Болничен по време на бременност-3

• 84 477
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Ами аз ще гледам ако може да ми дадат болничен до края да си взема,а иначе имам карта за детските,нали може на същата да ми превеждат болничния,благодаря ти  Hug

# 601
Да може на същата карта  Wink А болнични предполагам че ще ти дават до края,но ще ти ги дават за по 30 дни всеки един  Hug и ще бъдат изплащани пак казвам до 15 раб.дни след представянето им в НОИ  Wink

# 602
А тези по дългите болнични мисля че не се даваха веднага,нали имаше някаква комисия май  Simple Smile

# 603
здравейте, аз също имам един такъв въпрос. Бях бременна в 23г.с., когато бременността приключи  Sad , болничния ми започна от 7-8 г.с., понеже лежах в болница заради кървене. След аборта още 2 месеца бях болничен заради леки усложнения. Започнах работа и работих 4 месеца след което разбрах че съм бременна пак.Доктора ме посъветва да не работя и излязох в болничен отново. Как НОИ ще изчисляват болничния който да ми превеждат   newsm78

# 604
  • Пловдив
Как НОИ ще изчисляват болничния който да ми превеждат   newsm78

18 м назад от болничния ти сега.За месеците в болничен ще ти вземат не самия болничен,а сумата,от която е изчислен

# 605
♥Elfita♥ благодаря за бързия отговор. Удовлетворява ме, реших, че може да ми изплащат по-малко. Благодаря

# 606
Здравейте, в болничен съм заради проблемна бременност. Едното ми дете е на 1г 7м , за него получавам откакто съм в болничен 120 лв/месечно. Май месец имам надежди да ни приемат на ясла - тогава тези 120 лв спират ли или се получват до 2г на по-голямото? Аз трябва ли да подавам някаква декл-я , че детето тръгва на ясла?

# 607
  • Пловдив
Здравейте, в болничен съм заради проблемна бременност. Едното ми дете е на 1г 7м , за него получавам откакто съм в болничен 120 лв/месечно. Май месец имам надежди да ни приемат на ясла - тогава тези 120 лв спират ли -не,не ти ги спират.продължаваш да ги получаваш или се получват до 2г на по-голямото-да,до втория му РД ? Аз трябва ли да подавам някаква декл-я , че детето тръгва на ясла? не

# 608
Благодаря, ♥Elfita♥    bouquet

# 609
Здравейте, интересува ме дали като ме хоспитализират за 3 дни, за да могат да ми издадат болничен, трябва да стоя в болницата? 

# 610
Някъде бях чела за един случай в който жената не е стояла в болницата,но е имало някаква проверка и са и се обадили веднага да отиде  Simple Smile

# 611
Някъде бях чела за един случай в който жената не е стояла в болницата,но е имало някаква проверка и са и се обадили веднага да отиде  Simple Smile

На мен също не ми се участва дейно в това мероприятие при положение, че нищо ми няма, но сигурно ще ме накарат да си поседя   Thinking

# 612
Немога да разбера защо трябва да се лежи в болницата и аз от другата седмица ще си взимам болничен,но не ме карат да лежа в болница  newsm78

# 613
Ами комисията, която ми дава болничен е в отпуска и ме пратиха при друга подобна, но от там нямат часове и не мога да се явя и за това ще лежа в болница.

# 614
  • гр. София
Мен също за болнични ме караха да лежа в болница и си лежах, за съжаление. Правят им проверки и мисля, че трудно може да се отървеш. Бях чувала за клиниката на Мазнейкова, че там може и фиктивно.

Общи условия

Активация на акаунт