Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 26 227
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
За мен пък това си е малко Божа работа...и при най-добрия да раждаш,като ти е писано да се случи нещо- ще се случи.

# 106
За мен пък това си е малко Божа работа...и при най-добрия да раждаш,като ти е писано да се случи нещо- ще се случи.

По принцип и това го има, но аз не обичам да разчитам на случайности. А и във всеки град си има специалисти, които хората знаят, че са добри и такива, които не са. Всеки си е заслужил славата по някакъв начин.

# 107
  • Sofia, Bulgaria
Мирама, как се казва твоя лекар?

# 108
  • София/Варна
Аз мисля да раждам в Св. Лазар. И не за друго, но там единствено ще се навият да ме изродят вагинално след 2 цезарови сечения.

# 109
Аз мисля да раждам в Св. Лазар. И не за друго, но там единствено ще се навият да ме изродят вагинално след 2 цезарови сечения.

Браво, че си решила да опиташ   bouquet
И аз държа на естествено раждане, макар че първото ми беше доста болезнено и продължително. Ще родя в клиниката, в която съм сега, не в държавна, защото в обикновена държавна болница условията са много лоши.

# 110

Една близка приятелка роди така нормално 3то си дете в МД-София, на 39г  Peace без избор на екип, без познати (допоследно се страхуваше, че ще й откажат, но не)
Ако нещата наистина позволяват, няма да ти откажат.

Аз да си кажа хубавото мнение за МД-София, нито условията са ужасни (родилната зала е най-хубавата според мен), нито лекарите, нито после стаите в които лежиш. Там е единственото място в София, където ако се случи нещо не дай си боже имаш най-големи шансове да спасят и теб и бебето. Тъй че не се настройвайте, че е ужасно  Peace Всеки по-сложен случай от частна клиника (а и от ТК и други държавни болници) се препраща в МД. За преждевременно раждане важи отново същото

# 111
  • Sofia, Bulgaria
Анъм, не бих казала същото за държавните болници. Но все пак аз говоря конкретно за една и не мога да сравнявам, защото други не съм и виждала  Peace

Успех Кай Рен, пожелавам ти много леко нормално раждане!  Hug

# 112
Анъм, не бих казала същото за държавните болници. Но все пак аз говоря конкретно за една и не мога да сравнявам, защото други не съм и виждала  Peace

Успех Кай Рен, пожелавам ти много леко нормално раждане!  Hug

Аз не съм в България и говоря за тукашните държавни болници  Simple Smile Но съм раждала веднъж в Бг и имам доста познати родили наскоро, затова реших да споделя  Simple Smile

# 113
Мирама, как се казва твоя лекар?

д-р Юрка Гешева, специалист рискова бременност.
При нея ходя вече от 10г., тя изроди Калина и съм изключително доволна. Препоръчала съм я на доста хора и са останали доволни.

Иначе родилното в Плевен е наистина в добро състояние. Аз лично нямам оплаквания, но много хора се жалват от отношение, персонал и т.н. Не знам поради какви причини точно. Аз все пак изкарах там 5дни, детето ми беше в кувиоз и т.н., тоест не ми е било особено кеф да речем. )

Направихме си хубава разходка с щерката след дъжда, дори вече се опитва да пече. ) Направихме и хубави снимки. )

# 114
Аз ще раждам в Шейново(само всичко да е наред и да стигнем до там, разбира се  Praynig ), с избор на екип, както миналия път. Много съм доволна от лекаря си и не го сменям за нищо на света  Sunglasses

# 115
излязох вчера по собствено желание и набързо видях в епикризата, че имам резултати от урината.. нищо не разбрах, но не ми се струват добри, ако някой има идея да ми каже какво значат:
beltuk- otr; ketotela + ; bilirubin- otr; yrobilinogen- neuveli4en; sediment- 15-20 levkocit, masovo bakerii, epitelni kletki

# 116
Живот и здраве ще раждам в 1 АГ "Света София" (бившата Тина Киркова).
Надявам се, че ще родя по естествен път,
ще има избор на екип,
ще ме изражда лекарката, която проследява бременността ми,
много съм доволна от нея,
и аз не бих отишла да раждам при някой, който нито съм виждала, нито знам какъв е.

Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 13:29 от maminka23

# 117
аз ще си раждам в Пловдив в клиника Селена,частна е но я предпочитам,там ми следят бременноста,и отсега знам че ще е секцио с моите двечки бебенца.чувствам се по спокойна в тази клиника а и лекарите си ме познават.

# 118
Ането, и аз съм бременна от ин витро и бебока беше замразяван, обаче никой не е посмял да ми каже, че това е рисково  Laughing

# 119
аз ще си раждам в Пловдив в клиника Селена,частна е но я предпочитам,там ми следят бременноста,и отсега знам че ще е секцио с моите двечки бебенца.чувствам се по спокойна в тази клиника а и лекарите си ме познават.
Кой ти следи бременноста?Аз също ще раждам там,но сега ходя при Патишанов(до Гранда).Мисля да направя и консултациа с Топалова : newsm78

Общи условия

Активация на акаунт