Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Ти си ни главен информатор в темата за Дневниците, а сега стана и тук.  Laughing

# 91
Тук е по-забележим. Но вярно, бива вашата компания, ма на всякъде сте! Ида в Кръвта, Дневниците, Уинчестъров, надникна в Хорор стори пак се множите. Викам си ще отскоча в друг стил и бягам при Клюкарката, Имало едно време, Лъжкините, а том там стеее! Човек не може да изгради нов имидж Mr. Green ! Плами ме дебне Joy .

# 92
  • София
Тук е по-забележим. Но вярно, бива вашата компания, ма на всякъде сте! Ида в Кръвта, Дневниците, Уинчестъров, надникна в Хорор стори пак се множите. Викам си ще отскоча в друг стил и бягам при Клюкарката, Имало едно време, Лъжкините, а том там стеее! Човек не може да изгради нов имидж Mr. Green ! Плами ме дебне Joy .
Ако пък отидеш при турските сериали, там въобще няма да ни срещнеш hahaha
Освен Ването hahaha

# 93
  • Велико Търново

Освен Ването hahaha

Недей праща момичето там.  Laughing Мен там ме е страх да вляза.

# 94
  • КиТ

newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 Че как аз съм на всякъде  Mr. Green Joy Joy Joy
Сам в клюкарката ме няма   Crazy

Ване излезе ти име Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 95
Ти си ни главен информатор в темата за Дневниците, а сега стана и тук.  Laughing

Оооо, не, за тоя хич не чета, искам да ме изненадва  Blush

# 96
  • София
Освен Ването hahaha

аууу, как ме обиди! последното ми мнение там датира отпреди поне 2 години!

# 97
Допадна ми сюжета  Thinking... Май ще го загледам  Flutter

# 98
  • # супернатурална #
Тези дни няма да мога да вкарам Сюжета, че този от подписа ми ме изпълва изцяло, но го имам предвид  Wink Аа, драго ми е да ви видя всичките  Laughing  Hug

# 99
Тези дни няма да мога да вкарам Сюжета, че този от подписа ми ме изпълва изцяло, но го имам предвид  Wink Аа, драго ми е да ви видя всичките  Laughing  Hug

Този от подписа ти тази седмица с чука на Тор беше страхотен  Mr. Green

# 100
  • КиТ
Аа, драго ми е да ви видя всичките  Laughing  Hug

bowuu bowuu bowuu bowuu

# 101
  • # супернатурална #
Този от подписа ти тази седмица с чука на Тор беше страхотен  Mr. Green

Оо, мило и драго давам да го видя с ОООсмъртяващо оръжие в ръка  Flutter

Извинете за отплесването

# 102

това ли е то Сюжет, най- накрая ще вземем да го намерим hahaha

момичета, спрете се с тия братя, че ще взема да ги гледам посред нощите Crazy

Ване, сигурна съм че тайно четеш турските сериали...

и все пак, да поразсъждавам по темата, най- много ми хареса на сериала това че от първия епизод идва реч за какво ще става въпрос от тук насетне, оставям настрана хубавия каст, но тъй като не обичам да чета инфо преди да гледам нов сериал, разчитам просто да ми стане ясна картинката от първия епизод...затова казах и че 666 нещо хич не ми вдъхва доверие...тук нещата са коренно различни, сега сядам да видя и Красавицата каква е Красавица Blush

# 103
И аз съм за тук,драго ми е да ви видя дами Hug
Хареса ми сериалчето Peace

# 104
  • София
Теди, не чета... бозата и баклавата из темите там ми идват вповече, почва да ми лепне на езика. но не отричам, че обичам турско кино, подчертавам кино.

Краули, драго ми е.

Общи условия

Активация на акаунт