Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 267
  • 712
  •   1
Отговори
# 30
Моите 3 кила май са в гърдите  Crazy
Бяха се поуспокоили, сега пак почнаха да болят, мислех, че съм се отървала Laughing

# 31
  • София/Варна
Alexiana, по време на бременността се трупат и допълнителни мастни тъкани в областта на корема и ханша. Целта е утробата да бъде защитена при падане или друг сблъсък.

# 32
Здравейте момичета  bouquet

Да се престраша и аз вече да се включа тук. Бях на ФМ при Марков и въпреки, че малко ме поуплаши все пак си бременея на воля... Тази ми е втората ин витро бременност,  вече и годинките ми напреднаха много, та ме чакат безчет допълнителни изследвания, прегледи и други гадории. Важното е на финала да си гушкаме едни здрави и сладки бебоци, другото се преживява някак....

На 38 г. съм от София с термин 16 Април 2013г.

Ще се радвам да ви чета и да споделяме радостни и хубави емоции:))))

# 33
Здравейте момичета  bouquet

Да се престраша и аз вече да се включа тук. Бях на ФМ при Марков и въпреки, че малко ме поуплаши все пак си бременея на воля... Тази ми е втората ин витро бременност,  вече и годинките ми напреднаха много, та ме чакат безчет допълнителни изследвания, прегледи и други гадории. Важното е на финала да си гушкаме едни здрави и сладки бебоци, другото се преживява някак....

Добре дошла и лека бременност ! Simple Smile  Hug

# 34
О, аз съм "само" с номер нагоре със сутиените. Около половин кило ще да има, ама всичките не са там   Mr. Green Аз не знам какво е да те болят гърди, само много леки болчици съм усещала, някакви спорадични, незабележими.
Ането, и моя бебок е от ин витро. Не се притеснявай, не са толкова много, познавам мами, родили на 40 +, последно една близка на 45 години стана майка на момък.

# 35
  • София
Здравейте момичета  bouquet

Да се престраша и аз вече да се включа тук. Бях на ФМ при Марков и въпреки, че малко ме поуплаши все пак си бременея на воля... Тази ми е втората ин витро бременност,  вече и годинките ми напреднаха много, та ме чакат безчет допълнителни изследвания, прегледи и други гадории. Важното е на финала да си гушкаме едни здрави и сладки бебоци, другото се преживява някак....

Добре дошла и лека бременност. А кога беше на ФМ и какво те е поуплашил Марков? Разбира се ако искаш сподели с нас.

# 36
Кайрен, ясно ми е  Mr. Green Нямам и против.

# 37
Alexiana, по време на бременността се трупат и допълнителни мастни тъкани в областта на корема и ханша. Целта е утробата да бъде защитена при падане или друг сблъсък.

хи-хи, аз съм готова за голямо падане с моето коремище!

добре дошла, ането1! От лентичката ти виждам, че и пола вече знаете! Честито!

# 38
  • Варна

newsm51 Ей прекрасно - още едно оправдание...
Аз нали бях качила до миналата седмица само 2кг. Да ама като ходих на преглед в сряда се изтеглих и още един гаден килограм #2gunfire се появил.
Да не си помислите сега, че съм луда по слабеене, хич не сега съм 61.5кг на 160см, но знам каква мъка ми бяха да сваля 18кг последните години, изследвания нон-стоп, висок инсулин, преддиабетни състояния и т.н. С доки имаме стриктна горна граница от 12-13кг. Не знам как ще я постигна Sad, защото последните 3 години съм била или на 90 дневната или на разделно хранене, а сега ям нормално и за съжаление качвам.
Сутрин овесени ядки с кисело мляко, ако огладнея към 10-11ч ябълка, на обед нещо готвено от Тропса с черен хляб, рядко ям към 16ч, но ако огладнея ям е пак ябълка или банан, вечер предимно салати - че все нямам апетит и то винаги до 20ч (това от 90 дневната ми остана) и пак пусти му килограми се трупат ooooh!

# 39
О, аз съм "само" с номер нагоре със сутиените. Около половин кило ще да има, ама всичките не са там   Mr. Green Аз не знам какво е да те болят гърди, само много леки болчици съм усещала, някакви спорадични, незабележими.
Ането, и моя бебок е от ин витро. Не се притеснявай, не са толкова много, познавам мами, родили на 40 +, последно една близка на 45 години стана майка на момък.

То аз не съм притеснена , чувствам се добре и  не си променям обичайния начин на живот. Ама като отида на преглед и пустите лекари като започнат да кършат ръце и да ми обясняват какво трябвало да правя и къде да ходя... тогава се спичам повечко. Хубавото е, че успявам след ден-два да им тегля една майна на ум и гледам да не се вкарвам в разни филми:)

# 40

добре дошла, ането1! От лентичката ти виждам, че и пола вече знаете! Честито!
[/quote]

Благодаря  bouquet

Пола повече го карам на вътрешно усещане и на твърденията на Марков, а на него доста му вярвам:) Ако се окаже, че и двамата грешим, изобщо няма да съжалявам Heart Eyes

# 41
За трупането на коремче - много си е логично това обяснени, то природата си знае работата  Laughing
yara, добре се храниш, според мен по-малко от това няма накъде. Аз повечко хапвам  Laughing За мен събота не е никаква събота без палачинките на любимия Heart Eyes И никакви килограми не биха ме отказали от тях. Досега никога не съм спазвала диета, но пък и не прекалявам чак с ядене според мен.
Ането, не успях да се запозная с Марков, защото си правих първата ФМ при наблюдаващата ме докторка (д-р Богословова). Зълва ми прави Ф морфологии при него и той й прави секциото, беше много доволна. Живот и здраве, в 20-та седмица ще се запознавам с доц. Томова да гледа сърцето на бебето.

# 42
Ането, добре дошла.  Hug  Дано се окаже вярно предчувствието си, макар че едва като родих малкия си син, разбрах какво е да те обича момченце....малеййй вика ми "Любов моя"..
За коремчето, аз имам все едно съм натрупала мазнинки, не е  някакво твърдо такова, но аз трупам и отстрани, някак разлят ми е корема и предните два пъти беше така.

# 43
  • Varna
Yara, какво стана с Балев? Успя ли да си запишеш час?

# 44
  • София
Я да ви попитам тук на някоя от вас като е давала кръв за изследване изследвали ли са и и Фактор 5 Лайден ( тромбофилия )?
Мойта АГ иска да го изследва тъй като майка ми е имала тромбофлебит и е с разширени вени и има вероятност да го имам генетично в мен. Четох, че на някои преди да забременеят са им го правили това изследване тъй като май се води генетично. Ще се радвам някой да сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт