Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 429
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Теди, не чета... бозата и баклавата из темите там ми идват вповече, почва да ми лепне на езика. но не отричам, че обичам турско кино, подчертавам кино.

Казах ви аз, че е слабото ни звено Mr. Green
Теди, как няма да ги гледаш, това си е направо пропуск в съвременния сериален живот Peace

# 106
  • Разпиляна във въображението
Имам усещането, че безлюдният остров хич няма да е безлюден. Абсурд е да си намери плат, да дялка стрелички, да има динамит, или нещо подобно. Ще изскочи от там някой заек.

# 107
  • КиТ
Имам усещането, че безлюдният остров хич няма да е безлюден. Абсурд е да си намери плат, да дялка стрелички, да има динамит, или нещо подобно. Ще изскочи от там някой заек.

И аз така си мисля  Thinking

# 108

И аз така си мисля  Thinking

и ще е научил руски... Peace никой не предполагаше че говори...

Нели, почнах да гледам сериали, когато прокървиш в 9с от бременността  и трябваше да лежа и всъщност докато стигна до вампирите изгледах още 10 с по 5-6 сезона...да не говорм що игрални филми и що книги изчетох..но дневниците ме запалиха наистина по свръхестествените истории- няма да казвам колко пъти гледах здрачовете...5 може би е малко...но това е друга тема, че искам да кажа че дойде време да раждам и не остана време и свръх-а да гледам hahaha

Ване, като подчертаваш кино...моя мъж понеже е по- голям от мен..тъй де..повечко по- голям...та той ми разправя навремето какви са били турските филми- примерно Междузвездни войни в турската им версия са снимани там по някакъв безумен начин от турски актьори и тн, но не помня много детайли...искам да кажа- пародия на кино е било, а сега на светлинни години от нашите бозички тука и мегагигахипер продукции...

# 109
Мисля да отгледам малко филизче върху дървото на "Стрела" и да го кръстя Колин Донел.

И друго ми е интересно - как е запомнил всички имена на лошите, с които трябва да се разправя newsm78 Тефтерът надали е на баща му, обаче изглеждаше стар и доста употребяван.

# 110
  • София
Мисля да отгледам малко филизче върху дървото на "Стрела" и да го кръстя Колин Донел.

И друго ми е интересно - как е запомнил всички имена на лошите, с които трябва да се разправя newsm78 Тефтерът надали е на баща му, обаче изглеждаше стар и доста употребяван.
Дам, филизчето го бива, и аз щях да спомена за него Heart Eyes

# 111
  • София
и според мен островът няма да е съвсем пуст. надали ще е населен, но най - вероятно през 5-те години той ще е имал някъде досег с хора или ако не с хора, то с някаква техника. Неслучайно казаха, че името на острова е... ех, че не мога да се сетя, но беше нещо дяволско.

Теди, има хубава полусправочна тема за турските филми. хубави неща се препоръчват, преведени.

# 112
  • Срещу планината:)
Бях се зарекла да не го гледам,че и без това си имам достатъчно сериали. Пусто любопитство Tired
Изгледах и другият нов за Красавицата и Звяра, Стрелата ми беше по- интересен  Peace
Ще е добре да дадат за живота му на острова и дали някой не го е обучил Thinking  Тоя лък изглежда старинен,а и онази клада дето гръмна в началото -не ми изглежда да е била само от дърва.
За хакерските му умения -ще кажат кво е учил преди да го изгонят от университета.
 Mr. Green а и как успя да се съблече и облече толкова бързо.кожените дрехи са трудни за събличане.
има и още,ама викам да не задълбаваме още в началото Mr. Green

# 113
Островът се казва "Чистилище" Peace

Момчето е изгонено от Бръшлянената лига, а това са най-добрите университети в Америка.

В сериала има и други любопитни неща - как вкара толкова техника в изоставената и вече продадена фабрика. Отделно голямо къртене беше. Ток си има... Но не критикувам. Сериалът ми хареса как започна. Според рейтинга, който е измерен, той има най-висок старт от 2009 год.

# 114
  • Варна
Може да се окаже, че момчето е получило свръхестествени сили. Доста бързо сменя екипите.

# 115
Задавам си същите въпроси като вас. хареса ми първа серия а и тъкмо имах нужда от нещо за разводняване на сапунените драми Rolling Eyes Героя се справя много добре. Чудно майка му каква роля има, но ще видим Simple Smile

# 116
Да, Мириел много добре повдигна въпроса. И аз не мисля, че островът е бил пуст. Даже си мисля, че ще се е сдушил с местните и ще е научил много от тях.
Вярно е, че имаше и доста измислени и малко нереални неща, вие сте ги споменали, но не им обръщам внимание. Този сериал ще го гледам главно за кеф и разтуха Simple Smile

# 117
Оливър имаше време да се преоблече. В крайна сметка той се прехвърли доста по-бързо на другата сграда, докато на полицията й трябваше малко време да се придвижи.

Смятате ли, че приятелят му го подозира? Thinking

# 118
Мисля, че има някакви подозрения, но нищо конкретно. А мислите ли, че и той може да се окаже от лошите(като майката)?

# 119
  • Велико Търново

Смятате ли, че приятелят му го подозира? Thinking

Направо си знае. Той беше в съзнание, когато Оливър се разправяше с онези с маските.

Иначе аз правя лека аналогия с Робинзон Крузо.

Общи условия

Активация на акаунт