Отговори
# 75
 Девойки, завърнах се от прегледа в държавната болница и ми е едно кривоооооо.... Cry Ходих при доктора, при който се водя на ЖК, на невролог и психиатър .С една дума- силно желателно е да остана в болнично заведение- ако не в клиниката, то ще ме приемат в болницата. Пред кабинета на гинеколога още ми стана лошо, бях на път да получа пристъп, въобще голям цирк направих... ooooh! На другите места ме пуснаха с предимство...много тъпо се чувствам...док в клиниката ми обеща ако съм по-добре следващата седмица да ме пусне домашен отпуск за уийкенда.
 За секса между лекарите се води голям спор- гинеколожката не дава, терапевтът твърди, че ще ми се отрази много добре ( е, със сигурност Wink ) По нататък може и да получим зелена светлина.
 Мъжът не бива да свършва вътре, защото в семенната течност има хормон, който спомага изглаждането на шийката.
 Лек ден на всички, аз ще се опитам да поспя, че днес станах рано-рано  Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 14:25 от Anum

# 76
Anum, щом трябва постой още и не се отчайвай моля те.Важни сте ти и бебето, да сте добре и още повече да си спокойна  HugНе губи надежда и не се сдухвай, знам, че не  е лесно но те подкрепям Hug

# 77
и на мен ощя никакви изследвания не са ми правили дори другата седмица ще ходя най-накрая да си взема второто направление за наблЮдаваш лекар (в четвъртък) но и тогава няма да ми правят никакви.... ooooh! не знам кога ще се случи това...

# 78
Да се запиша и аз в темичката Simple Smile Живот и здраве и аз ще съм от майските мами Simple Smile

Първият ми преглед беше миналата седмица. Сега вече съм в 7-ма г.с. Докторът ми каза, че мога да си боядисвам косата, да ходя да плувам, да правя секс... т.е. не ми е казал, че НЕ мога да правя нещо.

Относно ехографа - мен също ме гледаха с вагинален и даже и тупкащо сърчице чухме Simple Smile Сега към края на месеца съм на втори преглед и се надявам всичко да си е наред Simple Smile

# 79
  • в пералнята
Анум, мерси много за темичката.   bouquet
С пожелание за бързо оздравяване!

# 80
Anum,  дано бързо се оправиш и те пуснат вкъщи не само за уикенда!  Hug

# 81
И аз да се запиша Simple Smile

# 82
# 83
Привет,моми4ета  Hug
Лелее,ве4е си имаме и нова теми4ка  Hug Кога ги изписваме Simple Smile)
Аз не съм влизала няколко дена,защото си имахме гости от Бг  Hug и не ми оставаше много време Peace,но ще се върна след мако и по назад  да до4ета хубаво Wink
Утре съм на 1-вият преглед най-накрая  Laughing Нямам търпение,но мисял 4е утре няма да има скан,така 4е все още няма да видя бебко  Rolling Eyes Но какво да се прави ,след около 10-тина дни  ми е ултрасаунда  Crazy
Ина4е се 4увствам по-добре тези дни,ве4е по4ти не повръщам,корем4ето ми порасна малко и взеха да ми стягат дънките ниско долу на корема Peace
Anum,колкото трябва постой в болницата,знам 4е не е приятно,но вси4ко е за добро! Hug Praynig
за секса-да си кажа 4естно  нямам особено желание,но зас ега не сме го спряли.Предполагам,4е на по-късен етап ще се наложи да прекратим временно;)
Това е засега от мен ,хубав следобед на вси4ки Wink Hug

# 84
  • София
Anum мила я по-добре постои да те наблюдават, защото както всички знаем целта ни сега е най важна Simple Smile А и мисли от хубава страна на нещата, почти не остана Simple Smile  Hug Hug Hug Hug
Момичета аз да Ви се похваля, днес бях на разходка по магазините и ходих до Малкия Цум на Пиротска (в София) на втория етаж има магазин за мами Reni. Забърсах си една туника/рокля и едно сиво панталочнче, по скоро между дънки и панталон. Много съм доволна. Е наистина не са им супер шик дрехите, няма как да са като нормалните (толкова голямо разнообразие цветове и тн.), но пък хората са се постарали с доста добра кройка и материи Simple Smile Панталона беше 45 лв а туниката/роклята 35 Simple Smile Аааа и бикини за коремче си купих, з-то моите започнаха да ме стягат и само ги бутам под корема Simple Smile И така Simple Smile Похвалих се, сега ви желая спокойна вечер иии приятен уикенддд Simple Smile Hug Hug Hug

# 85
Това е засега от мен ,хубав следобед на вси4ки Wink Hug
Ох, прочетох "хубав сладолед на всички"....май ми се яде сладичко...  #Crazy

# 86
  • Hamburg
Момичета, да се запиша и аз в темичката и да се похваля. Днес бях на преглед - бебчо вече е цели 4,5 см. Просто е невероятно колко много е пораснал за 3 седмици. През цялото време докато ме гледаха с ехограф ме спря да мърда - какви ли не кълба и маймунджелъци прави. Както каза таткото - ако продължава така, дупе да ми яко Simple Smile

Във вторник са на ФМ -дано и там всичко да е наред.

Успешни прегледи на всички и леко бременеене.

# 87
  • София
Хей,мацки,как сте HugАз пак ядох преди малко ooooh!Опитвам се да се озъптявам,но като прегладнея ми става супер зле,заболява ме всичко,даже гърдите ShockedИ както каза една мама по-горе,залъгването със солети и плодове става все по-трудно Laughing
За секса,ние си правим,но ако трябва да съм честна,почти изцяло го правя заради таткото,иначе аз нямам почти никакво желание PeaceИначе той е внимателен и никога не ме притеснява,но го виждам че иска и какво да го правя Mr. Green
Аз утре съм на преглед и пак ме е свило под лъжичката ConfusedОпределено съм доста по-спокойна напоследък и не съм толкова параноясала,но една лекичка нотка на страх не ме оставя на мира.
Мили мами,знам,че нямам никакво право да искам това,но все пак бих се радвала,ако всички имаме може и да не е лентичка,но поне някакво надписче,за да може,така да се каже,да се следим кой до къде е стигнал Mr. Green
Anum,много се радвам,че с такъв ентусиазъм правиш темичките,дано това ти е приятно и тъе разсейва оъ лошите мисли,определе ми звучиш на мен доста по-бодра Hug

# 88
Привет в новата тема Hug
Anum, стискам палци нещата да се подобряват, дано се прибереш за уикенда Hug
Анализиращ, и на теб палчета утре - да се похвалиш после Peace
Та значи първата ФМ била с вагинален...
Аз в крайна сметка в понеделник ще ходя на профилактичен преглед, но ще пропусна АГ-то. Някой знае ли дали има проблем да мина на мамолог- до колкото разбрах гледали гърдите на ехограф?

И да ви си призная, че в крайна сметка не издържах на туршиеното изкушение и днес си купих една разфасовка от онези в пликче. И си похапнах със...спагети Crazy

# 89
 Много ви благодаря за подкрепата, милички   bouquet Страхотни сте  Heart Eyes Тук няма много с кого да си говоря- патологията не е най-приятното място за завързване на контакти, а и няма много жени. Любимият май ще се пренесе временно при мен, добре че има и легло за придружители.

Прекрасен клип, обожавам морета, океани, изобщо водата под всякаква форма, риби, корали  Heart Eyes (асцендентът ми е Рак, може би заради това)  Hug Аз медитирам на това : http://www.youtube.com/watch?v=HDK0-hB8y64
deni_hh, JustMyself84 много се радвам за прегледите  Hug Успех и на другите с изследванията. Имам имунитет за токсоплазмоза и си спестих прегледа.
lozenec_girl , да си носиш със здраве придобивките  Wink
Анализиращ се, да ти минават неразположенията бързо и успех и на теб за прегледа  Hug Да се похвалиш после  Wink Не бях пускала тема преди и ми беше доста притеснено  Blush Иначе днес доста ми е вкиснато настроението, но...ще ми мине  Wink За позитивизма- ами, научаваш се  Peace Въпрос на трениниг, на препрограмиране на мисленето...когато загубиш дете имаш избор или да гледаш с оптимизъм и вяра напред, или да полудееш.
  Да ви питам момичета, купували ли сте някакви книги за бременността и раждането ? Аз нямам от първото, чета си в интернет, но майка ми и баща ми ще идват в края на месеца и искам да ми донесат някоя и друга книга от България, че не ми се чете на руски  Blush
 И още един въпрос към по-опитните форумки- какво означава на форумски жаргон "минка"  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт