Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 26 227
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
Аз казах женското, на което държах.
Той каза мъжкото, за което аз нямах особени претенции, стига да звучи добре.
Най-готиното за мъжкото е, че по значение съвпада с името на баба ми, на която аз избрах женското, та пак ще е поне малко на нея, въпреки че е буквално на дядото  Grinning Така че съм доволна.

# 226
за името-той отказа няколко,после аз няколко негови и накрая преди да родя цяла вечер се чудих неговото ли моето, ли да е,събирах наум плюсове и минуси и накрая моето надделя.Отказах категорично на бабите да ми казват на кого да кръстя детето си.Ама онзи ден мъжа ми вика на сина ми-майка ти си мисли,че като те е кръстила теб и другото ще кръсти тя Joy

# 227
Аз установих, че много харесвам едно име, но те всъщност са 2имена. А такива пък от друга страна не са ми по вкуса. ))) шантава работа. А първото име пък е като името на мъжа ми...
Но ще видим, все още се надявам да е момиче. ) в събота ще разбера.

# 228
Ние имаме засега едно име фаворит - има го и в женски и в мъжки вариант. В женски вариант ми харесва малко повече обаче, но и в мъжки става. За мъж имам още 3 имена, които ми харесват, обаче съпруга ми не ги одобрява...
Вчера си говорихме дали да не оставим пола да е изнена, да разберем на раждането. Харесва ми тази идея, но пък от друга страна едва ли ще изтрая. Мъжът ми е на мнение, че какъв пол е бебето няма никакво значени и като се замислих, точно така е  Mr. Green
Има ли някой който не иска да разбира пола?

# 229
най-накрая успях да си запиша час за ФМ при Стратиева след 1 месец, но незнам защо решиха, че трябва да съм в 22 г.с. нали уж беше в 20

# 230
Alexiana, браво на вас, ако сте толкова търпеливи да разберете чак при раждането. )
Аз категорично не съм и искам да знам колкото се може по-рано. ) Пък и за мен има значение, защото почвам и рано с покупките и изобщо обичам да съм подготвена. )

# 231
Има ли някой който не иска да разбира пола?
Аз.
Обаче приятелят ми иска, така че ще се разбере.

# 232
  • София
dandeto, гледах, че при Марков също 20-22 г.с. дават като оптимален вариант за втората ФМ Peace
Имена изобщо не сме обсъждали пък ние. Първо да видим пола и тогава името. Поръчали сме си пак момиче, де, дано ме чуе онзи горе  Laughing

# 233
  • София
На мен ми е все тая какво ще е,  искам и момче и момиче и незнам какво повече искам.

Но искам да знам какво е и аз заради покупките, вече съм купила 3 комплектчета за момче, ама ще видим дали ще ги ползвам, надявам се утре  Simple Smile

# 234
успех на всички за прегледите ви  Hug
аз чак другата сряда съм на консултация

# 235
Мъжът ми би чакал с удоволствие. Само ме пита тогава в какъв род ще говорим на бебето - викам, ами миличко, любимичко, значи в среден Simple Smile
Аз съм казала и името на нашите, така че те вече говорят на бебето по име, малко ще е странно да го сменим после.
Все пак на 25ти ми е следващият преглед и тогава любимият ще дойде най-накрая да види бебето, ще видим какво ще решим за пола тогава  Laughing
Едната ми колежка не искаше да казва пола предварително, но те го знаеха.

# 236
най-накрая успях да си запиша час за ФМ при Стратиева след 1 месец, но незнам защо решиха, че трябва да съм в 22 г.с. нали уж беше в 20
И на мен д-р Стратиева ми каза, че вториото ходене трябва да е след 21-ва седмица, защото изчаквали да се оформи нещо си.

# 237
Аз се записах на ФМ за 21г.с., тогава се вижда максимално каквото там трябва. )

# 238
  • Sofia, Bulgaria
За пола- искам да е момиче този път. Дори сънувах предната нощ, че раждам момиче и е със сини очи(нито аз, нито мъжа ми сме със сини). Раждането мина леко в съня ми  Mr. Green Изобщо сънищата ми са същите като и предния път. Само че тогава сънувах момче Simple Smile
Име за момче ми е много трудно да измислям. Първия път решихме като се роди. Сменихме поне 10-ина имена преди това  Laughing Сега доколкото се познавам, пак ще е така. Големи дилеми за тези имена.

Днес ходих и пуснах изследвания-кръв и урина. Утре ще излязат резултатите, но мисля да ги видя в и-нет. Ще ги взема за прегледа другия месец. Надявам се и тогава вече по-точно да ни кажат пола:)))

Еми това е, браво на всички за БХС-тата и хубавите резултати!

Само исках да споделя още нещо! Mr. Green
За мен с тази бременност времето минава почти неусетно...Вече съм в средата на 4-ти месец!!! След още толкова ще имаме бебе!....Направо ми звучи невероятно бързо, кога мина времето?! Кога разбрах, че съм бременна ?! Времето е уникална работа, когато не го мислиш лети ли летииии  Crazy

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 18:02 от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)

# 239
dandeto аз ходих при д-р Стратиева, но докато видя въпроса ти и вече е късно за телефона  Simple Smile радвам се, че си се свързала.
На мен също ми каза 21-22 седмица.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 18:46 от lastname

Общи условия

Активация на акаунт