Отговори
# 195
сега чак изчетох събитията от уикенда  Sad
геригер, съжалявам, знам, че думите сега са безсилни, затова, просто те прегръщам  Hug пожелавам ти една скорошна, безоблачна бременност ..
Анализиращ се  Hug успех с изследванията и вярвам, че ще разсеят съмненията на лекарите. пожелавам ти едно пухкаво и здраво майско бебче

Щастие, мерси  Hug пожелавам ти го от сърце Simple Smile

# 196
Аз в сряда съм на ФМ. Трябва да си взема направлението за ЖК и да го нося на моя лекар.

Аз не ви разказах, но вече родата знае  Laughing   Поне моята де.
Бабичките на село нали ме обсъждаха...Баща ми нещо се намеси и вика " Ааа тя е казала, че след 30 ще ражда...темерут е, няма да има скоро внуче" При което бабичките се изцепиха, че имам корем вече ...аз се поизчервих, викам " Ъъъъъ " и роднините разбраха  Laughing  Баща ми само подскачаше около мен, майка ми и тя много се зарадва.Братовчедки, вуйни...особено с леля много мило ми стана, то беше гушкане...цял ден ми е повтаряла колко ме обича и ми е галила корема  Laughing 
Майка ми, от както съм се събудила ми звъня 3 пъти  ooooh!   Баща ми ми тропна снощи 3 чинии с ядене, а то едни пържоли, кюфтета, ребра...нали панаир, щях да повърна  Tired 

На мен кисели плодове ми се ядат и тестено.Видях една бременна сега, пред баничарница.Хапваше си някаква принцеса, направо ми потекоха лигите, но след тези два дни тъпкане трябва малко пречистване да направя и ще ям кисело мляко и плодове. 
На сестта ми трябва да кажа тези дни, но тя майка ми сигурно ще и звънне днес...клюкарка е. Но сестрата си знаеше според мен, просто не ме е питала направо.
И после родата на моя мъж... ooooh!  Там вече е сложна работата, той не иска да казва на майка си, баща му е незнайно къде...не знам

# 197
добро утро и от мен!днес със ставането ме преряза около таза,казах си,че не е ли много рано да ми се разширява таза?понякога имам и прерязващи болки в корема,за кратко,но ги имам.а за глада да не говоря,все съм гладна и все незнам какво ми се.все още немога да се отуча да не спя по корем...
   весел и спокоен ден на всички  bouquet Hug  bouquet

# 198
Здравейте майчета,
Мислех да кача някоя снимка на сладкиш, за да ви почерпя виртуално за рожденият ми ден, но реших, че е по-добре да не го правя, за да не изострям апетитите Simple Smile

Геригер, преживях същото преди години и знам как се чувстваш. За съжаление, ако направим една статистика сред майките, които в момента чакат второ бебче ще се окаже сигурно, че 30-50% са преживели това. Само 6 месеца след аборта бях бременна и сега си имам едно 4-ри годишно прекрасно момченце.
Анализиращ се, стискам палци всичко да е на ред и още днес да ни зарадваш с добри новини.
 Hug Прегръщам ви всички и нека в този прекрасен слънчев ден сме обвзети само от позитивни мисли.

# 199
Reny77, да си жива и здрава, много здраве, щастие и любов ти пожелава, и най-вече здраво и щастливо бебе  bouquet Praynig Hug

# 200
Рени, честит рожден ден и от мен   bouquet  Здраве ти пожелавам, и на теб, и на близките ти. Всичко друго ще се нареди.

# 201
  • София

МММ не обичам аз такива новини  Tired

гериджер, съжалявам... аз имам един спонтанен зад гърба си, с бонус кюретаж и мога да кажа- че времето наистина лекува. Знам, че сега няма да ми повярваш, но ще видиш  Praynig Praynig Praynig

Анализиращ се.. докторите казват 20% риск за Даун и те пращат на БХС  Shocked Shocked Shocked Мила, пресметни рисковете и обсъдете Амнио. Освен ако не са решили бързо за пуснат БХС и оттам мнооооооооого бързо да вземете решение  Hug Стискам палци всичко да е наред и бебока да няма проблеми  Praynig

Рени, честит рожден ден   bouquet Пък ти пожелавам до година на него да сменяш пеленки  Hug

Белле, бъркам ли или теб съм те чела в темата за свекървите  newsm78 Ако не съм се объркала- не виждам какво изобщо ще им казвате на другата част от родата, а ако съм се объркала- много съжалявам

# 202
Здравейте момичета! И аз ви черпя "виртуално" за моя рожден ден, който беше в събота! Трябва да уведомя авторката на темичката, че вече съм на 26 и да ме промени на заглавната страничка! Честит рожден Ден на днешната рожденничкааа Rainy!!!   bouquet

# 203
rainy , аз пиша там, но от свеки нямам оплаквания.Докато си бяхме гаджета имаше май само едно нещо, с което да ме е дразнила...иначе нищо не ми прави.Свекърите с моя мъж си се карат, според мен всички имат вина във ситуацията,повече те, но и той реагира прекалено и взема крайни решения.А хората не са лоши и мисля, че ще се зарадват много.Ти всъщност не толкова заради тях, а ми се иска, като живот и здраве родя, детето ми да си знае бабата и дядото, корените...а не моя мъж да отреже всички връзки.Да не говорим, че иска да си сменя фамилията..не знам дали доводите му ще минат в съд, но сериозно е решил.

# 204
  • София

невероятка, благодаря, но днешната рожденичка не съм аз  Crazy Ще се наложи да изчакате бебевалежа за моя РД, тъй като съм на 22ри Май  Mr. Green

Белле, аххх значи нещо аз съм те объркала тогава с някоя от другите мами. Имаше една история дето свекървата все не искала да са заедно с мъжа и го убеждавала да се разделят и т.н. Явно не си ти, извинявай!  Hug

# 205

невероятка, благодаря, но днешната рожденичка не съм аз  Crazy Ще се наложи да изчакате бебевалежа за моя РД, тъй като съм на 22ри Май  Mr. Green

Белле, аххх значи нещо аз съм те объркала тогава с някоя от другите мами. Имаше една история дето свекървата все не искала да са заедно с мъжа и го убеждавала да се разделят и т.н. Явно не си ти, извинявай!  Hug

Упсиии!!!  Flutter Много се извинявам и на теб, и на рожденничката Reny77! Всички да сме живи и здрави- рожденнички и НЕрожденнички! хахахахах!  newsm59 nbirthday newsm67  party023

# 206
Добро ви утро, момичета  bouquet

reny77, честит рожден ден   bouquet Пожелавам ти всичко най-хубаво!Нямаше да откажа една виртуална снимка на сладкиш аз Laughing

gecu25, браво за пируетите на бебон Hug

geriger, каквото и да каже човек в такъв момент е нищо в сравнение с това, което чувстваш.Дано скоро една голяма радост грейне в живота ви!

Belle-Etoile, можеш да си поговориш с твоя мъж, но в друга посока.Вашето дете не бива да страда заради грешките на някой от родителите му.То има право да познава своите баба и дядо.Нека то само след време прецени с кого иска да си комуникира и какви връзки да къса.Майка ми изобщо не се разбираше с моя чичо, но никога не ме  е убеждавала да не му говоря или да го мразя.Дала ми е право на избор кой човек да допускам в живота ми.Благодарна съм й.

Приятен и слънчев ден на всички Heart Eyes

# 207
Zdraveite I dnes ot men  Simple Smile pisha vi ot tela I za tova taka neuvajitelno na Latinica no iskah da pozdravq rojdennichkite dnes Reni I neveroqtka koqto go e minala I da im pojelaq na pyrvo mqsto zdrave I mnogo pozitivni misli I sybitiq v jivota im ,da bydat Edna idea po shtastlivi obichani I jelani! Da drugite ne znam Dali vsichki znaqt za protesta na 22 no vi prizovavam vsichki da se qvim na opedelenite mesta vyotvetniq grad I dano vsichko tova Dade rezultat v nai skoro vreme!!!!

# 208
здравейте момичета,колко хубаво че ви показват на ехографа бебчетата ви,с първата си бременност бях много любопитна,постоянно  задавах въпроси,исках да виждам бебето а той ми викаше какво разбираш сега че да ти показвам,дори не искаше да ми дава снимка,че хартията била скъпа,абе какво да ви кажа,а той е най добрия в града затова сигурно пак него избрах.Както и да е, искам да ви питам усещате ли движенията на бебето вече,знам че е рано,но аз усещам даже може да кажа че направо рита.Последния ми  цикъл беше на 2 Август,но беше доста странен не както обикновено и тъй като съм с нередовен цикъл хич не се усъмних когато не ми дойде и така месец,два,а гърдите страшно ме боляха и когато една сутрин ми стана гадно от четката за зъби реших да се тествам( и с първата си бременност нито ми се гадеше нито повръщах, нищо,само от четката за зъби ми ставаше гадно сутрин) и за мое голямо учудване чертите бяха 2,но се съмнявах че може да съм карала 1 месец цветна,но когато ходих на лекар той каза че не мисли,а аз го усещам.Днес пак съм на преглед,миналия път ме гледа колкото да потвърди бременност и каза че следващия път ще го измери по добре,да видим сега какво ще каже.

# 209
Момичета, може ли да ви попитам тези, които сте се записали вече на женска консултация с кой номер направление се записахте? Защото в сайта на Токуда, където ще се записвам пише направление номер 3, а аз като ходих при личния лекар той ми издаде направление номер 9 и си настояваше, че това било правилното, защото в номер 3 не пишело нищо за женска консултация... Сега се притеснявам дали ще трябва да ходя да се разправям и да искам ново направление...

Общи условия

Активация на акаунт