Ноемврийски бебета честит втори рожден ден - тема 16

• 71 302
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета  bouquet
Много от давна не съм влизала,но си имаме причина stork-boyНа 10 януари се роди нашия син Калоян
В къщи все още е една малка лудница #Crazy и времето направо лети,и не ми остава много време за компа
Мари си ходи на ясла,вече със желание и нетърпение,а през почивните дни режима и е различен.Понякога и не мога да я приспа на обяд,но пък вечер заспива бързо.Памперса го слагаме само като спи,но по някога има и в гащите Laughing
Малкия гладник се събуди smile3504 Misc Baby Bottle.....

# 481
Rakhiva, да ви е жив и здрав малкия  Калоян! Бързо да влизате в крачка и скорошно възстановяване на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:14 от Kölsches Mädel

# 482
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
rakhiva, честит син   bouquet  Да расте здрав и умерено палав, както и да не спира да ви радва   bouquet

# 483
Благодаря Ви момичета
Kölsches Mädel честито и на теб за невероятната новина Wink За кога се очаква появата на малката принцеса?Мисля ,че отглеждането на момиченца е много по-лесно.Малкият ни мъж буквално ме "изцежда" 
Честито и на всички майчета с нови попълнения   bouquet

# 484
rakhiva, честита втора радост!  Hug Бъдете много здрави всички!   bouquet

# 485
rakhiva   честит ти син! Жив и здрав да расте! Бързо възстановяване и повече спокойствие и здрави нерви, скоро ще ти трябват Wink

# 486
  • В две мънички очи...
Мравче, аз затова така само го споменавам Simple Smile

rakhiva, честита ви втора радост Simple Smile

# 487
  • София
rakhiva, Честито синче! Да е здрав, спокоен, папкащ и каката да помага!
На теб бързо възстановяване!

На болничките, бързо да прогонват бацилите  Hug.

# 488
Здравейте,

Виждам, че имате подобни проблеми като нашите - кашлица и сополи.
Тамън я оправим и после като я върнем в яслата, си я получаваме пак със същото.
Така е цяла зима. #Cussing out
Направо откачам  Banghead .
За радост още не сме взимали антибиотици. Tired

# 489
Привет  Hug
Аз минавам само да се оплача, че с Марти се сдобихме със Стоматит  Tired Не искам да ви описвам как се чувствам и колко боли. Пазете се много, защото тия вируси са ужасни...не знам какво сес лучва тази зима.

# 490
  • В две мънички очи...
Много неприятно Кате, дано бързо да отшумява. Приемайте повече плодове и витамини и бързо да се вдига имунитета.

# 491
Здравейте, мацки  Hug

Отдавна не съм се появявала, оправдение нямам  Blush.
Много приятно ми стана да видя, че отново имаме мами в очакване.
Честито на rakhiva! Да ви е живо и здраво детенчето! Страхотно име на бебчо сте избрали!
На Kölsches Mädel и Katencetoo желая лека бременност, кой още бременее или е родил не съм разконспирирала  Mr. Green.
При нас нещата са ок, като цяло добре се развива детето, нямам някакви големи притеснения, пу-пу.
Хубав следобяд на всички!
Цунки и гуш от мен  Hug

# 492
Кате и ние сме със Стоматит, какво дава на Марти и как протече при вас?

# 493
Кате и ние сме със Стоматит, какво дава на Марти и как протече при вас?

Ох, направо ми се сви сърцето като прочетох  Sad  Марти беше около 10 дни със Стоматит, аз изкарах над 20. Пази се, защото се предава от уста на уста. Устата и на него и на мен, беше пълна с афти, венците подути, висока температура и отказ от ядене, заради болката. По принцип зъболекарката му предписа Генгигел гел, но нямаше ефект, защото той не ми даваше да му ровя из устата и да го мажа. Затова взех Алоклер спрей и го пръсках с него. Ако все пак ти даде да го мажеш, те съветвам да поискаш от някоя аптека да ти направят/или ти сама направи/ мехлемче от 2 таблетки нистатин счукани в малко шишенце глицерин - това е вълшебно лекарство, което ми го даде една мама от форума и след 4 мазания болките намаляват драстично. Безвредно е за деца, възрастни и бременни. Стискам палци да мине бързо, защото за мен това е най-ужасното нещо, което може да се случи в устата на малко дете  Hug

# 494
Благодаря ти за бързия отговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт