Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 856
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Без връзка с коментираното  Mr. Green

OMFG!!!!!

# 286
Краули, официално вече сме припаднали  #Crazy СТРАХОТНИ!!!!

# 287
  • Варна
Оххххх, снощи го гледах..... много ми хареса актьора в главната роля Two Hearts не знам има ли жена, на която да не и харесва  smile3531
иначе като сюжет мисля, че ще е интересно  Laughing

# 288
 Embarassed
Това е единственият сериал,който си изтеглихзащото ми хареса обложката Mr. Green
Ама ми хареса,ама темата повече и най-вече снимките.

# 289
  • Разпиляна във въображението
Кейти си има приятел. Е, не е толкова готин, дори на места си мисля, че е по-нисък от нея

Jerry Ferrara

# 290
  • # супернатурална #
Краули, официално вече сме припаднали 

Наборке, ти видя сега бол мед сестри и дай да припадате. Айде, аз като с дълъг опит върху раните Уинчестерови ще поема  Flutter Сюжета да го покъсам...така де, закърпя, а колежките ще ви свестяват  Wink

Ей го на, като нов е

# 291
стига бе, Джери от Антураж ли? одобрявам Heart Eyes

# 292
  • КиТ
Галче,знаем те,че си способна  Mr. Green Hug Hug Hug благодарим,че се грижиш за СЮЖЕТА Whistling Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 293

Започвам да изследвам раните по тялото. Зарасналите. Тази, негово ляво долу, да не е от капан?

# 294
  • София
Искам само да ви кажа, че щом Галчето се намесва тук... скоро може нищо да не остане от Сюжета.
Предлагам, за да има за всяка по нещо да си устроим една китна зала с много седящи места , за да се радваме заедно на любовтааааааааа  Hug

# 295
  • # супернатурална #
Амми, аз само позакърпих Сюжета и го връщам да го доразвиете, че имам да работя върху основния  Heart Eyes

# 296
Дайте да поговорим за СЮЖЕТА, т.е. историята на сюжета и останалите сюжети, които също не са за изхвърляне Whistling

Жив ли е баща му? И кой е специалист по татуировките, за да разчете тези по тялото на Оливър Whistling

# 297
  • София
аз ще коментирам повече когато изгледам втори епизод.
сега ни нахвърляха някакви информации, които ме карат да гледам нататък, но не мога да бъда съвсем адекватна в преценката си.

# 298
  • КиТ
Искам само да ви кажа, че щом Галчето се намесва тук... скоро може нищо да не остане от Сюжета.
Предлагам, за да има за всяка по нещо да си устроим една китна зала с много седящи места , за да се радваме заедно на любовтааааааааа  Hug

Съгласна,дружно да се любуваме на СЮЖЕТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 299

Започвам да изследвам раните по тялото. Зарасналите. Тази, негово ляво долу, да не е от капан?

Тук май нещо го е ръфало, приличат на дупки от зъби... И аз след втори епизод ще коментирам, само ако не прави някакви си там набиранки пак  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт