Цели 12 години... Цвм, голяма мома си имаш.
Честит празник и на теб! 
Пу-пу дано така да продължи
Сега дивее, в момента е под бюрото на баща си и дърпа контактите, добре 4е са обезопасени. Ей, мног ое съобразитлено това дете- в еидин шкаф на бюрото има обложки за компакт дискове и аз съм сложила табуретка от едната страна , за да не стига до там, ей сега се е набутала под бюрото и мина от другата страна и пак ги докопа 
Да ви е жива и здрава, много да ви радват с Дарето и да мисли баща и как ще я пази от гаджетата вече

Чудесни мерки има Ивчето 

Ей сега много ми липсва чата в групичката ни във фейсбук, защо го махнаха
Ние станахме в 6.30ч. Сега спим.
В борсите около Колхозен пазар имат от тях.

Няма нужда сега пък от допълнителни проблеми.
Пиши какво е станало, за да помагаме с каквото можем.
Мен като ме съкращаваха от предишната ми работа, именно поради закриване на част от предприятието(офиса) ме накара да разпиша един куп декларации, че не съм бременна, майка на малко дете, болна от не знам какви си болести и т.н. А колежката ми(бременна) я преназначиха в друг офис. Като стана на 1г. малката даже се върна на работа и още е там. Но има го и фактора работодател, че то в Бг са едни коректниии, ужас. И аз обаче ще те съветвам да не подписваш нищо, без консултация. 
Моя цикъл никога не е бил болезнен, ама ако може да е по-кратък няма да се разсърдя 
А бебоците и аз нямам търпение да видя 
Ръкавички мисля, че и ти можеш да си ушиеш и/или изплетеш - ще снимам едни от Ники, които имам - без пръсти са, като малки торбички с ластик на китката

Благодаря на всички включили се по моя въпрос, аз изчетох и доста по темата но исках да видя и вие на какво мнение сте. Дано да е някакъв прериод в ръстежа и тактиката която съм възприела да се окаже правилна. Иначе и аз мисля, че ако застанеш на детска площадка и наблюдаваш децата може да си направиш доста изводи( а и майките де)/ Нашите приятелчета са около 10 и всяко е с толкова различна индивидуалност и потребности колкото са различни и майките им. Аз в последно време се сблъсквам с доста проблеми свървани с тежки решения и много ми е затормозен мозъка вече. Искам да си взема детето и да избягам далече от всички. 

За ръкавички- мисля да взема някакви непропускащи вода с едно пръстче.Ще видим по натам
Зори си правеше разни фигурки от лего-то и за да не й ги докопва Коко си ги слагаше на дивана. Дааааа, ама на него му бяха мноооого интересни. И се протяяяяяга милинкия да ги докопа, тя си ги премести по-навътре и той от зор да докопа съседната, която му се види наблизичко...и айдееее направи няколко крачки, макар и на страни. После го обърнаха на игра и Зори нарочно му показваше фигурките и той...раз-два-раз-два към нея. 
Аз честно да ти кажа чак 25 лв не бих дала за такава играчка. Те дървените е логично да са по-скопи, ама на мен ми се струва, че много спекулират поизводителите на всички играчки с цените.
, охх, много си права за това, че майчинството обикновено е наместено далеч преди да сме го взели. 
) за по 1.40 лв? Като ходим друг път към Кюстендил ще те тормозя за инфо, че и ние да намажем. 

Е, за мокрите кърпички няма да си кривя душата - ползвам ги, особено като сме на пътешествие или палатки, иначе в ежедневието, не чак толкоз.

Ти си жертвата тук и няма какво да го улесняваш този кретеноид
При закриване на фирмата, хвърчите, ама човекът си е опекъл работата.....Опечете си и вие вашата 
В 7ч. с ММ решихме вече да я нахраним и добре че имах кус-кус от вчера. После аз си легнах и в 8.30ч. той ми я донесе-тъкмо задрямвах. Лили се събуди, обаче и аз реших,че като приспя бебето, ще ставам. Да,ама не-в 9.30ч. се събудих и го гледам кърлежчето все така закачено за мен, а Лили седи на пода в хола и зяпа някакви грозни детски филмчета 

СВМ
Когато децата растат, те постепенно се отделят от нас и ние не можем да ги закриляме....Затова се надявам Бог да я пази твоята пораснала гордост
А като отваря друга фирма, защо не ви преназначи там, толкова ли му свидят 12 лв. на месец

понеже тя хич не обича да е снимам