Малко се поизгубих тези дни
от днес сме и на АБ. Страшно много кашля, има и хрипове, бяхме на инхалации дано поне те помогнат
Само се моля да не стигнем до болница
Честито на патеричка и на миналите рожденици 
Гледала съм едно моделче на К и К с ватичка , може и него да вземем. 
Ако мога да ви изпратя малко 
Сега обаче е разкошно - слънчево и топло. Прибрахме се само за да спим, явно се е изморил - нали ми помага с дрехите. Аз вадя, сгъвам, нареждам, той- взема, бяга, хвърля, мачка...
А РД на Ая изглежда страхотно, жалко, че заради сопола изпуснахме партито.
silvi-85 честит празник и на теб, мила! Пожелавам ти мнооого, мнооого усмивки да получаваш от твоето мъниче!

да не ме чуе дявола

Дано оздравявате бързо! 

Моите деца никога не са боледували така и направо не мога да си представя как бих се чувствала на твоето място
Изглежда сте взели всички възможни мерки и дано не стигате до болница 
За Лили сме ползвали ръкавички с едно пръстче и сигурно такива ще търся пак 

ММ им казал, че ще отидем да си ги вземем, но да ни подготвят протокол, в който да е описано защо ни отказват рекламацията 

Помисли си какво ще си купиш 

За мен форумът е разнообразие, разтоварване, общуване, обмяна на опит. Най-важното е, че се научих да приемам инакомислещите и инакодействащите, различните. Някои хора това ги дразни, натоварват се, ядосват се, губят си времето в безмислени спорове и дори свеждат социалните си контакти единствено до форума. За тези хора е по-добре да се откачат от тук, докато е време 

Да ти е жив и здрав рожденникът и мнооого да ви радва всички вкъщи

Как е при вас 

Опитах се да сложа шапка тя като ревна ама рев ви казвам

По мое време нямаше испански 
имам чувството, че съм безсилна. Искам да му обясня, но е малък и незнам как да постъпя. Повечето сигурно ще кажат,че трябва да се отвлече вниманието но при нас това не работи той реве докато не получи даденото нещо.

Яна е 19ти номер и стелките на обувките й се вадят и са 13 см., стелките, които купих днес са на КиК и също са 13 см. паснаха перфектно на обувките й 

Днес като че ли е по-добре нослето,от вчера не съм слагала никакви капки,но пък не успяхме да вземем секрет,лаборантката каза, че трябва 293 дни нищо да не е слагано в носа,та така...
Миличкия ми той,дано бързо се оправя и да няма усложнения

Макар че днес като му звимаха кръв беше сравнително добре положението
за вас!
но аз ще си го направя така или иначе, питах нашата лекарка кога и тя ми каза, че трябва да минат 10 дни, с нищо да не съм капала и може да се вземе секрета.

Препоръчани теми