Отговори
# 165
Вчера си мислех, как си нямаме поне една двойка близнаци и те се появиха  Party Sunny_Girl, честито и лека бременност  Hug
 geryger, Не се затваряй в себе си, изживей мъката си и опитайте отново и отново  Hug Моя позната три месеца след неуспешна бременност отново видя двете черти и от месец се радва на малко момченце. Знам колко е тежко да загубиш дете...моето беше родено "здраво" и 24 часа живях с мисълта, че всичко е наред. Обаче не се отказах и каквото и да се случи сега няма да се откажа! Цял живот съм мечтала за три деца и съм обещала на мъжа ми да му ги родя и ей Богу, нищо няма да ме спре !
 По този повод да кажа на всички мами- никоя повече няма да изтривам от първа страница, така че мислете му  Wink  Hug Отсега нататък само щъркели ще добавям  Praynig

# 166
Кураж на момичетата с притеснения и силно стискам палци нещата да се развия спокойно и да гушкате здрави бебета.

Sunny_Girl , браво на вас Simple Smile)

Мисля да се запивам на първа страница след прегледа ми в четвъртък, че нещо и аз съм се омислила...

Хубави и емоции и повече позитивни мисли на всикчи пожелавам!

# 167
  • Hamburg
geryger, много съжелявам. Горе главата и дано да имаш само положителни емоции от сега нататък.

Анализираща, помни това което Anum ти каза - вероятността всичко да е наред е 4 пъти по-голяма от тази да има проблем. Пожелавам ти много спокойствие и успешни следващи изследвания.

Sunny_girl, честито и от мен.

# 168
Geryger,съжалявам много за случилото се Hug

Анализиращ се силно се надявам всичко много скоро да отмине и да стане ясно,че не е така както са предполагали! Hug

Anum,възхищавам се на силата ти,браво Simple Smile

Sunny_girl,чудесна новина,много ме радват такива семеиства! Simple Smile

# 169
geryger,кураж мила.Знам,че всичко в този момент звучи слабо.Наплачи се,натъгувай се и ти пожелавам скоро пак да се похвалиш,че си видяла  EFP .Всички момичета ти пращаме своята положителна енергия. Hug
Анализираща,стискам палци всичко да е наред и това да е само един неприятен спомен.
Да ви се оплача-хванала ме е някаква хрема,голям ужас.Има ли други с настинка и как се лекувате?

# 170
Sta_di , мила пий клеева тинктура, чайчета с много мед и лимон  Hug Отиди в някоя хомеопатична аптека, има сиропчета и капки, подходящи за бременни. Аз с първата бременност пих сироп Синекод. Да не те стресирам, но някои бременни им тече носът до края.Бързо оздравяване  Hug

# 171
geryger надявам се скоро да видиш  EFP и догодина  да гушкаш едно пухкаво бебе. Hug
Анализиращ се  надявам се,че всичко е ок с бебо.Притеснявай се по малко и си мисли само хубави неща.Догодина ще гушнеш едно здраво и сладко бебче Hug
За друго май няма какво да пиша в момента.

# 172
geryger съжалявам за това, което ти се налага да преживееш и силно ти пожелавам само след няколко месеца отново да изпиташ тръпката на предстоящото майчинство.
Анализиращ се стискам палци при теб всичко да е наред и в най-скоро време да си отново спокойна.
Относно настинка -  и аз действам с клеева тинктура ( прополис) директно в гърлото си накапвам две три капки. Боля ме, но за един ден ми мина. Лекарства досега не ми се е наложило да взимам.

# 173
Анум,благодаря HugПия чай,ям лимони с мед,смуча лукчета и вчера си купих Осцилококцинум.Но не мисля,че имам подобрение Simple Smile Simple Smile Simple SmileЯвно трябва търпение,а аз не съм от тези.

# 174
geryger, съжалявам и аз много! Много сили ти пожелавам и скоро да ти се случи най-хубавото чудо и всичко да е наред  Hug
Анализиращ се, ще стискам палци и ще се моля всичко да е наред и просто докторът да не е видял като хората, и живот и здраве май месец да гушкаш най-хубавото здраво бебонче!  Hug

# 175
  • в пералнята
Момичета, не съм влизала няколко дни и ми е много мъчно да видя такива новини.

Geryger, сигурно ти е много тежко сега, дори не искам и да си представям, но трябва да намериш сили, за да продължиш. Трябва,колкото и да ти е трудно да се опиташ да намериш и причината за това стечение на обстоятелствата. Пожелавам ти много кураж и скорошни добри новини.  Hug

Анализиращ се, и при теб не е лесно, направо не ми се мисли как се чувстваш и какви мисли преминават през главата ти. Предполагам колко е желано бебчето и просто не мога да разбера защо на хората, които са толкова изстрадали се пращат още изпитания...
Искрено се надявам да се окаже, че всичко е наред и с това да се приключат тревогите за теб.  spoko

# 176
  здравейте ,моми4ета !Влизам и ...виждам  гадни новини....
Geryger, Hug ,и аз ти пожелавам от все сърцв съвсем скоро да си отново щаслива и вси4ко да бъде наред!Вярвам ,4е ще е така! HugБъди силна!
Анализиращ се,толкова много слу4аи за грешка със синдрома на Даун знам,изкарват акъла на хората...дано вси4ко да е нелепа грешка и съвсем скоро да си спокойна и вси4ко да е наред! Hug
Аз в4ера бях на преглед,ама още не съм видяла беб4ето,само говорихме за това как се 4увствам ,за предната ми бременност ,и т.н..скоро ще ме препратят към моята лекарка от преди и ще видим дали ще правя серклаж  Tired така ми се исак да не правя,ама и ме е страх..ще решаваме скоро  Peace
Ина4е тези дни си имахме ,една мноого добра наша приятелка и кръстница на дъщери4ката ни и си изкарахме супер  Hug
Исках да ви питам по повод на клеевата тинктурата,аз давам да дъщеря ми ,направена от 4ист прополис и ракия,по 2 капки  във води4ката и.А аз мога ли да вземам също и ако да ,пак ли е на колкото съм години,толкова капки??Благодаря предварително  Hug
сега ставам,4е имам да простирам дрехиии  Whistling
лека ве4ер на вси4ки  Heart Eyes

# 177
Благодаря ви,момичета! Hug

Анум,благодаря ти,че си ме добавила толкова бързо на първа страничка! Hug

На мен не ми се гади,не повръщам,нямам никакви проблеми.Само в началото имаше един период от 2-3 дни,в които се чувствах ужасно,но мина.Сега само ми е изморено,отпуснато и много ми се спи.От време на време ме болят кръста,главата и гърдите,но иначе всичко е наред.
А с предните ми бременности се скъсвах да повръщам,така че...Успокойте се!Всяка бременност протича различно и това,че нямате тези симптоми не означава,че нещо не е наред,напротив...Радвайте се,че не повръщате и не ви е зле,защото от опит ви казвам,че по-ужасно нещо от това няма Confused Peace

# 178
  • Бургас

Исках да ви питам по повод на клеевата тинктурата,аз давам да дъщеря ми ,направена от 4ист прополис и ракия,по 2 капки  във води4ката и.А аз мога ли да вземам също и ако да ,пак ли е на колкото съм години,толкова капки??

Koгато бях болна пиех по 25-35 капки /на 34г съм/ сутрин на гладно. По-добре това, отколкото лекарства.
Не я пия всеки ден, само при нужда.

# 179
и аз не повръщам,рядко ми се гади,но за сметка на това уригам,пишкам често,а за умората да не говоря,постоянно ми се лежи и мързелува,нямам сили за нищо.а между другото одеве като ходих до тоалетна имах някаква прозрачна слюз,но съвсем мъничко....от какво се получава???някоя имала ли е...???

Общи условия

Активация на акаунт