Отговори
# 180
Според мен тази слуз е от онази, дето се образува, за да запуши шиечния канал или някакво течение. След се и ако се повтаря, говори с лекаря си. Според мен не е нещо притеснително.

# 181
С цервикална слуз си откарах до раждането, сменях по 3-4 ежедневни превръзки на ден  ooooh! Сега пак имам, притеснявах се дали не са гъбички, но микробиологията ми е чиста. Просто един от многото бонуси, които получаваш с бременността  Mr. Green

# 182
 newsm78И аз не повръщам,рядко ми става лошо,но такъв глад усещам от скоро,наи-лошото е,че не знам какво ми се яде..чак не мога да спя..Вие с какво се храните?  chef

# 183
И аз незнам какво ми се яде ,като че ли и моето гадене поотминава ,но пак чувствам отвращение към някой храни които съм обичала #Cussing outа как ми се яде баничка Crossing Armsнаправо ви завидях като ви четох с какъв апетит си ги хрупате , #Cussing outТУКА БАНИЧКИ НЯМА #Cussing outа като не мога да си направя ,само ще си мечтая Crossing ArmsИ винаги като хапна един път от нещо втори път ми се догадва ако трябва да го ям Whistling BlushЛипсват ми на мама гозбите Blush осван да я викам тук Laughing
Н е че и аз не мога да готвя но...

Лично на мен през повечето време ми се ядат боклуци (картофи ,пици)но ги избягвам Blush
Още не съм ходила на лекар а се предполага че съм в 9 седмица ooooh!направо откачам но още малко трябва да потърпя,стискайте палци да стане в най-скоро време Hug

Geryger съжалявам мила плакала съм на разказа ти Hugа снощи го сънувах,много прегрътки и положителна енергия ти пращам.

Анализиращ пожелавам ти от цялото си сърце всичко да е наред с теб и бебчето ти Hug

Anum  вижда се че си много силна жена ,много ти се радвам Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 02:13 от Feredita

# 184
Здравейте на всички мами! Геригер толкова много съжалям, но горе главата и успех. Анализиращ се стискам палци и дано всичко да е наред! И на мен ми предстои комбиниран БХС в четвъртък. Хубав и успешен ден!

# 185
Добро утро момичета!
Бързам да напиша първо това ,което знам че гледах и не намирах къде.Е ето го сега.Не помня коя мама търсеше това:
Ето от тук го взех:http://myhome-bg.com/productv/21329/razshiryavasht-kolan-ot-orga … uk-carriwell.html

Искам да си кажа и аз за яденето.Също ми се ядат само боклуци,ох пък банички и тестяно  smile3511  ,но се въздържам,че първата бременност си ги хапвах и хоп 30 килца на дупето  261uu

Пращам много  Hug Hug Hug на всички мамчета.
И само положителни мисли,че каквото ни е в ума подсъзнателно предизвикваме то да ни се случи.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 10:44 от мама на Ани

# 186
Анализиращата се, аз съм цялата в пъпки, но не точно като акне, по лицето, по рамената и по врата много е неприятно, но сако е само това ще го преживея.Момичета, и аз имах проблеми със стомаха, в събота се събудих от прерязващи болки, и бързо в тоалетната.Май май и гастритът ми се обажда, но за сега не е много зле.Утре съм на преглед и ще се запиша за ЖК, нямам търпение да видя бебето, дали ще видя ръчички и крачета.Моите приятелки просто са влюбени вече в бебчо и искат да идват с мен да го видя  Joy, обаче таткото ревнува, защото той не може да идва.Сега се връщам да изчета написаното за събота и неделя

# 187
Анализиращата се, всичко ще е наред, изпращам ти много прегръдки и ще стискам палци  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 188
Gayger,много съжалявам, не знам какво да ти кажа , за да ти стане по-леко, но знам, че скоро ще имаш повод за радости Hug Praynig Praynig Praynig

# 189
  • София
Добро утро момичета!
Бързам да напиша първо това ,което знам че гледах и не намирах къде.Е ето го сега.Не помня коя мама търсеше това:
Ето от тук го взех:http://myhome-bg.com/productv/21329/razshiryavasht-kolan-ot-orga … uk-carriwell.html

Искам да си кажа и аз за яденето.Също ми се ядат само боклуци,ох пък банички и тестяно  smile3511  ,но се въздържам,че първата бременност си ги хапвах и хоп 30 килца на дупето  261uu

Пращам много  Hug Hug Hug на всички мамчета.
И само положителни мисли,че каквото ни е в ума подсъзнателно предизвикваме то да ни се случи.
Много благодаря за полезната информация. Веднага ще си поръчам един разширител за колан, защото съм отслабнала с 2кг и сигурно ще мога поне още един месец да си пъхна краката в старите панталони.  Hug А като престане да ми се гади ще се отдам на едно плюскане.

# 190
Geryger Hug, горе главата и не се отказвай Heart Eyes!
Анализиращ се Hug, всичко ще е наред Heart Eyes!

# 191
добро утроо!  Hug
бързам да споделя, връщам се от преглед. бебчо не го бяхме гледали от месец, когато се виждаше сърдечната дейност. апарата при тая ми док, дето е по ЗК е старичък, та нямах големи очаквания...пуска док ехографа - едно кълбце, по-голямо от преди, и се взирам аз, да видя и аз като другите, нещо ръчичка, краче, то не мърда.. док размърда апарата иии като се започнаха едни подскоци, едни пируети, изтласква се бебо, като от трамплин, опъва ръчички и крачета, а аз гледам и не вярвам и ми се плаче  Laughing
чувството е неописуемо.. забравих за гадене и за всичко. пожелавам го на всички, които още не са го видели  Heart Eyes
лек ден  Hug  Hug
а сега се връщам да ви изчета, за последните 2 дни  Hug

# 192
Ох и аз утре съм на преглед и нямам търпение да го видя просто тръпна вече, и се моля да е наред всичко  Praynig Praynig

# 193
Здравейте,и аз съм на преглед чак след 2 седмици и не знам как ще издържа до тогава.А както каза gecu25 и при моя док апарата е старичък и винаги като ходя съм малко скептично настроена,но дано всичко да е наред,но тези 2 седмици ми се виждат като цяла вечност и все се чудя дали няма да отида малко по раничко.По някой път се ядосвам на себе си защо съм такава паника,трябва да сме по спокойни но нещо на мен не ми се получава и все си ме е страх от нещо.

# 194
[. док размърда апарата иии като се започнаха едни подскоци, едни пируети, изтласква се бебо, като от трамплин, опъва ръчички и крачета, а аз гледам и не вярвам и ми се плаче  Laughing
чувството е неописуемо.. забравих за гадене и за всичко. пожелавам го на всички, които още не са го видели  Heart Eyes
Супер,Честито,много хубаво звучи.Надявам се и аз да видя следващият път игрите му  newsm32 дано всички скоро изживеем твоята радост .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт