какъв е тоя луфт? Какво Коледно опаричване? Да не искаш да кажеш, че утре взимаме пари и следващите са около Коледа, а не в началото на декември ?  Rolling Eyes Много  Hug за Лили и Юлката  Hug
Силви, честит ви рожденик. ДА е здрав и да има прекрасно , вълшебно детство   bouquet
Ех, Съни дано ти мине главата след съня, а за тежкото какво да кажа - хапвай, че ти трябва силно(дори това да означава голямо в случая) тяло , за да си носиш бебетата  Heart Eyes Heart Eyes

Леле, момичета преди година Ая за първи път спа у дома и това беше единствената й непробудна нощ в кошарата, от тогава не е спала сама  Mr. Green

# 654
cvm тъкмо и аз видях новината за автобуса. Добре, че са реагирали нарвеме. За сиропа те попитах, защото откакто сме във Варна Ники кашля, като се нанасяхме държах навсякъде отворено за да проветрявам, той по тениска и сутринта се събуди с кашлица. Още не може да се оправи съвсем, пи Проспан досега. Дано този ви помогоне.

Анбибиан, Радост - имаше още 3 свободни люлки, пък и ние не се бяхме съвсем засилили натам - Ники мрънкаше да си ходи вкъщи, аз го питам не иска ли на пързалка или люка. Просто видях как се паникьоса, само като погледна към нас - за секунди  Mr. Green Според мен си е помислила, че може и аз да я позная, ако е качвала снимки на детенцето в албума и просто в момента да не й е било до мен  Mr. Green или в който и да е момент. Разбирам я, де  Mr. GreenИли съвсем сеъм се сбъркала с тоя форум и Биг Брадър  hahaha hahaha hahaha Но наистина беше много странно - площадката е много голяма и бяхме само ние и те. (Тази до Бурлекс в Чайка, за тези които са от Варна) А иначе за люлеенето съм напълно съгласна. Аз понеже цяло лято се разхождах около рампите на скейтбордистите - не нарочно, просто все там чаках Ники, та има една по-малка и отдалечена от останалите, на пейката до нея седнали две майки с два Стоук-а. След малко чувам как едната казва на едно дете със скейтборд, засилено към рампата - Недей, бебето спи - помислих, че е нейно дете, батко на бебето. След това видях, че са две деца със скейтове и второто се пусна или качи - както там се казва - на рампата и тя: Нарочно го правиш ... и започнаха да се карат на децата! Ми да отидат с количките на летището и да викат по самолетите, че излитат и кацат.  Twisted Evil Има толкова пейки в морската.

Петкова, за положението в памперса може наистина да е виновна хремата - ако става въпрос за слуз, де. Може и да не бързаш с гастрото и да изчакаш да се оправи Даниел. То и да бързаш  Mr. Green Дано всичко ви мине бързо. Честито прояждане  Mr. Green

Смехоранке, разглеждах снимки на Еличка, прекрасна е, много набързо и не можах нито да лайквам, щото бяха много, нито да коментирам - ама е страхотна. А как е възможно да е усмихната на всички снимки и с интерес и без никаква съпротива да сътрудничи на фотографа - за мен е просто непонятно  Shocked Такова нещо не мога да си преставя с моето дете. Личи си, че фтосесията ви е протекла леко. Много много е сладка. Истинска смехоранка  Heart Eyes

Ради, можеш да купиш няколко дребни по-евтини играчки без да му ги показваш, които да носиш със себе си и да предлагаш - първо на него, вместо тази на детето или евентуално на детето, като размяна за кратко време, ако Ники настоява за чуждата. Или въобще винаги да носиш някакви играчки за да може да разменяте - негови и твои  Mr. Green

Все забравям да ви се похваля, вашите деца прохождат, моето пропълзя  Mr. Green На рождения си ден  hahaha

Охо, Съни  Hug - има къдрички, има - на свеки прилича  Mr. Green

Калиопа, дано бързо се оправите  Hug

# 655
  • Нейде из лудите гори...
сигурно другата година децата ще се обличат като Зелда за Хелоуин  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532
Добре, че ти прочетох поста, докато Ая беше будна, защото така се смях, че и комшиите са ме чули. Жалко , че сме ви изпуснали днес , бая време откарахме на тая площадка  Whistling

# 656
Привет на всички  Simple Smile Ние днес бяхме на поредната ваксина ,но всичко мина ок.Много малко плачкахме ,на мама героинята  Laughing.Иначе сме вече 10 кг и 75 см високи  Heart Eyes.Говорихме с доктрката за това как е малката  ,как се справяме и т.н.,Ще трябва вече да и спирам нощното хранене ,защото ние все още го правим  Mr. Green просто изчаквах ,мислех че малката ще си го спре от само себе си но..... Laughing,другото което ни казаха,че вече мога   да заменя НАН-а с обикновено мляко  0,5 %  newsm78 и не на последно място ,малката ТРЯБВА  да се научи да спи в нейното легло  Mr. Green,охххх много неща се насъбраха  Whistling От къде да я почнем не знам  Whistling .Може би ще почна от нощното хранене и АКО престане да се буди за него ,лека полека ще е местя за да си спи и в нейното легло  Crazy
За дрехите и ботушите ние сме горе долу готови с дрехите ,но и аз не съм купила все още ботушки ,но ще е скоро
Petkovaпу пу ,дано така продължите с хапването ,представям си колко ти е трудно  Praynig
Клавиатури ,мишки ,лаптопи любимите ни играчки  Laughing Laughing

А аз вече се побърквам с това готвене ,нямам никакви идеи .Имам чувството че все едно и също готвя и другата седмица се повтаря същото  Mr. Green.Липсва ми кухнята в Бг  беше супер вкусна , разнообразна и най вече ,че Ивчето си е папаше .
Ставам ,че ще хапваме ,лека вечер на всички ви  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН ! nbirthday

# 657
Здравейте и от мен Hug

Честит рожден ден на Кристиян newsm59

cvm, като чух за това по новините и точно за вас се сетих, добре, че Катето е била в др автобус , и че няма пострадали деца Praynig А за това с хремата те разбирам напълно ooooh!Самито беше с адската хрема и аз прихванах от него, по цял ден кихане и подсмърчане, на всичкото отгоре и ми дойде като за капак Confused.Добре, че майками беше на гости, че инъче незнам как щях да се оправя Whistling

Смехоранка, Елица е прекрасна, колко е пухкава и сладка Heart Eyes

Ендира, козметичната компания се казва Tiande.Добре си изкарахме, намазахме по една процедура за ръце - пилинг, след това някакви соли и накрая кремче, ръцете ми станаха чудни, по нежни и от на Самито Laughing Представяха и някакви пластири за болка, а момичето до мен ги пита дали имат нещо за хрема, за мен/може да съм и подсмърчала малко повече Mr. Green/ и хората ми дадоха да се намажа с едно масажно олио за тяло и наистина ми се отпуши носа Mr. GreenИнтересно беше и представянето на пастите им за зъби - мацнаха паста Колгейт на страницата на каталога и леко разтъркаха с пръст, след което избърсаха с кърпичка и боято се беше изтрила, а с тяхната паста боята не мръдка, искаха да покажат как др пасти нарушават емайла на зъбите , а техните не GrinningИнтересно ми е и ще си поръчам някои работи за проба, ама още не съм разгледала каталога на спокойствие.ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕН сАМИТО ВЕЧЕ ГО РАЗГЛЕДА И ДОРИ ОПИТА НА ВКУС Mr. Green

lenkater, малко по-назад Нури беше описала подробно за инхалациите.

Всички болнички да оздравяват по-скоро Praynig Hug

Хайде лека нощ Hug

# 658
  • Sofia
В последната секунда ще успея да честитя рождения ден на Кристиян. Да е много здрав и щастлив, да има пъстро и спокойно детство!  newsm59

Seengirl Дано всичко с нослето на Благовест да е наред. Иначе не се чувствай виновна. Докато се научат няма как да е - постоянно ще падат и ще се удрят. С всички дечица е така.  Hug

ендира Ще споделиш ли в кой клуб сте празнували р.д. на Миши, да знаем да се възползваме и ние...  Mr. Green

Колко жалко, че Миши и Самето са болнички! Дано да оздравеят бързо и двамата  Hug

Хариела, Нуриии Хаха, и Ели прави така, когато заспива. Отваря уста и със затворени очи ме търси. Като къртичка е, много ми е сладка.  Heart Eyes А от няколко дни насам има предпочитания от коя гърда да суче и само ми ги сочи  hahaha

Хариелка, и честито ходещото момиченце.  Heart Eyes

Тони77 И ние така се храним с Ели. Аз давам на нея, тя дава на мен. Най-сладко ми е като дръпне салфетка от кутийката и започне да ми бърши устата.  Joy

Zvezdichkova Да е жива и здрава Зори! Честит имен ден! Ние се чудехме дали да си кръстим бебето Елица, Зорница или Деница  Mr. Green и я кръстихме Елица, за да си има имен ден! Сега разбирам, че съм била в грешка. Ще остане за номер две, ако пак ще е момиче.  Mr. Green

Марси, Petkova Ели също е луда по моя лаптоп. Няма шанс тя да е будна и аз да пиша нещо или въобще да му е отворен екрана, дори и да не е включен. Веднага допълзява под масата и започва да скимти като кутре да я вдигна на стола. Защо?  Mr. Green Разбира се, за да гледа песнички в youtube. Ние сме големи фенове на тази поредица http://www.youtube.com/watch?v=9EG5vzC1Fp4 Ама то и аз като ги гледам, толкова хубаво ми става... Дано не й вредя по някакъв начин, че те и на английски са тези песнички. Защо на българските няма такива хубави клипчета?  Cry Или пък може да има, ама аз все на дървени да попадам... Ако някой знае, ще се радвам да сподели.

За пантофките Днес си получихме нашите от Ненито. Много са хубави. Някой беше попитал от коя страна зашиват допълнителната стелка - от вътрешната.

Цитат
Защо я изплаших така, не знам, сигурно другата година децата ще се обличат като Зелда за Хелоуин

Мускулна треска на корема имам от смях.  Joy Joy Joy

Благодаря за хубавите думи за Еличка. Иначе фотосесията наистина протече сравнително леко. Но и фотографката е мноооого печена. Супер спокойна, търпелива и с много хубав подход към дечицата. Ели много я хареса. 2-3 часа е снимала. По средата се хранихме, преобувахме... Иначе и аз се изхитрих  Twisted Evil и изкъпах Ели сутринта, за да спи по-дълго и за снимките да весела. И май се получи. hahaha

radost 87 Ради, когато са толкова мънички децата нямат чувството за това кое е "мое", кое на "Митко", кое на "Ботьо" и т.н. Това дето Ники ходи и дърпа играчките от ръцете на другите е неговия начин да си общува с другите дечица. При нас работи методът на zellda с размяната. Иначе, предполагам ползваш английски език, ето виж тази статия  http://www.janetlansbury.com/2011/02/what-to-do-about-a-toddler-toy-taker/ На мен много ми помогна.

# 659
Зелда, забравих да кажа, че и аз доста се посмях с днешните ти постове hahaha Форумът дебне от всякъде Mr. Green

Смехоранка, Самито много обича тази песничка и клипче http://www.youtube.com/watch?v=eTGNmZ8RfG8&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт