Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 867
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Коя е Кат, че пак не влезнах в час? Тоя Сюжет  ме довърши и хич не знам коя е Кат и защо така скачате срещу нея?

Кат от дневниците бре русата  Wink Peace Ей забравих й името на героинята в сериала  ooooh!
Бонка, ма - каква руса

# 271
Аз съм руса! Бони е ужасна, но Кат Греъм е симпатяга, бре.

# 272
  • КиТ
Коя е Кат, че пак не влезнах в час? Тоя Сюжет  ме довърши и хич не знам коя е Кат и защо така скачате срещу нея?

Кат от дневниците бре русата  Wink Peace Ей забравих й името на героинята в сериала  ooooh!
Бонка, ма - каква руса

Оф да бе  ooooh! Мислех,че става дума за Кандис--Каролайн  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 273
Joy Joy Joy ! А, аз си мислех, че русата съм аз.

# 274
  • КиТ
Joy Joy Joy ! А, аз си мислех, че русата съм аз.

Не бе  Crazy Joy Joy Joy

# 275
Ма аз съм си руса така или иначе. Joy

Няма ли кой да го зашие туй момче, да не се мъчи голо и самичко.

Скрит текст:

# 276
  • # супернатурална #
Идааа!

# 277
# 278
  • Велико Търново
Ма аз съм си руса така или иначе. Joy

Скрит текст:

Аа, аз още преди няколко страници го заших.
Laughing

# 279
  • София

Скрит текст:

# 280
  • Разпиляна във въображението
Коя е Кат, че пак не влезнах в час? Тоя Сюжет  ме довърши и хич не знам коя е Кат и защо така скачате срещу нея?

Кат от дневниците бре русата  Wink Peace Ей забравих й името на героинята в сериала  ooooh!
Бонка, ма - каква руса

Оф да бе  ooooh! Мислех,че става дума за Кандис--Каролайн  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Русата е супер непостоянна. И в живота и в сериала. Не я ща Naughty Naughty Naughty Naughty

# 281
# 282
# 283

Бонка, ма - каква руса

Русата е супер непостоянна. И в живота и в сериала. Не я ща Naughty Naughty Naughty Naughty

черната повече ли ти харесва Mr. Green мен ако питаш с Кейтито Касиди са си толкоз добре на екран, да вземат да се вземат по принцип...

# 284
Няма да се смеете (много)! Сега видях темата и се записвам. Много сладко сериалче, малко с елементи на фантастика. Ще го следя с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт